Архів чату за 12.09.2024 чт (71)

Тут зберігається архів спілкування в чаті на порталі
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Регіон: Харьковская область
Дякував (ла): 150 разів
Подякували: 1395 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

Марина: 07:35
Всім привіт)

Олена: 07:57
Добрий ранок!

Лариса: 08:30
Доброго ранку! Ранок розпочався з того, що не працює СДО

Світлана: 08:34
Лариса, у нас СДО працює.

Наталія 9002: 08:42
Доброго ранку!

Ірина: 08:45
Світлана, який у Вас windows? У нас уже 2-3 місяці СДО працює жахливо.. думаю, шо це може бути через програмне забезпечення

EVGENIY: 08:59
Доброго ранку, всім гарного дня

ШКОЛА: 09:29
Всім Доброго ранку та гарного дня.

ШКОЛА: 09:31
Чи вірно я розумію, що в подальшому Є-звітність із Windovs 7 не буде працювати?

EVGENIY: 09:32
ШКОЛА, в подальшому не тільки є звітність але і багато інших програм не будуть працювати з віндовс 7

Юля: 10:09
Доброго дня . Чи утримувати зайво-виплачені відпускні з інваліда ?

EVGENIY: 10:10
Юля, да якщо треба то да

Юля: 10:10
EVGENIY, дякую

EVGENIY: 10:16
випадки коли не треба утримувати одні для всіх не залежно інвалід чи не інвалід

Таня: 10:27
Добрий день. допоможіть в такому питанні. В Довідці про надання статусу ВПО дитині вказано фактичне місце проживання вказана одна адреса. Проживають в іншій ТГ . Прописки немає. Чи може дитина користуватись пільгою на безкоштовне харчування? Чи потрібно робити нову довідку про місце проживання??

Олена: 10:44
Доброго дня, допоможіть. будь-ласка. Працівниця (11т.р., 6 років стажу) вийшла з відпустки по догляду до 3х років і відразу пішла на лікарняний по догляду, ЗП для розрахунку немає. Треба 8000/30,44*70%, чи таки оклад, який менше мінімалки? І якщо оклад, то з урахуванням підвищуючого коефіцієнту 10% (вона педагог) чи ні? Дякую.

Іванна: 10:44
Добрий день,Чи правильно розраховую компенсацію за невикористану відпустку ,якщо працівник прийнятий 20.08.24р а звільняється 13.09.24р.-8000х12/366х2 Дякую

Катя: 10:53
Доброго дня, підкажіть будь-ласка, працівник працює основним оклад-4345, доплата до мін.-3655, та внутрішнім сумісником на 0,5 ставки, оклад-2172,50, допл.до мін.-1827,50, разом -12000 грн., індексацію нраховувати понад 12000, чи входить в мінімальну зарплату за основним місцем роботи?

luda: 10:55
Добрий день.Підкажіть,будь ласка чим відрізняється оплата тимчасової непрацездатності та оплата допомоги по тимчасовій непрацездатності.) Пострібно порахувати для сумісника)

EVGENIY: 10:58
luda, це ви із листа в свіжих оновленнях таке вигадали?

EVGENIY: 10:59
Катя, входить, просто пошук по сайту зробіть, я точно пам'ятаю що купа листів і роз'яснень було з цього питання

Оксана: 11:06
Працівниця має 3-х дітей, один з яких повнолітній, але навчається у виші. ПСП розраховувати на усіх дітей? Якщо так, то до якого часу?

EVGENIY: 11:07
Оксана, https://buhgalter.com.ua/articles/podat ... -prikladi/

Ліна: 11:10
Доброго дня, підскажіть проводки оплата адмін послугза реєстрацію авто

Катя: 11:14
EVGENIY, так до мінімалки входить, а при от при сумісництві треба рахувати всю зарплату разом чи окремо по кожній посаді?

EVGENIY: 11:26
Ліна, 8511 6312

EVGENIY: 11:27
Катя, маєте на увазі індексацію? То окремо по кожній посаді 0,5 значить і індикація буде половина

EVGENIY: 11:28
Катя, більше того по двом посадам можуть бути і різні базові місяці

Ліна: 11:32
EVGENIY, послуги з реєстрації авто збільшують вартість авто 2313-5411 ., а далі 8511 6312?

EVGENIY: 11:34
Ліна, а якщо хочете на вартість авто тоді не так, 1311 6312

Катя: 11:35
EVGENIY, тобто на основній посаді буде 115,06, входити в мінімалку 8000, а на посаді за суміщенням 0,5 ставки- 57,53, входити в 4000, так?

EVGENIY: 11:35
Катя, да

Катерина: 11:47
Добрий день. СДО працює?

бух: 12:12
Добрий день! Якщо фінансування ще немає на поточний місяць, а працівник звільняється, які дії роботодавця?

