Доброго ранку, мира всім нам!
Марина 09:10
Всем привет!
Танюшка 09:20
ДОброго дня. Скажіть будь ласка. Згідно наказу працівник на простою, а можна робити йому робочі дні у разі необхідності у цей час простою?
Віта 09:21
Всім привіт. Дуже не вистачає на робочому сторі комп'ютера звичного календарика.
EVGENIY 09:25
Віта, зараз пробуємо зробити
Віта 09:28
EVGENIY, дякую, як все закінчиться знайду - розцілую
Рая 09:30
сайт УДКСУ не працює так само як і ПФУ ?
Марина 09:31
Танюшка, вопрос интересный... я тоже думала... но раз простой это значит нет возможности работать, то как отдельный человек может выйти на работу??? почему тогда простой???
Танюшка 09:34
Тому, що бухгалтерія виходить на роботу по необхідності.
Марина 09:36
Танюшка, так если есть возможность работать так тогда какой простой??? вот что меня смущает...
Танюшка 09:38
Наказ с КИева на простой службы
EVGENIY 09:40
Віта, головне щоб закінчилось
Інна 09:50
Танюшка, на сайті є стаття за 14.03.2022 Відповіді на поширені запитання щодо трудових відносин під час воєнного стану, там є і про простій, можливо вам щось підкаже
Наташа 09:52
Рая, сайт ДКСУ не працює. Доступ обмежено з метою безпеки
Vala 10:17
Доброго дня. підскажить надбавка за перевірку зошитів сплачується у відсотках до окладу чи окладу з підвищенням на 10 відсотків зідно Постанови МОН. Дякую
Міла 11:01
что делать с больничніми? как их увидеть? портал не работает
Наташа 11:09
Міла, чекати поки відновить роботу портал
Ганна 11:12
Доброго дня. За яке число виплачуються лікарняні?
ЦНСП 11:15
Підскажіть, якщо закінчення відпустки припадає на 24.04 (святковий) переносимо на 1 день в утеперішніх умовах? Чи діє норма КзПП?
EVGENIY 11:37
Ганна,
Таня 11:43
добрый день,а подскажите пожалуйста кто делал довидки,их сейчас мы сами заверяем? (мы розпорядники 3 уровня)т.е. наш руководитель и вверху и внизу подписывает?
бух 12:01
EVGENIY:підскажіть будь-ласка як передати транспортний засіб з бюджетної устнови на ТО в теперішніх умовах
Анатолій 12:02
Всім Доброго, спокійногодня.
Анатолій 12:07
Можливо у когось була така ситуація. ПІДКАЖІТЬ вихід. Я - комунальний заклад - ліцей. У листопаді м-ці, через відмову від вакцинації, працівник (з обслуговуючого персон.) був відсторонений. ПИТАННЯ: Чи маємо ми його зараз поновити на роботі, з огляду на сьогоднішні обставини?
EVGENIY 12:09
Анатолій,
EVGENIY 12:09
бух, я пошукаю відповідь
Таня 12:22
EVGENIY. Підкажіть будь ласка чи вірно я ставлю бух. проводки при оприбуткуванні благодійних ІНМА:1113-6211/2313-7511/7511-5111/6211-2313/ амортизація 8114-1412
Марина 12:32
заставки клааасс!!!!! Спасибо!!!!
EVGENIY 12:33
Таня,
ЛЮДА 12:37
Доброго дня, розясніть, яка різниця між переведенням та переміщенням працівника?
Ірина 12:42
Дякуємо за заставки
Таня 12:48
я вибачаюсь дуже погано працює інтернет неможливо перейти по ссилці. Мене цікавить те що в журналі при нарахуванні амортизації на інма(благодійні) двійна проводка 8114-1412 та одночасно 5111-7511 це що виходить що відновлюємо на доходні рахунки половину вартості ІНМА?? Чи я не такзрозуміла???
оля 12:49
Доброго дня. ПАідкажіть будь ласка. Від постачальника ост надії прийшов рахунок і акт на оплату електрики на ел почту , а договору немає. Як це оплатити, може в кого була така ситуація? Дякую
Жанна 13:15
Доброго дня, колеги підкажіть, якщо хтось робив бронювання працівників, то як вказуємо код ВОС перші 3 цифри? кадровик утікла в умовах війни,
керр 13:17
Анатолій, мали б допустити до роботи відстороненого ще 01.03.2022, бо уже не має підстав для відсторонення
керр 13:19
ЛЮДА, переведення може супроводжуватись зміною трудової функції працівника, при переміщені такого не відбувається
Маша 13:41
Підкажіть, дні відсторонення включаються в розрахунок відпускних?
керр 13:49
Маша,
ЦНСП 14:36
EVGENIY, теж цікавить, але ми вже передали на військомат. Зробіть нам будь-ласка, якусь статтю на цю тему
ГАННА 14:46
Доброго дня,скажіть будь ласка безоплатне отримання машини є акт приймання передачі чи обов"язково має бути ще договір???а то я щось не зовсі розумію?
Олена 14:47
ГАННА, Договір на що? На отримання???
Олена 14:48
ГАННА, МАє бути розпорядження вище стоящої організації та акт прий мання передачі як на мене
Вікторія 14:48
ЦНСП, будь ласка, уточніть, статтю на яку тему?
Вікторія 14:49
Передача авто на військові потреби?
ГАННА 14:53
Вікторія, ні
Аня 14:57
Повернули талони на пальне, термін дії закінчився, отримали нові, но меньша кількість та меньша сума... Що робити, підкажіть, будь ласка!
ГАННА 15:19
Олена, в мене є розпорядження і акт,цього достатньо так?
ЦНСП 15:19
Вікторія, так
ЦНСП 15:22
Вікторія, передали на військомат, є акт, на які потреби такої інформації у нас немає
Ж. 15:42
ставка ЄСВ із заробітної плати не змінювалася на перід воєнного стану?
Ж. 15:43
22% і для працівників-інвалідів - 8,41%?
Олена 15:51
ГАННА, 15:19 так
Олена 16:34
Скажіть, будь ласка, простій ми виплачуємо також два рази на місяць? Директор наказав виплатити всім працівникам, що на простої, всю необхідну суму за раз
керр 16:45
Олена, на оплату простою не з вини працівника теж поширюється правило ст.115 КЗпП, виконуйте наказ роботодавця, якщо такий є, може й певні обставини змушують так вчинити...
Олена 16:58
ні, не "простій не з вини працівника", а простій саме декількох працівників, які не виходять на роботу і не можуть робити віддалено, оплачуємо згідно нової постанови 221, але директор сказав і бухгалтер лупанула всю суму за раз. Тепер думаю які будуть наслідки
Олена 16:59
я правильно розумію, там суму будь-яку можна виплачувати, головне щоб не менше 2/3 від окладу? більше можна?
керр 17:00
Олена, згідно постанови самостійно визначаєте, можете і в розмірі середньої зп
керр 17:02
Олена, не потрібно наслідками в такому випадку особливо перейматись, так може бути адмінвідповідальність, але дуже багато "але" щоб вона настала
Олена 17:09
дякую! трохи заспокоїли