Архів чату за 01.06.2022

Тут зберігається архів спілкування в чаті на порталі
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Регіон: Харьковская область
Дякував (ла): 150 разів
Подякували: 1396 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

Оксанка 08:48
Добрий ранок! Мирного дня!

Марина 08:54
Всем привет)

Людмила 08:54
Доброго ранку. Підкажіть,будь ласка навчальна відпустка під час оголошеного простою оплачується?

Гуля 08:58
скажіть будласка простій 2/3 бериться від усього чи лише оклад

EVGENIY 08:59
Доброго ранку , всім гарного дня

EVGENIY 09:00
Гуля, https://buhgalter.com.ua/articles/trudo ... -oplatiti/

Ірина 09:11
Доброго ранку. Підкажіть працює Єдата ? Неможу навіть і зайти до кабінету

EVGENIY 09:13
Ірина, не працює

Ірина 09:14
Дякую

Ніна Іванівна 09:27
Доброго ранку. Окружний адміністративний суд міста Києва шукає бухгалтера на матеріальний стіл. телефонувати (067)317-64-66

ФСН 09:29
Доброго ранку всім! МИРНОГО НЕБА!!!

Гуля 09:36
Євгеній дякуємо

Ольга 09:38
Мирного всім неба! Колеги як правильно розрахувати компенсацію при звільненні вчителю в якого закінчується контракт, відпрацював 9 повних місяців. Брати 5,6 х 9 днів чи брати 56/12х9

Люда Кошкіна 09:49
Підкажіть, а заставки на робочий стіл на червень ще було, чи я просто знайти не можу?:)

Світлана 09:52
Ольга, https://i.factor.ua/journals/ot/2018/fe ... 34403.html

EVGENIY 09:52
Люда Кошкіна, зараз їх домальовують, сьогодні будуть

Люда Кошкіна 10:15
EVGENIY, дякую

Ната 10:35
Доброго дня! Посадовий оклад 6268,90 як нарахувати простій з окладу чи з мінімальної 6500?

Марина 10:38
Ната, так как вы у себя прописали в приказе или кол договоре

просто таня 10:40
вітаю.в едату сьогодні хтось попав?

Анатолій 10:41
Доброго дня. Є-звітність працює?

Тамара 10:44
працює

ан 10:56
Добрий ранок. Чи можна згідно постанови 590 від 09.06.2021 оплатити послуги еквайрінгу приват банку? В переліку можливих витрат відсутній еквайрінг, але борг залишається.Хто зміг заплатити через казнута під яким формулюванням?

Анатолій 10:56
Тамара, Дякую.

Галина 11:07
Доброго дня. Відпуск вчителям нараховуєм на 24 дні? А дальше за власний рахунок?

EVGENIY 11:12
Галина, https://buhgalter.com.ua/news/kadrova-s ... zagalnoyi/

EVGENIY 11:12
Галина, https://buhgalter.com.ua/news/kadrova-s ... vidpustok/

Анатолій 11:25
Хто знає, як через електронний кабінет подати звіт за використану ел. енергію?

Наталя т-ц 11:27
Ната, простій оплачується з окладу

Наталя т-ц 11:27
до МЗП не рахуємо

Бух 11:42
Доброго дня! Цікаво знать, чи повертають податкову знижку за навчання за 2021 рік,бо мені в ДПІ сказали.що на період військового стану призупинено процес.

Марина 11:44
Бух, да... запрещены сейчас камералки

Бух 11:46
Марина, дякую

Наталія 11:46
Анатолій, якщо на сайті ДТЕК, то треба оформлювати в них електронний ключ для підпису звіту.

цнсп 11:49
Анатолій, дані ДКСУ на 01.06.22 ще не затянуло

Анатолій 12:09
Наталія, зрозумів, ДЯКУЮ.

Анатолій 12:10
цнсп, ДЯКУЮ.

Ірина 12:15
EVGENIY, чи праве казначейство коли вимагає щоб призначення платежу було дослівно як в постанові 590 ? Наприклад в акті "пожежне спостереження АПС",а казначейство каже щоб писати "послуги з обслугову.протипожежної стгналізації "

EVGENIY 12:21
Ірина, вони себе підстраховують, все одно нічого не докажите

Світлана 12:29
Ірина, в нас теж так вимагають.

Ірина 12:33
EVGENIY, Світлана, але ж виходить невідповідність призначення данимдокументів (актів, дговорів)

Світлана 12:35
Ірина, наш казначей порадила писати і в договорі і в акті однаково: спочатку що в постанові, а через дефіс кконкретна назва роботи.

Світлана 12:36
Ірина, порадьтесь зі своїм казначеєм.

Оксана 12:54
Доброго дня! Підкажіть!!! Ми школа,окрема юридична особа.маємо свою бухгалтерію.

Оксана 12:54
Буде перейменування.Чи треба закривати всі рахунки в казні і відкривати нові?

