Архів чату за 11.03.2025 вт (82)

Тут зберігається архів спілкування в чаті на порталі
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Регіон: Харьковская область
Дякував (ла): 150 разів
Подякували: 1398 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

школа_1: 08:22
Доброго ранку! Чи всім вдалося зайти в СДО після оновлення ціско?

Таня: 08:26
Добрий ранок! Так, вдалося.

Ірина: 08:27
школа_1, так, вдалося зайти як звичайно. Змін ніяких не відчула.

школа_1: 08:29
Мене не пускає і сьогодні((( Може у вас є які інструкції?Поділіться, будь ласка!

Наталя: 08:31
Добрий ранок! я теж не можу зайти в СДО

школа_1: 08:32
Наталя, а вчора заходили?

Анастасія: 08:35
Доброго ранку! Працівник по основному місцю роботи у відрядженні. Як оплачувати сумісництво та як ставити у табелі?

Таня: 08:37
Школа_1, а яку Вам пише помилку?

Наталя: 08:37
школа_1, Ні

EVGENIY: 08:38
Доброго ранку, всім гарного дня :)

школа_1: 08:38
Таня, Тайм-аут попитки подключения, проверьте подключение к Интернету

EVGENIY: 08:38
Анастасія, https://buhgalter.com.ua/news/kadrova-s ... oti-shcho/

Наталя: 08:39
А у мене пише TSP-сервери не доступні

Таня: 08:40
школа_1, у правому нижньому куточку монітора є такий ^ значок, а там є новий значок оновленого ціско, спробуйте зайти через нього!

школа_1: 08:40
Таня, так і роблю(((

Таня: 08:43
Школа_1, можливо у Вас закінчився термін дії сертифікату Ціско?!

школа_1: 08:46
Можливо, але попередження ніякого не було... тут читала, що зявляється повідомлення про закінчення...

Наталя: 08:47
Таня, А у мене пише TSP-сервери не доступні

Євген: 08:48
Доброго ранку колеги! Хтось купував принтер або модеми і т.д по нових вимогах інформатизації? І взагалі в кого які думки по цьому?

Таня: 08:48
школа_1, в мене також не було попередження (хоча мало б бути), я телефонувала у Казначейство, де мені робили ключі, то там і вияснилося, що термін дії сертифікату закінчився...

Таня: 08:50
Наталя, можливо, у Вас та ж проблема, що і у Школа_1

бух: 08:50
студент надав довідку про безпосередню участь особи в заходах, чи можна йому нараховувати соціальну стипендію по цій довідки, як дитині учасника бойових дій, якщо батько не отримав ще статус учасника бойових дій

школа_1: 08:51
Таня, дякую за спілкування...бДоведеться їхати в казну...

Таня: 08:52
Школа_1, рада була допомогти

Наталя: 08:53
Таня, Дякую

EVGENIY: 08:54
Євген, які ще нові вимоги? Ніяких нових вимог не було останнім часом

Євген: 08:59
EVGENIY, Постанова КМУ 205 від 21.02.2025 року, наша казна вся в очікуванні, їм якесь розяснення прийшло, але щл там крім них ніхто не знає.

Євген: 09:00
Вона встановлює обов’язкові вимоги до: — створення (модернізації, модифікації, розвитку), — адміністрування, — забезпечення функціонування засобів інформатизації.

