Архів чату за 19.04.2022

Тут зберігається архів спілкування в чаті на порталі
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Регіон: Харьковская область
Дякував (ла): 150 разів
Подякували: 1396 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

Люда Кошкіна 08:24
Доброго дня

Оксанка 08:24
Добрий ранок усім! Гарного, спокійного дня!)

Марина 08:46
Всем привет!

Наталія 08:47
Доброго ранку! Чи включається оплата простою для обчислення середньої заробітної плати?

EVGENIY 08:52
Наталія, https://buhgalter.com.ua/articles/trudo ... -zarplati/

EVGENIY 08:52
Доброго ранку

ЛюдКа 08:58
Всім привіт!!!!!Все буде Україна!!!Мирного дня!!!

Люда Кошкіна 09:06
Підкажіть, будь-ласка, скільки днів відпустки надавати педагогам 56 чи таки лише 24? Знайшла статтю, але там не визначено чітко, з усіх законів потроху а конкретики нема.

Люда Кошкіна 09:06

к 09:10
Люда Кошкіна, 24

Люда Кошкіна 09:11
дякую

Валентина 09:17
Доброго ранку! Така ситуація, в бухгалтерію ОТГ клубні заклади за квітень 2022 року принески табелі відпрацювання робочого часу , в який вказано не 21 а 22 відпрацюваний день з нормою відпрацьованих годин - 168? А по клубних закладах виходить аж 176?

EVGENIY 09:20
Валентина, https://buhgalter.com.ua/dovidnik/normi ... -2022-rik/

EVGENIY 09:21
Валентина, дивіться на ваші графікі робіт зараз можливий і 60 годинний тиждень

керр 09:34
Валентина, у клубних закладах режим роботи може відрізнятись від режиму роботи апарату ОТГ, зокрема, вихідні дні можуть бути інші, відповідно норма буде відрізнятись...

Марія 09:37
Доброго дня! Працівник пішов на лікарняний по вагітності та пологах 15.04.2022 по 18.08.2022 коли можна подати заявку на фінансування?

Ольга 09:39
Доброго дня! Підскажіть будь ласка ,як зняти фінансові зобов'язання , тобто які документи потрібно?

Анатолій 09:40
Всім доброго, спокійного дня.

Анатолій 09:44
Можливо хтось підкаже будь який номер телефону технічної підтримки ПФУ. НЕ МОЖУ зайти на жоден їхній сайт (portal.pfu.gov.ua; www.pfu.gov.ua)

Світлана 09:44
EVGENIY:Доброго дня! Підкажіть будьласка чи нараховуємо в цьому місяці святкові за 24 квітня?

керр 09:47
Світлана, з 24.03. такого уже не має

EVGENIY 09:47
Світлана, https://buhgalter.com.ua/news/kadrova-s ... ahovuvati/

Світлана 09:49
EVGENIY: дякую

Normal 09:52
середній заробіток мобілізованому працівнику в звітн як відображати?

Normal 09:52
ЄСВ

Бух. 09:53
Normal, код 47

Normal 09:56
Бух., второй строчкой?

Бух. 09:56
Марія, від 15.04 рахуєте 7 календарних днів а на 8 день можете подавати заявку.І якщо навіть звичайний лікарняий не змінив статус на готовий до оплати його теж після 7 днів можна подавати на оплату,це технічні проблеми сайту

Катерина 09:56
Доброго ранку, підкажіть а для сторожів 24 квітня ставити святковий день чи звичайний?

Normal 09:56
Катерина, звичайний

EVGENIY 09:56
Катерина, вище я дав посилання почитайте

Бух. 09:57
Normal, якщо у вас була з.п то з.п окремо а середній заробіток іншим рядочком.Особисто я так робила,звіт пройшов

Людмила 09:58
Доброго дня. Підкажіть будь-ласка, вчитель звільняється, повина надати компенсацію відпустки, розрахунок днів компенсації розраховувати з 56 к.дн., чи з 24 днів?

Normal 09:58
Бух., так у него зп всегда 0 будет , а будетсредній зароб

Normal 10:08
а количество дней ставим сколько?

керр 10:13
Людмила, за усі дні не використаної відпустки

Бух. 10:14
Normal, повний місяць.Наприклад у березні 31

Бух. 10:15
Normal, у нас мобілізували з 11.03.2022 тому частина у нас з.п,а інша частина вже мобілізація тому я про це вам писала

Svetl 10:17
Анатолій, попробуйте зайти з іншого браузера

Normal 10:21
Бух., а дней сколько вы ставите отработано в одной и во 2 строке:?

Normal 10:21
в одной 20 ? а во 2 11?

Олеся 10:31
Доброго дня, перерахунок лікарняних донарахування лік у зв"язку з збільшенням % страхового стажу, я показую в обєднаній звітності з типом нарахування 2 пише, помилку , потрібно самостійно нарахувати пеню???хтось стикався з таким?

