Всім привіт)
Надія 08:19
Доброго ранку)
Віта 08:25
Доброго ранку. Вже другий день не можу зайти на сайт пенсійного. Ще хтось так "мучиться" як я? (Пише: сертифікат не знайдено)
Юлька 08:27
Віта, вчора заходила. Нажимаю "продовжити", навіть якщо просить спробувати пізніше
Юлька 08:28
щойно зайшла знову
ФСН 08:38
Доброго ранку!
Олена 08:41
Доброго ранку! Вибачаюсь, може таке питання вже було, але як бути з комірником, якщо істотні умови праці не змінились, а змінився лише код класифікатора. Оклад збільшувати?
ФСН 08:45
Колеги, у кого було продовження лікарняного по вагітності та пологам, коли видається другий ЛТН? Відразу після пологів чи в місяці закінчення першого листка ТН?
Тетяна. 08:49
Доброго ранку. Підскажіть будь-ласка, по якому КПКВК проводити оплату послуг по похованню загиблих військовослужбовців з місцевого бюджету? Дякую.
123 09:10
Олена, на підставі чого оклад збільшувати?
EVGENIY 09:13
Доброго ранку, всім гарного дня
Оксанка 09:18
Тетяна., ми закладали такі кошти по 3242.
Оксанка 09:19
Тетяна., в програмі соціального захисту населення цей напрямок використання коштів прописували
Тетяна. 09:20
Оксанка:в нас є окрема програма на ці послуги (ритуальні).
Олена 09:21
123, змінився тарифний розряд. Були в найпростіших, стали технічними службовцями. Економіст каже треба збільшувати оклад, відділу кадрів все одно, а я ось думаю "за шо" збільшувати, якщо ту саму роботу виконують
Олена 09:24
123, і як пояснити тоді, якщо зп не збільшимо, чому комірники порівняно з іншими посадами з того самого розряду отримують меншу ставку
Олена 09:31
чи буде помилкою, якщо збільшити оклад без змін в умовах праці і без змін в кваліфікації? і так само чи буде помилкою, якщо не збільшити оклад, якщо згідно останніх змін комірники змінили групу. Вже голова кипить)
Ніна 09:47
Олена, куди ж їх тепер відносити по ЄТС там ж змін не було?
Олена 09:56
Ніна, чесно? як правильно - не знаю, цим займається економіст, вона поставила комірника у 4 розряд замість 1.
Олена 09:57
і саме тому, що не впевнена, питаю тут, може хтось знає точно і вже оформили все як треба
ніна 09:59
Олена, яка у Вас галузь?
Олена 10:00
ніна, соціальна політика
Олена 10:02
ми інтернат, в департаменті нічого не можуть сказати
керр 10:10
Олена, якщо керуєтесь спільним наказом 308/519, на виконання змін до КП оклад має братись уже по схемі 2.2.21, а не 2.2.22., згодом будуть зміни до ДКХП буде зміна істотних умов "інша робота"
Інна 10:18
Доброго дня. А що чутно по газу? Договір з Нафтогазом до 31 березня, якщо продовження не буде то треба починати процедуру торгів
Сергій 10:22
Тетяна., 3090
Сергій 10:24
Оксанка, який сенс закладати кошти по 3242, якщо є конкретне КПКВК 3090 під поховання військовослужбовців?
Оксанка 10:29
Тетяна., Сергій, можливо я і помиляюсь, бо кошти ще в цьому напрямку не використовували
Наташа 10:31
ФСН, після пологів
Олена 10:32
керр, дужедякую!
Любов 10:35
Якщо поховання військовослужбовців здійснює обласний бюджет то КПКВК 3090, а якщо сільський, селищний, міський - то 3242
Тетяна. 10:38
Сергій: Департамент фінансів в Київській обл. сказав, що КПКВК 3090 заплановано не вірно, так, як даний КПКВК використовується тільки при оплаті з обласного бюджету, а не з місцевого. Ми також схиляємося більше до 3090. Тому я і задала питання, можливо хтось вже практикував, як вірно.
Ліцей 10:40
Добрий день, підкажіть будь ласка чи змінюється оплата роботи вчителя, якщо уроки проводяться не 45 хв. а 30 хв. Дякую
Юлія 10:46
ФСН, другий лікарняний по пологам видається після пологів одразу (чи в жіночій консультації коли туди дойде жінка)
ФСН 10:53
Наташа, у моєму випадки після пологів пройшло 2 тижні, довідку про ускладнення передали в жін.консул. Продовження ТН немає, мотивують тим, що ще не закінчився попередній лікарняний.
наталі 10:55
Ліцей, ні
Юлія 10:59
ФСН, мені видавали 2й лікарняний після пологів через 10 днів після пологів, коли я прийшла в ЖК. Але тоді були тільки паперові. Може є електроними зараз інакше вже..
Ірина 11:00
Юлія, ФСН, у мене було в тому році таке: жінка народила 25.11.2022 року, їй одразу в лікарні продовжили лікарняний з 29.01.2023 по 09.02.2023 на 14 кал.днів. Я подала заявку ще тоді в ФСС та оплатила лікарняний цей вде в грудні 2022 року
ФСН 11:03
Ірина, минулий рік так. Мене цікавить якраз новий, бо пологи були 10.02. Лікарняний 1й по 29.03.
ФСН 11:04
ВСІМ ДЯКУЮ!!!
