Архів чату за 01.11.2021

Тут зберігається архів спілкування в чаті на порталі
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Регіон: Харьковская область
Дякував (ла): 150 разів
Подякували: 1396 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

Тат_яна 08:11
Доброе утро!

Тат_яна 08:12
Все идут на работу пешком?

Таня 08:16
Доброго ранку!!! О,,,,,бюджетні запити зранку.

ОМС 08:22
ВСЕМ ДОБРОЕ УТРО!!!!))))))

Ан_я 08:28
Добрий ранок! Бюджетні установи -хто працює з ФОП 3 групи на ЄП 5%? Як в актах виконаних робіт відображають єдиний податок і чи відображають?

Таїсія 08:44
Доброго дня! Підскажіть як правильно зробити виплату: почесна грамота з премією-посадовий оклад(3631грн), але працівник працює в організації на 0,5 ставки (1815,50окл.+доплата до МПЗ) Що платити 3631 чи 1815,50?

Любов 08:44
Ан_я, у нас просто пишуть "сума без ПДВ" інадають копії свідоцтва про держ.реєстрацію, де вказано це і квед

Інна 08:47
Таїсія, беріть 0,5 ставки

EVGENIY 08:53
Доброго ранку :) Всім гарного дня!

Таїсія 09:01
Інна дякую! теж так думала))

Вика 09:05
Доброе утро! У кого как обстоят дела с договорами на газ? Я отправила оригиналы на ТОВ " Нафтогаз Трейдинг" в пятницу говорят надо заключать договор з ПОН(Постачальник останньої надії), Это как в " Последний путь". Что делать, уже скоро голова лопнет.

Елена 09:17
Вика, тоже интересно, заключил ли кто-то уже договор, мы в среду оригиналы отправили и тишина.....

Nataliya 09:26
Скасування статті 26 ЗУ "Про державний бюджет на 2021" якось вплине на посадові оклади працівників, нормовані постановами 1112 і 304 та наказом 609?

Любов 09:39
Колеги, у нас не змінилися оплата перших 5 днів лікарняних за рах. установи? Бо тут мені намагаються довести, що ФСС тепер оплачує з першого дня

Оксанка 09:43
Добрий день усім!!!

Анна 09:43
Любов, залежить від причини непрацездатності

Тат_яна 09:43
Любов, обычный БЛ, работнику, не по уходу? Как и раньше, 5 дней наши

Татьяна 09:43
З першого дня за рахунок ФСС оплачуються лікарняні по догляду за дитиною до 14 років

Анна 09:44
Любов, по догляду за дитиною і по вагітності і пологам ФССУ оплачує з першого дня

EVGENIY 09:54
Nataliya, ніяк не вплине

Оксанка 10:09
Підкажіть, соц.захист, постанова 859, компенсація по догляду. Доглядальник виїхав за кордон, ми повинні припинити виплату, призначення у нас затверджуються рішеннями сесії, то потрібно і припинити рішенням? І на проплату в юридичні додавати це рішення про припинення?

ГАННА 10:18
Доброго дня, як знати чи електронний лікарняний продовжений?є лікарняний відкритий 04.10 і наступний 09.10, причина не працездатності та ж, я можу розуміти,що це продовжений?

Любов 10:21
ГАННА, дивіться на номер випадку непрацездатності. Якщо лікарняний є продовженням, то цей номер однаковий для всіх листків і дублюється в номері кожного листка

ГАННА 10:25
Любов, номер випадку непрацездатності стоїть перед лікарняним той що і в першому лік,а як формувати заявку не розумію, я пишу лише той другий лікарняний і кількість днів чи пишу ще і перший?

Nataliya 10:30
EVGENIY, Ви вважаєте що оклад старшого інспектора (постанова 1112) з 21.10.2021 року не зміниться?

EVGENIY 10:32
Nataliya, якщо постанова 1112 змінює то зміниться але ж до чого тут ЗУ про Держбюджет якщо оклад регулюється постановою

Анна 10:33
Підкажіть, будь ласка по такому питанню. Компютерам потрібно замінити жорсткий диск, оперативну память, центральний процесор. Роботи виконує стороння організація. В укладеному договорі вказано "поточний ремонт", зареєстровано по КЕКВ 2240. Чи потрібно робити Акт передачі на ремонт, реконструкцію та модернізацію основних засобів та дефектний Акт?

