Добрий ранок!
Оксана Миколаївна 08:58
Добрий ранок!
EVGENIY 09:11
Доброго ранку, всім гарного дня
Світлана 09:15
Добрий ранок! Мирного дня всім!!!
Марія 09:42
Доброго ранку !Всім гарного мирного дня ! Підскажіть, будь ласка,чи можна давати премію до Дня Незалежності?І чи можна її надавати тим ,що в відпустці?
керр 09:45
Марія, є кошти давайте, за "відпускників" читайте своє положення
Наталія 10:03
Доброго дня! Допоможіть, будь ласка, вирішити таке питання: Працівник (педагог) знаходиться у щорічній відпустці і відкриває лікарняний, продовжувати відпустку не вкладаємося в термін до закінцення канікул. Працівник хоче щоб ми виплатили компенсацію за невикористані дні, чи буде це правомірно.
Іра 10:14
Наталія, Ми не практикуємо такі випадки, в звязку з економією фонду оплати праці. Невикористані дні відпустки, переносимо на інший термін
Любов 10:17
Наталія, перенесіть невикористані дні відпустки на інший канікулярний період
Марія 10:18
Дякую!
Наталія 10:22
Справа в тому, що працівник не хоче переносити відпустку.
керр 10:24
Наталія, обмежень не передбачено, так існує практика перенесення, але має бути згода працівника
Інна 10:51
Підскажіть чи є гаряча лінія бухгалтер ком юа ?
EVGENIY 10:52
Інна, а що ви там хочете запитати?
Галя 11:03
А що по сумісниках таке прийняли? Можна буде всім працювати по сумісництву, керівним ососбам, наприклад завгосп+сторож?
EVGENIY 11:04
Галя,
Марія 11:34
Чи може працівник взяти відпуску за період 04.01.2021-03.01.2022р і взяти матеріалку за 2022 р.
Люда 11:39
Доброго дня. Скажіть будь ласка, що з є датою? У мене навіть сторінка не загружається? Це у всіх так чи тільки у мене? Впн увімкнено
Світлана 11:40
Марія, матдопомога не прив"язується до періоду, за який береться відпустка; вона прив"язується до календарного року: бере відпустку в 2022 році, значить, допомогу теж можна надати, пише заяву.
Валя 11:42
Люда, у мене в нормі, загружа і відкривається.
Бух 11:43
Доброго дня! Можливо в когось були випадки ,повертаєм на склад протермінований лікарський засіб який ми отримали благодійно, як правильно провести його в обліку Кт 201, Дт-?. Дякую!
Люда 11:44
Може адреса сайта помінялась, я дуже довго туди не заходила?
Валя 11:48
Люда, у мене в закладку це десь років два як витянула то заходе.
EVGENIY 11:57
Люда,
Люда 11:59
Дякую, не заходить. Може для окупованих територій взагалі є дату заблокували? У мене з впн всі програми добре працюють окрім є дати? Дякую. Всім миру!
Аня 12:06
Доброго дня, хочу запитати на рахунок атестації бухгалтера, який вигляд має мати заява від бухгалтера?
Наталія 12:12
Добрий день. Чи можна оплачувати відрядження тренеру спортивної школи від громадської організації., якщо за основним місцем роботи по спортивній школі він перебуває у відпустці?
Галя 12:25
EVGENIY, я всеодно не розумію по сумісниках
Миколаївна 12:45
Добро дня, підкажіть будь ласка підвищено оклад з 1 липня цього року індексація нараховується, з якого місяця?
керр 13:24
Миколаївна, якщо сума підвищення перевищила розмір індексації, тоді раніше жовтня не очікуємо, за умови що індекс сц буде більше 103% за серпень
Люда 13:52
Знов питання по э даті. Людоньки, чи є тут хтось з Херсонської області? як ви заходите в є дату з компютера? Яким користуєтесь впн?
EVGENIY 13:56
Миколаївна,
EVGENIY 13:56
Галя, коротше то ще проект
EVGENIY 13:59
Люда, забийте на єдату, ніхто вас не оштрафує на період військового стану а тим більше окупації
Миколаївна 14:14
Керр: Щиро дякую
Альона 14:27
Доброго дня. Підскажіть які дії при втраті тудової книжки (скан копія є на порталі ПФУ)?
EVGENIY 14:44
Альона,
Марина 15:08
Доброго дня. Допоможіть, будь ласка! Працівник йде у відпустку з 18 серпня. Розрахунковий період серпень 2021-липень 2022 року. Але...працівник у липні 2021 року отримав відпускні за серпень 2021 року. Я їх беру до уваги при розрахунку середньої чи тільки беру ту з/пл, що нарахована тільки за серпень 2021 року? Дякую.
Оксана 15:10
Добрий день! СДО проацює у всіх? Дякую.
Олена 15:11
Оксана, у нас ні
EVGENIY 15:13
Марина, відпускні які він отримав у липні а вони за серпень, не включать в розрахунок адже серпня в розрахунку не має
Марина 15:15
EVGENIY, відпускні минулого року. Відпускні за серпень 2021 року він отримав у липні 2021 року.
EVGENIY 15:18
Марина, а якщо мова про 2021 і серпень входе в розрахунок то так треба включити в серпень 2021 суму відпускних за серпень які були нарховані в липні 2021
Марина 15:19
Дуже велике Вам дякую !!!
Марина 15:20
EVGENIY, д уже велике Вам дякую !!!
Катя 15:27
У працівника при звільненні, потрібно утримати надміру виплачені дні відпустки ,середній я рахую новий, чи з тих днів, коли він перебував у відпустці (тобто в квітні) ?
Марина 15:30
Катя, з тих днів, що перебував.
Світлана 15:38
EVGENIY, підскажіть, будь ласка, яким документом прийнято продовження карантину? Не можемо знайти.
Марина 15:41
EVGENIY 15:42
Світлана,
EVGENIY 15:43
додав і в новину постанову, її тільки що опублікували на сайті КМУ
Ірина IF 15:57
EVGENIY, Добрий день. 05.08. відбулося списання коштів у сумі 30,00 грн.(стояло за замовчуванням щомісячний платіж). На даний момент не можу читати новини-просить увійти, а при спробі увійти видає повідомлення про блокування реклами, що її потрібно відключити. Бачу новину що сума оплати вже становить 40,00 грн. тільки незрозуміло з якого місяця.
EVGENIY 15:58
Ірина IF, відключіть блокувальник реклами і заходьте , написано же чітко ))
EVGENIY 16:01
Ірина IF, ось тут у нас є фахівці в чаті
Ірина IF 16:01
EVGENIY, а щоб читати новини без реклами?
EVGENIY 16:04
Ірина IF, відключіть блокувальник реклами і увійдіть на сайт і вся реклама зникне навіщо вам блокувальник
EVGENIY 16:04
за 30 грн ви платите це доступ на сайт до всього і без реклами
Ірина IF 16:05
EVGENIY, дякую!
EVGENIY 16:07
Ірина IF, просто блокувальник не дає вам авторизуватия на сайті
Світлана 16:13
EVGENIY, дякую.