Всім привіт)
Злий укр 08:08
Hi !
Оксана 08:10
Доброе утро. Отчет по ЕСВ подаем по-квартально в этом году ?
Л.В. 08:36
Злий укр, а кому НЕ привіт ? Колаборантам ? Ну так їм і треба !!!
Марина 08:49
Л.В., )))))))
цсп 08:56
Доброго ранку. Щось із CISKO?
EVGENIY 09:00
Доброго ранку , всім гарного дня
Світлана 09:09
Добрий день . Можно сплатити податок на землю авансом за рік, а не помісячно?
Олена 09:17
Доброго ранку. Підкажіть чи працює є-дата?
Viktoria 09:19
доброго ! у мене також не робе cisco
таня 09:20
доброго дня, відділ освіти чоче списати комплект духового оркестру ( барабан,труба), у складі яких є кольорові метали, для списання достатньо буде акту дефектації від утилізаційної фірми, чи для цього є інший алгоритм списання? дякую
EVGENIY 09:25
акт дефектації це що таке?
Олена 09:29
цсп, так, теж не робить:(
Новенька 09:43
Добрий ранок! Олена, є-дата не працює.
таня 09:50
EVGENIY, акт в якому зазначаються результати обстеження технічного стану основного засобу
Юлія 09:53
Доброго ранку, чи проплачується по 590 постанові сертифікація ключів Медок
Катя 09:53
Доброго ранку. Вчитель працює в одній ОТГ, але різні школи. Відкрив лікарняний. Як оплатити? За основним місцем роботи? чи за двома?
керр 09:55
Катя, за основним... хоча він може скористатись правом "АБО" і обрати за сумісництвом)
Віктор 09:57
Доброго дня. хтось може увійти на є-дату?
Оксана 10:13
Доброго мирного дня! Інститут придбав генератор 41000грн, відображаємо на рахунок 1014. Які протрібно документи, щоб правильно все оформити (акт введення в експлуатацію) чи ще якісь? Дякую!
Світлана 10:13
Віктор, не працює.
Світлана 10:15
Оксана, накладна+акт введення в експлуатацію+інвентарна картка
Інна 10:19
Чи входить разова премія до свята в розрахунок відпускних? А також чи входить премія за підсумками роботи за 2022рік в розрахунок відпускних у у лютому 2023 року.?
ВІК 10:24
Доброго дня! Заміну одних дверей оформляти як поточний ремонт, чи можна в договорі прописати "послуги по заміні дверей"?
цсп 10:25
Інна, разова ні, а річна - пропорційно, тільки перечитайте, як саме її включати
Оксана 10:28
Світлана, Дякую, картка інвентарна і накладна є.
Ірина 10:35
Доброго дня! Підкажіть будь ласка, який має писати статус заявки по лікарняному, яка подана в Пенсійний Фонд про те, що вона прийнята. Дякую.
Надія 10:39
Ірина, доброго дня. Прийнято
Оксана 10:56
Світлана, скажіть будь-ласка чи потрібно акт введення в експлуатацію, якщо купляли крісла і стенди рах1113
EVGENIY 11:01
Оксана, да
Оксана 11:02
EVGENIY, дякую
Світлана 11:03
Підскажіть, будь ласка. Пробую створити в кабінеті платника повідомлення на нові ключі, але в переліку "Запит" пусто. Щось не так дію?
Іннуся 11:03
Юлія, так. У нас пройшло.
Людмила 11:05
Скажіть будь-ласка, сайт Єдата працює? Чомусь не можу зайти
Світлана 11:06
Людмила, не працює.
Людмила 11:07
Світлана, дякую
Л.В. 11:09
Юлія, оплата інш. послуг у сфері інформ. за виготовл.КЕП- отак ми писали, ну і згідно ж постанови
Л.В. 11:11
Юлія, а взагалі, ми дуже часто радимось із казною, як правильніше написати
Оксанка 11:11
Доброго дня, довідку у натуральній формі за новою формою подавати так само через СДО чи вже не можна, у паперовому вигляді?
Ольга 11:11
Доброго дня! Підскажіть як правильно нараховувати - декретчиця пішла 08.02, стаж тільки 5 місяців (перше місце роботи) середня вийшла 250 грн. Потрібно платити двократний розмір (440,21 грн.) чи лишити 250 грн.?
EVGENIY 11:15
Оксанка, так само через СДО в дбф файлі нічого не змінилось , зміна тільки друкованої форми
Бух 11:15
Допоможіть!!!! На який документ можна посилаться, що головний розпорядник коштів не може установити обладнання на спроруду, яка не на його балансі?
Світлана 11:16
Ольга, стаж менеше 6 місяців, отже плати середню 220,11 (6700/30,44)
Оксанка 11:17
EVGENIY, дякую
Аня 11:17
Підскажіть як відобразити простій в табелі, як години ставити, нуль, чи 2/3 робочого часу?
наталі 11:21
Аня, ми ставимо букву "П", в умовних позначеннях розшифровуєм
Аня 11:23
я букву розібралась, а години як ставите?
наталі 11:23
Аня,не ставимо години
Аня 11:23
тобто нуль робочих годин? вірно?
наталі 11:24
так
Аня 11:28
дякую
Іннуся 11:29
А що з СДО? технічні роботи?
Ната 11:34
доброго дня, підкажіть переведення працівника з посади на посаду в звіті ЄСВ показуємо двома строчками чи однією із зазначенням нової посади і "галочкою"?
наталі 11:38
Ната,
Ната 11:45
дякую!
