Всім привіт)))
Оксанка 08:12
Д оброго ранку всім)
Таня 09:01
Доброго ранку!!!
Аня 09:02
Доброго ранку. Нам як правонаступнику перейшов судовий процес згідно якого зобовязали нас сплатити за невірнозвільнених працівників ЄСВ починаючи з 2014 року. Але згадки про подачу звіту в рішенні суду немає. Чи маємо ми подати такий звіт? Коли відкрили звіти тієї установи побачили що саме по деяких із цих працівників звіт ніразу не подавали.
EVGENIY 09:10
Доброго ранку, гарного всім дня
Ніна 09:19
У 2021 році був заключений договір на дизпаливо в нас є паливна картка на 2500 дизпалива бякі не заправлені відбувся суд кондор логістик має відшкодувати збитки як правильно зробити бух. проводки
Світлана 09:47
Добрий день! Підкажіть як в обєднаному звіті відокремити сумму відпускних від загальної за попередній рік ?
EVGENIY 09:55
Світлана,
Світлана 10:01
EVGENIY: дякую,але як саме за попередній рік відпускні відокремити від загальної сумми?
EVGENIY 10:03
Світлана, що значить відокремити відпускні завжди йдуть окремо хоч в минулому хоч в теперишньому
Іра 10:05
Доброго ранку. Підкажіть, переведення в одній школі на іншу посаду в таблиці 5 , зазначаємо одну посаду звільнено, іншу прийнято? Іпотрібно в 12 колонці ставити позначку?
Світлана 10:07
я за серпень місяць 2021р,внесла відпускні за вересень у з/п серпня,мені треба їх відокремити,то я маю робити уточнюючий звіт з виправленнями
123 10:15
Світлана, я розділяла основну зп на зп та мобілізацію (47 код) за допомогою типів нарахувань 2 та 3. додаток 1.Одна строка (мобілізація) тип 2 (збільшення) - нарахована сума, єсв. Друга строка - тип 3 (зменшення)- та ж сама сума, що і в першій строці, єсв. В титульном заповнила строки 4.1 та 6.1 на суми єсв
EVGENIY 10:16
Світлана,
ІРА 10:45
ДОБРОГО ДНЯ! Підкажіть будь ласка чи виплачується вихідна допомога при скорочені посади у період військового часу. Дякую.
Світлана 10:56
123: EVGENIY: дякую
Алина 10:57
Доброго дня. Допоможіть мені будь-ласка розібратись в ситуації з газом. в минулому році зроблено предоплату ДТ2113КТ2313. Прийшов акт в січні ДТ 8013 КТ2113. яку проводку ще потрібно було зробити?
EVGENIY 11:03
Алина, а чому питаєте? Проводки нормальні все закривається або що вас засмучує в цих проводках?
EVGENIY 11:04
Алина, акт в січні але ж за грудень вірно?
Алина 11:04
так вірно
EVGENIY 11:04
Алина, тому що якщо акт за січень з витратами січня то це витрати майбутніх періодів
Алина 11:07
а з фін результатом як?
Алина 11:08
як це в 17 відобразити це ж минулі періоди
Алина 11:09
чи я зовсім заплуталась
EVGENIY 11:19
Алина, ви все вірно зробили проводки, потім в кінці кварталу закривається 8013 на 5511, і в кінці року 5511 на 5512
Алина 11:22
може 5511 на 8013?
Алина 11:23
бо в січні ми зробили ДТ 8013 КТ2113
EVGENIY 11:28
Алина, ви все вірно зробили, в чому проблема?
EVGENIY 11:29
Алина, в кінці кварталу всі рахунки 8 класу закриваються на 5511, там же буде і ваші Дт 5511 Кт 8013
Тетяна 11:29
Підкажіть, будь ласка, як провести річну інвентаризацію , якщо МВО відсутня (перебуває за кордоном, мобілізований) ?
ІРА 11:42
ДОБРОГО ДНЯ! Підкажіть будь ласка чи виплачується вихідна допомога при скорочені посади у період військового часу. Дякую.
марія 11:46
Добрий день .як можна відшкодувати заборгованість "укртелекому" за надані телекомунікаційні послуги на пільгових умовах населенню за 2021 рік згідно рішення суда ,дякую
керр 11:49
ІРА, ст.44 КЗпП не скасована і не призупинена, вихідна допомога виплачується в установлених нею випадку
Оксана 11:53
Привіт! Підскажіть проводки на списання 1014 рах. з 100% зносом
EVGENIY 11:56
Оксана,
Оксана 11:57
Дякую
бух. 12:18
ІРА, так
Олена 12:33
Підскажіть. Як розрахувати середню з/п в листопаді для працівника, який не пропрацював жодного дня в жовтні. Розр. період брати все одно вересень-жовтень чи серпень-аересень? Дякую
керр 12:34
Олена, все одно вересень-жовтень
Ольга 12:52
Підскажіть будь ласка норму води на людину?
