Доброго ранку! Мирного дня!
EVGENIY :08:35
Доброго ранку, всім гарного дня
Олена :08:42
доброго ранку, вдалого, мирного дня
Тетяна :09:24
Добрий ранок. Чи хтось надає до ТЦК "Відомість про наявність і технічний стан транспортних засобів і техніки, а також про громадян, які працюють на підприємстві, в установі та організації та таких транспортних засобах і техніці"? Чи це обов"язково для всих?
EVGENIY :09:29
Тетяна, оновість сторінку, додав новину
Наталія :09:31
Доброго дня! підкажіть будь ласка, як доплатити за вислугу років працівнику за 2024 рік?
керр :09:33
Наталія, як це як) згідно з обґрунтованим наказом про таку виплату
Наталія :09:34
я розумію що згідно наказу, в наказі прописувати в якій сумі виплатити?
керр :09:37
Наталія, якщо у доповідній прописано уже сума, тоді можемо вказати, а може бути прописаний механізм "доплати"...
Наталія :09:38
дякую
111 :09:47
Чи може кадрова служба селищної ради вести кадри відділу селищної ради (юридична особа).
керр :10:03
111, може, якщо таке передбачено положенням відділу, і відповідно таке згадано у положені того органу)
Тетяна :10:49
EVGENIY, дякую вже прочитали. Все зробили.
лк :10:51
Доброго дня.Підкажіть будь ласка проводки по оприбуткуванню благодійної допомоги
EVGENIY :10:53
лк, та подиміть же очі друга стаття на сайті і купа статей ще є
EVGENIY :10:53
лк,
EVGENIY :10:54
лк,
лк,
лк, я ще купу можу накидати, але це все ви могли зробити смостійно
лк :10:54
Дякую
Л.В. :10:55
Добрий день всім ! Маю проблему і сподіваюсь на допомогу : моя сума лікарняних не сходиться з сумою Фонду. Не розумію причини. Один нюанс - людина перебувала у відпустці за свій рахунок 73 дні, з них місяць лютий - повністю( тобто в лютому немає страхового стажу). Рахувала, як звичайно- з/плату за червень 24-травень 25 поділила на 279 днів
Л.В. :10:57
Щось не так ? У моєму випадку діє якесь інше правило ? Пробувала 8000,00 х 12 міс : 279 днів - однаково не виходить так, як у Фонду. Хто знає, в чому тут справа, як вони рахують ?
Л.В. :10:59
А, пропустила - 279 днів - це 365 мінус дні лікарняних і мінус дні за власний рахунок.
Олена :11:04
Л.В., якщо лікарняний став "Готовий до сплати" до того, як Ви здали звіт за травень, то в ПФУ середня розрахована без урахування травня
Л.В. :11:20
Олена, дякую, вони і справді пишуть 10 місяців,хоча звіт зданий і прийнятий вже раніше.Може, до 20 числа не беруть його до уваги.Але і так пробувала - не сходиться. І 8000,00 : 30, 44- теж не така середньоденна. Я думала, може там ще який інший алгоритм дій при такому випадку. Шукаю почитать - нічого певного не знаходжу.
Галинка :11:24
підскажіть,будь ласка, хто повинен надавати Відомість про трпанспортні засоби до ТЦК,якщо ми є філя окремий підрозділ?
Світлана :11:30
Л.В., скоріш за все, звіт за останній місяць ще не входить до розрахунку у ПФУ. У мене постійно зараз не сходиться, хоча звіти подається до 20 числа. Коли розрахунок роблю без останнього місяця, то сума з ПФУ співпадає.
Аня :11:43
Л.В., сума сходиться, коли в розрахунковому періоді немає ніяких нюансів, якраз лікарняних і відпусток за вл.рах. А коли вони є, то чи зданий звіт чи не зданий уже все одно не сходиться. Я на початках намагалася зрозуміти, як вони рахують, дзвонила в ПФУ. Там відповіли не переймайтеся, система ще недосконала, не все враховує.
ФСН :11:46
Л.В., прикріпіть скан свого розрахунку. Все буде ОК
Л.В. :11:55
ФСН, дякую :) Я так робила не раз, але там мені була зрозуміла причина, чому не співпадає моя сума з іхньою. А тут... Ну і як звичайно- по їх версії сума менша. Вже думала закрить очі і погодиться з ними ( бо щоб не прийшлось повертать свої власні )
Юлія :13:52
Скільки коштує програма FIT бюджет?
EVGENIY :13:54
Юлія,
EVGENIY :13:55
Юлія, зверху кнопочка ЦІНИ
Лілія :14:21
Шановні колеги. нещодавно на цьому сайті було опубліковано статтю про компенсацію невикористаної вдпустки. Чи дозповсюджується дане право на працівників ОМС? В законі про держбюджет на 2025 р ст. 30 прописано - У разі невикористання працівником державного органу відпусток, визначених частиною першою цієї статті, йому в межах затверджених видатків
Лілія :14:22
на оплату праці відповідного державного органу має бути виплачено грошову компенсацію за всі дні невикористаної відпустки, на які він набув право за останній відпрацьований робочий рік.
EVGENIY :14:23
Лілія, там в же в статті про це запитали в коментарях і отримали відповідь
Наталя т-ц :14:43
Всім доброго дня!! установи надання соцпослуг, ау ,підкажіть чи вже почали переходити на КНП??
Наталя т-ц :14:44
Бо там дуже цікава ситуація з термінами до 28 серпня)))все як завжди)))
Людмила :15:12
Наталя т-ц, нам державний реєстратор сказав, що вже нереєструє КНП
Віка :15:26
На який рахунки приткнути основні і необоротні які дав благодійник (обладнання) якщо ми ним ще не користуємося (не ввели в експлутацію).
Віка :15:27
і чи треба знос 50% на ці необоротні рахувати зараз ? В конс ультаціях про такі ситуації не знайшла нічого
EVGENIY :15:28
Віка, 10 або 11 рахунок, все є в консультаціях
Віка :15:30
мала на увазі що не прописана наша ситуація - коли отримали і не користуємося (як кажуть" не ввели ще в експлуатацію"). Стоїть в коробках на складі
Віка :15:32
EVGENIY, чи вірно вас зрозуміла, що амортизацію нараховуємо в будь-якому випадку 50% навіть якщо не експлуатуються ц і необоротні ?
EVGENIY :15:35
Віка, та тут взагалі з цим введенням в експлуатацію одне велике непорозуміння, для дарунків
Віка :15:40
думаю, може зараз нічого не показувати ніде (ні довідок , ні проводок не робити) а вже коли розпакуємо і будемо користуватися тоді показати ?
Оксана :15:42
Добрий день, підкажіть, будь ласка, така ситуація: Працівник садочку знаходиться на призупиненні і перебуває на ТОТ, надає заяву на звільнення, але не має документів, щоб визначити чи є дні для компенсації. Що робити ?
EVGENIY :15:56
Віка, та ні, воно ж у вас є значить повинно бути і в обліку
Наталя :16:05
Добрий день, підкажіть будь ласка вихователю-методисту в дитячому садочку який відсоток (10 чи 15% )платиться п ідвищення за педагогічні та інші звання
Наталя т-ц :16:11
Людмила, і що ?? ви не будете переходити?? по закону начебто всі повинні перейти до 1 січня 2026
Людмила :16:50
Наталя т-ц, в законі спрощена процедура переходу, а переходити за бажанням, якщо хочете залучати державні кошти