Архів чату за 21.09.2020

Тут зберігається архів спілкування в чаті на порталі
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Регіон: Харьковская область
Дякував (ла): 150 разів
Подякували: 1398 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

ОМС 08:23
ВСЕМ ДОБРОЕ УТРО!!!

АІ 08:27

Марина 08:29
Всем привет)))

Тат_яна 08:30
Доброе утро!

Тат_яна 08:31
(это чай. Потому что ХОЛОДНО!)

EVGENIY 08:38
Доброго ранку :) Всім гарного дня!

Галина 08:52
Доброе утро! Я не могу распечатать с сайта -надо авторизоватся -это где?

Лануся 08:55
Галина, вгорі,у правому кутку "войти"

EVGENIY 08:55
Галина, Справа вверху на чорный стрычцы

просто таня 09:09
доброе утро.

Тат_яна 09:16
просто таня,

бух сільрада 09:21
Всім доброго ранку.

бух сільрада 09:22
Якщо в минулому звіті з ЄСВ не виділив окремою стрічкою відпускні, а записав усе як зарплата, ЯК виправити помилку?

бух сільрада 09:22
В минулому місяці

Наталя 09:26
Доброго дня, можливо не в тему, підкажіть, будь ласка, чи поже профспілкова організація за рахунок коштів цільового фінансування придбати декільки мікрохвильовок і передати їх у користування в дільниці підприємства?

Тат_яна 09:31
Наталя, что имеете в виду "цільове фінансування"? Это не взносы?

фин 09:31
всем доброго ранку!

Наталя 09:31
перерахування з основного підприємства деякої суми

Наталя 09:32
не з зарплати

Тат_яна 09:35
Наталя, засідання профспілкового комітету, протокол, рішення "придбати... придбані... передати..." Скласти кошторис. ЯКЩО ТІЛЬКИ ЦЕ НЕ ПОРУШУЄ ЦІЛЕЙ, НА ЯКІ ВАМ ЦІ ГРОШІ НАДАЛИ. Чи, наприклад, залишки з організації якогось дня фізкультури, чи подібного заходу

Ната 09:43
Доброго ранку! Всіх зі Святом!))

Леся 09:49
Всіх зі святом та вдалого робочого тижня, бо ми того варті

Наталя 10:02
Тат_яна, дякую,працюю там за сумісництвом зовсім недавно, підкажіть, будь ласка, як дізнатися ЦІЛІ, на які виділяють?

Наталя 10:03
і мікрохвильовки - основні засоби?

Svetik 10:06
Добрий день! Підскажіть у кого є інструкція, як відправити лікарняні по СДО

бух сільрада 10:08
Допоможіть 9:22, будь ласка.

ВОМС 10:11
Завгосп проходе навчання на відповідального за газове господарство. Як оплачувати дні перебування на навчанні (як відрядження чи як курси підвищення кваліфікації)? Дякую.

777 10:12
Svetik, натискаєте імпорт, але не той що імпорт документів, підтягуєте туди файл платіжнок на відрядження, натискаєте обробити і вуаля ваші платіжки у введених документах відображаються

777 10:13
ой платіжки на лікарняні

керр 10:17
ВОМС, не виконує він там службові доручення за посадою, щоб вважати таке "вибуття" службовим відрядженням

ВОМС 10:20
керр: так що це буде - курси підвищення кваліфікації???

Скарлет 10:22
Доброе утро!

Ната 10:22
бух сільрада, якщо відпускні за той же місяць що й зарплата - я б залишила так як є, розділення особо ні на що не вплине

ФСН 10:25
ДОБРОГО ранку всім! Зі СВЯТОМ! Хай Божа Мати всіх береже.У день Різдва Богородиці Чудо станеться нехай. Серце хай щастям наповниться, Буде в душі Вашій рай. Хай ні хвороби, ні прикрості Вас ніколи не знайдуть. Будуть хорошими новини, Радість лише роки несуть.

EVGENIY 10:28
лікарняні в СДО viewtopic.php?f=124&t=10725

Тат_яна 10:35
Наталя, (10.02) ну, зазвичай, у призначенні платежу написано. Якось же ті гроші опинились на рахунку профспілковому

Наталя 10:39
Тат_яна, а якщо це 0,3% від ФОП?

Галина 2 10:43
Бух.сільрада можна зробити додаткову і спочатку сторнуєте суму а потім розбиваєте на з/п і відпустку, або в цьому місяці знімаєте і розбиваєте

Таня 10:57
бух сільрада, я ніколи неперехідні відпустки не розбиваю. Ні на що не впливає.

