Всім привіт)
Тетяна: 08:26
Доброго ранку! СДО у всіх не працює ?
Ната 1: 08:27
Тетяна, Київська область, працює
Тетяна: 08:27
Черкаська, нажаль ні
бух1: 08:31
працівник захворів в листопаді 2024 році. Розрахунковий період листопад 2023- жовтень 2024 року. В розрахунковому періоді, а саме в жовтні 2024 році, йому була нрахована зарплата за жовтень 8000,00 грн., лікарняні за вересень 2024 року, та відсторнована сума зарплати за вересень 1050,00 грн., що була нарахована за дні хвороби в цьому місяці.
бух1: 08:33
Яку зарплату враховуємо в жовтні 2024 році ? Тільки зарплату за жовтень 8000,00 грн.чи відсторновану зарплату за вересень 2024 р. 6950,00
Оксанка: 08:41
Доброго ранку, як з проплатами 2730 соціальними виплатами? Щось в мене в казні зависли платіжки...
Світлана: 08:45
бух1, Ви подаєте в ПФУ Додатковий звіт за жовтень, там відображаєте зарплату за жовтень, сторнування зарплати за вересень, лікарняні за вересень. Але цей звіт треба подати пока статус лікарняного "Закритий". Всі ці данні попадають в свої місяці.
EVGENIY: 08:49
Доброго ранку, всім гарного дня
Оксана: 08:52
Добрий день. Орендар закинув помилкові кошти нам на реєстраційний рах загального фонду. відносин з орендарем немає. кинули в казну платіжку на повернення цих коштів. як правильно в головній показати? наперед дякую за допомогу.
EVGENIY: 08:53
Оксана, 2313 2117, 2117 2313
Оксана: 08:56
EVGENIY, дякую вам за допомогу
бух1: 09:08
Світлана, дякую
Оксана: 09:14
EVGENIY, а підкажіть ще будь ласка у звітності місячній у 7м я повинна відображати цю суму чи ні? о 8:52 год моє питання було. дякую
EVGENIY: 09:16
Оксана, а ці суми залишились у вас на рахунку станом на 01 число: А касу відновили? Чи вони так і лишились на 0000 кекв?
Домініка: 09:18
Добрий день! Якщо працівник перебував у відпустці за власний рахунок майже місяць, два дні працював. Чи потрібно дораховувати ЄСВ до МЗП?
EVGENIY: 09:19
Домініка, да
Оксана: 09:19
EVGENIY, на 0000кекв
EVGENIY: 09:21
Оксана, зазвичай казна за цим слідкує і не допускає такого, треба або одразу повертати або відновлювати касу, тепер у казни будуть проблеми в звітності, в 7м вам ніде це показати там не має кекв 0000 а по доходам тільки в спецфонді буває
Оксана: 09:24
EVGENIY, наш казначей знає про це обговорили відразу. щиро вам дякую за підказки
Домініка: 09:46
EVGENIY, і немає значення яка це відпустка без збереження, чи за сімейними обставинами чи "воєнна"?
EVGENIY: 09:49
Домініка, є дохід до чого тут відпустка, як би жодного дня не було відпрацьовано то не було б що і нараховувати, а так є два дні
керр: 09:50
Домініка, має значення к-сть днів перебування у трудових відносинах, місяць, і наявність будь - яких нарахувань, що є базою для ЄСВ...
Домініка: 10:01
керр, EVGENIY, дякую!
Юлія: 10:01
Доброго ранку! Учень навчається в професійно-технічному училищі Отримує академічну стипендію,має посвідчення учасника бойових дій. Чи має право на отримання соціальної стипендії 450грн.?
Галинка: 10:05
Добрий день! Що робити!У жовтні утримали 5% ВЗ(думали,що буде підписано президентом).Які є варіанти виправлення цієї сітуації?
Оксана: 10:05
Якщо з першого по перше число відпрацьовано один повний місяць, то середня для матеріалки = ЗП/к-ть роб днів*середню к-ть роб.днів за 12міс?
EVGENIY: 10:06
Галинка, тепер поверніть людині те що утримали
Галинка: 10:08
EVGENIY: яким чином? наприклад: у листопаді нараховано 100грн.,а потрібно повернути 300?
EVGENIY: 10:09
Галинка, не утримуйте тепер пару місяців зовсім ВЗ, у вас по ВЗ переплата тепер велика
Галинка: 10:11
EVGENIY:А чи дозволить Казначейство провести виплату зарплати без сплати ВЗ?
