Архів чату за 15.12.2022

Тут зберігається архів спілкування в чаті на порталі
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Регіон: Харьковская область
Дякував (ла): 150 разів
Подякували: 1398 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

Марина 07:50
Всім привіт)

школа 08:02
Доброго ранку! Гарного та вдалого дня!

Олеся 08:34
Доброго ранку. Будь ласка, допоможіть. Набирала в казначейській мережі фнансові зобов"язання і вимкнули світло. Коли вклачаю мережу - неможливо загрузити файл, помилкова структура. Допоможіть!!!!!

Інна 08:58
Олеся, в мене так було то я зверталась в казну і возила компютера.

Танюшка 08:59
А якщо заново вивантажити файл і підтянути? А ще попробуйте ще раз перезагрузити компютера

Світлана 09:23
Олеся, ви можете за допомогою dbf навігатора відкрити цей файл в папці PM22 і видалити останнє фінансове забов'язання і зберегти, здається файл FINZB, взагалі потрібно всі файли передивитись і видалити це фінансове забов'язання

Галя 09:26
Доброго ранку, вчора надсилала Довідковий в податкову, квитанції № 2 ще сьогодні немає, в кого як приходять квитанції?

EVGENIY 09:26
Доброго ранку, всім гарного дня

Танюшка 09:28
EVGENIY, Доброго ранку. Скажіть будь ласка, а на сайті є бланк табель обліку часу П-5?

EVGENIY 09:29
Танюшка, да https://buhgalter.com.ua/blanks/inshi-blanki-ta-formi/

Танюшка 09:31
EVGENIY, Дякую. Але якщо не секрет, як розрукувати щоб він повністю був на листку?

EVGENIY 09:33
Танюшка, там нормальний табель все влазе на одну сторінку, що значить на одному листку?

Танюшка 09:43
EVGENIY, Нажимаю на друк, а у мене його обрізає. Я не можу зрозуміти чому

ВІК 09:45
Галя, мені друга прийшла зразу, а третьої нема вже два дні

таня 09:47
EVGENIY, доброго дня,скажіть будь ласка. до чого прикріпляти акт оцінки вартості майна(були виявленні лишки у результаті інвентаризації) до МО14?

EVGENIY 09:49
таня, а які проводки були зроблені ?

Олена 09:50
Доброго ранку. Підкажіть, в старій версії СДО після підпису печаткою мережі, стоїть статус "очікує відправки в казначейство". Це воно вже відправилось чи ще щось потрібно зробити?

Галя 09:53
Танюшка, дякую

EVGENIY 09:53
Танюшка, ну коли ви натискаєте на друк то там ви бачите і налаштування друку, натісніть КНТРЛ+Р і там дивіться що у вас виставлено

Анатолій 09:56
Зліва саме перше: "До порядку реєстрації та обліку ..." - це що, знову будемо НОСИТИ в паперовому до Казначейства свої Юр. зобов'язання????? Чи я не так зрозумів?

Марина 09:59
Доброго дня. Допоможіть або підскажіть: викладач має нарахування по заробітній платі за місяць менше мінімальної ( навантаження, вислуга років, престижність ). В цьому випадку треба робити Доплату до мінімальної? Де можна почитати? Дякую.

EVGENIY 10:00
Анатолій, може треба почитати що там написано перш ніж вигадувати щось своє?

Олена 10:04
Марина,на ставку працює викладач?

таня 10:06
EVGENIY, МО 14 Дт 2313 КТ 7211

Марина 10:07
Олена, так.

Галина 10:08
Марина якщо на ставку то чому треба робити доплату , там і так буде більше. А це вуз ? чи ліцеї , коледжі,

Марина 10:10
Галина, я помилилась, людина на 0,6 ставки. Коледж.

Марина 10:12
Галина, якщо людина на 0,6 чи 0,8 ставки, як порахувати Доплату? Я просто новачок в цьому. Підскажіть, будь ласка!!!

