Архів чату за 28.08.2024 вт (96)

Тут зберігається архів спілкування в чаті на порталі
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Регіон: Харьковская область
Дякував (ла): 150 разів
Подякували: 1398 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

Людмила; 07:53
Доброго ранку!

Катерина; 08:24
Добрий ранок, хочу подякувати розробникам Fit бюджет за додану опцію сортування за інвентарними номерами в оборотках.😊

EVGENIY; 09:03
Доброго ранку, всім гарного дня

EVGENIY; 09:10
Катерина, я їм передам ))

987; 09:40
премія держслужбовцям в кінці року (за результати роботи) відноситься до одноразової премії? і її не треба потім включати частками в розрахунок інших виплат? чи треба?

EVGENIY; 09:50
987, ну це, мабуть же, річна премія і таку премію треба включати

мирослава; 10:00
Добрий день. Хтось може зайти в кабінет Пенсійний?

Віта; 10:07
мирослава, так, щойно звідтіля, все добре і напрочуд швидко.

Наталія 9002; 10:09
Добрий день! Підкажіть будь-ласка, вчитель прийшав у серпні, на попередньому місці грошову винагороду не отримував, чи можемо ми виплатити ?

Надія; 10:15
Наталія 9002: грошова винагорода іде за відпрацьований рік,а він у вас не працював

Яна; 10:21
Якщо ноутбук придбано по КЕКВ 2210 за 19 тис.грн. то ставимо на рах 1113 чи 1014?

EVGENIY; 10:27
Яна, дивіться в вашу облікову перед тим як визначити КЕКВ а не навпаки

Яна; 10:28
EVGENIY, основні засоби від 20тис. грн.в обліковій. Отже 1113?

EVGENIY; 10:29
Яна, да 1113

Яна; 10:30
EVGENIY, дякую

школа; 10:30
Всім Доброго дня.

школа; 10:31
EVGENIY, а можливість "Відвідати сторінку на Фейсбук" так і не відновлюється ?

Тоня; 10:39
Всім гарного дня. Підкажіть, будь ласка, чи необхідно соціальним робітникам проходити періодичний медогляд.

987; 10:41
EVGENIY, але ніде, чомусь, це не прописано😕 хто з держслужби, підкажить, як ви робите? включаєте частками чи ні?

Галина; 10:42
Я з держслужби. Але в нас ніколи не було річної премії

школа; 10:47
У працівника виникло право на застосування ПСП. Чи потрібен Наказ директора, чи достатньо буде Заяви працівника на застосування ПСП?

4321; 10:49
Галина, жаль, дякую за відповідь

EVGENIY; 10:53
школа, це фейсбук заборонив показувати так сторінки, нам треба час щоб зробити таке самостійно

школа; 10:53
EVGENIY,Зрозуміло. Дякую.

Ірина; 10:56
Галина, а чому?погано працюєте?

катерина; 11:12
доброго дня, працівник який звільняється повертає кошти то що для цього потрібно? чи треба в наказі вказувати суму повернення?

катерина; 11:13
використав відпустку наперед, а утримати із заробітної плати не вистачає коштів

Галина; 11:17
Ірина, просто місячну платять. та й по всьому. А там же все одно обмеження. Це ж не як в бюджетників, що можна в грудні дати на рівні середньомісячної.

Галина; 11:19
катерина, наказ же видають кадри, а суму рахує бухгалтерія вже по наказу. В наказі має бути вказана кількість днів

Марина; 11:20
Добрий день, підкажіть чи у когось працює СДО?

Галина; 11:20
Марина: Кропивницький. В нас не працює

Ольга; 11:21
Житомир не працює

Олена; 11:23
Марина, працює тільки через браузер Microsoft edge

Марія; 11:35
Не працює СДО Івано-Франк. обл

Марія; 11:38
Уже працює)

Iryna; 11:49
Добрий день! Підкажіть будь-ласка, чи може надаватися допомога на оздоровлення при наданні частини щорічної відпустки, якщо не відпрацьовано повний робочий рік (бюджет)?

