Всім привіт)
Олена 08:00
Привіт!
Тетяна 09:05
Добрий ранок! Підкажіть будь-ласка. Бюджетна установа на якому рахунку запасів оприбутковується одноразовий посуд ,туал.папір , пакети для сміття?
Оля с.р 09:06
Доброго дня підкадіть будь ласка працівниця знаходиться на лікарняному листку непрацездатності уже 2 місяці в грудні з 23,12,-13,01,23р продовжено лікарняний але в системі він ще не готовий до сплати з попередніх лікарн з 01,12,22-22,12,22 нараховні лікарняні але меньше мінімальної зарплати потрібно дорахувати ЄСВ до мін чи можна в відомості
Оля с.р 09:07
на зарплату нархувати лік з 23,12,-13,01,2023р а заявку в соц страх подати в січні чи краще то лікарняне нарах в січні а тепер доплатити ЄСВ до мін зарплати
EVGENIY 09:20
Тетяна, 1812
Тетяна 09:36
EVGENIY: Тетяна, 1812 , яким документом чи статтєю це можна обгрунтувати? Я теж за 1812, але гол.бух. зі мною не згодна.
EVGENIY 09:37
Тетяна,
EVGENIY 09:37
Тетяна, і ось
Марина 09:45
Людоньки!!! Поясніть, для мат. резерву купили намет армійський вартістю 78000,00грн. Щоб з кап інвестицій посадити на рах 10.. треба ввести в експлуатацію... але ж він на складі буде лежати????
Марина 09:46
Чи це і вважається так би мовити введенням в експлуатацію? Чи так і повинен висіти на капах????
EVGENIY 09:54
Марина, якщо на складі буде то так і буде на 1311 рахунку висіти, якщо він потрібен для передачі комусь а не використання вами то можна розглянути рахунок 1815
Ольга 10:23
EVGENIY, доброго дня, ми соціальна сфера, як маю доказати керівнику, що матеріальна допомога в посадовому окладі це тарифна ставка+обовязкові підвищення, які формують новий посадовий оклад!!!!
EVGENIY 10:25
Ольга, по перше матеріальні допомоги бувають різні, по друге вони по різному можуть обчислюватись як мінімум це посадовий оклад може бути середня, відкрийте штатний і подивіться ваші оклади
тергромада 10:28
добрий день, чи хтось мав проблему через передплату за газ за січень наступного року. ми розуміємо що постанова надає право на предоплату, але не зобовязує, ми зараз платити не хочемо, а казна наполягає,,, вігукніться хто, щось знає, дякую
Марина 11:03
тергромада, а як ви в січні наступного року проплатите грудень цього року? в договорі це прописано?
Марина 11:05
EVGENIY, ні, не передавати.. його тимчасово можуть використовувати а потім знову на склад.. то що його при використанні на рах 10 потім знов на кап??? так не буває... і це питання практично з усім мат резервом.. бо його специфіка така, лежить на складі потім використовуують а потім знов на склад
Тамара 11:05
Добрий день. Підкажіть, будь ласка,як зняти юридичні зобов'язання по КЕКВ 2120?
Марина 11:06
Тамара, зробити реєстр з мінусом.
Тамара 11:07
Марина:А підстава (інші суттєві умови) яка?
Марина 11:08
Тамара, взагалі то це казну не стосується... може бути економія....
тергромада 11:10
Марина, томи розуміємо(це зазначено в договорі),що до 31.12 цн термін надання газу, а в частині розрахунку - до повного розрахунку по зобовязанням. то чого ж казна не бере у січні за грудень платежі?
окана 11:14
по нафтогазу, ми в головного розпорядника отримали дозвіл на попередню оплату і нам казна провела
тергромада 11:17
окана, правильно є бажання, є дозвіл то й платите. а якщо голвний розпорядник не хоче зараз давати дозвіл! чого казна наполягає, що це обовязково?!
Віта 11:22
Тамара, підстава: зміна кошторисних призначень. В мене пройшло
Лена ЗОШ 11:53
Добрий день! По ФССУ заявки висять "в дорозі" з листопада, відправляла через медок, і дозвонитися до віддлення не можу. це в мене однієї така проблема?
