Архів чату за 15.04.2025 вт (52)

Тут зберігається архів спілкування в чаті на порталі
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Регіон: Харьковская область
Дякував (ла): 150 разів
Подякували: 1396 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

Людмила: 07:57
Доброго ранку!

Олена: 08:25
Добрий ранок!

Люсія: 08:37
Добрий ранок!

Оксана: 08:37
Для лікарняного стаж за останній рік менше 6місяців, оклад 8132. Середнє беремо з МЗП чи окладу?

Леся: 08:40
Оксана: Беремо від МЗП

EVGENIY: 08:47
Доброго ранку, всім гарного дня

Катерина: 08:50
EVGENIY, добрий день, а підкажіть ваша підтримка по програмі працює з 9.00?

EVGENIY: 08:52
Катерина, да

Вова: 09:55
Доброго дня , хтось може зайти на сайт ПФУ?

Дар'я: 10:11
Вова, так, заходжу та все працює

Вова: 10:13
Я вже тиждень не можу зайти

Ірина: 10:36
Підкажіть, керівникам ЗДО в табелі ставимо 7 годин, згідно нового Законц Про дошкільну освіту?

керр: 10:39
Ірина, так, якщо норму працював, і така тривалість щоденної роботи за ПВТР)

Аліса: 10:44
Вова: "Я вже тиждень не можу зайти" - В нас на минулому тижні була така ж ситуація, думала проблема з сайтом, а виявилось що в нашого інтернет -провайдера якісь настройки на цей сайт злетіли. Звернулись до них з такою проблемою і все наладилось. Тому можливо переглянте в себе такий варіант

школа_1: 10:54
Доброго ранку. Працівник звільняється 15.04 за власним б, будучи на лікарняному (з 24.02один страховий випадок). Лікарняний, відкритий по 16.04, я оплачую. А як бути з наступними лікарняними (працівник повідомив, що будуть ще лікарняні)? Чи можемо ми приймати рішення про оплату лікарняного працівника, який не знаходиться з нами в трудових відносина

Марина: 10:58
школа_1, це той самий лікарняний? оплачувати, але єсв не буде

Дарія: 10:59
Доброго дня, підкажіть щодо оплати заміни вихователя ДЗН: чи включаємо доплату за неспр.умови праці в доплпату за заміну? І чи олачувати заміну МЕТОДИЧНОЇ години чи тільки педагогічних? ДЯКУЮ ВСІМ.

школа_1: 11:05
Марина, так, той самий страховий випадок. Я розумію, що повинні оплатити..., але як написати наказ/протокол про оплату лікарняного людини, яка у нас вже не працює?

Марина: 11:08
школа_1, ну як писали так і пишіть... це ж продовження лікарняного. Зазначте що звільнений, буде зрозуміло чому відсутнє ЄСВ.

школа_1: 11:09
Марина, щиро дякую Вам)))

111: 11:10
Підкажіть, може хто стикався, чи працюють токени казначейства за кордоном?

EVGENIY: 11:18
111, теоретично повинні працювати

Ірина: 11:27
111, так працюють.

Світлана: 11:36
Добрий день. Допоможіть розібратися. Наш контрагент є платником ПДВ. В договорі це прписано, ставка 20%. Та видаткову накладну виставляє нам без ПДВ. Чи повинні ми в платіжній інструкції виділяти ПДВ, якщо воно є в договорі, а в накладній немає? Наперед дякую!

Ольга: 11:38
Добрий день, колеги у працівниці декретчиці вийшла середня 528,91. Застосовувати максимальне обмеження , брати 525,62грн.?

EVGENIY: 11:39
Ольга, https://buhgalter.com.ua/articles/shpar ... rikladami/

Ольга: 11:58
EVGENIY, Дякую

Олена: 12:04
Добрий день!Підкажіть, чи потрібен кожен рік створювати наказ про списання норм витрат палива та мастильних матеріалів на автомобільному транспорті та яких норм дотримуватись (наказ №43 втратив чинність)?