Олена: 10:15
виплата матеріальної допомоги методисту на оздоровлення рахується з окладу за ЄТС чи оклад з надбавкою?
Тетяна: 10:16
Доброго дня! Колеги, чи працює у вас в СДО функція "Повернення коштів з бюджету"? Унас не дає можливості сформувати документ.
Оксанка: 10:16
Галинка, можливо і ні, хоч гривню потрібно буде платити, у них проконсультуйтеся
Галинка: 10:19
Дуже дякую за допомогу!
керр: 10:19
Олена, рахується з окладу за ЄТС з підвищенням, "надбавка" це інше)
Олена: 10:19
методист 11 розряд оклад 6294, а з підвищенням 6923,40, матеріальна допомога в розмірі посадового окладу рахую з підвищенням, це правильно?
EVGENIY: 10:23
Тетяна, а що ви там хочете набрати? Ви впевнені що вона вам треба? Ви яка установа?
цнсп: 10:31
Добрий день. Якщо є в чаті працівники надавачів соцпослуг, відгукніться. Чи отримували ви лист мінсоцполітики про вартість соцпослуг, в якому розмірі включаєте витрати на розрахунок вартості послуги?
Олена: 10:33
Тетяна, щодо функція "Повернення коштів з бюджету". Раніше працювала. Зараз підвісає програма.
Олена: 10:36
Тетяна, щодо функція "Повернення коштів з бюджету". Виберіть дату з (наприклад вчора) і вискочить вам кнопка додати
Світлана: 10:39
Олена, вірно.
Оксана: 10:40
Допоможіть з питанням 10.05
Вікторія: 10:49
Юлія, МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ ЛИСТ від 28.02.2024 р. N 1/3493-24, знайдіть або можу скинути лист на вашу електрону пошту
Олена: 10:50
цнсп, ви маєте на увазі адмінвитрати? У розміні 15%
Оксана: 10:53
EVGENIY, Працівника прийнято 17.09, в листопаді йде у відпустку з матеріалкою, з першого по перше число відпрацьовано один повний місяць, то середня для матеріалки = ЗП за жовтень/ к-ть роб. днів жовтня * середню к-ть роб.днів за 12міс? Чи ЗП / к-ть роб.днів * к-ть роб. днів жовтня?
EVGENIY: 10:57
Оксана, середню к-ть роб.днів за 12міс згідно графіка, не важливо що працівник тільки місяць відпрацював на сайті є чудова статті по цій темі
EVGENIY: 10:58
Оксана,
EVGENIY: 10:59
Вікторія, цей лист лежить нікого не чипає у нас на сайті у вільному доступі
Лариса: 11:03
Тетяна, так робили в цьому році
EVGENIY: 11:07
Лариса, а що ви вертаєте з бюджету? Власні надходження?
Вікторія: 11:21
EVGENIY, вибачьте хотіла допомогти.
Лариса: 11:24
EVGENIY, ні, ми контролюючий орган, повертаємо штрафи за рішенням суду або як помилково сплачені суб'єктами
EVGENIY: 11:33
Вікторія, я ж не проти що хотіли допомогти я вам полегшив шлях )) Так би просили пошту потім слали, а так одразу дав посилання
EVGENIY: 11:34
Лариса, фінвідділ? Це типу Висновки ви самі набираєте там? А податкова теж в СДО набирає вже висновки? Я просто починав свій шлях в казначействі як раз з цих висновків на повернення з бюджету. набирав ще в клієнт банку старому ))
цнсп: 11:48
Олена, ні, чи включати комунальні та інші послуги?
цнсп: 11:51
Олена, і зарплату ФСР, наприклад, для конкретної послуги у якому розмірі брати? Видів послуг багато, к-сть невелика
Олена: 11:54
Підскажіть будь ласка бюджетна установа надає поворотну фінансову допомогу комунальному підприємству, як провести бухгалтерські проводки в бюджетних установах?
Оксана: 12:01
Як розраховується індексація, якщо працівниця зайнята на 0,5ставки?
Людмила: 12:03
Доброго дня! Підкажіть, будь-ласка, чи потрібно утримувати ВЗ та ПДФО з допомоги для вирішення соціально-побутових питань державним службовцям?
EVGENIY: 12:03
Оксана,
Лариса: 12:04
EVGENIY, ні не фін відділ. Ми даємо подання на казну, його підтверджує ОТГ куди сів штраф і казна тоді повертає
EVGENIY: 12:04
Олена, цікаве питання, у вас в кошторисі закладено таке? І прям так і називається? Чи може це надання кредитів?
