Архів чату за 02.02.2022

Тут зберігається архів спілкування в чаті на порталі
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Регіон: Харьковская область
Дякував (ла): 150 разів
Подякували: 1396 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

SHS 08:13
Добрий день, об"єднаний звіт тепер здається помісячно? До якого числа потрібно здавати?

Людмила 08:20
SHS, поки що все без змін, щоквартально.

ОМС 08:22
ВСЕМ ДОБРОЕ УТРО!!!)))))

Оксанка 08:24
Всі добрий ранок))) Продуктивного дня!!!)))

1111 08:33
Доброго дня!

1111 08:38
Підкажіть якщо скорочується посада, як правильно оформити ту саму людину на новостворену посаду після скорочення?

ЛюдКа 08:47
Всім привіт!!!!Гарного дня та позитиву!!!!

EVGENIY 08:52
Доброго ранку, гарного всім дня :)

я 08:53
SHS: Заходила в "Медок" там ще квартальна звітність...якщо були б зміни, то дало б зформувати за місяць.Я так думаю. В податковій відповіли,що не знають поки що.

SHS 08:57
я, дякую

керр 09:04
1111, переведення або прийняття на посаду після звільнення

ОМС 09:13
SHS, я, о чем вы вообще? Какая месячная? Все еще, как и было

Анастасія 09:17
Доброе утро. Работает СДО?

Тетяна 09:19
Доброго ранку! Чи можна передавати нематеріальні активи на відповідальне зберігання організації, яка фінансується з іншого бюджету?

Марія 09:21
Анастасія, не заходить в сдо.

просто таня 09:22
Присоединяйтесь к петиции.https://petition.president.gov.ua/petition/133244

ксю 09:23
Доброго ранку!Чи можна передавати основні засоби з балансу школи на баланс відділа освіти до якого ця школа відноситься?

ОМС 09:24
ксю, а чому ні?

EVGENIY 09:25
просто таня, та вже ж одна набрала голосів, наіщо знов????

EVGENIY 09:26
просто таня, ОСЬ ВІДПОВІДЬ НА ПЕТИУІЮ https://petition.president.gov.ua/petition/130110

Оксанка 09:28
EVGENIY, тому що бухгалтерів залишили як обов'язкову ктегорію для постановки на військовий облік

Оксанка 09:28
категорію*

ксю 09:32
ОМС, а як то правильно зробити?Підкажіть будь ласка

просто таня 09:37
на 09,26 єто первая и после нее оставили бухов в перелику,а та именно про бухов.

EVGENIY 09:37
ксю, https://buhgalter.com.ua/articles/buhga ... yadnikami/

ОМС 09:38
ксю, у нас трішки по-іншому, ми ОМС. Підстава яка-небуть повинна бути (наказ або розпорядження) і акт передачі

Тетяна 09:46
Допоможіть будь ласка з питанням о 9:19

EVGENIY 09:47
Тетяна, може матеріальні активи? :)))

EVGENIY 09:47
Тетяна, напишіть конкретно що передаєте і навіщо?

EVGENIY 09:48
Тетяна, перейдіть за посиланням що я вище дав там з початку статі ідуть посилання на різні теми в журналах може вам щось підійде

ксю 09:50
ОМС, а не підкажете де знайти наказ про передачу.

Тетяна 09:50
Керівник хоче передати стіл в іншу організацію на відповідальне зберігання (в нас стоїть без діла, а в іншій організації їх невистачає), яка фінансується з державного бюджету

ОМС 10:04
Тетяна, а яка різниця з якого бюджету? На балансі все рівно ж у вас буде?

ОМС 10:05
ксю, на жаль ні((( Попрацюйте зі своєю вищестоячою

Оксана 10:07
Добрый день! Коллеги, кто-нибудь подтягивал в СОТУ сертификаты АЦСК Кваліфікований надавач ЕДП "Казначейство"? Не получается подписать и отправить в ДПС Повідомлення про надання інформації щодо кваліфікованого електронного підпису.

Марина90 10:13
Доброго дня. Можливо у когось було таке що в СДО не підтягує сканкопію документів в ПДФ форматі. Що робити?

Тетяна 10:13
ОМС, так на балансі буде у нас.

EVGENIY 10:15
Марина90, файл великий, спробуйте при скануванні в налаштуваннях виставити гіршу якість щоб файл меньший був, і є сервіси для ужимання пдф можна ними скористатися вони онлайн т

Марина 10:17
Марина90, сплошь и рядом...файлы с договорами большего размера чем можно в СДО.... И притом намного больше, сжатие файлов не помогает.

наталка 10:17
Марина90, когда сохраняли скан, в названии не должно быть ни точек, ни черточек

Ок 10:30
Чи відображається лікарняний без сум(порушення режиму) в звіті ЄСВ?

таня 10:35
EVGENIY, доброго дня,які ставки податку на викиди забруднюючих речовин?дякую

EVGENIY 10:39
таня, я не знаю

таня 10:40
EVGENIY, дякую

Ольга 10:53
Добрый день. посдкажите или работает СДО. У меня зависает на этапе входа в систему, логин и пароль висит и все.