Інна 11:54
Підкажіть, будь ласка, встановлення ліквідаційної вартості ОЗ зі 100 % зносом на яку дату робиться?
Ірина 11:54
Доброго дня підскажіть будьласка як правильно списати термоконтейнер з пінополістреролу для вакцин чи потрібно заключення
GalinaS 12:16
Лена ЗОШ, відправте ще раз, у них глюк
Юлія 12:40
Ми купили для нашого закладу радіоприймач за свої грші (за готівку, скидалися працівники). Цікавить чи можна тепер його оприбуткувати,наприклад як подарунок від якогось нашого працівника та подати довідку у казну про надходження в натуральній формі? Які документи потрібно оформити?
Іра 12:42
Тамара, а ви не хочете запитати в казні у свого спеціаліста?
Женя 12:44
Колеги, хто як робить я працюю в 1С заробітну плату нараховую в програмі, підкладаю табелі, і розрахунки по кожній людині, які роблю вручну, потім роздруковую розрахунково-платіжну відомість і все це діло чемно підшиваю, але крім того ще вручну пишу книгу нарахування заробітної плати, як ви робите? Як правильно?
Наталія 12:44
Хто підкаже графік роботи ДКСУ у кінці 2022 року
Іра 12:46
Наталія,
Світлана 12:54
Лена ЗОШ: у мене така ж ситуація
ЛЛС 12:55
тергромада, стосовно Нафтогазу, а чи ми взагалі можемо закривати договір. В січні 2023р. в них виникне переплата і вони мають нам її повернути.
Наталія 12:57
Іра, Дякую велике.
окана 13:03
Тергромада 11:17, казна наполягає що дозвіл обов'язково бо в рахунку-фактурі Нафтогаз вказує ( згідно постанови 1413 від 20.12.2022), а вказана постанова ссилається на постанову 641 - де вказано , що розрахунки за газ за грудень - це попередня оплата.
Лена ЗОШ 13:34
GalinaS, дякую
Тамара 13:51
Іра:12:42 І хочу, і запитала, але мовчанка !!!
Людмила 13:56
хтось вже проводив тендер на електроенергію відкриті торги
Інна 14:07
Тамара, ми подаєм реєстр з мінусовими зобовязаннями + лист: в зв'язку з закінченням бюджетного року просимо зняти юридичні зобовязання по КЕКВ 2111 в сумі ... з реєстра бюджетних зобовязань № ... від ...
фк 14:07
Тамара, написати листа що помилково зареєстровані і на мінус, так пропускали.
Олена 14:19
Доброго дня, колеги. Таке питання: в минулому місяці отримали медикаменти і здійснили оплату. В грудні було виявлено, що ціна була більша, ніж потрібно. Був складений акт і постачальник повернув надлишково сплачені кошти. Які мають бути проводки? Я думала 2117-8013, 2313-2117 і потім відновлення. Може є інші варіанти?
Світлана 14:19
Тамара, ми робили розрахунок в довільній формі, сформували реєстр, підкрипили розрахунок і відправили. Але Вам дали кілька варіантів як це зробити, краще, звичайно, уточнити в своєму казначействі. Варіанти розходяться. Те, що пройшло у нас чи у іншого, не значить, що пройде у Вас. Казна містична!!!
олена 14:26
Доброго дня. Будь-ласка дайте відповідь. Працівник атестувався на посаді вихователя-методиста на вищу категорію (14 т.р.). Зараз прийнята на посаду керівника гуртка дитячого садочка. Який встановити розряд? Дякую.
Інна 14:50
Підкажіть, будь ласка, встановлення ліквідаційної вартості ОЗ зі 100 % зносом на яку дату робиться?
Наталія 15:02
EVGENIY, а можна кошторис на 2023 р заповнювати у бланку на 2022 р.Змін не було? Будь ласка, підкажіть!!!
культура 15:08
добрий день. колеги а можна передати генератор на зсу? як думаєте? впаяють штраф? акт прийому сказали передачі буде.
EVGENIY 15:09
Наталія, зміни були до КПК на днях будуть в нормальному форматі і зроблю тод, дякую що нагадали і
Ангеліна Боголюбова 15:11
Інна, Ліквідаційна вартість нараховується в той день коли залишкова вартість ОЗ стане нулем, тобто на ту дату тоді коли ви нарахували 100% зносу. Створюється комісія і встановлюється ЛВ та подовжується термін використання
Мар"яна 15:13
Добрий день! Підкажіть на який рахунок занести генератор.
