07:41
Всім привіт)
Оксанка:
08:09
Доброго ранку)
школа:
08:17
Добрий ранок!
Леся:
08:20
СДО працює?
Інна:
08:23
Доброго ранку, також не можу зайти в СДО, Cisco не запускається.
Марина:
08:29
Скажіть, будь ласка, десь на законодавчому рівні прописано, що отримувач субвенції повинен надати звіт про її використання?
Анастасія:
08:30
Добрий ранок! У всіх працює СДО?
Марина:
08:31
Анастасія, ні, не працює
ФСН:
08:32
Працює, виписки роздрукувала.
ФСН:
08:32
Доброго дня всім.
Наталія:
08:38
Доброго ранку! Підкажіть будь ласка видалили зелені насмадження (дерева), тепер потрібно дрова передати іншій установі внутрівідомчо, які мої дії просто вперше таке?!
Надія:
08:55
Доброго ранку! Підскажіть, будь ласка, де прочитати про включення відсутності з інших причин під час воєнного стану в розрахунок середньої для відпустки
EVGENIY:
08:57
Доброго ранку, всім гарного дня
EVGENIY:
08:57
Надія, ось тут все написано
Людмила:
08:58
Наталія, ми комунальне підп-во, яке займається благоустроєм, випилюємо порослі, відходи деревини передаємо відділу освіти для опалення. На сесії м/ради прийняти рішення про вилучення , безоплатно передаємо.
Бух:
08:59
Доброго дня!Підкажіть хтось чув за план-графік перевірки ПФУ на 2 квартал?
Леся:
08:59
Що з СДО?
Тетяна:
09:00
Добрий ранок. Підкажіть, будь ласка, бланк анкети на головного бухгалтера не змінився?
Анастасія:
09:01
Не працює СДО
EVGENIY:
09:02
Тетяна, ні, не змінився
Тетяна:
09:04
EVGENIY, Дякую
Надія:
09:04
EVGENIY, Дякую!
Оксанка:
09:06
В мене СДО працює)
EVGENIY:
09:12
Той лист МФУ про який вчора писали мені так ніхто і не вислав :(
Олена:
09:13
Доброго ранку. Полтава СДО працюэ
Оксана:
09:17
Кропивницький не працює СДО
Наталія:
09:24
Людмила, а підкажіть будь ласка нам дали ордери на видалення (чи обов'язково повинно бути прийняте рішення щодо видалення дерев?) І ми хочемо передати їх просто в кількісному вигляді (без проведення натуралки через казну) можна ж так?
Інна:
09:29
Дніпро. СДО не працює
Людмила:
09:29
Наталія, ордери теж берем, але ми одержувачі коштів, через казну не проводимо, визначаємо с/в і ставимо на баланс, актами на вилучення передаємо м.куб і вартість
Наталія:
09:37
Людмила, Чи можна поставити на баланс на баланс на субрахунок 1815?
Людмила:
09:43
Наталія, не готова вам сказати з цього приводу, наше підприємство не бюджетне, на загальній системі оподаткування, не такий план рахунків.
Таня:
09:44
Умань, СДО теж не працює ?????
Тетяна:
09:45
Колеги, є хтось , що опалюють приміщення дровами і спдачують екологічний збір? Як правильно обрахувати ?
Танюшка:
09:46
Запорізька обл. СДО працює
СтефаНа:
09:47
Всім доброго дня! Хмельницький - СДО працює, тільки що відправила документи в казну
Ксю:
09:57
СДО не працює....Cisco теж не працює
Наталія 0:04
Добрий день. Підкажіть чи роздруковуєте ви зобовязання (фінансові та юридичні) з СДО? І чи десь це прописано?
Марина 0:04
Наталія, з СДО друкуємо тільки виписки
Гуля 0:07
Чи може дідусь оформити догляд за внучкою до 3-х років
Леся 0:13
Тетяна, якщо не має дозвільних документів на викиди, то тоді розрахунковим методом від кількості спалених дров, торфобрикету або вугілля.