EVGENIY: 09:04
Євген, а до чого тут принтери і модеми? І хто взагалі купує модеми в наш час? Всі купують роутери в яких модем і так є. І ця постанова взагалі про зовсім інше

******: 09:05
EVGENIY, Могли б підказати про що взагалі ця постанова?

EVGENIY: 09:08
******, напрклад СДО в казначействі або Логіка в мінфіні, ось ця постанова про розробку і втілення таких проектів, може навіть власний вебсайт, але точно якщо вам на роботу потрібен принтер ця постанова не про це

EVGENIY: 09:15
взагалі постанова написана мовою тільки того хто її писав, звичайним смертним важко зрозуміти

Дар'я: 09:20
Вітання! Підскажіть будь ласка, у нас на 1013 рахунку, є таке майно як вагон будинок, бокс металевий та альтанка. Вони не є спор-ми/буд-ми, які б мали фундамент або іншу складову нерухомого майна. Постає питання про їх списання, і відповідно вищестояща оранізація порадила перевести на інший рахунок і списати з нього. Підскажіть будь ласка на який

******: 09:21
EVGENIY, простим смертним я так зрозумів вона не потрібна......

EVGENIY: 09:23
******, да, можна навіть пов'язати її зі створенням нематеріальних активів, якщо ви їх створюєте то вона для вас, якщо ні, то не для вас

Тетяна: 09:26
Добрий ранок! хто підкаже, ярлик Cisco AnyConnect Secure Mobility Client став неактивний, відповідно не можна зайти в СДО, В кого така ж ситуація?

EVGENIY: 09:26
не виключаю що казначейство якось по своєму буде трактувати і щось придумає і буде вимагати

Irina: 09:33
Доброго ранку. Тетяна, видаліть старий ярлик з робочого стола, в меню пуск правою клавішою натисність циско, більше, відкрити розташування файлу і створіть ярлик.

наталі: 10:20
Тетяна, Cisco AnyConnect мав оновитися як тільки ви натисли кнопку Connect

Інна: 10:32
наталі, Доброго дня.Так у мене на одному компі обновився а на другому ні , прийшлось видалити та поновити

*: 11:05
Обновила кіско, виключила компютепр, включила пише No Moules loaded чи хтось мав таке. Допоможіть

Марина: 11:15
Я робила так, заходила в меню "Служби", в переліку служб обирала "Спільний доступ підключ до інтерн", правою кнопкою миші обирала пункт "Зупинити" . І в мене все зайшло, і було мені щастя

Олена: 11:28
У мене Cisco є внизу справа біля ярлика дата, час, значок вайфай і т.д.

Аня: 11:31
Євген, я так зрозуміла це вимоги для створення якихось нових засобів. А якщо купуєте готовий продукт то ця постанова не дочого

EVGENIY: 11:43
Аня, про який саме продукт мова?

Аліса: 11:43
Доброго дня. Якщо ми робимо доплату за несприятливі умови праці викладачам музичних шкіл в березні за січень та лютий, як потім відобразити це в звіті ЄСВ, до зарплати березня чи розділяти помісячно. але ж тоді під якимось кодом?

EVGENIY: 11:46
Аліса, це не відпускні і не лікарняні, все про що ви пишете відноситься до місяця в якому їх нарахували а не за який нарахували, ви ще річну премію розносьте на 12 місяців за які вона нарахована

Аліса: 11:48
EVGENIY: дякую, я так і розумію, але ж колись були такі випадки в моїй практиці що саме перерахунки за минулі періоди(підвищення зарплати та ін.) дозволяли під певними кодами розносити помісячнр, тому і питаю...Дякую

EVGENIY: 11:56
Аліса, це якщо ви допустили сумову помилку, зараз відео на сайті там як раз про це мова

EVGENIY: 11:57
Аліса, https://buhgalter.com.ua/news/zvitnist/ ... -yesv2025/

Юлія: 12:18
Аааааа, зціско розібралися, тепер СДО знущається "Немає зв’язку із сайтом" у Вінниці😤

Іванна: 12:18
Добрий день,підкажіть як подати заяву -розрахунок по лікарняних якщо є розбіжність між даними Дякую

ВІК: 12:35
Іванна, пояснюєте причину розбіжності, прикріпляєте скан свого розрахунку і відправляєте

Іванна: 12:38
ВІК,дякую

бух: 12:39
студент надав довідку про безпосередню участь особи в заходах, чи можна йому нараховувати соціальну стипендію по цій довідки, як дитині учасника бойових дій, якщо батько не отримав ще статус учасника бойових дій

Аліса: 12:59
EVGENIY: Це не помилка, сесія виділила кошти в березні на виплату з січня...

