Архів чату за 12.08.2022

Тут зберігається архів спілкування в чаті на порталі
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Регіон: Харьковская область
Дякував (ла): 150 разів
Подякували: 1398 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

Марина 08:07
Всем привет!

Оксанка 08:12
Добрий ранок всім!)

Тат_яна 08:20
Доброго ранку, Україна!

Тат_яна 09:12
Україна, АУ!!! Марина, ЛюдКа!!! EVGENIY!!! Де всі???

EVGENIY 09:17
Доброго ранку, всім гарного дня

EVGENIY 09:17
Тат_яна, трішки проспав після ночних ракет

Марина 09:17
Тат_яна, Тут!!!!)))))))))))))

Марина 09:18
Тат_яна, В программе сидела. А она на удаленном, так что не вижу свой комп)))

Олена 09:20
Доброго дня. Підскажить будь ласка як провести в Казначействі друковану продукцію для учбового процесу згідно Постанови 590

Тат_яна 09:20
СКУЧАЮ!!!

Лєна 09:20
Доброго всім дня!

Галина 09:21
Олена, ніяк. Ми обласні бібліотеки залишили без поповнення фондів, бо в 590 немає такого напряму

Тат_яна 09:23
Скоро в хакери завербуюся... Або запросять Интернет через мобільний, впн там, впн тут... Хтось уявляє е-звітність через мобільний інтернет? А СДО? Так отож...

Марина 09:25
Тат_яна, жеееесть)))))))))))))))

Марина 09:25
Тат_яна, умница!!!!

Тат_яна 09:25
Та все воно якось так собі... А от наша АЕС... Моліться за нас всі, навіть ті хто не вірує

Олена 09:29
Дякую

EVGENIY 09:30
Тат_яна,

Марина 09:33
Тат_яна, та ми недалеко... молимось!!!!!!

Оксанка 09:37
Тат_яна, в нас березень тільки буз мобільним інтернетом...Тримайтеся, віримо, що все буде добре!

Оксана Миколаївна 09:39
Доброго всім дня!

Таїсія 09:41
Всім доброго ранку. Підкажіть, будь ласка, ЄСВ на декретні перераховуємо одразу, після розрахунку суми самих декретних, чи перераховуємо після отримання каштів від ФСС з ТВП?

Tatiana 09:53
Таїсія, ЄСВ перераховуємо в місяці нарахування. Та і платіжку казна не пропустить потрібноз авансом або зп.

ЦНСП 10:02
Добрий день! Колеги, як проводите проплату за медогляд працівників??? Чи взагалі це можливо зараз?

Таїсія 10:04
Tatiana, а якщо не перерахувала у місяці нарахування, то яка за це відповідальність?

Лєна 10:18
ЦНСП! Якщо у вас є ,скиньте,будь ласка.протокол засідання комісії з прийняття рішень про звільнення від сплати за наданні соцпослуги.E:mail [email скрыт]

EVGENIY 10:20
Лєна, яким документом він затверджений? перед равликом в емейлі ставте пробіл

Лена 10:23
Добрий день, тільки я в СДО попасти не можу? (Не удается получить доступ к сайту)

Світлана 10:23
EVGENIY, а архів за 08.08.2022 десь можна почитати?

Світлана 10:24
Лена, СДО працює.

Лена 10:24
Светлана, дякую)

EVGENIY 10:25
Світлана, всі архіви в архіві якщо там якого не має значить його не має

ЦНСП 10:25
Лєна, платні послуги ми поки що не надаємо, а догляд вдома і харчування тільки тим, хто підходить по вимогах Постанови (за доходами, одинокі...)

Світлана 10:26
EVGENIY, там його не має. В цей день гарно писали про медогляди, не скопіювала вчасно. Перечитати хотіла.

Лєна 10:33
EVGENIY, E:mail centrcocposlyg @ukr.net Протокол нічим не затверджений .Я не знаю як він пишеться,тому проу скинути,може в кого є.

Лєна 10:35
ЦНСП, дякую

ВІК 10:42
Світлана, це напевно я писала про медогляди

EVGENIY 10:45
Світлана, я значить забув його в архів додати

Світлана 10:49
ВІК, да, Ви.

