Доброго ранку)
школа 08:23
Добрий ранок!
Полінка 08:37
Добрий ранок)
EVGENIY 09:13
Доброго ранку, всім гарного дня
Світлана 09:18
Добрий ранок!
Марина 09:22
Всім привіт))))
Елена ТЦ 09:38
Всім доброго ранку!
Олена 09:39
Доброго ранку, чи є в 590 постанові підвищення кваліфікації?
ВІК 09:48
Олена, є "підготовка кадрів у закладах професійної (професійно-технічної) освіти"
Марина 10:10
Дівчата інвентаризаційний опис для оз які пропонуються для списання якої форми?
Аніта 10:41
Що ж Є-звітність не оновляється....з понеділка в відпустку відправляють і не можу звіти здати...Чи це в мене тільки так?
Інна 10:47
Аніта, в мене все добре, здала сьогодні звіт
Оксанка 10:54
Аніта, я ще вчора скинула, все нормально.
Аніта 11:02
Я в шоці...
Аніта 11:03
Тільки що оновилось . Всім дякую! Гарного дня!
ю 11:33
доброго дня! підкажіть будь ласка, якщо жінка перебуваючи у відпусті по догляду до 3-х років відкрила лікарняний по вагітності та пологах, то чи зарахується ці 126 днів в стаж для відпускних?
марія 11:41
Добрий день ! Хто може підказати центр надання соціальних послуг . робим розрахунок на одинокого згідно методики обчислення середньомісячного сукупного доходу сімї для надання соц.послуг. Якщо одинокий має пенсію по інвалідіності чи включаєм до сукупного доходу?
*-* 11:41
СДО працює??
Любов 11:48
Аніта, теж щойно спробувала, не може знайти сертифікатів ((
Любов 11:53
Аніта, а як Ви обновляли?
Оксанка 12:14
*-*, nfr
Оксанка 12:14
*-*, так
Вика 13:57
добрий день . СКажіть придбання принтерів казна комусь пропустила
новенька 14:02
Доброго дня, чи є якась стаття про визначення термінів експлуатації основних засобів (цікавлять автомобілі)?
EVGENIY 14:15
новенька,
123 14:21
Вика, мені ні. Хоча перед тим як укладати договір я їх питалась чи варто взагалі то починати. Вони казали пробувати.
123 14:22
Вика, треба було хоча б літом укласти договір. до тепер би проплатили.
bug 15:10
Добрий день. працівниця йде у відпустку. побачила помилку у попередніх відпускних. як виправити. пройшло декілька місяців.
Марія 15:30
EVGENIY: Привіт. Прошу сказати, чи можна за кошти зібрані працівниками омс купити генератор і як показати в обліку?
EVGENIY 15:36
Марія, як благодійну допомогу хіба що оформити, довідку в натуральній формі і на баланс, а чому просто не користуватися генератором, чому вам хочеться його прям на баланс поставити? І чому хочеться його в облік?
Марія 15:37
EVGENIY:Паливо хотілося б купувати за бюджетні кошти загального фонду.
EVGENIY 15:51
Марія, ось стаття для оформлення надходжень в натуральній формі
Тетяна 16:08
Добрий день. Підкажіть будь ласка чи можна віднести витрати по встановленню та підключенню генератора на збільшення первісної вартості генератора, якщо генератор куплено в жовтні в одного постачальника, а послуги по встановленню в листопаді в іншого постачальника? Чи правильніше буде послуги списати на поточні витрати?
EVGENIY 16:12
Первісна вартість об'єкта основних засобів у разі придбання за плату складається з таких витрат:
EVGENIY 16:12
витрати на транспортування, установку, монтаж, налагодження основних засобів;інші витрати, безпосередньо пов'язані з доведенням основних засобів до стану, у якому вони придатні для використання із запланованою метою.
EVGENIY 16:13
Первісна вартість об'єкта основних засобів може формуватися як за рахунок капітальних витрат, так і за рахунок поточних витрат (витрати на транспортування, установку, монтаж, налагодження основних засобів тощо) згідно з економічною класифікацією видатків бюджету.
EVGENIY 16:13
все чітко мені здається :) це звідси
Тетяна 16:17
EVGENIY, спасибі, читала, теж думаю що послуги мають збільшити первісну ватість генератора, але десь бачила роз'яснення що якщо основний засіб та послуги куплено в різних постачальників, то послуги списуються на поточні витрати, тому й задала питання на форумі.
EVGENIY 16:21
Тетяна, мабуть те що ви читали малось на увазі що платити якщо у одного то по 3110 і встановлення і налагодження, а якщо в різних то купуємо по 3110, а встановлення і налагодження по 2240
EVGENIY 16:22
Тетяна, але я не наполягаю , може і треба списати на витрати та і все, не думаю що це буде велика помилка
Тетяна 16:23
EVGENIY, ні, з КЕКВ все зрозуміло
Тетяна 16:26
EVGENIY, спасибі за відповідь, я зрозуміла що віднести на первісну вартість буде правильніше