Всім привіт)
Оксанка 08:12
Доброго ранку всім)
школа 08:19
Доброго ранку!
Валентина 09:01
Усім привіт!
Ксю 09:11
Доброго ранку! Хтось ниньки в СДО намагався ввійти?
Оксанка 09:13
Ксю, СДО працює, тільки що відправляла документи
EVGENIY 09:13
Доброго ранку, всім гарного дня :)
Вікторія 09:17
Добрий день. Є якась інформація щодо закупівлі газу з квітня?
Марина 09:20
EVGENIY, доброго)
Алла 09:23
Доброго ранку,
Алла 09:23
Чи всім повернув Нафтогаз переплату?
ккк 09:26
Алла, нам повернули ще десь місяць назад
Таня 09:30
Підкажіть, як подати повідомлення про виплату лікарняних через портал ПФУ?
Марина 09:39
Таня, така функція ще не працює на сайті. Я подавала через Звернення, вибирала Заява ( Клопотання ) та підкріпляла сканкопію повідомлення про виплату за формою, яку раніше подавали до ФСС.
Марина 09:41
Марина, а нам ПФУ відбив повідомлення.
*** 09:44
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, на балансі проектно-кошторисна документація, зроблено коригування на збільшену суму, чи потрібно робити донарахування.
Марина 09:45
Марина, В мене Повідомлення прийнято до розгляду. Подавала 16.03.
Марина 09:45
Марина, може в нас глюк якийсь.. бо навіть не отримано, писало постійно якусь помилку...
Марина 09:48
Марина, перед тим, як подавати Повідомлення, я дзвонила до ПФУ, питала, чи запрацювала функція на їхньому сайті. Мені відповіли, що ні та надали інструкцію щодо подання Повідомлення через Звернення.
Марина 09:51
Марина, на мою думку, краще передзвоніть до ПФУ, щоб було Вам спокійніше.
ФСН 09:52
Доброго дня!
ФСН 09:52
Алла, нам ще ні
Алла 09:53
Колеги, підкажіть будь ласка, що робити у випадку, якщо термін звітування по передоплаті настане, а Нафтогаз кошти не поверне...
Алла 09:54
у нас лишився тиждень
Марина 09:57
Алла, буде в нас прострочена дебіторка.
ФСН 09:57
Алла, отримаєте попередження, а потім рішення казни про бюдж. порушення. Нам заблокували рахунок на місяць, а потім вдруге - теж на місяць. Листи на Нафтогаз писали, надсилали і електронні і паперові. Дозвонитися до них неможливо.
ФСН 09:58
Марина 10:34
Списуємо ОЗ, за два місяці я ж нараховую знос, так?
EVGENIY 10:35
Марина, що ж це за ОЗ такі які через 2 місяці списувати треба
EVGENIY 10:37
При вибутті об'єкта основних засобів суб'єкт державного сектору нараховує амортизацію в місяці його вибуття. При цьому місячна сума амортизації визначається діленням річної суми амортизації на 12.
Марина 10:40
EVGENIY, я ж про це і питаю.... в березні списання, за січень лютий я нараховую амортизацію..
Марина 10:41
EVGENIY, а списуємо ми ОЗ придбані ще в 2000рр. а не через два місяці.
Тетяна. 10:41
Добрий день. Підкажіть будь ласка, можливо в когось була така ситуація? Ми на окуповіній території, співробітниці лікарняний (по вагітності) видадуть у квітні, але російського зразка. як бути в цій ситуації?
Олена 10:44
Терцентри допоможіть!!! У договорі про надання соц.послуг у пункті вартість соціальної послуги вказувати річну суму послуги чи за місяць?
EVGENIY 10:56
Тетяна., а шо ви можете змінити в цій ситуації? Нічого, Україна таке не буде оплачувати, окупанти повинні оплатити їй. Або треба виїжджати
Ірина 10:58
Тетяна., Як ви собі це уявляєте? як цей лікарняний буде прив'язаний до вашої установи? Ви фінансуєтесь з бюджету? А ніяк. Мабудь його й не видадуть.
Тетяна. 10:59
EVGENIY, Дякую!
Оксанка 11:09
підкажіть, чи потрібно подавати довідковий звіт, якщо потрібно подати заявку на ви плату лікарняних до ПФУ?
Наталя 11:14
Так, звичайно потрібно подавати за січень та лютий 2023 року
Іра 11:15
Підкажіть! Вихователь по підвозу дітей(в шкільному автобусі) обовязково повинен мати педагогічну рсвіту?
Богдана 11:35
Добрий день! Що скажете по звітам по паспортах? Всі вже подали?
Бухгалтер 11:36
Доброго дня, підкажіть будь ласка, чи оплачується лікарняний з шифром F 10.2 (синдром алкогольної залежності)!?
Оксанка 11:40
Богдана, так, давно
о_о 11:40
Бухгалтер, а як ви дізнались шифр ?