Тетяна: 12:05
Олена, ДЯКУЮ!
Лариса: 12:06
EVGENIY, кошти повертаються з Державного бюджету. До нашого кошторису не має відношення. Суб'єкти за коном сплачують штраф по Державного бюджету на рахунки за місцем реєстрації. Бувають випадки, що сплачуть на рахунки місцевого бюджету помилково. ОТГ повертає їм кошти лише за нашим поданням
EVGENIY: 12:09
Лариса, про кошторис то я не вам писав, я розумію це )))
EVGENIY: 12:12
Олена, МЕНІ ЗДАЄТЬСЯ ВИ ТРІШКИ ВСЕ ПЕРЕПЛУТАЛИ, не бюджетна установа скоріш за все надає а з бюджету надають, думаю це в бухобліку установи ніяк не відображається, але замало інформації, щоб щось точно сказати
******: 12:16
платежі взагалі проходять в когось?
Юлія: 12:20
******, Вінниця, в нас вчора з лікарняних лише податки сплатились
Оксана: 12:30
Звільняю людину,як утримувати військовий 1,5?
Ольга: 12:42
Як відобразити утримання по виконавчому збору. лякую
Дар'я: 12:59
Вітання! інвентаризація 013 рахунку відображається на якому бланку?
Олена: 13:07
цнсп, заробітна плата ФСР річна з нарахуваннями плюс інші витрати(і комунальні, і непрямі), а в якому розмірі ви самі вираховуйте. Знаходите за 1 людино/годину, а потім множите на орієнтовний час заходів у хвилинах
Олена: 13:15
EVGENIY, в кошторисі передбачено поворотна фінансова допомога, є графік поврнення допомоги, якщо будуть повертати ііз запізненням потрібно буде нарахувати відсотки.
Олена: 13:18
з бюджету виділяється, головному розпоряднику виділили, щоб перерахували комунальній установі, Головний розпорядник бюджетних коштів і Комунальна установа заключають договір про поворотну фінансову допомогу
Лілія: 14:00
Доброго дня. Підкажіть алгоритм списання вкраденого десь у 2000-х роках телевізора, що стоїть на 07 «Списані активи». Не знаю точно навіть року крадіжки, немає ніяких документів на нього, лише стрічка в 5-дс. І знаю лише зі слів, що то телевізор.
EVGENIY: 14:03
Оксана, 1,5
EVGENIY: 14:04
Ольга, може по виконавчому листу, а не збору? Ось тут все є
Ольга: 14:05
EVGENIY, дякую
EVGENIY: 14:05
Лілія,
EVGENIY: 14:06
Олена, а через який рахунок ви будете проводите через особовий чи реєстраційний? І на який він буде повертати потім?
Лілія: 14:16
EVGENIY, так, але сумніваюсь що зараз мені дадуть, якусь довідку в поліції. Я навіть не знаю чи відкривалась справа
EVGENIY: 14:29
Лілія, ну такі закони
EVGENIY: 14:31
Лілія, може акт комісії зробити там описати всю ситуацію і у висновку акта написати що необхідно списати із позабаланса і все, комусь все одно це прийдеться робити, ну перевірка може щось накалякає потім
EVGENIY: 14:31
а може і не накалякає )))
Тетяна: 14:34
Підкажіть, будь ласка, "начальник бюджетного відділу" (установа ОМС) це яка професія згідно класифікатора? В Д5 показала як "Начальник відділу (місцеві органи державної влади)",то звіт не прийняло
graata: 14:55
Тетяна, начальник відділу - 1229.3
керр: 15:00
Тетяна, мабуть хоче 1229.1 )
Тетяна: 15:07
1229.3 також не прийняло, пробую 1229.1. Дякую
Оля: 15:46
Хто з освіти, підкажіть . Ви подаєте в кабінеті пенсійного дані про трудові відносини ? Нам сказали подавати, але ми не критична установа
Аня: 15:57
Чи можна під час воєнного стану брати додаткову відпустку чи тільки основну?
EVGENIY: 16:11
Аня, можна
Аня: 16:30
EVGENIY, дякую. А на що посилатися? Начальник каже, що тільки основну.
EVGENIY: 16:35
Аня, а на що він посилається?
Аня: 16:37
EVGENIY, він же начальник, йому не обовязково посилатися. Посилатися маю я. В ін каже воєнний стан.
EVGENIY: 16:39
Аня, тримайте
EVGENIY: 16:39
Аня, і ось