ВІК 10:51
Світлана, Ви хочете, щоб я повторила? там дуже багато писати. Як з Вами зв"язатися?

Наталія 10:52
Підкажіть, будь ласка. Волонтери передали бюджетній установі вогнегасники, однак ніяких документів немає, чи можна оприбуткувати їх на позабалансовий рахунок?

АННА 10:53
ДОБРОГО ДНЯ колеги, будь ласка скажіть в кого яка ситуація про проплатах та станом переходу з 1209030 на 0412030, вже просто крик душі, люди 3 місяць без заробітної плати, вже не знаємо що відповідати. Головне управління мовчит.

EVGENIY 10:54
Наталія, https://i.factor.ua/ukr/journals/bb/202 ... 20581.html

ВІК 10:57
Світлана, зараз напишу

Світлана 10:57
ВІК, дякую.

EVGENIY 11:02
Світлана, я би і емейли не радив )) До телефону прив'язані платіжні картки , до емейлів ваші акаунти, тому все ж таки їх розповсюдження це ризик

Tatiana 11:03
АННА, По переходу є проблеми на законодавчому рівні. Тому чекаємо.

EVGENIY 11:03
Світлана, видалив ваш емейл про всяк випадок ))

Світлана 11:09
EVGENIY, дякую.

Галина 11:22
Доброго дня. підкажіть по якому коду в ЄСВ в дод.4 відобразити компенсацію для проживання переселенців

Marina 11:24
Доброго дня.

Marina 11:27
Підкажіть будь ласка чи відправляємо повідомлення про укладений договір НПІ на оплату прогамного заб.МЕДОК.

Ірина 11:29
Доброго дня, хотіла спитати, я відправила на банк підписану відомість на зарплату , але кошти ще не зараховано та не відправлені платіжки до казни,чи це помилка чи нічого страшного.Дякую

ЦНСП 11:35
ВІК, маєте якусь інфу як оплатити?

Лілія 11:37
Добрий день. Підкажіть, будь ласка. Чи має право виконавчий комітет селищної ради надавати платні послуги по КФК 0213104. чи проавильно я думаю, що це буде код доходів 250101?. Дякую.

ВІК 11:42
ЦНСП, в нас казна проплатила без проблем. Кажуть, тому що це внутрішні платежі. Та установа, що надає вам послуги має відкритий рахунок в казні

Світлана 11:43
Marina, подивіться методику Мінцифри від 07.05.2020 № 67, там в залежності від ДК є норма подавати чи ні повідомлення.

ВІК 11:43
Ірина, нічого страшного

Ірина 11:43
ВІК, спасибо

наталі 11:46
доброго дня. чи потрібно оприлюднювати договори на суму менше 50 тис. укладені без використання електронної системи?

Наталя т-ц 11:50
наталі, якщо закуповували по Постанові 169- то не треба, якщо за Законом-то оприлюднюйте

Таня 11:50
наталі, я викладаю, за Законом

Ірина 11:50
Доброго дня ми бюджетна установа передаємо право постіного користування земенльної ділянці іншій державній установі згідно рішення. На руках у мене є рішення,, витяг земельного кадастру, службова записка і все які ще документи необхідно щоб були. підскажіть будь-ласка

ЦНСП 11:51
ВІК, це районна лікарня, але рахунок не в казні

Наталя т-ц 11:51
там і по постанові навіть треба було оприлюднювати до 14 червня здається. а зараз зміни є,то і не треба

Ірина 11:51
Уточнюючу декларацію по землі я вже здала у податкову

Ірина В. 11:54
Доброго дня! Чи можливо підписати Об’єднану звітність ПДФО та ЄСВ токенами ДКСУ? Або може у кого є досвід розблокування податкового токена АВТОР (окупована територія, податкова не працює...)

ВІК 11:54
ЦНСП, порадьтеся з казначейством

Tatiana 11:55
Ірина В., Якщо в програмі Медок то потрібно окремий модуль купляти.