Тат_яна 11:02
Наталя, я навіть не розумію, що значить ваші 0,3%...

Svetik 11:07
EVGENIY, У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.це поповоду лікарняних

Таня 11:07
здравствуйте,напомните пожалуйста как правильно установить обновление мережи,и вопрос к тем кто установил 7ю версию,там что реестры теперь в альбомной ориентации?

EVGENIY 11:07
Svetik, зареєструйтеся і скачайте, це безкоштовно

Таня, да теперь в альбомной ориентации

Таня, просто файлик из архива замените в своей програме

Таня 11:08
EVGENIY, капец,вот кому это нужно было,менять на альбомную

AV 11:16
Таня, Для того щоб премію отримати за так званий "винахід та раціоналізацію"

бух сільрада 11:25
Ната, але у мене саме якраз перехідна відпустка на наступний м-ць, і в цьому (серпні) м-ці не вистачає до 1039,06 грн., хоча разом із перех відпусткою - було-б все ОК. ЩО РОБИТИ ?

Ната 11:32
бух сільрада, якщо робити скасовуючу/початкову 6 ту, не впевнена, що вийде виправити. На одну строчку скасовуючої повинна бути одна строчка початкової. А чи вийде на одну скасовуючої - дві строчки початкової (розділення відпускних) не пробувала. Та й в Медку, пам'ятаю, було зауваження, що на одну строчку на видалення - одна строчка на внесення.

Ольга 11:34
Сьогодні останній день відправити новий звіт

Ната 11:39
бух сільрада, в звіті цього місяця змінусуйте частину з/п липня (яка = перехідним відпускним серпня) та цю ж суму внесіть вже як відпускні серпня. загальна сума нарахованої з/п не зміниться.

Ната 11:40
або ж пробуйте скасовуючу/початкову, може вийде (але я б коригувала звіт поточного місяця і в минулий не чіпала)

Тат_яна 11:42
Ната, а якщо одна строчка - із ЗП мінус суму відпускних, і у коригуючому з 10 типом нарахувань? Так не можна?

Юлія 11:42
бух сільрада, вам за серпнь звіт потрібно відправити? Якщо так, то ви просто відправляєте вірний звіт, ЄСВ можна слати скільки завгодно, зараховується останній

Ната 11:46
Тат_яна, не знаю, помилка в сумових показниках виправляється в поточній звітності того місяця, у якому вона була виявлена, із використанням кодів типів нарахувань, передбачених п. 9 розд. IV Порядку № 435 (ЗІР, категорія 301.06.01).

Ната 11:47
скасовуючою/початковою виправляють ПІБ ІНН коди категорій КТН, дати

а якщо сумові показник - то в поточному звіті із застосуванням КТН 2, 3

це каже податкова)

Тат_яна 11:53
Ната, 2 - штраф

Ната 11:54
краще в поточному без КТН))

Тат_яна 11:59
Ната, так це ж і не сумова помилка, це виправлення типу нарахувань. Все треба питать у ПФУ. Як об"єднають всих до кучі, в податкової не дуже виясниш...

Іванка 12:40
Доброго дня! На який рахунок оприбуткувати безконтактний термометр?

Іванка 12:41
Це закупівля на садок

Людмила П 12:57
Ліквідація установи, перерахунок відп. основна відпустка перевикористана 3д, а додаткова ще належить 4д. Як правильно зробити перерахунок компенсувати 1д, чи повернутись до попереднього розрахунку і утримати за 3 дні та донарахувати за 4дні. Підкажіть як правильно

ФСН 12:58
Людмила П, другий варіант

Ната 13:06
а в ЗУ "Про відпуски" кажуть, що утримувати при ліквідації не треба. ст. 22

Відрахування, передбачене частиною першою цієї статті, не провадиться, якщо працівник звільняється з роботи у зв’язку з:

змінами в організації виробництва та праці, в тому числі ліквідацією, реорганізацією або перепрофілюванням підприємства, скороченням чисельності або штату працівників;

Людмила П 13:07
ФСН, дякую

ЛюдКа 13:08
Всім привіт!!!!!!!!!!!Гарного дня та позитиву!!!!!!!!!!!

Людмила П 13:11
Ната, дякую

Людмила П 13:14
Ната, а як бути, якщо е перегуляна основна і недогуляна додаткова,

керр 13:15
Людмила П, не догуляну віддати

Тат_яна 13:16
Людмила П, перекриють "пере-" і "недо-"? Я б таке в наказі зробила...

Марина 13:16
Девочки человек вышел с отпуска по уходу 15 числа а сегодня уже идет в отпуск.... отпускные с оклада?