Nataliya 10:37
EVGENIY,Постанова 1112:" оклади визначаються шляхом множення двох розмірів прожиткового мінімуму для працездатних осіб, установленого законом на 1 січня календарного року, на відповідний коефіцієнт". Відповідно до ст.26 ЗУ Про бюджет станом на 01.01.2021 року ми оклади не змінювали, але тепер це обмеження скасовано, тому і виникає питання(((

EVGENIY 10:41
Nataliya, так вони у вас і зараз пораховані від 2102 тобто нічого не змнилося

Оксаночка 10:42
Доброго дня, підкажіть будь ласка, посадова особа місцевого самоврядування працює неповний робочий день, чи надбавку за ранг вираховувати теж пропорційно до відпрацьоаного часу, дякую

Таня 10:43
Доброго дня,може у когось була ситуація з уточнюючим звітом ЄСВ.Така ситуація дод.1 одна людина два рядки (невірний код)не підтягує спецстаж, дод.6 1 людина два рядки заповнено,відправила звіт, але пришла помилка не знайдено співпадання.Позвонила у пенсійний сказали,що це якась проблема у Києві,сказали видалити скасовуючий рядок у дод.6,

Nataliya 10:51
EVGENIY, прожиковий 2270 з 01.01.2021 (ст.7) ми не застосувуємо для визначення нового окладу?

EVGENIY 11:14
Nataliya,

Ан_я 11:21
Все ж таки хочу ще раз поцікавитись щодо ФОПів 3 групи,хто виписує журнал Фінансовий контроль(грудень 2020р) там цікава консультація щодо даного питання, А у нас багато підрядників ФОпів 3 групи,які виконують роботи з поточного,капітального ремонту, та в акті виконаних робіт окремою строчкою відображають 5% єдиного податку на аналог ПДВ.

Nataliya 11:24
EVGENIY, Будемо чекати роз'яснень )))

Ан_я 11:25
В журналі" фінансовий контроль" мова йде про те,не повинні ФОпи відображати 5%,так.як фахівці Державної аудиторської служби вважають включенням до актів КБ-2в єдиного податку безпідставним завищенням вартості робіт.

EVGENIY 11:32
Ан_я, вам туди https://buhgalter911.com зараз ви на сайті для бюджетних установ

Лілія 11:48
Що робити з жовтнем місяцем по документах на Нафтогаз Трейдинг? Вказувати його в Запрошенні, Протоколі, і проекті Договору чи ні? Адже фактично вже листопад

Елена 13:37
Лілія, ми вже не вказували

Наталя 13:44
Підкажіть, будь ласа. Якщо згідно наказу інвентаризація необоротний та ТМЦ з 2 по 27 листопада, чи може МВО бути у відпустці з 08 по 1 листопада

Олена 14:28
Підскажість, будь-ласка, відпустка учасникам АТО працівнику-суміснику надається, якщо він її не отримав за основним місцем роботи, чи як за основним так і за суміщенням?

Ан_я 14:41
EVGENIY, Я на сайті бюджетних установ,бо є бюджетною установою та є замовниками робіт з благоустрою міста.А благоустрій -це ремонти та роботи.

EVGENIY 14:54
Ан_я, сорі )))

Інна 15:32
Ан_я, а чому не можна ФОПу відображати 5%? Зведена-кошторисна документація включає в себе роботи таехнагляд, експертизу, авторський нагляд + ПДВ. Якщо ФОП не платник ПДВ, а платить 5 %, то вартітсь не завищується. а навпаки

Н.А 15:48
Ан_я, у нас ревізори по цьому поводу якраз і повиставляли завищення. Хоча ми писали пояснення, що це нас не торкається, "висить" Дт за 4 роки назад. Вони звіряли чи оплату по податковій, а до нас воно ніяким боком, а в бух.обліку каша.

Ан_я 16:44
Інна, роз'яснення дають,що у Податковому кодексі немає норм щодо включення єдиного податку до ціни товарі(робіт,послуг).Та єдиний податок не належить до витрат,пов'язаних з виконанням робіт,від яких платник податку отримує дохід.Єдиний податок є прямим податком-сплачується безпосер. платником такого податку.Тобто підряд. поклад.сплату ЄП на замовни

Інна 16:58
Ан_я:https://buhgalter.com.ua/

Відповісти

Повернутись до “Архів чату buhgalter.com.ua”