Ангеліна Боголюбова 15:13
Мар"яна, 1014 група 1
Наталія 15:18
EVGENIY, дякуємо ВАм
Інна 15:21
Ангеліна Боголюбова, тобто 30.12. я нарахувала знос і на ті ОЗ, що повністю замортизовані цією ж датою можна робити акт про встановлення ліквідаційної вартості?
Ангеліна Боголюбова 15:28
Інна, так. все вірно.
Ольга 15:37
EVGENIY, згідно наказу, яким ми керуємося №308/519 МІНІСТЕРСТВО ПРАЦІ ТА СОЦІАЛЬНОЇ ПОЛІТИКИ УКРАЇНИ МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я УКРАЇНИ, ми виплачуємо матеріальну допомогу на оздоровлення в розмірі посадового окладу...коли складаємо тарифікаційний список, то посадовий оклад (тарифна ставка)+ підвищення(обовязкові)=новий посадовий оклад
Інна 15:38
Ангеліна Боголюбова, Дякую!!!
Вікторія 15:44
Ольга, підкажіть з яких саме підвищень формується новий оклад
EVGENIY 15:49
Ольга, щось у вас дуже схоже на педагогічні тарифікаційні списки, як вони опинились в органі соцзахисту? У вас звичайний штатний розпис на скільки я знаю
Юлія 15:50
Підкажіть будь ласка, реорганізація бюджетного органу, наше управління приєднується до іншого, в нас відкриті рахунки в банку необхідно їх закрити чи можна переробити іх потім на новий орган. Чи зможемо ми пройти ліквідацію якщо є відкриті рахунки?
Елена ТЦ 15:50
EVGENIY, наказ №308/519 передбачає складання тарифікаційного списку, аудит це перевірає
Ірина 15:51
Юлія, треба закривати всі рахунки.
Юлія 15:52
дякую, так і думала, але представники банку завіряли мене що не потрібно. ще раз дякую!
EVGENIY 16:00
Елена ТЦ, почитав наказ, так дійсно тарифікаційний список там є, але з матеріалкою дійсно не зрозуміло в списку і там оклад і там оклад, це неузгодженість законодавства називається, треба пошукати листи роз'яснення з наказу точно не зрозуміло
Віра 16:01
Олена: Постачальник повернув кошти, внесли зміни у надх. зг. акту, щоб була заборгованість, відновили на кекв по якому була проплата. По заг. рах. прийдуть кошти, які ви повинні відновити та використати по відпов. кекв . На цю суму необх. ще щось купити, щоб не було залишку. Запитайте у казні , щоб віднов ще і кошторис, він відпов. видаткам
EVGENIY 16:02
Елена ТЦ, тепер читаємо під Тарифікацією - Тарифікаційний список складається щорічно, є документом для складання штатного розпису, додається до нього і підписується всіма членами комісії.
EVGENIY 16:03
Ольга, Елена ТЦ, ось вам і відповів яку я одрразу надав Оклад із штатного розпису треба брати
керр 16:09
EVGENIY, звісно, що у штатному має бути виведений розмір окладу з врахуванням підвищення)
EVGENIY 16:10
керр 16:10
олена, 10-12 т.р. залежно від наявного рівня освіти
олена 16:33
керр, дякую.
олена 16:35
керр, а як же присвоення спеціалістам тарифних розрядів за наслідками атестації?
керр 16:40
олена, а там як у п.10 Інструкції 102 і наказі 557 дод.8 привязка до наявного рівня освіти (диплома)
керр 16:42
олена, примітка. Умови визначення тарифних розрядів керівникам гуртків, поширюються на всі типиустанов освіти.
віка 16:43
прошу поради. у звязку з відключення світла модем не коректно передавав покази газу і скоріше всього буде кредиторка перед нафтогазом на 01.01.2023. чи хтось стикався з такою ситуацією як виходили або будете виходити з цього
Світлана 16:53
віка, какой нехороший модем!
віка 16:54
Світлана,