Доброго ранку, колеги. Потрібна порада: наша громада знаходиться в окупації, бюджет на 23 рік плануємо на 6 міс, доходів немає зовсім, після деокупації будемо вносити зміни. Чи не буде таке планування бюджету порушенням? Зараз усі на простої, тому штатного розпису на пів року вистачить по факту на рік.
Людмила 09:07
що з СДО? у всіх чи тільки у мене ?
Людмила 09:09
Service Unavailable - у мене ось так
Бухгалтер 09:09
Київ,Оболонь, пока працює.....
Людмила 09:18
Людмила, доброго ранку. Вибачте, Ви звідки? У мене так і не заходить.Я з Херсонської обл....
Людмила 09:18
я з Києва, я вже зайшла з іншого браузера. Спробуйте
EVGENIY 09:21
Доброго ранку, всім гарного дня
Людмила 09:21
Я скачую та встановлюю різні ВПН, а результату не має. Дякую, спробую
Анатолій 09:28
СДО Кіровоградська область - Service Unavailable від вчорашнього дня (після 15 години)
Інна 09:31
Полтавська обл. СДО працює, щойно відправила юридичні і платіжки без проблем
МАО 10:08
Миколаїв, СДО працює.
МАО 10:09
Колеги, підкажіть, час карантинної відпустки за свій рахунок та відпустки у звязку з воєнним станом не включаємо у розрахунок відпускних?
EVGENIY 10:12
МАО, час протягом якого працівник не працював і за ним не зберігався середній заробіток не включається
д 10:18
EVGENIY, там же написано виключається
EVGENIY 10:19
д, я опечатався
EVGENIY 10:19
д, ВИКЛЮЧАЄТЬСЯ звичайно ж
д 10:20
EVGENIY, фуууух, а то я вже напружилась ))
МАО 10:21
Дякую:)
EVGENIY 10:21
д, так суть та сама я по пам'яті писав
марія 10:24
чи працює у когось сайт державних закупівель?
Людмила 10:25
Анатолій, у нас так само. Дякую Людмилі за підсказку, зайшла з Опери. Але зараз знову перебої. Спробуйте
Ольга 10:27
марія, DZO НЕ ПРАЦЮЄ ДЗВОНИЛА НА ГАРЯЧУ ЛІНІЮ , СКАЗАЛИ ЩО ТЕХ.ПІДТРИМКА ПРАЦЮЄ НАД ЦИМ ПИТАННЯМ.
Провідний бухгалтер 10:29
Доброго ранку, отримали новий елетронний ключ керівника, чи потрібно повідомляти податкову?
Вероніка ФВ 10:39
Класифікацію видатків міняють з 01.01
EVGENIY 10:42
Вероніка ФВ, нічого там не міняється суттєво, ми про це писали здається
EVGENIY 10:43
Вероніка ФВ,
Ксенія 11:02
Доброго дня. Підскажіть, можливо в кого була така ситуація. відправила заяви-розрахунки лікарняних, майже місяць висять "в дорозі". Зателефонувала внас ФСС, сказали " ми не знаємо чого так...."
Наталя 11:02
Добрий день! На підприємстві зробили пункт незламності, передали по акту на тимчасове використання бензиновий генератор та бензин, підкажіть як відобразити по бухгалтерії
Ольга 11:04
Ксенія, У нас так було, ми наново копіювали і відправляли і аж тоді вони дойшли і їх прийняли.
Ксенія 11:08
Ольга, я скопіювала і тепер і ті висять і скопійовані
Ірина 11:11
Ксенія, доброго дня! В нас також кілька днів було "в дорозі" коли зателефонувала в ФСС там сказали якщо в дорозі то відправляти до тих пір поки неприйде хоть одна з квитанцій.
Ірина 11:12
Ксенія, найкраще відсилати до 8:30 ранку або з 13:00 до 15:00 ГОДИНИ
Марина 11:29
Ірина, ми так відправляли, відправляли, а потім звонить ФСС і просить досить відправляти.. прийшли всі))))))))))))))))))))))))))
Ксенія 11:45
Дуже дякую за допомогу. спрабую всі запропоновані варіанти. Українське Вам сердечко!!!
Оксана 12:01
Чи можна надавати матеріальну допомогу на вирішення соціально-побутових питань кочегару в школі?
керр 12:18
Оксана,підпункту 5 пункту 4 наказ МОН від 26.09.2005 № 557
Юлька 12:47
Ксенія, треба відправляти в той час, коли у ФСС працює програма. Але для цього треба додзвонитися до них і запитати)) я так роблю
Ксенія 12:55
Юлька, дуже дякую. спробую ще так
Оксана 13:04
керр, Тобто якщо працівник не отримував мат.доп.на оздоровлення, то можна надати матеріальну допомогу в розмірі посадового окладу. Я так розумію?
керр 13:07
Оксана, так
Normal 14:45
Добрий день , підкажіть за Виконавчими впровадженнями платимо *? чи тільки аліменти
EVGENIY 14:46
Normal,
Normal 14:47
EVGENIY, спс, гляну
Normal 14:48
EVGENIY, думал, мб что-то поменяли , а я не плачу в ВДВСи)
777 15:08
якщо зареєструю зарплату за грудень, а в кінці місяця працівник піде на лікарняний. як в новому році вирішити це. може є якась стаття.
ната 15:09
777,зробите в січні перерахунок зп за грудень
777 15:10
ната, тобто то не є велика проблема.
ната 15:11
777, це зовсім не проблема
MAO 15:22
Коллеги, підкажіть будь ласка - якщо працівник весь грудень місяць за свій рахунок, 31.12 звільняється. До виплати у грудні тільки є компенсація за невикористану відпустку. Чи потрібно в такому випадку донараховувати ЄСВ 22% до мін зарплати?
Тетяна 15:22
Добрий день! Підкажіть будь ласка, як відобразити у об'єднаній звітності донараховану у грудні 2022 року різницю між мін.з/платою та фактично нарахованою за квітень 2022 р.
Віктор 15:23
Підкажіть хто знає вий вийти з ситуацій відхиляється платіжка пише що вже була імпортована і перша, і друга була відхилена
Віктор 15:24
Питання стосується СДО
**** 15:55
Підкажіть згідно постанови 590 по спеціальному фонду.....куди можна (рукавиці , губка кухонна)
MAO 15:58
****, таке враження. що нікуди:(
ната 16:08
Віктор, відхиляється при імпортуванні чи казна відхиляє?
Ася 16:10
Віктор, якщо натиснути на блакитне "відхилено" Вам надасть історію змін і в примітці причину відхилення
777 16:47
Доброго вечора. Підскажіть будь ласка, як ми з нового року будемо працювати з лікарняними, заявки-розрахунки і все інше відправляємо на ПФУ? я новенька і ще не встигла все опрацювати
EVGENIY 16:56
777, завтра новина буде, будете все робити в кабінеті в ПФУ