Галинка 13:07
Чому не працює Є_дата?

ФСН 13:08
Оксана, якщо змінюватиметься ЄДРПОУ, тоді точно повне коло перереєстрування по організаціям; якщо ні, то можливо і не треба возитися з рахунками.

ФСН 13:08
Оксана, ВСЕ уточнюйте в своїй казні.

ЛюдКа 13:13
Всім привіт!!!Все буде Україна!!!Мирного дня!!!!

Оксана 13:16
ФСН,дякую

Валентина 13:24
Євгеній, чи можна зараз проплачувати підписку на Буджетну бухгалтерію?

ФСН 13:29
ЛюдКа,

Юлія 13:33
Добрий день! У лютому місяці були зареєстровані кошти під звіт, але почалася війна і вони не проплатилися. Оплата пройшла вчора. Немає ніякого порушення, якщо підзвітна особа сьогодні поверне невикористані кошти?

EVGENIY 14:03
Валентина, нажаль ні ((

Валентина 14:10
ДякуюІ((

Танюша 14:17
Оксана, зміна назви це повне коло на нову назву. Тим паче там сроки. Виписка з ЄДР юр.осіб в казну завірену нотаріусом.

ЛюдКа 14:19
ФСН

Ася 14:19
Доброго дня! Підкажіть будь-ласка: На час мобілізації основоного приймаємо працівника на місце спеціаліста ОМС по строковому договору, чи складати присягу і присвоювати ранг, чи просто в договорі оклад на рівні спец. і все?

керр 14:34
Ася, у Вас зараз є можливість прийняти на службу із статусом посадової особи, звісно має прийняти присягу, якщо вперше, і присвоїти ранг, у розпорядженні вказуєте строкове призначення...

Наталія 14:35
Доброго дня. Підкажіть будь-ласка, може у когось була така ситуація. Бюджетна установа знаходиться у приміщенні банку та є орендатором. Що роботи з орендою? В 590 не передбачено, банк нервує.

Тетяна 14:36
У мене є передплата бюджетної бухгалтерії і 18.05.2022 оплачено 30,00 грн. і нічого не виходить, щоб зайти і користуватися електронною версією, я вже писала вам листа та висилала сканкопію про передплату бюджетної бухгалтерії і не можу користуватися сайтом, прошу допоможіть. Дякую. [email скрыт]

EVGENIY 14:37
Наталія, оплату послуг оренди приміщень; - це я прям скопіював із 590 постанови зараз вона у свіж их оновленнях є з останніми змінами

EVGENIY 14:38
Тетяна, ось тут є чат і там займаються цими питаннями https://buhgalter.com.ua/support/ напишіть їм

Тетяна 14:40
Дякую.

Наталія 14:40
EVGENIY, так, бачила, по спец фонду. У нас тільки загальний

EVGENIY 14:43
Наталія, а точно, то вже я недодивився

просто таня 14:49
EVGENIY, на 14,03,а як же бути далі?

Валентина 14:50
Підскажіть!!! Хто працює в фітбюджет, якщо треба зменшити суму договору то що треба видаляти з бази все ( фінзобов'язання, платіжки ,,,) ???

Ольга 14:58
Підкажіть,будь ласочка, як бути...При створенні ОТГ була передача майна закладів освіти з району до ТГ. На позабалансі по рах.021 передано "мультимедійне обладнання" на понад 500 тис..У лютому під час окупації ці дошки були знищені. Як їх далі обліковувати? чи як списа вати?

Валентина 15:05
Ольга, а в якій установі вони на балансі то з ними і вирішіть списання

EVGENIY 15:07
Валентина, треба допугоду з мінусом, а якщо вже зареєстрована фінансові то так треба і їх сторнувати, ви саме так і в казні робите , то чому в фіт бюджеті буде по іншому?

Ольга 15:07
Валентина, вже немає тих установ. Це був 2017 рік. Я прийшла у грудні 21року сюди.

EVGENIY 15:08
Валентина, а якщо платіж пройшов в казні то взагалі суму договору вже не можна міняти, тим більше зменьшувати

Ольга 15:09
Валентина, кого змогла опитати з цього приводу, то кажуть - там сложна історія була, тому на позабаланс його і поставили

EVGENIY 15:11
Валентина, краще поясніть ситуацію що у вас відбулося, мені здається ви хочте зробити те чого не треба робити, а від програми цього хочете

Валентина 15:15
EVGENIY, Наприклад договір і юридичні на 10 тис., Фінансові набрані на 6 тис. Як зняти 4 тис. Консультант написав потрібно сторнувати набрані фінансові по цьому договору, але щоб видалити фінансові потрібно видаляти платіжки , накладні. Просто створити додугоду невиходить

Ольга 15:16
Добрий день. Рахую матдопомогу в червні. Квітень і травень був простій. Для розрахунку беру лютий-березень. А середньоденну зарплату за лютий-березень треба помножити на середню кількість днів по графіку роботи лютого-березня, чи квітня-травня?