Анна; 11:51
Iryna, добрий день, ми виплачуємо, при перевірках помилок не було.

Iryna; 11:53
Анна, дякую!

Міра; 12:18
Добрий день! Підкажіть будь ласочка, відсторонення працівника на два місяці, як бути з ЄСВ?

Марина; 12:26
Доброго дня, працює СДО?

Олена; 12:26
Марина, ні

керр; 12:41
Міра, за місяць не має нарахувань не буде єсв

Оксана; 13:18
Марина, Кропивницький - ні

Марина; 13:23
Добрий день. Допоможіть будь ласка з інформацією, нормативною базою по організації роботи груп самоокупності в мистецьких школах

Дар'я; 13:33
Вітаю! підскажіть будь ласка, отримано по внутрівідомчій передачі ОЗ бу, є акт ПП, де вказано номер інвентарний установи що передала. Де вказати новий присвоєний номер ОЗ? в як ому документі це зазначити?

Віктор; 13:38
Вітаю. Ситуація: закордонний донор хоче надати неприбутковій організації гуманітарну допомогу у вигляді обладнання для власної діяльності. Який порядок дій, починаючи з дарчого листа від донора?

Тоня; 13:46
Дар'я, інвентарна картка, акт введення в експлуатацію оз

Тоня; 13:49
Бухгалтера центрів надання соціальних послух, відгукніться. запитання 10.39

EVGENIY; 13:53
Дар'я, ви в себе створюєте нову інвентарну картку з вашим номером, а стара картка просто як інформація прикладається до нової якщо вам її передали

EVGENIY; 13:53
Віктор, не прибуткова не означає бюджетна, тому питання мабуть не сюди

Віктор; 14:00
EVGENIY, Вибачте, ми саме бюджетна організація.

Елена ТЦ; 14:03
Тоня, так, в нас проходять, бо вони ж приготуванням їжи займаються

EVGENIY; 14:03
Віктор, якщо ви бюджетна то ось статті були https://buhgalter.com.ua/articles/buhga ... yak-treba/

EVGENIY; 14:03
Віктор, https://buhgalter.com.ua/articles/shpar ... -ta-oblik/

Віктор; 14:12
EVGENIY, Дякую за допомогу, але тут все починається з моменту коли допомога потрапила на територію нашої "контори". Тоді так: дарчий лист від закордонного донора складається на скількох мовах і чи потребує він офіційного перекладу на державній мові уповноваженою на це особою?

EVGENIY; 14:15
Віктор, ви читали статті? Просто складіть Акт вашою комісією якщо в листі є ціни або що там я не знаю, то оцініть і ставте на баланс в статтях все про це написано, лист це лист це не первинний документ

EVGENIY; 14:17
Віктор, ви самі собі все ускладнюєте офіційний переклад блін, ну ще нотаріально його затвердіть , зараз гугл трансліт навели і він вам все перекладе

Віктор; 14:22
EVGENIY, Добре, дякую, що приділили увагу.

Міра; 15:09
керр, дякую

Алла; 15:25
Добрий день.Чи можемо взяти працівника на роботу в неділю (1 вересня).В нього вихідний,а підприємство працює

керр; 15:27
Алла, заборони не передбачено... наказ хоч сьогодні, а у ньому "з 01.09.")

Алла; 15:28
керр, заява і наказ сьогоднішнім числом,но прийняти з 01.09

керр; 15:31
Алла, чого б і ні) сторони досягли угоди про укладення ТД сьогодні з початком його дії саме з 01.09. і згідно встановлених ПВТР ...

Алла; 15:31
керр, дуже дякую

Тетяна; 15:37
Доброго дня!!!! Допоможіть розібратися мені із такими питанями: 1)Викладач фізичної культури, який має повне педнавантаження буде ще проводити заняття гуртків ( футбол, волейбол з 16.00 до 19.00 год.) Як вірно оформити години гурткової роботи, якщо вони проводяться після уроків?Оформляти по сумістництву?