Tanita 11:01
Ольга, работает, только что зашла с первой попытки)

, 11:02
Які зміни при нарахуванні лікарняних? Страховий стаж змінився?

Люда Кошкіна 11:06
,, за останні 5 років наче нічого не мінялося

*-* 11:07
Ольга, пробуйте с другого браузера зайти

Аліна 11:25
Ольга- почістіть кєш

Оксанка 11:35
Ольга, так, сьогодні зависає

, 11:36
Відсотки для стажу

Марина90 11:41
EVGENIY: У мене стоїть й розмір малий й постійно раніше тягло, а це щось сталося й перестало пише Error Error. Нічого нового не встановлювала. Уже навіть перевстановила віндовс а помилку як било так і б'є

Катя 11:43
Підкажіть, Чи оплачується за листком непрацездатності день, в який працівник помер?

EVGENIY 11:56
Марина90, а яку помилку пише? Ім'я файла нормальне?

Євген 12:00
Доброго дня. EVGENIY, підкажіть будь ласка чи може бухгалтерія бути розробником програм в ОМС.

EVGENIY 12:03
Євген, а чому питаєте? Відчуваю десь подвоз

EVGENIY 12:03
*подвох

Євген 12:06
EVGENIY, Просто наше кирівництво накидає на бухгалтерію щоб ми розробляли всі програми тому що там є цифри

Євген 12:07
Хочу вияснить

ОМС 12:09
Євген, для того, щоб розробити для вас програму, то треба знати що треба бухгатеру. Тому очевидно вас і привлікають. Як може написати програму не програміст? І точно так же приограміст повинен знати, що потрібно бухгалтеру

ОМС 12:10
Катя, попробуйте від обратного: яким днем він звільняється?

Євген 12:10
Програми не компютерні а на різні заходи по яких іде фінансування в ОМС

Tanita 12:56
Катя, так, оплачується, лист ФСС від 12.02.2015 №5.2-32-316

Бухгалтер ОСВІТА 12:58
Підскажіть, будь ласка, доплату 20% за організацію інклюзивного навчання може отримувати заст. директора з навчально-виховної роботи, чи тільки з навчальної?

EVGENIY 13:28
Євген, читайте положення про відділ там написано чим відділ займається і посадові

вікторія 13:37
Доброго дня. В яку мемор. ордері показуєте списання ДТ заборг. по газу

ОМС 13:41
EVGENIY, (13.28) Посадові посадовими, а бажання керівництва -ЗАКОН. Тут вряд чи можна дати якусь пораду(((((((

Людмила 13:50
Доброго дняІ Будь ласка, дайте посилання на шпаргалку по заповненню неприбуткового звіту.

Елена 13:50
доплату 20% за орган.інклюз.отримує директор і застуник з 01.01.2022

Ольга* 13:53
добрий день. працівниця вийшла з декрету і немає повністю відпрацьованого місяця (вийшла в середині січня, відпустка в лютому). Як рахувати?

Бухгалтер ОСВІТА 13:54
Елена, дякую, але в Постанові написано заступник дир з НР, а в нас в школі заст дир з НВР займається інкл. класами, що робити - не знаю.

Єфим 14:05
Бухгалтер ОСВІТА, з навчально виховної роботи якщо є три і більше інклюзивних груп

керр 14:20
Ольга*, розрах. період 12 міс, дні відпустки по догляду виключаємо, і розрах з того що залишилось)

Ольга* 14:24
керр, тобто не з окладу?

ксю 14:30
Будь ласка хто знає кого ставити у комісію на списання та оприбуткування матеріальних цінностей у закладах культури(бібліотеках. будинках культури)якщо вони мають па одному два працівники а бухгалтерію їм веде відділ освіти молоді і спорту культури і туризму?Допоможіть ????

ОМС 14:38
ксю, мені здається, що при відділі освіти є така комісія і вона повинна займатися, як списанням, так і оприбуткуванням мат. цінностей. Ми таких актів зовсім не робимо, оприбутковуємо по накладних (ми не заклад культури і освіти). Я не впевнена на всі 100, що цей документ обовязковий. При розбіжностях з накладною, то може і потрібно

ксю 14:40
ОМС, А хто має входити в таку комісію як ви вважаєте?Взагалі мене більше цікавить списання?