Ж. 11:50
Доброго дня!Як списати дрова на пічне опалення, є якісь норми чи за фактом?
Юрій 11:55
Доброго дня! Комусь Нафтогаз Трейдинг надсилав оригінал рахунка на передплату природного газу в грудні за грудень 2022 року (постанова КМУ 1413)? Нам обгрунтовує, що договором надання оригіналу рахунку не передбачено.
Танюшка 12:02
Юрій, не надсилав.
Танюшка 12:03
Ж., Є норми. Там цілі формули.
Віктор 12:17
Чи потрібний акт введення в експлуатацію генератора, якщо це благодійна допомога
марія 12:19
як оцінюватигуманітарну допомогу вживаний одяг ?
віка 12:26
Віктор, ні
віка 12:26
марія, наказ комісія акт справедливої вартості
Ж. 12:26
Танюшка, можете направити, чи скинути якийсь документ?
марія 12:36
віка, а як спаведливу вуартість визначити ?
цсп 12:48
в когось працює СДО ?
наталі 12:49
цсп, так. працює
Ніна 12:53
цсп, не працює...
Олена 12:55
Ольга, 250 грн. Постанова 1266 п.29: Якщо протягом 12 міс перед настанням стр. випадку застрах.особа має стр. стаж менше 6 міс, серед.з/пл визначається - для допомоги по ваг. та пологах - виходячи з нарах. з/пл, з якої сплачуються стр.внески, але в розрахунку на місяць не вище двократн. розміру мінім.зар/пл та не менше за розмір мінім з/пл
Н. 13:09
Віктор, на безоплатно отримані необоротні активи необхідно скласти Акт введення в експлуатацію основних засобів та відкрити Інвентарну картку обліку об'єктів ос
Ольга 13:37
Олена, Дякую теж так вичитала, але трошки були сумніви.
Оксанка 13:58
Підкажіть, будь ласка, форма довідки про зміни до кошторису не змінилася?
Наталія 14:14
Оксанка, ні не змінилася. змінилася довідка на натуралку
Оксанка 14:17
Наталія, дякую
Іннуся 14:23
ніхто не знає, коли запрацює СДО ?
Оксанка 14:24
Іннуся, в мене працює цілий день
Світлана 14:27
ми- культура. на одном з наших примищень організували ПУНКТ НЕЗЛАМНОСТІ. По договору хранения та акту передачі передали генератор для потреб ПУНКТА. Як нам документально оформити? Потрібен акт вводу в експлуатацію та інвент карточку?
EVGENIY 14:33
Світлана, ви передали, чи вам передали?
Світлана 14:37
Нам передали
Світлана 14:39
EVGENIY, Нам передали, но для потреб Пункту . Вже з ынвентарним номером
Надія 14:39
Підкажіть, потрібно дотримуватися умови що лікарняні виплачувати разом з авансом чи заробітною платою? ПФУ фінансує гарно, сьогодні заявка, а завтра вже кошти. Мені кошти на рахунку тримати до найближчої виплати?
EVGENIY 14:43
Світлана, ставте на позабаланс
EVGENIY 14:45
Надія, так, все як і було, в цьому плані
Валеньтина 14:49
Надія, А що вам заважає виплатити? Кошти ПФ на рахунку ! Я виплачую зразу, чому людина повинна ждати виплати аванса чи ЗП ?
111 14:49
а якщо виплатити не чекаючи авансу чи зарплати то що буде?
Валентина 14:50
111, ВАМ будуть лише вдячні і люди і ПФ
111 14:52
Валентина, я так завжди і робила )), можливо це якщо за рах.установи?
Валентина 14:54
111, Так.За рахунок установи в дні виплати авансу, або ЗП
Надія 15:02
Валеньтина, EVGENIY, дякую за відповідь
Валентина 15:05
Надія,
Ж. 15:11
Можливо хтось поділиться,як розробити норми списання дров на пічне опалення?
EVGENIY 15:16
Ж.,
Ж. 15:18
не котел, а пічка
галина бух 15:19
працівник звільняється з внутрішнього сумісника 0,5 ст.,чи потрібно рахувати компенсацію при звільненні.дякую.
галина бух 15:20
компенсацію невикористаної відпустки
EVGENIY 15:29
Ж., читайте статтю суть та сама
Ж. 15:39
не знаю...там всі норми і коефіцієнти стосуються котла...
таня 15:44
EVGENIY, відділ освіти чоче списати комплект духового оркестру ( барабан,труба), у складі яких є кольорові метали, для списання достатньо буде акту дефектації від утилізаційної фірми, чи для цього є інший алгоритм списання? дефектний акт це акт в якому зазначаються результати обстеження технічного стану основного засобу.дякую
EVGENIY 15:46
таня, ви вже разів шість написали це повідомлення протягом трьох днів )))
EVGENIY 15:47
таня, читайте ось це, це самий складний нормативний акт який я бачив в своєму житті
EVGENIY 15:49
таня, от щоб вам надати відповідь ви штовхаєте мене його читати в сотий раз, а я не хочу )))
таня 15:53
EVGENIY, щиро дякую))) буду читати і вивчати))
керр 16:01
галина бух, звісно, така виплата пов'язується з фактом звільнення з роботи (припинення трудового договору)
галина бух 16:05
дякую,керр))
Олена 17:51
Доброго дня! Працівниця вийшла з відпустки по догляду з 1 лютого, має заробіток по 13 лютого, 14.02 хоче звільнитися, як розрахувати компесацію?