Олена 10:14
У вас повинно нараховано не меньше 4020грн.,якщо на 0,6 ставки.

Олена 10:15
и дотягивайте втору 6700-4020=2680*22% =589,60

Марина 10:16
Олена, так, педагог на 0,6 ставки, нараховано більше, ніж 4020.

Олена 10:17
Тоді тільки другу статью робіть донарахування

Марина 10:24
Олена, я вибачаюсь, звідки цифра саме 4020?

Олена 10:28
6700*0,6 ставки=4020грн ,це ми узнаем хватает ли зплати на першу статтю,.

777 10:30
Добрий день. Чи можна придбати цього року журнали реєстрації вхідної, вихідної на 2023 рік. І чи пройде це по 590 Постанові. Планую по коду 3019.

Марина 10:32
Олена, тобто, якщо нараховано більше, ніж 4020, то я роблю тільки донарахування ЄСВ по різниці, не дотягуючи до 6700, правильно?

Олена 10:36
Да

НАТА 10:36
Олена, в старій версії СДО були кнопки відправити

Марина 10:37
Олена, дуже вам вдячна. Дякую вам за допомогу.

Олена 10:40
звертайтесь,допоможу

Ірина 10:40
Доброго ранку.Допоможіть будь ласка, чи можна акумулятор відразу списувати після встановлення в трактор?

EVGENIY 10:41
Ірина, https://buhgalter.com.ua/articles/buhga ... ilizuyemo/

Марина 10:44
Олена, а немає у вас часом статті з цього приводу?

Ірина 10:44
EVGENIY, щиро дякую!

Галина 10:56
Марина по коледжу це тарифікація.Навчальна частина дає вам години і ви їх тарифікуєте на цілий рік . Я працюю також в коледжі Могла б вам скинути табличку тарифікації де є всі нарахування які стосуються викладачів. В коледжах немає 0,6 ставки там є години. Дайте ел.почту я вам скину.

СтефаНа 10:59
777, я писала придбання канцелярських товарів (реєстраційні журнали) в договорі і на Прозорро, пройшло

Марина 11:06
Галина, так, все вірно. У викладача є навантаження на навчальний рік, 10 місяців. Йому дали навантаження 40,7 год на місяць, тобто я так розумію це дуже мало і тут же наказом його переводять на неповний робочий час на 0,6 ставки з оплатою праці згідно тарифікаціїї. Нарахувань за місяць виходить менше 6700. Тому у мене виникли сумніви.

Марина 11:09
Галина, так як в наказі написано з оплатою праці згідно тарифікації, то я нараховую за години, тобто навантаження+надбавки. А вже з різниці доплачую ЄСВ. Ви так робите, чи у вас немає викладачів з таким навантаженням?

Оксанка 11:28
Доброго дня, підкажіть чи можна подати в цьому місяці ще одну довідку у натуральній формі, я поспішила і подала, а ще надали гуманітарну допомогу. Чи можна в кінці місяця ще одну довідку буде кинути?

культура 11:30
Оксанка, можна

Оксанка 11:31
культура, дякую

Лариса 11:35
Доброго здоров"я! якщо я працюю в соціальній сфері 15 років на різних посадах чи маю я право на надбавку 20 відсотків за стаж роботи в соціальній сфері?

Анджеліка 11:54
Доброго дня!!! Підскажіть будь ласка чи виплата допомоги на оздоровлення є обов'язковою для педагогічних працівників і вякому розмірі???? дякую

Люда Кошкіна 12:28
Анджеліка, обов'язкова, в розмірі посадового окладу. Починаючи з 1 вересня 2002 року відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 19.08.2002 № 1222 «Про реалізацію окремих положень і норм, передбачених статтею 57 Закону України «Про освіту», статтею 25 Закону України «Про загальну середню освіту», статтями 18 і 22 Закону України

Анатолій 13:09
EVGENIY, "...зявиться новий абзац....за умови взяття бюджетних зобовязань... без застосування процедури закупівлі...розпорядник подає до Казначейства на ПАПЕРОВИХ та електр носіях...і ОРИГІНАЛИ документів..."