Ірина 11:04
ФСН, ви зачекайте доти, доки продовження лікарняного не з'явиться в ел. кабінеті ПФУ. Потім відрахуйте 8 днів і можете подавати заявку
ФСН 11:05
Ірина, я вже зрозуміла, що запасаюся терпінням і чекаю.
Леся 11:14
Доброго дня підскажіть будь-ласка чи входять військово зобовязані до звіту з праці в середньооблікову чисельність?
Svetl 11:26
Добрий день! Чи може хтось підказати - визначення ліквідайійної вартості ОЗ оформлюємо яеимись документами? Як що так, то якими? дякую
Галина 11:44
Доброго дня. Може хто здавав уточнюючу декларацію по земі. в яку колонку треба проставити суму до сплати землі за одинацять місяців, бо в мене розбиває на рік.
Олена 11:57
Галина, я розумію так, що в колонці 8 вам потрібно ставити 11 міс, , а потім в розділі 3 в уточнюючій в строчці 4 третього розділу у вас будуть дані зі звітної, а в рядок 3 заповнюєте так як вам потрібно розбиваючи суму на 11 міс. Спробуйте так
Лілія 11:58
То враховується день оформлення накладної (акту) для розрахунку 7 днів на реєстрацію чи ні? Вчора ніхто не відповів
Олена 11:59
Галина, і в рядках 5 і 6 третього розділу буде видно, де у вас збільшення, а де зменшення в порівнянні зі звітною
Олена 12:37
Лілія, не враховується
Бух ЗДО 12:48
на рахунок 3142 (для батьківської плати) надійшли кошти з призначенням "оплата за товари/послуги"- але ніхто не знає чи це оплата і за яку дитину. Що далі з цими коштами робити?
Бух ЗДО 12:49
Які проводки в обліку?
Галина 12:53
Дякую.
Олена 13:29
Добрий день! Підкажіть, чи включати в середньооблікову кількість штатних працівників у звіті 1-ПВ(місячна), працівницю що знаходиться на лікарняному по вагітності й пологах.
Оксанка 13:38
Любов, Тетяна., значить ми вірно заклали кошти на КПК 3242.
керр 13:40
Олена, з Інструкції №286 3.2.2. При обчисленні середньооблікової кількості штатних працівників облікового складу враховуються всі категорії працівників облікового складу, крім працівників, які перебувають у відпустках у зв'язку з вагітністю та пологами або для догляду за дитиною до досягнення нею віку
Юлька 14:07
також виключати мобілізованих.
Олена 14:07
Дякую!!!
Лариса 14:22
В кабінеті респондента (статистика) пише, що наша установа не підлягає спостереженню. Можна не подвати звіти в такому випадку?
Марина 14:38
Лариса, так
віка 15:21
Бух ЗДО, в нас таке буває. але у Вас є дохідний рахунок і окремо видатковий по спец. коштам і в дохідному можна побачити платника. робимо таке розслідування
EVGENIY 15:26
Бух ЗДО, 10.4. Кошти, що помилково зараховані на рахунок розпорядника бюджетних коштів (одержувача бюджетних коштів), повинні повертатися ним у строки, установлені законодавством. Повернення коштів здійснюється органом Казначейства на підставі платіжної інструкції розпорядника бюджетних коштів (одержувача бюджетних коштів), у призначенні якого обов
EVGENIY 15:26
пункт 10.4
Тамара 15:41
Доброго дня! Станом на 01.01.2023 в органах ДКСУ по ЗФ ДБ зареєстрована Кт заб-ність, в січні 23р. перереєстрована, по КЕКВ 2240 - послуги із страхуван. оренд.приміщ.В ПКМУ 590 по ЗФ не передбачені ці видатки , а по спец.фонду - такий вид послуг підлягає оплаті.Питання: чи можу я зняти з реєстрації бюджетні зобов'яз.по ЗФ і зареєстр.по СФ?
Аліна 15:41
Підкажіть яким чином повернтти надмірно сплачені кошти в особи, якщо призначення допомоги буде припинено. Зараз поки що вираховуємо з нарахувань. Але може виникнути ситуація, що прийдеться особі нам повернути кошти, яким чином це відбувається? Це соц.виплати, місцевий бюджет, загальний фонд.
Юлія 15:50
Тамара, так, пишете лист на казну і реєструєте
Наталя т-ц 16:03
Аліна, нехай повертає вам на розрахунковий рахунок, а ви потім відновите їх і використаєте знов за цим напрямком, або ж повернете в бюджет,якщо це кошти минулого періоду
Наталя т-ц 16:06
Тамара, ви можете зняти бюджетні і фінансові зобовязання, на підставі додаткової угоди до договору, де змінюєте рахунок
Ірина 16:19
Добрий день,колеги! На який субрахунок варто поставити побутову будівлю (безоплатна передача) вартістю 7000 грн,
Тамара 17:13
Юлія: а те, що у ф.7д по загальному фонду на поч.року є Кт заборгованість і станом на 01.03.23р залишилася?
Наталія 17:15
Доброго дня! EVGENSY, підкажіть,будь ласка, як у цьому році вибирати календарні дні за 2022-2023 рік при нарахуванні відпускних. У бланках нарахування якось не все зрозуміло чому у 04.2022 29 календарних дні, у 05.2022 теж 29 кал.дня
Тамара 17:18
Юлія:Я так розумію, що заборгованість по ф.7 має знятися з зареєстрованих зобов. і буде протягом року тільки відображатись в графі "на початок року".