Слава Україні!
Вероніка ФВ 08:54
Гуля, Героям Слава!
Вероніка ФВ 08:55
Доброго ранку! Ми з України.
EVGENIY 08:57
Доброго ранку
Вікторія 09:10
Доброго ранку, чи можна премію у 2021 році за лютий, квітень, червень... вважати не одноразовими вмплатами і включати до середнього заробітку для відпускних?
Юлія 09:17
Доброго ранку, шановні бухгалтера! Допоможіть будь ласка!нашій установі приватна організація подарувала обладнання для капремонту (душова кабіна 21200 грн; унітаз 6500 грн, біде 3500 грн.). За яким КЕКВ я повинна надати довідку в натур.формі до казни? 2210,3110,3132???
ЛюдКа 09:27
Всім привіт!!!Все буде Україна!!!Мирного дня!!!!
Міла 09:30
Доброго ранку! Підкажіть хто знає, надається матдопомога на оздоровлення до відпустки бюджетникам. Якщо ні, то де прочитати, який документ.
EVGENIY 09:30
Юлія, або все по 3132, або 2210 та 3110
EVGENIY 09:30
Міла, якщо в кошторисі закладено і є кошти то надається, надається або всім або нікому
Міла 09:32
EVGENIY, дякую!
Вікторія 09:39
будь-ласка, щодо премій, підскажіть
Юлія 09:40
EVGENIY, дякую. Але я так і не визначилась на який критерій опиратись...чи взагалі буде порушенням неправильне віднесення сантехніки?
EVGENIY 09:48
Вікторія, так а звідки нам відомо що то за премії у вас були?
Лілія 09:50
Добрий день. Підкажіть будь ласка, чи має право селищна рада заключити договір комісії з ТОВ
EVGENIY 09:52
Юлія, ну на скільки я знаю унітази та біде на облік не ставлять, про душеву кабіну самі вирішуйте, може і її не треба ставити, просто нам не відомо це все у вас на заміну старого чи ні, якщо добудова так це і не капремонт тоді, питань більше ніж відповідей
Ліна 09:54
Доброго дня, підкажіть, будь ласка, у нас колега по зп взяла відпустку без збереження зарплати, її роботу виконує оператор комп.набору, яка має досвід, але не має освіти. Питання в тому чи може вона бути показана,як виконавець чи по документам показувати гол.бухгалтера чи касира? касир відмовилась вести облік зар.плати
ГАННА 10:07
Доброго дня,прийнято обєднаний звіт в 4 дф не має дати звільнення, в 5 таблиці є, чи потрбно робити уточнюючий?
... 10:07
ГАННА, та все там є...
Женя 10:08
ГАННА, таке було в минулому році, ми не робили уточнюючий
Вікторія 10:11
EVGENIY, в межах фоп, за рахунок економії надати премію у квітні ... так звучить наках за квітень, і так всі решта у тих місяцях, де премія була
EVGENIY 10:15
Вікторія, додали би всього одне слово ЩОМІСЯЧНУ премію і зараз би не задавали питань, а тепер голову ломаєте
Лілія 10:25
Таке питання: Чи можна вносити зміни до переліку закупівель по Постанові 169?
Лілія 10:25
Щось додати до переліку в чому виникла новапотреба
Наталя т-ц 10:27
Лілія, так,звичайно,потрібно
Тетяна 10:28
Добрий день, Шановні бухгалтери! Підкажіть будь ласка, йде до завершення навчальний рік для учнів, придбання свідоцтв для видачі по закінченню школи мистецтв придбавати не можна? Напевне така ж ситуація і в освіті
Лілія 10:28
Наталя т-ц, дякую. Обмежень по видах товарів/послух для переліку немає? (якщо закупівля необхідна)
Наталя т-ц 10:29
Лілія, дивіться в Постанову 590. не всі закупівлі пропускає казна
Лілія 10:31
Наталя т-ц, повірка електролічильників, сказали що планова, і треба перевірити
Наталя т-ц 10:34
Лілія, для казни є напрямок оплати "утримання та обслуговування електромереж". це найбільш близьке до цієї послуги. запитайте у вашого казначея краще,як вони бачать формулювання статі витрат,для того щоб правильно прописати вв предмет договору і відповідно в плат.доручені
Наталя т-ц 10:35
наша казна до цього дуже "чутлива". може у вас по іншому
Наталя т-ц 10:36
бо в постанові 590 такого напрямку для оплати як повірка лічильника НЕМАЄ
Ж. 10:45
Чи пройде зараз по казначейству проплата МЕДОК?
Наталя т-ц 10:51
Ж., якщо буде звучати "послуга з адміністрування(обслуговування)програмного забезпечення". у мене пройшла
Наталя т-ц 10:51
я не знаю,правда, як ваша казна працює. наша тільки виключно по постанові 590
Марина 10:52
Ж., конечно пройдет
NOP 10:54
Вітаю.Вчитель пенсіонер(контракт з 01.09.21 по31.05.22) виплата компенсації невикористаної відпустки за 24 к.д чи 56 к.д???
ТетянаК 10:58
Чи можна платити премію до 9 травня під час воєнного стану та чи вважається він святковий?
Ж. 11:06
Наталя т-ц, наша теж по 590
Вікторія 11:15
EVGENIY, вона не виплачувалась кожний місяць, тому й голову ломаю, скажіть вашу думку
EVGENIY 11:17
Вікторія, моя думка ви дали козир перевіряючим, тепер як вони перекрутять так ы буде, захотять скажуть що треба включати а захотять скажуть що не треба було включати
Вікторія 11:21
EVGENIY, дякую за відповідь
Світлана 11:25
Добрий день.Підкажіть, будь-ласка, по мобілізованому працівнику держслужбовцю показувати стаж державної служби в таблиці 6 об'єднаного звіту?