ЦНСП 11:56
ВІК, сказали немає в переліку 590 постанови і все...реєструйте, і хай там висить

Ірина В. 11:56
Tatiana, дякую, ясно

ВІК 11:59
ЦНСП, але ж напевно ваша установа не одна, що мають проходити медогляд. Якось би мали вирішити це питання в казні

наталі 12:04
Ірина В., через електронний кабінет можна підсати

наталі 12:06
Таня, Наталя т-ц, дякую!

Ірина В. 12:19
наталі, Дякую за відповідь. А чи можна зайти в електронний кабінет без токена з підписом керівника?

Таня 12:27
Ірина, по поводу банка, якщо зарахують з/п пізніше ніж через 10 днів - передзвоніть в банк, бо відомість вже автоматичнозаблокується і вони будуть оброблять її вручну. Це в Авалі так зараз.

Ася 12:34
Галина, доброго дня це у Вас компенсація по постанові 333 (Прихисток)?

Ірина 12:36
Таня, дякую, маю надію що кошти сьогодні зайдуть

777 12:49
Є комісія по списанню марок. Частина працівників з комісії були у відпустці. Як списати. Чекати коли всі вийдуть? Як тоді зробити, марки то використані. По журналу вих. пішли.

Галина 12:49
Ася, да

наталі 12:53
Ірина В., можна. тільки перед тим як будете відправляти об'єднану звітність відправте повідомлення за формою J1391103

Ірина В. 13:01
наталі, ДЯКУЮ!

Ася 13:03
Галина, Найбіль підійшов би код 128, але мене теж цікавить це питання! і взагалі хто повинен і чи побрібно звітувати за ці виплати в ОЗ? Ми ОМС (МБ), а кошти фінансує ОДА (ДБ). Інформації неможу знайти

Світлана 13:20
777, ми вносили зміни до наказу про комісію.

ЦНСП 13:21
ВІК, так, мали би. Дякую.

Галина 13:29
Я тоже так думаю.

Тоня 14:43
Добрий день. Безоплатно надійшли до установи комп'ютери та програмне забезпечення. Які бухгалтерські проведення потрібно зробити для відображення в обліку безоплатного надходження програмного забезпечення. Дякую.

EVGENIY 14:54
Тоня, viewtopic.php?f=97&t=3033&start=40

Катерина 14:55
Доброго дня, підкажіть, будь ласка, як через СДО відправити платіжку (з КЕКВ 0000)для повернення коштів в державний бюджет за минулий рік?

Тоня 14:59
EVGENIY, дякую

Ольга 15:07
Підкажіть, будь - ласка, чому не знаходиться електронний лікарняний в реєстрі при наявності СМС- повідомлення від E-heath про його формування?

ЗДО 15:10
Добрий день! Підкажіть, будь ласка, у ході ремонту водопровідної мережі, було придбано і замінено лічильник води (4250 грн.), його ставити на облік (р.1113) чи списувати на встановлення?

ЦНСП 15:13
ЗДО, якщо по акту надання послуг КЕКВ 2240 то списуєте на витрати, якщо оплачуєте по 2210 то ставите на 1113

ЗДО 15:14
ЦНСП, дякую!

ЦНСП 15:14
ЗДО, все залежить від того, що прописано у договорі

ЗДО 15:17
ЦНСП, придбали по КЕКВ 2210 усі матеріали, в т. ч. лічильник, самі роботи оплачуємо по КЕКВ 2240.

ЦНСП 15:23
ЗДО, ставите на облік

EVGENIY 15:52
ЗДО, https://buhgalter.com.ua/articles/buhga ... mi-silami/

НАТАЛЯ 16:04
ЯК РОЗРАХУВАТИ ТАРИФ НА ПРОКАТ ТЕХНІЧНИХ ЗАСОБІВ РЕАБІЛІТАЦІЇ В ПУНКТІ ПРОКАТУ ПРИ ЦЕНТРІ КОМПЛЕКСНОЇ РЕАБІЛІТАЦІЇ

Юлія 16:32
Ірина, в Приваті зараз відомість без фінансування може висіти 30 днів, так казав мій спеціаліст

Відповісти

Повернутись до “Архів чату buhgalter.com.ua”