EVGENIY 15:17
Валентина, допугода з мінусом , не треба знімати фінансові

* 15:19
Доброго дня! Хто може накласти підпис на dzo токеном казни,бо після оновлення агенту Єско,неможливо підписати

EVGENIY 15:20
Валентина, можливо щось хтось не зрозумів

Валентина 15:22
EVGENIY, хочемо зменшити суму договору і зняти суму по юридичним . Далі будемо заключати договір з іншою установою,

EVGENIY 15:24
Валентина, допугода з мінусом і все, ніякі фінансові не треба знімати тим більше які проплачені, перевірте може у вас все ж таки висять на 4 тищі фінансові

Валентина 15:26
EVGENIY, ні фінзобовязання зроблені лише під накладні на 6 тис.

EVGENIY 15:26
Валентина, значить повинно дати з мінусом на 4 тищі не більше

Валентина 15:32
EVGENIY, Дякую. Будемо вертати все назад, бо по консультаціям повидаляли. Потім якщо не вийде можна вас буде спитати?

Оксана/я 15:33
Добрий день , питання - 30 червня закінчується контракт з пенсіонером педагогом , відпустка 24 дні, а розрахункові з 54 днів?

Оксана/я 15:33
вибачте 56 днів

EVGENIY 15:34
Валентина, якщо платіжка пройшла в казні то все ніколи її не видаляйте, питайте в техпідтримці тільки формулюйте питання вірно і тоді буде все добре

EVGENIY 15:35
Валентина, я почитав відповіді вам техпідтримці і вам майже те саме і сказали, що видалять фінансові якщо вони взяті на всю суму договору, вам нічого не треба було видаляти просто допугоду з мінусом і створити юридичне і все

EVGENIY 15:36
Валентина, якщо ви новенька то звичайно треба звикнути до нового )) потім буде легше наші досвідченні користувачі я іноді на віддаленці до них захожу так вони так швидко все роблять я не встигаю дивитись

Валентина 15:38
Ольга, а правонаступники їхні?

Оксана/я 15:40
будьласка 15.33

Валентина 15:42
EVGENIY, Дякую. Якщо не вийде звернуся ще.

Ольга 15:43
Валентина, я так зрозуміла, що ніде це майно не стоїть на балансі. Той відділ освіти отримав на б/к основі в кінці 2016 року і не подали в ДКСУ Довідку про надх в нат формі. А в грудні 2016 чи на початку січня 2017р була ця передача. от вони і поставили, аби поставити.

Ольга 15:44
Бувшому бухгалтеру воно не заважало, а мені як бути не розумію

керр 15:53
Оксана/я, так, має бути належна компенсація виходячи з 56 к.д

Оксана/я 15:55
керр, щиро вдячна

Світлана 15:57
Оксана/я, а з якого періоду конкракт?

Оксана/я 15:59
Світлана, рік

Світлана 16:02
Оксана/я, тобто з 01.07.2021 по 30.06.2022 вона відпрацювала?

Оксана/я 16:03
Світлана, так

Світлана 16:04
Оксана/я, тоді берете до уваги 56 кал.днів: 24 кал.дн вона гуляє, решта - компенсація.

Оксана/я 16:05
Світлана, щиро вдячна

Тетяна 16:10
Доброго дня, відгукніться будь ласка бухгалтера військових частин!!!!!

EVGENIY 16:16
Тетяна, Валерій Ш. самий знаменитий бухгалтер військової частини )) А навіщо вам? Чому одразу питання не задаєте?

Марина 16:18
Тетяна, в спільнотє часто його публікації

Тетяна 16:20
EVGENIY, можна й одразу!!!Цікавить утримання аліментів із грошового забезпечення при умові виплати додаткової винагороди у розмірі 30000,00 грн. Допоможіть розібратися як правильно утримати аліменти?

Лілія 16:46
Якщо для середньої з/пл час простою (на 2/3 окладу) не входить, то вийде дуже мала сума?

Лілія 16:47
Чи потрібно для розрахунку добирати попередні місяці коли не було простою? навіть якщо період буде більше 12 міс ?

Марія 16:57
Добрий день ! Хто може скинути номенклатуру справи Центру надання соціальних послуг на елект. пошту.

Надя 16:58
Добрий день! Підкажіть, будь ласка, чи правильно я розумію, що при розрахунку відпускних з розрахункового періоду виключаємо дні і суми простою оплачені з розрахунку 2/3.

Світлана 17:00
Надя, https://buhgalter911.com/uk/journals/bu ... 08541.html

Ольга 17:26
Лілія, добирати місяці не потрібно

Ольга 17:27
Лілія, дні і суми простою не враховують, тому середня не занижується

Відповісти

Повернутись до “Архів чату buhgalter.com.ua”