Добрий ранок!
Людмила: 07:55
Доброго ранку!
EVGENIY: 08:29
Доброго ранку, всім гарного дня
Вікторія: 09:23
Доброго дня! Працівниця прийнята на тимчасові суспільно корисні роботи з 20.03. по 16.04. з написаною заявою псп на дітей. За березень псп застосовувалося, а в квітні ні. Працівниця знову прийнята з 21.04. по 08.05. Як виправити ситуацію? Чи можу я донарахувати в новому періоді роботи псп за попередній.
Оля: 09:48
як оформити заявку на Біржі бухгалтерів для бухгалтера- бюджтеника ? Бо там про ФОПів і ПДВ багато, а про бюджет ні слова
Оля: 09:50
EVGENIY, незрозуміло чому в тій анкеті у "комп’ютерних навичках" вказана 1С. хіба вона не заборонена ?
EVGENIY: 09:57
Оля, комерційні установи активно користуються , в них вона теж перефарбувалась в БАС здається, яка для бюджетників КБС це теж 1с. Але якщо, що то я не брав участь в розробці біржі )) Мені ФІТ Бюджета вистачає з головою
Олена: 09:57
Доброго ранку. СДО у всіх працює?
Оля: 09:59
EVGENIY, створіть на вашому сайті Біржу бухгалтерів Бюджетної Сфери
Олена: 09:59
Олена, Київська працює.
EVGENIY: 10:02
Оля, напишіть в коментарях до новини
Ірина: 10:31
Добрий день! Хтось може підказати за яким КЕКВ придбати автоматику для розпашних воріт? Це буде дообладнання ОЗ. Чи можна по КЕКВ 2210, а потім віднести на збільнення вартості ОЗ?
EVGENIY: 10:41
Ірина, а чому одразу все не купили? Хто тепер цю автоматику буде встановлювати? У вас ворота вже на обліку?
Ірина: 10:46
Ворота разом із огорожею обліковуються як ОЗ вже давно. Зараз хочуть встановти автоматику. Казна пропонує по 3110, але це механізм і якось до ОЗ він не дуже відноситься. Вартість цієї автоматики близбко 40 тис.
Ірина: 10:51
Автоматику на ворота, скоріш за все, будемо встановлювати самостійно
EVGENIY: 10:51
Ірина, да це точно не ОЗ, по кекв це або 3142 або як би це була на заміну старої автоматики яка зламалась можна було б і по 2210
EVGENIY: 10:51
Ірина, модна точно сказати що це не 3110
Ірина: 10:59
Старої автоматики немає. Це дообладнання новою, не заміна. У Фактора теж читаю про КЕКВ 3132, але як в казні сказали, що по наказу № 68 по цьому КЕКВ треба кошторисну документацію, Чи достатньо договору і накладної, якщо по КЕКВ 3132
EVGENIY: 11:03
Ірина, я вважаю якщо у вас не буде кошторисної документації тоді і купляти можете по 2210, не знаю на скільки правомірно робити таку добудову без проектно кошторисної документації
EVGENIY: 11:06
Ірина, і це не 3132 адже це не ремонт а саме дообладнання , тобто 3142 тут доречніше
ірина: 11:07
EVGENIY: дякую за допомогу
Ірина: 11:54
Доброго дня. Якщо ідентичні необорот. активи (р.1113) експлуатуються у різних відділеннях (різні міста) , то чи може у них бути один інвентарний номер?
EVGENIY: 12:07
Ірина, а яка ви установа що ви є у декількох містах?
EVGENIY: 12:09
"При цьому предметам одного найменування, якості матеріалу та ціни встановлюється один номенклатурний номер." ні слова про місто експлуатації
Оля: 12:16
В СДО документи доставляються чи ні? бо висить в статусі Відправлений
Марина: 12:17
Скажіть, будь ласка, списувати ОЗ, які передали на технічне обстеження по датам треба після отримання дефектного акту, техн. висновку і до того як передали на демонтаж і розбирання?
Алла: 12:23
Оля, така ж "біда"...
Оля: 12:32
Алла, уже Очікує
Ірина: 12:39
EVGENIY, обласний центр соціал.служб, до якого приєднали 4 різних соц.установи в процесі реорганізації
Ірина: 12:39
EVGENIY, щиро дякую за відповідь
Марина: 12:50
бухгалтери!!!))))))) питання 12.17...
Олена: 13:03
Марина, я вважаю, після отримання технічного висновку
Марина: 13:15
Олена, дякую я теждумала після висновку списуємо а потім вже передаємо на демонтаж розбирання та вилучення мет. Але є одне но... в акті на списання я повинна зазначити документ, кількість , вартість, суму цінностей отриманих від ліквідації об'єкта. Але ж я ще не буду мати цієї інформації на момент складання акту на списання..
Вітка: 13:18
Добро дня всім. На мою думку на сьогодні проблемним питанням для порталу, яке б хотілося бачити вирішеним, є відсутність коментарів під статтями. А пам'ятаєте, як в попередні роки було? Бувало 50 і більше коментарів.