Тетяна: 12:06
Підкажіть будь ласка по лікарняних. Працівник процює за основни місцем на підприємстві і як внутрішній сумісник. Лікарняні відкрито 26.03.2025 по 28.03.2025, продовжено з 29.03.2025 по 31.03.2025. Статус "готовий до сплати" отримано 06.04.2025, відповідно і нарахували його у квітні. Питання таке чи маю право нараховувати по внутрішньому сумісництву

Тетяна: 12:07
Чи включати у розрахунок зарплату березня?

EVGENIY: 12:09
Олена, https://buhgalter.com.ua/articles/buhga ... osovuvati/

EVGENIY: 12:10
Тетяна, https://buhgalter.com.ua/news/kadrova-s ... sumisnika/

школа_1: 12:10
Тетяна, по внутрішньому сумісництву оплачуєте тільки перші 5 днів, в розрахунковий період березень 24-лютий 25. По внутрішньому сумісництву оплачуються лікарняні, відкриті з 04 квітня...

Тетяна: 12:13
EVGENIY, Дякую

Тетяна: 12:16
Підкажіть, будь ласка, по звіту з ЄСВ.

Тетяна: 12:17
Підсвітився додаток 3. я його не заповнювала ніколи. Тепер звіт не приймається, бо додаток 3 не заповнений.

EVGENIY: 12:18
Тетяна, його складають УПСЗН

Тетяна: 12:18
Я розумію.

EVGENIY: 12:19
Тетяна, мабуть ви в головному додатку кудись не туди поставили

Тетяна: 12:19
Він у мене чогось підсвітився і тепер без нього не приймається.

Тетяна: 12:22
В головному додатку наче все вірно.

ЦНСП: 12:24
Доброго дня, чи є якісь новини стосовно того, чи продовжить Нафтогаз Трейдинг з 01 травня постачати газ для бюджету по пільгових цінах?

Юрій: 12:41
ЦНСП, Так постаноку вже прийняли (до 31.10.25)

ЦНСП: 12:42
Юрій, де можна подивитись

Юрій: 12:48
ЦНСП, https://www.kmu.gov.ua/npas/pro-vnesenn ... -r-t110425

ЦНСП: 13:06
Юрій, дуже дякую

Інна: 13:38
Добрий день! Працівник відпрацював два дні і пішов на лікарняний до кінця місяця. Підкажіть, чи потрібно робити доплату до мінімальної?

Мар'яна: 13:39
Працівник працює в установі,укладено з ним Строковий трудовий договір чи потрібно подавати повідомлення в податкову?

Мар'яна: 13:43
Добрий день

ЦНСП: 14:49
Мар'яна, вашої інформації замало для коректної відомості, а в загальному, повідомлення подається до того моменту, коли працівник розпочав роботу

ЦНСП: 14:49
Мар'яна, відповіді, вибачте

Юлія: 15:12
Добрий день. Яку дату ставити на 5 м/о? Останнім робочим чи календарним днем? Чи днем останньої виплати? Бачила також, що ставлять 01 число наступного місяця…

EVGENIY: 15:14
Юлія, 6. У кінці місяця підбиваються підсумки за меморіальним ордером і одержані дані у вигляді відповідної кореспонденції субрахунків записуються до книги "Журнал-головна".

EVGENIY: 15:14
01 число це ніяк не кінець місяця

Юлія: 15:18
EVGENIY, дякую.

Бухгалтер: 16:08
Добрий день! Підкажіть , будь ласка, утримуємо із працівника по 3 виконавчим листам 50% від зп. Який аванс ми повинні плати ? у повному розмірі як по кол договору чи платити менше, щоб в зп щось щє отримав працівник

Ксю: 16:16
Добрий день.Людина на лікарняному чи можна на її заміну прийняти людину з "вулиці"?

Лариса: 16:19
EVGENIY, можна подумати і повірити, що проямо такі всі мем ордери складаються в останній день місяця. І бухгалтери ночують на роботі :)))))

Лариса: 16:19
формальність і фарс

EVGENIY: 16:34
Лариса, це я скопіював із порядку складання, я нічого не вигадував

EVGENIY: 16:34
Лариса, хіба написано що в останній день?

Таня: 16:51
Інна, я не роблю доплату, поки не порахую всю суму доходу за місяць, зарплата + лік, може і не надо буде доплачівати. Поки робіть по факту, якщо надо буде, доплатите в травні при виплаті лік.

Відповісти

Повернутись до “Архів чату buhgalter.com.ua”