Доброго ранку всім)))
EVGENIY: 08:37
Доброго ранку, всім гарного дня
Оksana111: 08:54
Доброго ранку. Підкажить, будь ласка, є рішення про стягнення коштів боржника та окрема бюджетна програма для забезпечення виконання рішень суду, чи правомірна відмова казначейства у проведені юридичних та фінансових зобов'язань
EVGENIY: 09:03
Оksana111, так вони повинні обґрунтувати відмови от і читайте що там написано, нам же не відомі причини відмови
Оksana111: 09:07
Казначейство сказало надати лист про відхилення зобов'язань, бо ми не маємо права проводити операції та ще вимагає лист що ми просимо надатидозвіл проведення операцій по захищеним статтям, хоча згідно постанови 845 вони і так їх мають здійснювати
Marina: 09:34
Доброго дня. Хто здіснював відновлення через СДО касових (повернення з/плати) заг.фонд.Будь ласка потрібна допомога.
бух: 09:42
Marina, яка саме допомога?
Наталія: 10:03
При звільненні працівника 31.01.2025, не доплатили 4 дні компенсації за відпустку, як правильно тепер доплатити?
керр: 10:08
Наталія, хоч і має значення чого так сталось) але по простому нарахувати і виплатити...
Наталія: 10:11
розрахували з 24 днів. а тепер кадри виявили що він інвалід і положено йому 30 днів відпустки(((
Наталія: 10:12
ЄСВ не нароховувати?
наталі: 10:12
EVGENIY, добрий день. чи є стаття про виправлення помилок у звіті єсв за 4 квартал 2024 року?
Наталія: 10:14
так це ж за січень2025
EVGENIY: 10:19
наталі,
керр: 10:19
Наталія, раз так, видати наказ про "дорахування", нарахувати, без ЄСВ, і виплатити)
Олеся: 10:56
Добрий день.Анкету про оцінювання подаємо до казначейства в 1 екземплярі?
EVGENIY: 10:57
Олеся,
Олеся: 11:03
EVGENIY, в статі конкертно не написано, я вважаю що 1
EVGENIY: 11:19
Олеся, і я так вважаю
Олеся: 11:37
EVGENIY, дякую
Валентина: 11:40
Скажіть,лікарняні пройшли в усіх?
Людмила: 11:47
Валентина з лікарняних пройшли тільки податки а на банк очікує
Валентина: 11:54
Людмила, у мене теж
*-*: 12:10
Людмила, таке саме.
*-*: 12:10
Валентина, з 26.02 2230 не оплачені
Ксенія: 12:10
Добрий день,може хтось може підказати,можна списувати Туї,якщо вони пропали після морозів?
Дар'я: 12:12
Добрий де нь! під який МО підкладати акти на списання марок?
EVGENIY: 12:22
Дар'я, 17 мабуть
EVGENIY: 12:24
Ксенія, а якщо не списати, то що з ними робити в обліку якщо їх вже не існує? Продовжувати показувати те чого не має? Не можна а нужно списати
Христина: 13:19
EVGENIY, якщо придбали постільну білизну (є видаткова накладна) то треба спершу на склад оприбутковувати, а потім видавати на МВО (кастелянка) ? І чи треба складати якийсь акт оприбуткування чи достить тільки накладної ?
Галина: 13:43
Підкажіть за яке число пройшли платежі?
EVGENIY: 13:57
Христина, для таких нюансів існує облікова політика от там для себе все і виписуйте ось чудова стаття
Оля: 14:27
Хто знгає чому на Е-даті не працює функція "Договори з Prozorro" ? раніше зручно було звідти створювати договір
Олена: 14:44
Галина, у нас все висить
Таня: 14:55
Для чого Мінцифрі треба сканкопію договору на малі суми (в тисячах гривень)? Раніше ж просто вказували його номер і дату і все.
Юлія: 15:17
Чи може директор школи взяти частину щорічної відпустки посеред навчального року?
керр: 15:27
Юлія, як виключення, за наявності "причин" та погодження з органом управління, можуть надати...
******: 16:01
в когось щось пройшло?!