EVGENIY: 13:22
Вітка, не зрозумів, в чому проблема то? Є багато новин і статей в яких багато коментарів, коментарі працюють, як ми можемо їх заставити писати ??
Танюша: 13:22
Добрий день. Бухгалтера ЦНСП, які послуги у вашому центрі надає перукар? Стрижка чоловіча, жіноча чи форбування волосся є?
Тетяна: 13:25
Доброго дня. Підскажіть,будь ласка, чи вважати робочими днями для розподілу квартальної премії дні відрядження,коли за працівником зберігався середній заробіток
Тетяна: 13:30
Наприклад.Працівнику в березні нарахована квартальна премія .Ним відпрацьовано:в січні 23 дня,в лютому 19 + 1 день відрядження,в березні 21 день.Суму премії треба ділити на 64 чи на 63 робочих дня?
Вітка: 13:31
EVGENIY, подивіться, будь ласка, стрічку новин на сайті, майже під кожною статтею позначені одні нулі коментарів.
EVGENIY: 13:33
Вітка, а як я на це можу вплинути? Ви пишете що це проблема яку треба вирішити? Що по вашому мені треба зробити?
Вітка: 13:50
Не знаю, але колись було ось так:
Людмила))): 13:51
EVGENIY, припиніть втрачати час, відкоментуйте будь ласка всі
Марина: 13:54
Вітка: 14:00
Людмила))), Ого! Який вимогливий тон? Думаю, від вас чоловік вже втік.
EVGENIY: 14:00
Вітка, ну так там тема була актуальна, зараз теж є новини і статті в яких багато коментарів, да не так багато але є
Ірина В.: 14:00
Доброго дня, чи вірно буде віднести USB-хаб розгалуджувач до комп’ютерного обладнання (по Класифікатору ДК 021:2015)? Адже від вибору коду залежить необхідність розміщення договору на Мінцифри…
Людмила))): 14:02
Вітка, ні, я йому рекомендувала не тікати
EVGENIY: 14:06
Людмила))), і він дотримується рекомендацій, як і бухгалтери дотримуються рекомендацій Міфніну ))
Людмила))): 14:08
EVGENIY, 100 відсотково, все завдяки МІНФІНУ!!!
EVGENIY: 14:11
Людмила))), хай тепер пише коментарі у нас під новинами )))
Людмила))): 14:13
EVGENIY, я йому порекомендую
Людмила))): 14:13
та просто квартальні поздавали, час на ля ля є!!!!
Вітка: 14:22
Людмила))): Я б і без ваших рекомендацій коментувала, але у вас весь матеріал під замком, та і статі на актуальні теми майже відсутні, хіба що про перевірки ТЦК та військовий облік жінок. Зовсім не цікаво.
Людмила))): 14:25
Вітка, та я живу на бухгалтер ком уа, або навіть виживаю завдяки сайту!!! це ваша думка і вона має право бути!!1
EVGENIY: 14:26
Вітка, кому потрібно для того замка не має, і не все під замком
Вітка: 14:29
Згодна з вами. Вибачте.
керр: 14:32
Тетяна, для визначення розміру частини враховується такий робочий день, 64...
Ліна: 14:40
Добрий день, підскажіть чи СДО у всіх працює?
Юрій: 14:41
Ліна, щось сканкопії не завантажує
Ліна: 14:42
Юрій, спочатку теж не вантажило, а зараз взагалі сторінка не працює
Тетяна: 14:48
керр, дякую за допомогу
Марина: 14:49
Добрий день, СДО не працює, Чернігівська область.
Лана: 14:53
Черкаська область, СДО не працює(((
Марина: 14:58
Полтавська область також не працює СДО
Марина: 15:02
Дніпропетровська теж
Оля: 15:19
СДО трішки працює
карина: 15:53
Харківська область СДО не працює
Галина: 15:54
Хмельницька область СДО також не працює
Світлана: 15:56
У кого СДО працює ??? У мене 502-.......
Л.В.: 15:57
Схоже, що ні в кого. Вже дві години не працює.
Іванна: 15:57
СДО не працює теж
Ілона: 16:01
Також не працює
Тетяна: 16:03
Це вже звично, кінець місяця завжди не працює, здається що це навмисно
Валентина: 16:04
:) А я в п'ятницю попрацювала з СДО....зранку всі виписки роздрукувала.
Валентина: 16:04
У мене чуйка :))
Світлана: 16:06
А як що гроши прийшли тільки після 14,00
Валентина: 16:08
Світлана, ще два дня є
Ілона: 16:09
Я зайшла
Світлана: 16:13
І я зайшла, но під заказ на завтра вже не встигла,
Ольга: 16:13
Працівник є ліквідатором аварії на ЧАЕС та має право на додаткову оплачувану відпустку 16 днів. також він є прирівняний до інваліда війни (є відповідне посвідчення) виходить що за другою ознакою має право на відпустку 14 днів. Цікавить яку тривалість додаткової відпустки йому надавати 30 днів (16+14) чи лише 16 або 14 за його вибором.
керр: 17:14
Ольга, було таке раніше правило - за вибором, тепер ст.60ЗУ № 796-XII говорить - має право на інші пільги