Добрий ранок!
Оксана1 08:45
Доброго ранку! Питання чи можна вводити в експлуатацію ОЗ якщо по них кредиторка?Чи краще почекать оплати?
Сергій 08:46
Оксана1, ніхто не забороняє. А якщо Вам срочно потрібно ними користуватися)
Марина 08:46
Всім привіт!
Сергій 08:47
Оксана1, якщо ні, то можете і почекати)
Сергій 08:47
Якщо в казні накладна уже зареєстрована, то колись тай пройде)
Наташа 09:03
Оксана1, я не вводила, поки не пройде оплата. Якщо трапиться якийсь форс-мажор, товар можна повернути продавцю...
EVGENIY 09:25
Краще поки що не вводити, але якщо треба то можна вводити це не заборонено
EVGENIY 09:25
Доброго ранку, всім гарного дня
Ксю. 09:35
А як думаєте коли проплатиться заборгованість?
EVGENIY 09:37
Ксю., нам не відомо на скільки не вистачає коштів, на днях прийшли гроші від МВФ може їх вистачить, щоб закрити все, а може і не вистачить
Ксю. 09:50
Дякую.Будемо сподіватись.....
Анна 10:01
Доброго дня! Підскажіть, премія до дня бухгалтера в розмірі місячної заробітної плати, але в в цьому місяці відпустка 14 днів. Відпрацб\ьовано буде 13 днів. Премія буде в розмірі заробітної плати за 13 днів, відпустку не враховуємо, може хтось стикався?
Валентина 10:02
Доброго ранку! Колеги, підкажіть, будь ласка, чи потрібно подавати у звітності Довідкупро причини виникнення простроченої кредиторської заборгованості загального фонду? Перший раз така ситуація, не знаю що робити (3-тя черга "висить")
Оксана 10:03
Валентина, якщо кредиторка прострочена, то потрібно
EVGENIY 10:03
Анна, зарплату за 13 днів ділимо на 13 і можемо на середньомісячне число днів
Валентина 10:05
Оксана, дякую! Я так розумію суму кредиторки ставимо в графу "Інше"?
Оксана 10:10
Валентина, так
Валентина 10:15
Дякую1
Marina 10:32
Доброго дня.Підкажіть будь ласка чи може працівник закладу освіти отримати мат.допомогу на оздор.подавши заяву на відпустку на 2к.д., вказавши в заяві на випл.мат.доп.?
Людмила 10:32
Доброго дня! Яким чином в програмі Мережа набрати довідку на зміни ГРК по спец фонду код 602100?
EVGENIY 10:38
Людмила,
EVGENIY 10:38
Людмила, це скрін с форума
Софія 10:51
Анна, премії до свят взагалі-то надаються незалежно від пророблених днів, але маєте подивитись що прописано у вашому положенні про преміювання
Людмила 10:57
EVGENIY, Дякую Вам!!!
4321 11:01
хтось вже грався з поданням повідомлень щодо військовозобовязаних у ПФУ?
Ната 1 11:22
EVGENIY, велике Дякую за головну з 1-дс та 2-дс, все так гарно виходить!!!
EVGENIY 11:22
Ната 1,
Світлана 11:42
Добрий день, вчора ніхто не відповів, може сьогодні пощастить, як правильно вийти з ситуації. Директор установи пішов у відпустку до 31 липня, був призначений В.о. директора. У свою чергу В.о. хочу піти у відпуску з 1 серпня. Хто в даній ситуації видає наказ на відпустку В.о.?
Наталія 11:43
Підкажіть на який витратний рахунок відноситься адмін.збір за державну реєстрацію
Наталія 11:44
КЕКВ 2800
Ольга 11:45
Добрий :), У дитини інваліда закінчився термін діі довідки. Платини соцстипендію чи призупинити до поновлення довідки
Валентина 11:46
Світлана, Директор вийде 1 липня і напише
Валентина 11:46
Світлана, ой...1 серпня
EVGENIY 11:47
Наталія, якщо реєстрація авто то відноситься на капінвестиції і включається в вартість авто, якщо я вірно пам'ятаю
Наталія 11:48
Ні, державна реєстрація змін до віломостей про юр. особу
Світлана 11:49
Валентина, да, но відпускні я повинна виплатити перед відпускою, тобто в кінці липня, а тоді директора ще не буде.