Людмила П 13:17
Тат_яна, дякую, так справедливіше

керр 13:17
Марина, с оклада

Тат_яна 13:18
Марина, шоб я так отдыхала, как у тебя работают!...

Марина 13:18
Людмила П, ну вообще в определенных случаях не удерживают перегулянную ну а если надо то сначала удерживаесм тот отпуск что был начислен и по той сумме а потом начисляем компенсацию по текущему расчету...

Марина 13:19
Тат_яна, агааа... тем блее это и ожидалось... человека который работал на ее месте уволили и она осталась вообще без работы.... а эта сразу в отпуск...

Людмила П 13:20
Марина, дякую, зроблю довідку де покажу "перебрану" суму і донараховану а різницю у відомість,

Тат_яна 13:21
Людмила П, просто при ликвидации каждую копейку с боем выдираешь, в отпуск (на бумажке) гонят. Твоя работа никуда не девается, можешь в отпуске дома сделать. А кой-кому - и отпуск, и компенсацию, и лишки не трогай

Тат_яна 13:22
Людмила П, В НАКАЗ!!!! ОТДЕЛ КАДРОВ В НАКАЗ!!!! Чтоб бухгалтер крайним не стал

Людмила П 13:22
Тат_яна, дякую

Марина 13:24
А вообще то Татьяна права... кадры в наказе не должны были писать удерживать перегулянную если не положено удержание..

АІ 13:28
Всім привіт,для доплати відпускн.та матер.допомоги у вересні працівник.яким вони були нараховані у серпні,потрібно наказ по установі?

Почемучка 13:31
Добрый день,подскажите,организация и работн.вышли из профсоюза,выплату премии с кем согласовывать если по колдогов.прописано с профсоюзом?

тетяна 13:34
зрізали посохлі дерева, деревина трухлява, для подальшого використання непридатна- як правильно оформити, щоб не придерлись ревізори

ОМС 13:35
Почемучка, ну если по законодательству, то членство в профсоюзе сейчас ни на что не должно влиять. А как там у вас, не знаю

Почемучка 13:44
ОМС,у нас вообще уже нету профсоюза,в полнейший тупик заходиш,как быть

Тат_яна 13:45
Почемучка, визначити представника трудового колективу. У нас навіть колдоговір був написаний між адмін та представником труд.кол.

ОМС 13:48
Почемучка, внести изменения в колдоговор

Почемучка 13:51
ОИС,Тат_яна,большое спасибо

АІ 13:53
Підскажіть будь-ласка чи потрібно наказ на перерах.відускних за вересень,які нараховані у серпні?

СВ 14:09
Всим привіт девочки бухгалтера прислали мені на електронку і статтю прочитала на бухгалтер ком і не поняла куди потрібно реєструватися і що робити в iac logica

EVGENIY 14:14
СВ, viewtopic.php?f=187&t=10716

meri 14:29
народ, хто з суботи подавав ЄСВ, є в кого квитанція 2? наш ПФ не бачить взагалі звітів - чи правильні чи ні......може на флешці в податкову занести?

95254 14:30
чи відшкодовується за чеком сума за попередній продаж квитків при відрядженні?

Дуся 14:41
meri, у них там произошёл сбой. в 1 квит. может быть рекомендации об уведомлении эцп. так?

СВ 14:42
Євген я дякую але нічого так і не зрозуміла

СВ 14:43
мені написали що повинна зареєструватися до 30 вересня а програма не активна

EVGENIY 14:43
СВ, там багато читайте ))

Людмила 14:43
Доброго дня, підкажіть будьласочка, на який рахунок обліковувати дозатори для рідкого мила (настінні) 1812 або 1113?

EVGENIY 14:43
СВ, я там дав посилання де скачати і що робити

EVGENIY 14:44
Людмила, я би на 1812 ставив

Людмила 14:47
EVGENIY, дякую, тим паче вони пластикові)

АІ 14:49
EVGENIY,звертаюсь до Вас особисто,чи потрібно наказ на перерахуван.відп.та мат.допомоги?Буду вдячна.

EVGENIY 14:51
АІ, що це за наказ? Звідки ви взяли що такий наказ треба? У вас є наказ на відпустку вам мало? Ще наказ на перерахування відпускних?? НАВІЩО?

ОМС 14:51
АІ, напишіть бух довідку, підставу, та й заспокойтесь.

EVGENIY 14:52
АІ, мова про перерахунок??

EVGENIY 14:53
АІ, якщо ви маєте на увазі що збільшились оклади і вам треба перерахнок зробити, ніякий наказ для цього не потрібен, робите перерахунок за підписом главбуха у зв'язку з підвищенням окладів

Ольга 14:53
Колеги яке число фінансує ФСС?