Світлана 14:06
Добрий день, підскажіть будь ласка з приводу матдопомоги. Працівнику (освіта) в цьому році була видана матеріальна допомога на оздоровлення до відпустки. Чи можна йому ж надати ще одну - нецільову матеріальну допомогу?

керр 14:30
Світлана, підпункт 5 пункту 4 Наказ МОН 26.09.2005 № 557

Світлана 14:41
керр, оздоровлення+нецільова=оклад, так?

EVGENIY 14:44
Анатолій, вибачаюсь, я не так вас зрозумів, зовсім про інше подумав

о 14:54
Лариса, По який постанові отримуєте зп , та на якії посаді працюєте ? я працюю 20 років,як що бухгалтер то надбавки за стаж немає.

Олена 15:09
допоможіть розібратися. Працівник прийнятий за строковим трудовим договором на період відсутності основного, який є посадовою особою ОМС. Матеріалку на оздоровлення виплачувати в розмірі середньомісячної?

Олена; 15:13
Доброго дня колеги. підкажіть якщо у працівника є доплата до мінімальної заробітної плати. і в кінці року платим премію чи зїдає вона доплату до мінімальної заробітної плати?

Світлана 15:15
Олена;, якщо премія виробнича, то з"їдає; якщо одразова (наприклад, до свята), тоді ні.

Олена; 15:18
Світлана, якщо за підсумками року?

Світлана 15:28
Олена;, це виробнича. Вона може виплачуватись за місяць, квартал, рік. Як у Вас в Положенні прописано?

Олена; 15:30
Світлана, дякую

керр 15:32
Світлана, це інша мат допомога, та надавалась згідно ст.57 ЗУ "Про освіту", а це ж інша умова

Світлана 15:33
керр, дякую.

Олена 16:17
Підкажіть, будь ласка, оплата послуг за введення в експлуатацію ОЗ за яким КПК проводити?

EVGENIY 16:21
Олена, так у кожного своє КПК, і коден по своєму кпк проводе, питання у вас дивне. Думаю по якому купляли по такому і платіть за введення

Олена 16:25
Дякую. Казна роз'яснює, що КЕКВ 2800. Об'єкт проводили за КПК 7370 (бюджет розвитку). За цим КПК і проводимо. Бо ми вже думаємо, може за загальним фондом, наприклад 0160 або 0180...

EVGENIY 16:26
Олена, а чому не 2240?

Олена 16:27
Так, у зв’язку з тим, що плата за видачу сертифіката відноситься до плати за адміністративні послуги, Держказначейська служба зазначила, що таку плату слід проводити за КЕКВ 2800 «Інші поточні видатки».

EVGENIY 16:28
Олена, ви взагалі прочитайте ваше перше питання а потім почитайте наступні, як ось до цього всього можна було здогадатися читаючи ваше перше питання?

EVGENIY 16:29
видача сертифіката і введення в експлуатацію це як би різні речі

марія 16:59
Як нараховувати річну амортизацію на ОЗ?

EVGENIY 17:11
марія, https://buhgalter.com.ua/zakonodavstvo/ ... h-zasobiv/ тут написано як

EVGENIY 17:13
марія, якщо коротко то Первісну вартість ділемо на строк корисного використання, це і буде річна сума амортизації

EVGENIY 17:15
марія, ось тут є зручна форма в екселі з формулами https://buhgalter.com.ua/blanks/tipovi- ... h-zasobiv/

Марина 17:59
Бланки форми річного звіту в екселі вже є?

EVGENIY 19:01
Марина, ще не має, налаштовуюсь сісти і зробити, ніяк не налаштуюсь

Відповісти

Повернутись до “Архів чату buhgalter.com.ua”