Наталія 11:49
EVGENIY, Ні, державна реєстрація змін до відомостей про юр. особу
EVGENIY 11:51
Наталія, 8511
Наталія 11:52
EVGENIY, Дякую, дякую, дякую
ЛЕСЯ 12:10
Анна, доброго дня ! ви державна служба і платите одноразові премії? Бо ми держслужбовці і не знаємо чи можна платити одноразові премії до держ.свят , в положенні про преміювання все прописано
Оксана 12:15
EVGENIY, підкажіть. Якщо нам на рахунок спецфонду (інші джерела) надійшли кошти- обовязково треба робити довідку змін? Чи той залишок може собі висіти на рахунку ?
керр 13:16
ЛЕСЯ, якщо маєте статус державного службовця, то таких премій законом не передбачено і тим більш у положенні не може передбачатись...
Ксюшка 13:17
Добрий день. Допоможіть будь ласка з проводками. купили будівельні у 2023 році за рахунок загального фонду і в 2024 виготовили декорацію, виготовили власними силами. вартість 23554,50 грн. дякую.
Аліна 13:58
Ксюша: там є приклад
ЛЕСЯ 14:03
керр, дякую, маємо гроші і не можемо використати
керр 14:05
ЛЕСЯ, якщо пройшли реформу оплати праці, то вже таке "явище" буде)
Лариса 14:06
Добрий день. допоможіть будь ласка в кадровому питанні: прийняли на роботу вчителя потім його Управління освіти назначає виконувати обов'язки директора.Зараз вона звільняється, хто повинен написати наказ на звільнення щкола чи Управління освіти
Орися 14:19
ДОБРИЙ ДЕНЬ ХТО КОРИСТУЄТЬСЯ ГОЛОВНОЮ КНИГОЮ ЗІ САЙТУ БУХ.КОМ. у вас формує 2 дс. бо в мене баланс формує, а 2 дс ні
EVGENIY 14:23
Орися, я її зробив, уважніше дивіться на місяці в яких закриваєте рахунки там окрема строка для цього є
EVGENIY 14:24
Оксана, для коштів не потрібні довідки про натуральні надходження
EVGENIY 14:26
Орися, в головній книзі є посилення на форум ви хоча б їх відкрили почитали, я на це питання вже разів сто відповів
Світлана 14:42
Лариса, Управління освіти.
Орися 14:56
EVGENIY, і не один раз читала
Вікторія 14:57
Доброго дня! Підскажіть проводки! Було придбано за рах.субвенційних коштів основні засоби для облаштування робочого місця для інваліда, центр зайнятості відшкодував нам цю суму, відшкодовані кошти ми повернули тим хто надавав субвенцію.
EVGENIY 14:58
Орися, ось відповідь на ваше питання як ви читали
EVGENIY 14:59
Орися, ось
2030 15:17
Валентина, узгодіть з казною чи вона дійсно є прострочена спочатку. У нас теж з травня, але сказали, що вона не прострочена.
натли 15:23
доброго дня.чи можлива виплата премії бухгалтеру до дня бухгалтера,і до дня працівника соціальної сфері в одному році(не держслужбовці)???
Тетяна 15:30
Добрий день. Чи можна під час воєнного стану надавати працівнику ОМС невикористану оплачувану відпустку за стаж в органах ОМС за 2021 рік.
Марина 15:35
Тетяна, а чому ні?
Ірина 15:38
Доброго дня. Чи треба в призначенні платежу при відновленні касових видатків (повернено судовий збір) зазначати код платежу 107 (повернення суми пдатків і зборів), чи просто кпквк та кекв?
Олена 15:43
Ірина, не треба 107
Ірина 15:45
дякую за відповідь!!! Тримаймось!
Іванна 16:09
Якщо зареєстрована кредиторська заборгованість на придбання основних засобів чи робити проведення по 5411
EVGENIY 16:16
Іванна, 2313 5411 ця проводка не має відношення до кредиторської заборгованості, якщо проводка є то є і 5411 якщо вам і коштів на рахунок не давали то і проводки не має і не має 5411 це ніяк відноситься до кредиторки