Оля 10:39
Доброго дня. Відповідно до п.19 Порядку 590 про черговість видатків скажіть, будьласка,що відноситься до закупівлі санітарно-гігієнічних товарів. У нас в накладної віники, мітли та відра. Казна не пропускає

Бух. 10:41
Normal, в такому випадку так

Бух. 10:42
Normal, якщо просто мобілізований цілий місяць то просто в одному рядку 31

Normal 11:00
Бух., спс

Світлана 11:07
Доброго дня! Чи працює сайт ПФУ?

Оксана 11:10
Доброго дня.Передали нам з управління освіти у відділ освіти гуманітарну допомогу- спортивний інвентар на загальну суму 2678 грн.Може хтось підкаже як я маю її обліковувати?На який рахунок ставити?

EVGENIY 11:12
Світлана, в мене не відкривається

EVGENIY 11:15
Оксана, https://buhgalter.com.ua/articles/buhga ... yak-treba/

Оксана 11:17
EVGENIY, дякую,та я ще сумніваюсь чи це не внутрішньовідомча передача?

Оксана 11:20
То управління освіти отримало гуманітарну допомогу і нам її передало.

EVGENIY 11:20
Оксана, якщо вони ваша вища установа і ви їм здаєте баланс то це внутрівідомча,

EVGENIY 11:21
Оксана, а воно в обліку провело як гуманітарку? Поставило в себе на облік?

Анатолій 11:24
Svetl, ПРОБУВАВ ЗАХОДИТИ і з іншого браузера, і з іншого компа - результат один і той самий.

Оксана 11:24
EVGENIY, я не знаю.Мені просто передали акт прийому-передачі.

EVGENIY 11:24
Оксана, ну а проводки в акті є?

Оксана 11:28
EVGENIY, Ні немає проводок просто сторона одна передає стороні другій матеріальні цінності.

Svetl 11:28
Пенсійний (сайт) працює

EVGENIY 11:33
Svetl, о відкрився і в мене

тата 12:12
Доброго дня! Про врахування простою який оплачується по середній чи 2/3 для включення в розрахунок для відпустки зрозуміло,а як що у березені було вирішено просто виплатити 6500,00 грн. Це і не середня і не 2/3 ,як їх враховувати ?

керр 12:24
тата, просто так платили чи все ж за відпрацьований час?

Ольга 12:27
Колеги відомості проведені банком на працівників по зарплаті чи ін. підшиваєте під платіжку м/о 2 чи під м/о 5?

EVGENIY 12:28
Ольга, https://buhgalter.com.ua/dovidnik/prikl ... ahuvannya/

тата 13:13
керр. Ми платили за простій просто 6500 по наказу. працівники не виходили на роботу.

керр 13:25
тата, для оплати відпустки слід розмежовувати виплати, які повністю зберігали заробіток або частково, частково виключається з розрахункового періоду

YYYY 13:30
керр, не понятно как разделить частичное сщхранение оплаты и полное, у меня например простой платим в розмере оклада, это частичное или полное, как на ваш взляд?

тата 13:31
керр. Дякую. Ми на окопованій теріторії, у нас в наказі прописано ,що працівники які на простої оплачувати мін. зп. ( це була хоя яказь допомога) А мені як бухгалтеру при розрахунку як її розуміти часткова чи ні.( місц. бюдж.)

тата 13:33
Вибачте за помилки. Печатала не глядя. Поки є зв'язок

керр 14:00
тата, якщо "прибиральник" отримував за роботу 6500, то в "простої" не працював але зп зберігалась повністю, підстав виключати не має, інша справа фахівець (спеціаліст) в простої зп зберігалась частково...

тата 14:04
керр. Дякую. Зрозуміла що березень не враховується. Все буде Україна.

YYYY 14:13
тата, почему не входит? у работника оклад больше минилки?

тата 14:37
YYYY, оклади менщі за мін. ( бо структура: оклади, ранги, вислуги )

YYYY 14:43
тата, спасибр за ответ. А если у меня обычно зп это оклад,надбавка за складн.та напруженість и премия, тогда простой в розмере оклада это тоже частиное сохранение?

Марина 14:55
YYYY, я так понимаю все что меньше обычной зарплаты это частичное сохранение....

YYYY 14:59
Марина, спасибо, вроде тоже так уже поняла, просто эта надбавка как поощерительные выплаты идут по результату роботы за месяц и экономии фот. Мнеэто и смущает

YYYY 14:59
надбавка и премия

YYYY 15:00
извините за ошибки

Ж. 15:10
як подати об'єднану звітність, термін ліцензії Медок закінчився, через електронний кабінет податкової тільки вручну?

Людмила 15:13
Ми зв'язувались з Медком надали гарантійний лист і продлили

YYYY 15:18
а кто-то отправлял заяву-розрахунок ФСС через портпл ПФУ? В Медке висит уже 20 дней, на телефоны фонд не отвечает

Наташа 15:36
YYYY, а ця можливість вже реалізована? до війни ФССУ наголошувало, що надсилання заяв в ел.вигляді - тільки через МЕДок

YYYY 15:44
Наташа, до кнопки зареєструвати та надіслати, все работает и даже красиво подтянул б\л, но побоялась отправить

Відповісти

Повернутись до “Архів чату buhgalter.com.ua”