бух: 12:14
якщо юридичні/з зареєстрували в казначействі в день звільнення працівника та видали працівнику повідомлення про виплату коштів де зазначили що виплата буде виплачена в І половину вересня?

EVGENIY: 12:14
бух, а аванс же платити треба як це не має фінансування і на авнас також?

бух: 12:15
EVGENIY, ще немає

бух: 12:15
можливо сьогодні прийде,

бух: 12:16
ю/з і фін/з зареєстрували сьогодні

EVGENIY: 12:19
бух, ну трошки порушите строки може ніхто не помітить, ви все зробили, хіба що треба було фінансування замовляти раніше

EVGENIY: 12:20
бух, ну може щоб підстрахувати себе попросіть в заяві щоб працівник написав що не заперечує отримати розрахункові в день виплати авансу

бух: 12:23
EVGENIY, а в повідомленні вже підписалась що за І Половину вересня 2024 року але там дати немає, (вже віддали трудову книжку)

Галина: 12:31
бух, смішні ви. У нас завжди дату звільнення з бухгалтерією узгоджують щоб порушень не було. Але взагалі не розумію щодо фінансування. Ви зареєстрували міжвиплату і вас не профінансували?

бух: 12:42
Галина, ми сьогодні реєструємо, але фінансування ще немає

НАТАЛІ-Я: 12:42
у мене в першій половині місяця є відпускні і аванс, зареєструвала фінансові однією сумою (не поділила). Як бути з платіжками? Тепет теж разом? чі можно поділити ? Окрема платіжки на аванс а окремо на відпускні

Таня: 12:45
НАТАЛІ-Я, на одне фінансове - одна платіжка, по суті відпускні входять в аванс

НАТАЛІ-Я: 12:46
Таня, дякую

НАТАЛІ-Я: 12:50
Таня, тобто в призначенні платежу можно писати аванс за першу половину вересня і все .

Світлана: 12:56
НАТАЛІ-Я, наприклад, ми розписуємо: зпл за І половину вересня 2024, відпускні за вересень 2024 Все в одній платіжці.

Оксана: 13:00
Питання індексації - працюємо з окладами по ЄТС, тобто базовий місяць січень. Але є співробітники, прийняті в квітні та серпні, по кому змінювався розряд, надбавки і штатний розклад. Чи вірно вважати базовим квітень та серпень відповідно?

керр: 13:01
Оксана,у таких випадках базовий місяць буде січень

Галина: 13:11
бух, видали трудову, а ще не зареєстрували виплату? Точно смішні. Ну нас фінансують під зареєстровані зобов'язання.

НАТАЛІ-Я: 13:35
Світлана, дякую

Олена: 14:04
НАТАЛІ-Я, пишу в призначені: Зарплата та відпускні за 1 половину серпня 2024р.; зг. Реєстру перерахувань на картки за серпень 2024 р.

Оксана: 14:05
працює СДО?

Олена: 14:05
НАТАЛІ-Я, у фінансовому - один запис, платіжка - одна з призначенням написаним вище.

Олена: 14:05
Оксана, СДО працює дуже повільно.

Оксана: 14:07
Олена, я навіть ввійти не можу

к: 14:17
Катя, за сумісництвом уже не буде індексації якщо основне повна зайнятість(ставка)

EVGENIY: 14:40
к, https://buhgalter.com.ua/articles/kadro ... -aktsenti/

Марина: 14:50
Добрий день. Як потрібно проводити оплату праці учителю суміснику погодинно чи по тарифікації?

EVGENIY: 14:52
Марина, зайдіть в нашу групу у Фейсбуці бачив там пару днів назад таке саме питання

бух: 15:03
Галина, чого, зареєстрували юридичні та фінансові,

Оксана: 15:59
керр, незважаючи на те, що оклад не був прописаний в штатному розписі на січень 2024? Робили зміни до штатного в квітні. Не зовсім зрозуміло, чому базовим залишається січень?

Юлія: 16:03
Оксана, а у квітні ви робили перерахунок ЗП починаючи з січня2024?

EVGENIY: 16:10
Оксана, почитайте ось це https://buhgalter.com.ua/articles/indek ... vrahuvati/

Тетяна: 16:19
Добрий день. Підкажіть будь ласка, якщо водій за довіреністю підпише акт наданих послуг (ремонт автомобіля), а керівник завізує даний акт, чи зареєструє казначейство цей акт? Чи акт має право підписувати лише керівник?

Оксана: 16:30
Юлія, робили зміни до тарифікаційного списку, інший розряд, інший оклад і надбавки. Можете написати завтра, будь ласка

EVGENIY: 16:30
Оксана, читайте посилання що я дав там же про це написано

Іванна: 17:12
Скажіть.будь ласка.якщо проводити доплату за завідування кабінетами вчителям який розмір доплати встановлюють і чи абінет має бути сертифікований

Відповісти

Повернутись до “Архів чату buhgalter.com.ua”