Бухгалтер 11:41
о_о з паперового лікарняного
Оксанка 11:42
Бухгалтер, знаю, що лікарняний внаслідок алкогольного сп'яніння не оплачується, а про синдроми нічого не зазначено...
юлія 12:11
Доброго дня! Підкажіть відкриті торги з особливостями не відбулись через відсутність пропозицій. Укладаємо прямий договір, але у постачальника ціна за одиницю менше від ціни яку оголошували у ВТ. Це допустимо? При цьому кількість, якість, тех.характер., вимоги не відрізняються.
Ірина М 12:50
Доброго дня! Хто вже подавав щорічну декларацію, як показувати соціальні виплати за кордоном?
Марина 13:01
Ірина М, а зліва новина, може по вашій темі?
Наталя т-ц 13:05
юлія, так,допустимо, ціна договору не повинна перевищувати очікувану вартість закупівлі, а вимоги до предмета залишайте
наталія 13:07
Доброго дня! Підкажіть, може в когось є ссилочка на лист МФУ 41020-06-5/6340 від 07.03.2023. Стосується оцінки діяльності головних бухгалтерів за 2021, 2022 рік
Віка 13:14
Алла, ми написали листа в казну, що було повернуто кошти
олена 13:15
Так всеж таки за сумісництвом лікарняні за рахунок підприємства 5 днів брати до оплати чи ні?
Ірина М 13:17
Марина, в мене не відкривається((
EVGENIY 13:43
наталія, такого листа ще ніде не має, як тільки з'явиться він буде опублікований на сайті тут
Марина 13:44
олена, за перші 5 днів за рахунок п/п так, далі ні
Галинка 14:25
Добрий день! чи можна списати пошкоджений компьютер без технічного висновку сервісної організації?
Віетоія 14:47
Добрий день! казна хоче анкету гол.бух.за 2022 рік зсилаючись на лист вищестоящого казначейства,хтось подавав? чи бачив цього листа?
Н. 14:49
Галинка, бажано, щоб був висновок хоч якогось спеціаліста "комп"ютерного", але вам треба утилізувати його, а ті організації роблять висновки, забирають і кошти перераховуть за метали
EVGENIY 14:51
Віетоія, поки що ніхто не бачив
МашКа 14:54
Якщо зовнішній працівник за основним місцем роботи в чорнобильській відпустці, він має право працювати за сумісництвом, чи обов'язково власний рахунок?
Вікторія 15:13
EVGENIY:, дякую, бо дуже просять
наталія 15:20
Вікторія, нам казна дала ссилку на Лист МФУ41020-06-5/6340 від 07.03.2023 року. але ніхто його не може знайти, ніхто не бачив. Може у Вас вийде.
Вікторія 15:30
наталія, тільки що шукала- нічого не знайшла, казна теж листа не присилала,тільки словами
Бухгалтер 15:38
наталія,
EVGENIY 15:42
Бухгалтер, це не те, там нічого про це не має ми про це писали в новинах
EVGENIY 15:43
Бухгалтер,
Бухгалтер 15:52
а більше ніде нічого немає.... я просто заповнила Анкету та здала департамент підписав
Олена 15:54
Я займаю посаду бухгалтера за основним місцем роботи в структурному підрозділі юр.особи та на 0,5 ст,,як сумісник,в іншому структурному підрозділі юридичної особи(вищестоящої установи).Головного бухгалтера в штатному розписі немає.Скажіть будь ласка чи правомірно вимога казначейства здати анкету на сумісництво
Вікторія 15:58
Знайшовся цей лист МФУ41020-06-5/6340 від 07.03.2023 року
Марина 16:06
Підскажіть, будь ласка, стикаюсь з таким вперше. Помер співробітник, викладач. Чи потрібно виплачувати допомогу на поховання? І хто її виплачує: ПФУ чи роботодавець? Де можна почитати?
EVGENIY 16:08
Вікторія, вишліть мені будь ласка budgetglavred(равлик)gmail.com
Оксана 16:09
Марина.Викладачу ви нараховуєте і виплачуєте розрахункові згідно наказу про смерть.А допомогу на поховання ПФУ
ФСН 16:10
Марина, якщо пенсіонер - то ПФУ напряму, якщо ні, тоді розрахунок допомоги на поховання, і ви перерахуєте спадкоємцям.
ФСН 16:13
Марина, задайте в пошуку помер працівник. Статей багато на різні питання.
Марина 16:13
ФСН, дякую.
EVGENIY 16:23
я всім скину посилання як тільки мені його скинуть, не треба сюди писати свої емейли
EVGENIY 16:39
Вікторія, ну вишліть нам же всім цікаво
Nata 17:27
Добрий день! Щодо анкети -Лист Мінфіну від 18.03.2022 р. № 41020-06-5/6355 [Щодо проведення оцінки виконання головбухом бюджетної установи своїх повноважень в умовах воєнного стану]
EVGENIY 17:29
Nata, у вас він є? Вишліть мені вище емейл писав
EVGENIY 17:30
Nata, це старий лист він є тут на сайті, вже пишуть про новий від 2023 року