Алла 0:15
Наталія, я друкую на зворотній стороні листка, на якому друкувала цей же реєстр (і юридичних, і фінансових) з робочої програми, так само роблю і з платіжками (мені так зручно - бачу що й коли робилось, хто підписував і коли опрацювала Казна)
Тетяна 0:17
Леся, дозвільних документів не має. Які забруднюючі речовини від спалювання дров?
Наташа 0:17
EVGENIY, напишіть електронку, я скину зараз
EVGENIY 0:23
Наташа, budgetglavred(равлик)gmail.com
Леся 0:24
Тетяна, Порядок виконання інвентаризації викидів забруднюючих речовин енергетичними установками, у тому числі двоокису вуглецю, у разі використання різних видів палив розрахунковим методом, визначений Галузевим Керівним Документом «ГКД 34.02.305-2002 Викиди забруднюючих речовин у атмосферне повітря від енергетичних установок. Методика визначення»,
Леся 0:25
Тетяна, затвердженим наказом Міністерства енергетики та вугільної промисловості України та Міністерства екології та природних ресурсів України від 14.06.2002 № 359.
Леся 0:26
Тетяна, робили розрахунки по цій методиці
Катерина 0:26
ДД. підкажіть будь ласка, чи має право чоловік на додаткову відпустку на 2 дітей до 15 років, якщо його дружина в декреті?
Тетяна 0:28
Леся, дякую.
Наташа 0:28
EVGENIY, відпрвила з ***.ukr.net. Вибачайте за якість, кращої версії не маю
Леся 0:29
Тетяна, напишіть електронку можу скинути свої розрахунки.
Тетяна 0:31
Леся, будь ласка, я дуже вдячна Вам!!!!!
Тетяна 0:32
Леся, [email скрыт]
Іннуся 0:32
Наталія, я друкую проведені бюджетні документи з СДО і підкладію під реєстри з мокрими підписами. і платіжки друкую. Бо видно дату опрацювання казначейством.
Тетяна 0:33
Леся, tarasenko2011 равлик i.ua
Ок 0:33
Тетяна, Тетяна, Тетяна, Тетяна, Тетяна, Тетяна, Тетяна, Тетяна, Тетяна, Тетяна,
Віка 0:34
Підкажіть! У працівниці лікарняний по 20.02. З 21.02 відкритий новий лікарняий...Але...21.02.видано довідку МСЕК 3 група. Встановлення групи інвалідності оплаті не підлягає 21.02.?
Марина 0:35
Іннуся, а в виписці хіба немає дати?
Іннуся 0:35
Марина, у виписці немає дати реєстрації фін. та юр.документів
Юлія 0:49
Доброго дня, підкажіть чи проплачуються по 590 постанові сценічні костюми та музична апаратура?
Оксана 0:51
Чи працює СДО Волинь?
Олена 0:54
Вікапо соцстраху не оплачувалось,
Є.М. 0:55
Оксана: СДОпрацює
Ольга 0:55
Юлія, ні
***** 1:12
Сказали що будуть перебої до обіду з СДО .....можливо в другій половині все ок буде.
***** 1:12
Але в мене все працює
Анастасія 1:15
Волинь не працює
Оксана 1:19
Підкажіть, якщо працівник розраховується в останній робочий день місяця(31.03), то чи включати цей місяць в розрахунковий період при нарахуванні розрахункових, чи брати по лютий місяць?
Марина 1:21
Оксана, ви зарплату маєте на увазі? то звісно брати, за всі відпрацьовані дні треба заплатити.
Анастасія 1:24
Волинь вже працює СДО!
ФСН 1:24
Оксана, в розрахунок компенсації відпускних ЗП березня не входить
Оксана 1:25
ФСН, я також так думаю, але засумнівало,що по факту відпрацьований весь місяць.
Надія 1:26
Доброго дня, допоможіть будь ласка з таким питанням: працівник звільняється і хоче компенсацію відпустки за шкідливі умови, але весь період знаходився на простої з оплатою 2/3 окладу. Наскільки я розумію період простою не дає права на цю відпустку. На які нормативні документи можна посилатись.
керр 1:28
Надія, ч.2 ст.9 ЗУ "Про відпустки"
ФСН 1:34
Оксана, подія звільнення - березень, наказ березень. Розр.період - 03.22 -02.23
Оксана 1:34
ФСН, дякую)))
Катерина 1:35
Якщо відпустка щорічна і додаткова на дітей безперевна, то середня така сама?