Світлана: 13:14
Добрий день! Підскажіть будь ласка як правильно в штатному розписі показувати директора коледжу "Директор" чи "Директор закладу фахової передвищої освіти"?

EVGENIY: 13:30
Аліса, ну так я ж вам про це і кажу, це не помилка, і тому показуйте в місяці нарахування

Людмила: 14:54
Доброго дня. Поділіться "шпаргалкою" нарахування лікарняних у 2025 році. Дякую

Таня: 14:55
Чому в СДО виписка по спецфонду не маэ таблицы по КЕКВ як у виписцы по загальному фонду ?

Таня: 14:56
і чи можна якось там в СДО зробити виписку чи якусь оборотку не окремо по днях а з сумами за період ?

Світлана: 15:05
Людмила, https://buhgalter.com.ua/articles/shpar ... 023-rotsi/

Іванна: 15:05
Як оцінити земельну ділянку передано безкоштовно бюджетній установі без вказаної вартості,з метою постановки на облік?

Ірина: 15:32
Іванна, ми ставили по НГО, брали витяг з держгеокадастру через ЦНАП

Олена: 15:51
Ірина, а що значить НГО ?

Христина: 15:57
Якщо по рахунку 1113 є більше 700 різних найменувань (і різні ціни), то що на кожну назву малоцінки треба заводити окрему інвентарну картку ?

EVGENIY: 16:02
Христина, да, але я чомусь впевнений що у вас там багато просто МШП або запасів

EVGENIY: 16:03
Христина, напишіть конкретний приклад

Христина: 16:04
EVGENIY, шафа, тумба, стіл. Ціни всюди різні

EVGENIY: 16:08
Христина, Тоді і картки і номери різні

Христина: 16:10
EVGENIY, то справді треба на кожну назву окрему картку заводити?

Ірина: 16:10
Олена, Нормативно-грошова оцінка

Христина: 16:11
Христина, чи не можна вести облік цієї малоцінки не в картках , а у оборотній книзі за рахунками ?

Ірина: 16:11
Добрий день, підскажіть вже доступна реєстрація в ЄІСОНПІ?

EVGENIY: 16:14
Христина, я не розумію чому ви дивуєетсь?

Христина: 16:19
EVGENIY, а який документ чи реєстр має вести у себе МВО на цю малоцінку?

Христина: 16:20
Ми в бухгалтерії ті інвентарні картки, а МВО якийсь облік теж має вести у себе ? І як ?

Марина: 16:33
EVGENIY, до слова про МВО. Постанова 447/24 з переліком МВО - ще радянська і досі чинна :))))))))

EVGENIY: 16:47
Христина, це все визначається вашою обліковою політикою виходячи із ваших потреб і вашої специфіки, на ваше питання не можна надати відповідь, адже не знаю що у вас там за специфіка

EVGENIY: 16:47
Марина, да с МВО взагалі не до кінця все зрозуміло і без цієї постанови., на мою думку не продумано взагалі законодавство

Христина: 16:53
EVGENIY, навчальний заклад. По оцій малоцінці (меблі) МВО тільки завгосп. Але ж меблі є у кожному кабінеті. Хто має облік вести де які меблі? Чи треба якось закріплювати документами за конкретним кабінетом ?

EVGENIY: 16:58
Христина, це називається деталізація вашого обліку, які там ви визначите місяця експлуатації мені не відомо, може бути поверх, може бути кабінет, може бути будівля вся

EVGENIY: 16:59
Христина, це все ваша внутрішня кухня , почитайте свою облікову може там є всі відповіді

Відповісти

Повернутись до “Архів чату buhgalter.com.ua”