Тетяна; 15:38
Викладач української мови не на повній ставці ( має 486 год.) + класне керівництво. Директор ще хоче оформити 0,5 ставки лаборанта. Як правельно оформити в такому випадку роботу лаборанта?Це буде суміщення чи внутрішне сумістництво?

Тетяна; 15:38
Практичний психолог на повній ставці буде ще працювати соціального педагога на 0,5 ставки + педагогічне навантаження 90 год на рік. Як оформити додаткову роботу соціального педагога ? Це буде суміщення чи внутрішне сумістництво, так як є ще педагогічне навантаження?

НАТАЛІ-Я; 15:58
матеріальна допомога на оздоровлення і соціально-побутова зараз розраховується однаково?

керр; 16:02
НАТАЛІ-Я, середній розрах для мат усіх, однаковий)

керр; 16:04
Тетяна, внутрішне сумістництво у вільний від роботи прак психолога час ...

НАТАЛІ-Я; 16:17
керр, а середню кількість днів. ми беремо кількість робочих днів за рік і ділимо на 12? чі беремо кількість відпрацьваних по факту днів і ділими на 12?

катя; 16:22
а можна укласти договір на вивіз сміття на термін три роки . чи не рекомендується так на довго?

керр; 16:23
НАТАЛІ-Я, Середньомісячне число робочих днів завжди ділення на 12 сумарного числа робочих днів за останні 12 календарних місяців згідно з графіком роботи

Оксана; 16:27
Добрий день підкажіть будь-ласка працівник пішла у відпустку 29.07.2024 року з01.08.24 по 09.08.24 була на лікарняному, девять днів лікарняного продовжили далі відпустку. Як переразувати девять днів відпустки? Які періоди брати до уваги?

Людмила; 16:28
Доброго дня, чи була у когось така помилка в СДО: загальна сума спеціального фонду не рівна сумі детальних

EVGENIY; 16:29
Людмила, ви мабуть залишки плануєте

EVGENIY; 16:30
Людмила, залишки це не доходи це ФІНАНСУВАННЯ

керр; 16:31
Оксана, 12 міс що передують 08.24

Оксана; 16:31
Дякую

Людмила; 16:32
Дякую

EVGENIY; 16:32
Людмила, в якій програмі ви робили ДБФ файл?

Оля; 16:33
катя, ми бюджетники, всі договори укладаємо до 31.12.2024 р.

Людмила; 16:35
в дебет плюс

Валерій; 16:35
Доброго дня! У всіх СДО не працює?

Валерій; 16:36
Або що можно зробити щоб не так зависало?

EVGENIY; 16:36
Людмила, так а чому в них тоді не питаєте? Це в ДБФ файлі помилка, казна доопрацювала СДО і тепер таке можна робити , значить дебет не доопраював, ми в ФІТ Бюджеті вже давно зробили це а ви і далі користайтеся дебетом

Олена; 16:36
Київська обл. Непрацює.

Людмила; 16:37
Велике Вам дякую.

НАТАЛІ-Я; 16:42
керр, якщо виходе 20,916 як заокруглити 21 можно чі 20,92

катя; 16:54
Оля. А можна комунальному підприємству з населення укладати договір на сміття на 3 роки. Чи не бажано?

керр; 16:55
НАТАЛІ-Я, 20,92 точніше)

Оля; 17:01
катя, про населення не знаю, в нас такого нема. я писала про договори, які реєструються в казні.

EVGENIY; 17:10
Оля, є довгострокові договори і у бюджетників

EVGENIY; 17:11
катя, КП це не бюджетники і це зовсім інша історія про населення і договори

Лариса; 17:19
Доброго дня,скажіть чи у всих зараз нормально працює СДО

НАТАЛІ-Я; 17:56
керр, дякую

Відповісти

Повернутись до “Архів чату buhgalter.com.ua”