керр 14:41
Ольга*, у розрахунковому періоді є період(дні) для розрахунку, інша ситуація коли б давали відпустку у січні

Ольга* 14:41
керр, дякую вам

ОМС 14:42
ксю, моя жіночка, що цим займається відсутня, не підкажу де це почитать. Погугліть

ОМС 14:43
ксю, точно знаю, що і головбух обовязково

Оксанка 14:44
ксю, ОМС, бухгалтерія входе, відповідальні особи (директора, завідуючі), всі хто причетний, ті і входять

ОМС 14:48
ксю, раз у вас немає своєї бухгалтерії, то ви самі без них ніяк не спишете. Я так розумію, що бухгалтерія у вас ЦБ

ксю 15:03
ОМС, так я і є з централізованої бухгалтерії бухгалтер по матеріалах.Зараз стало питання по списанню дров та канцтоварів по клубах-бібліотеках, а я не маю їхньої комісії і не знаю як то правильно має бути,кого там мають включити у комісію бо по клубах -бібліотеках по одному двоє працівників

EVGENIY 15:04
Людмила, https://buhgalter.com.ua/articles/zvitn ... povnennya/

ксю 15:04
ОМС,дуже пршу вашої допомоги

Н.А. 15:06
ксю, а у вас є така комісія, коли ви своє списуєте???? То може ця комісія і буде у вас за основу, а МВО - хто там у вас у клубі чи бібіотеці відповідальний???

Алла 15:08
Скажіть будь ласка,з якого періоду оплачувати вихователю днз по новому розряду ,якщо диплом магістра від 31.12.2021р.

Н.А. 15:08
ксю, або треба тоді таку комісію наказом зробити і включіть кого вважаєте треба. Якщо централізовано усе, то і комісія повинна бути на всі заклади, я розумію так. Подумайте

ксю 15:09
Н.А.чесно ще немає бо у нас ще нічого не списувалось,а по садочках та школах мають свої комісії

Бухгалтер ОСВІТА 15:09
Єфим, в Постанові написано заступник директора з навчальної роботи, як доказати аудиторам, що там немає слова виховна робота, не приймуть до заліку, а у бухгалтера зарплата нікчемна

Оксанка 15:09
ксю, самі створюйте комісію з гол.бухгалтера, бухгалтера по матеріалах та одного-двох працівників, які є в клубі і все.

Лілія 15:10
Хто працював з ПОНом УКРІНТЕРЕНЕРГО по електроенерігї?

Н.А. 15:12
ксю, ви ж будете саисувати і оприбутковувати - от вам треба комісію свою постійну зробити. Так вам підказують теж. Включайте хто є у вас по штату.

ксю 15:12
Оксанка, дякую просто я думаю як то правильно зробити, бо бібліотеки і клуби по різним селам

Н.А. 15:14
ксю, але ж там хтось є відповідальний чи МВО

Н.А. 15:15
ксю, вам терба попрацювати над створенням комісії щоб вона була призначена при списанні та оприбуткуванні мат.цінностей

ксю 15:15
Н.А., завідуючі тих клубів та бібліотек.

ОМС 15:18
ксю, завідуючі ж мабуть матеріально-відп особи?

Н.А. 15:18
ксю, вони відповідають за все там? Вони як МВО. А ви створіть комісію з ваших колег а їх як учасників можна. Яущо їхнє списуєте, то вам же хтось дає акти на списання - це як документ на основі якого ви будете комісійно списувати

Н.А. 15:23
ксю, якщо не часто списання, то можете включати їх в комісію якого клубу чи бібліотеки і кожен раз треба тоді наказ про комісію робити. А так ви один раз на постійній основі зробите і буде вам вона діяти до відміни чи вноситемете зміни якщо треба в скад комісії.

1 15:57
Добрий день, підкажіть де взяти акт списання МШП (рах 1812)?

Ірина 16:08
Підскажіть вході самостійної перевірки виявилось що не доплатили по налогу на землю 3 копійки у 2021р.що робити

ксю 16:12
Н.А., дякую за допомогу. І всім дякую хто долучився.

Анна 16:29
Ірина, можна заплатить ті 3 коп з своїх грошей через любий банк

ОМС 16:30
Ірина, правда за перевод прийдеться заплатить в районі 20 грн

Анна 16:32
ОМС, дивлячись який банк. В Авалі якщо через інтернет-банкінг і оплата на ІБАН, без комісії

EVGENIY 16:41
1, МШП це запаси ось тут є офііцйний бланк по запасам https://buhgalter.com.ua/blanks/tipovi- ... a-zapasiv/

Новичок 16:43
Добрій вечер!!! Подскажите пожалуйста, если зарплата начислена,а віплачена в следующем месяце, в расчетной ведомости сторону удержаний подоходній, военній сборне показіваем,только сторона начислений?

ОМС 16:46
Новичок, Щось нічого не зрозуміло(((( В розрахунковій відомості не має значення виплачено чи ні

Новичок 16:54
ОМС, ОМС, то есть, ставим и начислено и удержано и естественно на банк? Ну мы же налоги в этом месяце не удержали и неперечислили, т.к. перечисления будут в следующем месяце?

я 16:57
Новичок:????????????????????

я 17:03
Новичок Якщо не виплачена зарплата і не перераховані податки,то все буде нараховано в минулому місяці і у вас буде заборгованіть перед працівником і по перерахуваннями податків

я 17:03
а як ви по казні зареєстрували заборгованість???

Новичок 17:04
Спасибо!!!

Відповісти

Повернутись до “Архів чату buhgalter.com.ua”