Наташа 11:32
Тетяна 10:28,останні зміни від 29.04.2022 №520, там є "придбання предметів, призначених для відзначення та нагородження". Запитайте в казні, може за таким призначенням оплата пройде.
Тетяна 11:47
Наташа, дякую вже прочитала, запитаю в казні.
спорт 12:21
будь ласка ,якщо простій цілий місяць та нараховано 12500,00 єсв
спорт 12:22
есв 2750,00(22%) та як відображати у звіті з есв?
просто таня 12:29
ТетянаК,законопроєктом № 7160 передбачено, що на час дії воєнного стану не застосовуються норми ст. 73 КЗпП. Це означає, що під час воєнного стану святкових днів не буде — це будуть звичайні робочі (чи вихідні) дні за графіком роботи установи.
Юлія 12:40
чи можна перейти на СДО посеред року?
Маринчик 12:44
Добрий день. Чи проводити виконавчі впровадження під час воєнного стану?
ФСН 12:49
Юлія, звісно. А ВИ ще не дистанційно? Начебто всіх уже перевели.
Юлія 12:54
ФСН, ні не всіх, ми носимо в казну платіжні доручення вручну і таких підприємств по місту багато.Бухгалтери міняются частіше ніж хотілось через низьку зарплатню,тому не втигаємо за змінами.Чогось лячно на неї переходити,нема кому підказувати що за чим.
спорт 12:55
питання 12:21,12:22 ? хто підкаже?
Інна 13:01
Маринчик, є розяснення що утримання за виконавчими провадженнями припиняються (крім аліментів)
ФСН 13:02
Юлія, страшного нічого немає. в Є-звітності працюєте?
Анатолій 13:10
Звіт з ЄСВ об"єднаний поданий і прийнятий. Але, забув додати у Дод. 4 ДФ доходи ФОП-ів. Що зараз маю зробити?
просто таня 13:22
Маринчик,
Вікторія 13:27
Анатолій, до 10 травня подати ще один з фопами "звітний новий"
Оксанка 13:29
Юлія, в СДО дуже зручно працювати
Вікторія 13:40
Анатолій, лише з ФОПами
Тамара 13:52
Юлія:12:54 в СДО дуже зручно працювати.Нічого страшного там немає. В самій програмі є інструкція. А в казначействі допоможуть і підскажуть які документи потрібно, щоб перейти на СДО.
фк 14:13
спорт, гарний простій.
Наталя т-ц 15:46
підкажіть,як зняти кредиторку в казні??хто як робить
Надія 15:47
спорт,
EVGENIY 15:51
Маринчик,
ЦНСП 15:52
Наталя т-ц, подаєте мінусове зобовязання або вручну або через сдо, залежно як реєстрували
Наталя т-ц 15:59
ЦНСП, просто мінусове казна не бере. хоче якусь видаткову за мінусом чи акт звірки,самі не знають,що хочуть
Марта 16:02
Наталя т-ц:, ми знімаємо зобовёязання у казначействіна підставі листа
ЦНСП 16:05
Марта, Наталя т-ц, я теж носила відношення, не взяли
1234 16:07
Наталя т-ц, ЦНСП, ми зняли кредиторку мінусовим зобов’язанням, більше ніяких документів казна не хотіла
Марта 16:12
ЦНСП:, ми до мінусових фінансових у СДО просто кріпимо нашого листа з проханням зняти з реєстрації у зв" язку з....
EVGENIY 16:13
юрижично потрібен бути документ, адже наприклад ви реєсрували акт послуг значить вам ці послуги оказали і ви повинні заплатити, а чому ви тепер їх знімаєте якщо підписали акт?
EVGENIY 16:14
окрім реєстру з мінусом потрібен ще якийсь документ на підставі якого робили мінус як мінімум акт звірки
Наталя т-ц 16:28
EVGENIY, а якщо за актом звірки у мене є заборгованість,то яке я маю право її знімати.?
Наталя т-ц 16:30
короче,казначеї відповіді не дають)))думай, називається, як викрутитись самостійно)))
Наталя т-ц 16:31
спробую їм підсунути додаткову угоду на зміну умов договору,може прокатить. мені треба старий документ поміняти на інший
Наталя т-ц 16:32
і все це завдяки Постанові 590.))
EVGENIY 16:36
Наталя т-ц, так а навіщо ви знміаєте як борг гасити тоді будете? Ті хто вам надали послуги чекають грошей і підуть в суд так справи не ведуть
Наталя т-ц 16:37
в тому то і справа. кредиторка сидить на акті приймання-передачі, а тепер по постанові змінюємо предмет договору і оплату відповідно треба проводити по акту наданих послуг. от і треба з одного документа зняти зобовязання і на інший перекинути
EVGENIY 16:39
Наталя т-ц,
Наталя т-ц 16:39
ага
EVGENIY 16:39
Наталя т-ц, ну тут тоді лист пояснення пишіть і прикладайте новий акт, тоді реєстр з мінсумом і одразу з плючом мабуть, тут вже яка фантазія у казначея буде )))
Наталя т-ц 16:40
придбання проїзних квитків зарізали)))тепер хочуть акт наданих послуг з перевезення електротранспортом,як по постанові
Наталя т-ц 16:41
дякую за увагу)))