керр 13:17
Ольга, нормативи різняться територіально, і за видом благоустрою...
Ольга 13:18
керр, мені потрібно виставити рахунок на відкодування води в лікарні, ми вторічка, вони первічка, тільки їхньому апарату , лічильник один на двох \
Ольга 13:18
не знаю як правильно прорахувать
керр 13:29
Ольга, такий норматив для без лічильників є у вашого постачальника води, вони його погоджують на місці, такі нормативи різняться по суб'єктах господарювання
Ольга 13:47
дякую
Валентина 14:04
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, чому дорівнює одна годика корекційних робот? І як розраховуєте? Дякую!
Новачок 14:21
Чи нараховується ЄСВ на лікарн яні працівника-інваліда?
EVGENIY 14:22
Новачок, 8,41
Олена 14:23
Новачок, так, нараховується 8,41%
таня 14:33
доброго дня, списання сейфу з рахунку 1113 відбувається так само чи є якась інша процедура? Дякую
Наталя 14:36
Підкажіть якщо не завізували юридичні фінансові та платіжні документи 9 числа. чи можливо девятим числом підписувати завтра . чи повністю загружати всі документи завтра програма СДО дякую
Марина 14:42
Наталя, казна в СДО вам поверне не підписані документи.
наталі 14:45
доброго дня. хочемо виплатити премію працівникам, але їх оклади менші за мзп. підкажіть як правильно прописати в наказі, щоб премію нарахувати зверху мзп?
EVGENIY 15:09
наталі, здається премії до свят нараховують сверху, тому так і пишите премія до такого то свята
Юлія 15:14
наталі, ми теж під свята давали. Наприклад, у жовтні до Дня вчителя.
Марина 15:41
А хіба зараз можно до свята????
Оксана 15:44
Доброго дня! Розясніть, як профінансувати видатки на військову частину розташовану на території ТГ? Яка функція видатків (ТПКВКМБ) ? Чи тільки трансфертами на держбюджет?
Оксанка 15:47
Марина, закони не забороняють.
EVGENIY 16:02
Оксана, в фінуправління запитайте, скоріш за все да по 4-4д як субвенція на соцеконом
Олена 16:12
доброго дня, виконавець послуг по договору виїхав за кордон, як можна внести зміни до договору: електроний підпис чи просто підписаний та сканований?
віта 16:22
Підкажіть будь ласка, ми хочемо виплатити грошову допомогу педагогічним працівникам згідно статті 57. Як правильно розраховувати педагогам які працють лише з вересня -пропорційно відпрацьованому часу чи ні ?
Оксана 16:25
EVGENIY, та запитали , но чіткого роз'яснення ніхто не надав!
EVGENIY 16:29
Оксана, ну на скільки я пам'ятаю бюджетні установи не можуть фінансуватися із двох бюджетів, саме тому пожежні частини отримують як субвенцію на соцеконом, думаю тут така сама історія
Normal 16:30
Подскажите как после проверки больничных фсс утилизировать \ сдать в архив их?
керр 16:39
віта, "особливості" виплати новоприйнятим педагогам описують у положені закладу про таку виплату, Порядок таких обмежень не передбачає
віта 16:39
керр, дякую
керр 16:42
Normal, передбачено строк зберігання 3 роки, а далі уже "за бажанням" зберігати
Віталія 16:43
Добрий вечір підкажіть будь ласка чи платиться працівнику який працює внутрішнім сумісником надбавка за складність і напруженість за сумісництвом, якщо та передбачена штатним розписом
наталі 16:49
Юлія, EVGENIY, то прибиральниці. в них нема свят. чи можна в грудні до державного?
керр 16:49
Віталія, якщо НПА яким передбачена така надбавка прямо не передбачено заборони її встановлення суміснику, то платиться...
керр 16:52
наталі, якщо вони не працюють в органі держвлади, омс, може бути
EVGENIY 16:59
наталі, це ви читайте в своєму положенні про преміювання
наталі 17:04
керр, це працівники школи. дякую
наталі 17:04
EVGENIY, дякую за відповідь
EVGENIY 17:28
Чекаємо на Херсон в чаті