EVGENIY 14:54
Ольга, це в п'ятницю писали - Станом на сьогодні ФССУ профінансував надання матеріального забезпечення за заявами-розрахунками, поданими роботодавцями по 17 вересня (100%).

AV 14:56
де почитати за порядок зарахування, обліку, та оплати екстернату в школах?

ОЛЬГА 14:57
Ольга, декретні отримали 18-го по заяві від 04.09.20

Олена 14:58
СДО працює?

Arci 14:58
Олена, Да працює...

Ольга 15:01
ОЛЬГА, EVGENIY, Дякую

АІ 15:01
EVGENIY,дякую,

Ольга 15:02
А ще питання в один день принесли два лікарняних (різні працівники) протокол оформляти один на двох чи робити різні?

свК 15:04
Ольга, один

ФСН 15:05
Ольга, один протокол

Ольга 15:05
ФСН, свК, дуже Дякую

Я.М. 15:08
Подскажите пожалуйста .Совместитель внешний устроился 7.09.2020 а с 17 заболел . как считать больничный ? с оклада или с факта з/п за дни с 07.09 по 16,09

EVGENIY 15:21
Я.М., приклад 8 https://buhgalter.com.ua/articles/trudo ... nachayemo/

Яна 15:24
Доброго дня! Підскажіть будь-ласка, скільки штатних одиниць вихователів повинен мати одногруповий дит. садок з режимом роботи 10,5 годин., при цьому завідувач відпрацьовує вихователем 3 год на день

ima 15:37
Яна, 1,4

Яна 15:42
районо не погоджує , наполягає на тому, що повинно бути 1,3

Таплочка 15:43
Всім доброго дня! Підскажіть будь ласка на якому рахунку обліковуються вуличні ліхтарі?

Яна 15:48
1016

Таплочка 15:48
вартість менше 6000!!!!

ОМС 15:56
EVGENIY, киньте ссілку на применение КЕКВ, что -то не найду. Спасибо

Марина 15:58
ОМС, оце вже запрацювалась)))))))))))))))))))))))))

EVGENIY 16:00
ОМС, https://buhgalter.com.ua/zakonodavstvo/ ... siya-kekv/

ОМС 16:00
Марина, точно))))

Тат_яна 16:00
ОМС, і це ще понеділочок

ОМС 16:04
Тат_яна, Марина, что-то тормознула с повышением квалификации. Нужно было себя перепроверить. Нормально, 2282

882 16:05
СДО працює?

Марина 16:07
ОМС, конечно...

ОМС 16:07
Марина, ну что-то переклинило))

Марина 16:08
ОМС, бывает... у меня так последнее время часто)))

ГАННА 16:08
EVGENIY, як можна редагувати договір на прозорро?

EVGENIY 16:08
ГАННА,

ОМС 16:13
Марина, угу)))) Думай, ОМС, думай)))

ФСН 16:16
ГАННА, натискаєте закупівлю - потім редагувати чи працювати з договором

ГАННА 16:17
ФСН, але він вже підписаний

СВ 16:23
Євген Дякую

ФСН 16:25
ГАННА, ГАННА, пробуйте. Підпишете ще раз.

ГАННА 16:38
ФСН, дякую, все вийшло

ГАННА 16:38
а в плані можна коригувати?

ФСН 16:39
ГАННА, ТАК

просто таня 16:41
Тат_яна,вы плотите своим ковидовскую доплату?

просто таня 16:41
Тат_яна, я уже с ней всех задолбала

ОМС 16:44
просто таня, нормально. Что делать, если єто для вас больная тема? Все правильно.

ЛЄНА 16:46
Доброго дня! Може у кого є Лист роз'яснення ДКСУ від 21.05.2020 №16-04-04-8839 Дуже треба (скан або Word)? бо Казна не реєструє двері кількості одна вартістю більше 6000 вимагає або 3110 або двері укв м

марина 16:49
На відрядження голови РДА, чи потрібно дозвіл вишестоящей організації(нормат.докум) .дякую

EVGENIY 16:57
ЛЄНА, лист ні про що http://joxi.ru/Q2Kzk7Kcw5bxVm

EVGENIY 16:59
ЛЄНА, це точно не 3110

ЛЄНА 16:59
EVGENIY, дякую, хоч таке

ЛЄНА 17:00
але вимагати від нас переписувати накл на кв. м - теж щось не те

EVGENIY 17:00
ЛЄНА, 100%

ЛЄНА 17:01
EVGENIY, дякую