Надія 1:36
Дякую
керр 1:38
Катерина, якщо принципово, то не завжди, це різні види відпусток і їх початок не завжди може припадати в одному календарному місяці ...
Юлія 1:45
Підкажіть як буде проходити розрахунок за газ за березень, договір з Нафтогазом до 31.03. Рахунок виставлять у квітні чи у березні?
Катерина 1:45
керр, в тому то й справа, що в мене вчителька, в якої довга щорічна відпустка, але вона відразу йде в додаткову, то чи мені перераховувати середню для додаткової?
керр 1:48
Катерина,так, такий підхід відповідає положенням п.2 Порядку 100
ФСН 1:50
Катерина, наказ окремий?
ФСН 1:51
Якщо так, то і розрахунковий період новий.
Катерина 1:51
Зрозуміло, дякую
керр 1:57
ФСН, а якщо наказ не окремий?
Наташа 2:05
керр, якщо початок додаткової відпустки припадає на інший місяць - то у вас буде новий період. Різні види відпусток рахуються окремо,незалежно від кількості наказів
керр 2:21
Наташа, здається те ж саме уже сказав в 11.38, чи щось не так?)
Наташа 2:26
керр, все так) я уточнила Вашу відповідь своїми словами)
школа 2:31
Звільняється працівник. У розрахунковому періоді-простій з оплатою 2/3 від мінімальної (не від посадового окладу), чи включати цівиплати в розрахунок для оплати компенсації чи всетаки ні? І не середня, і не 2/3 окладу?
керр 2:38
школа, в такому випадку не можна сказати що заробітна плата зберігалась повністю, тому виключаємо
ФСН 2:39
школа, п.2 Порядку 100. ...ВИКЛЮЧАЄТЬСЯ час, протягом якого працівники не працювали і за ними не збрігався заробіток, або зберігався ЧАСТКОВО
школа 2:41
керр,гарно дякую!
Світлана 2:52
Отримали від благодійників польову кухню. Який субрахунок обліку? 120000,00грн
***** 3:01
Читаю новини, Україні переказали транш , є ймовірність що борги все таки пройдуть?
Марина 3:03
*****, та да.. написали про надання траншу
***** 3:06
1.5 млрд.....казали давніше що очікують транш...щоб закрити борги
***** 3:08
17 січня був перший транш в 2023 році.....і в кінці січня пройшло багато боргів за 2022
Наталія 3:35
Підкажіть , будь ласка, як розрахувати середню зарплату для відпускних, якщо працівник півтора року на простої з оплатою 2/3 від окладу?
наталі 3:37
хто займає посаду бухгалтера, не головного, подавали анкету в казну?
ФСН 3:41
наталі, якщо ви один бухгалтер в установі (з функціями головного) тоді подаєте; якщо ви провідний бухгалтер - то ні.
наталі 3:50
ФСН, дякую
Маша 3:51
Добрий день. Підскажіть будь ласка, як по постанові 590 прописати придбання інформаційніх стендів?
ФСН 3:54
Маша, можливо підійде - оплата інформаційних послуг, у т.ч. виготовлення та розміщення інформаційної продукції.
Таня 4:11
Доброго дня! Підскажить, є запрошення суда на засідання в якості присяжного, як оплачувати цей день в установі?
Маша 4:12
ФСН, дякую!
керр 4:19
Таня, у запрошені вказано що ще щось маєте оплачувати?! увільняємо від роботи
ФСН 4:22
Таня,
ФСН 4:22
Таня, виконання обов’язків присяжного є громадським обов’язком. За час виконання обов’язків присяжного працедавець зберігає за особою робоче місце. Відсутність працівника на робочому місці обґрунтовується судовою повісткою та заявою, а оплата проводиться за фактично відпрацьований час.
Віка 4:22
Підкажіть! Як пояснити деректору. Вихователь працює на ставку, на період курсів вона призначає доплату за виконання обов'язків тимчасово відсутнього працівника в розмірі ПО 50% двом працівникам. А повинно бути лише 50%
керр 4:32
Віка, що ж не так?
Таня 4:34
ФСН, тобто в установі день не оплачується, тільки винагорода з суда? Дякую.
керр 4:35
Таня, Присяжному за час виконання ним обов'язків у суді виплачується винагорода, розрахована виходячи з посадового окладу судді місцевого суду
Таня 4:39
керр, ФСН, цей день потім в розрахунках відпустки і лікарняних не відкидаємо? А цю винагороду в Звіті ЄСВ показуємо?
керр 4:41
Таня, йому виплачує судова адміністрація, такі кошти у Ваш звіт єсв не потраплять
Таня 4:43
Дякую!
***** 5:22
прошли борги
ФСН 5:27
*****, НафтогазТрейдинг?
***** 5:28
2022 рік
ВІК 5:35
Доброго дня! Чи була вкогось така ситуація? Роблю заявку на лікарняні. Моя сума не сходиться є даними СПОВ. Перевірила всі звіти, і зарплата і дні проставлені правильно. Де ще шукати? Що робити?
ВІК 5:35
* з даними...
Світлана 5:39
ВІК, додаткові звіти подали за січень-лютий?
Є.М. 5:39
ВІК: Ставте свою суму і пояснюйте, мабуть за даними СПОВ не врахований довідковий, якщо ви його подавали. Ми так робили, сьогодні відшкодували кошти
ВІК 5:39
Світлана, подавала
Світлана 5:40
ВІК, може звірте ще з формою ОК-7? Там же теж є суми, співдадають з вашими?
ВІК 5:42
Є.М., я би пояснила, але не знаю що. Довідкові подані, суми правильні. Що пояснювати?
Світлана 5:42
ВІК, в ОК-7 будете бачити чи враховані суми за січень-лютий в пенсійному, чи стоять вони в цих місяціях.
ВІК 5:42
Світлана, співпадають
Оляля 5:50
ВІК, у мене вже кілька заявок пройшло і в кожній є розходження. Довідкові звіти прийняті, по ОК-7 все співпадає.
Оляля 5:50
ПФ з цього приводу нічого не зміг сказати. Пояснення потрібні тільки якщо різниця більше ніж 10%.
Оляля 5:51
ВІК, а у вас суми виходять більші, ніж за даними ПФ чи менші?
Є.М. 5:52
ВІК: у нас сума була менша від суми за даними СПОВ, тому що не були включені суми по довідковому. ми в коментарі так і написали, пройшло
ВІК 5:52
Оляля, в мене менші суми.
Оляля 5:52
Дякую за відповідь. І в мене менші.
Ксю 5:53
При вході в Cisco вискакує Certificate Validation Failure
ВІК 5:53
Є.М., якщо не враховувати суми по довідковому теж не співпадає... Якесь зачароване коло. Все правильно і не правильно...
д 5:56
ВІК, може суми та дні лікарняних не відняли, як були у цьому періоді ?
Є.М. 5:57
ВІК: Ставте свою суму і відправляйте, ПФ писав що з програмою проблеми
ВІК 6:02
Світлана, Оляля, д, Є.М., дякую всім за обговорення мого питання! дзвонила в пенсійний, казали, що в деяких випадках може не сходитись сума. Якщо невелика похибка, то відправляти так
Наталя 6:05
Добрий день! Допоможіть,будь ласка, чи можуть ОТГ надавати субвенції на фінансування діяльності військових районних адміністрацій, які утримуються за рахунок державного бюджету???
Світлана 6:08
ВІК, будь ласка.
ФСН 6:10
*****, рада за вас. а ми чекаємо повернення переплати
ЛЕСЯ 6:15
Наталя, можуть
Ніна 6:22
Чи включається до розрахунку лікарняного, оплата по середньому за донорский день
Наталя 6:23
ЛЕСЯ, 16:15, а підскажіть, будь ласка, на яку законодавчу базу можна зіслатися?
керр 6:24
Ніна, єсв на таку виплату сплатили, знач включаємо
ЛЕСЯ 6:29
Наталя, була написана програма з районного бюджету, затверджена сесією районної ради і фінансували по 6 спец.фонд
Вікторія 6:46
*****, яка область?