Всім привіт)
Надія 08:14
Доброго ранку)
Ксю 08:15
Доброго ранку! Підскажіть вхід в Cssco вискакує Certificate Validation Failure ??? і далі не пускає
ФСН 08:16
Ксю, зайшла без проблем!!!
ФСН 08:16
Всім доброго ранку! Тихого дня!!!
Ната 1 08:17
Ксю, теж не пускає
школа 08:19
Добрий ранок! СДО працює, кредиторська пройшла))))
Юлія 08:50
Доброго ранку) Тихого дня) Підкажіть чи є різниця в тому кидати одну платіжку чи дві, якщо по заявці від ПФУ надійшли кошти за ТН та вагітність і пологи різних людей ?
Марина 08:54
Юлія, одну....
ФСН 08:55
Юлія, одну на банк.
EVGENIY 09:18
Доброго ранку, всім гарного дня
EVGENIY 09:19
Юлія, можна і дві не має вимог що треба одну, якщо люди в двох банках ви одну ніяк не зробите
Саша 09:25
Доброго ранку! Підкажіть,будь ласка,якщо благодійна організація орендує приміщення,хто повинен за неї відшкодовувати кошти на опалення,світло.Дякую
EVGENIY 09:28
Саша, вони самі, у вас же договір читайте його
Саша 09:41
Дякую,але якщо договір був заключений і в договорі це прописано,але відшкодування немає,як це вирішується
Олена 09:42
Доброго ранку! Школа, яка у Вас кредиторка проплатилася? Та, що не входе до Постанови 590? Бо окрым цієї кредиторки все проплачено.Дякую
EVGENIY 09:51
Саша, так хай виконують договір і відшкодовують
школа 09:55
Олена, так по 2210, та, що була станом на 01.01.23 (ще з листопада 22!).
Галя 09:57
Доброго ранку, подали вчора заявку в ПФ по паперовому лк, як довго вони її розглядають ,в кого було таке, маю на увазі подають на проплату?
Олена 10:03
Школа, дякую бо в мене така кредиторка з грудня весить значит є шанс що колись і мою проплатять.
Олена 10:04
галя швидко
Саша 10:05
EVGENIY,дуже вдячний,що приділили мені увагу.Всім доброго дня.
Галя 10:15
Олена, дякую
Ася 10:15
Підкажіть як бути з звітом що лікарняні виплатили?
Оля 10:21
Доброго дня ! А керівники припадають під постанову 28 (щодо доплати мед.працівникам) Дякую1
Домініка 10:22
Ася, звертайтесь у Ваш регіональний Пенсійний
Домініка 10:23
Ася, звертайтесь у Ваш регіональний Пенсійний фонд. В Терноп обл. ми подаємо скан-копію через портал ПФУ
керр 10:30
Оля, про яких керівників запитуєте? у керівника кнп контракт і там умови оплати встановлені
Ася 10:33
Домініка, дякую але я до Херсону не можу додзвонитись, А де саме ви прикріпили в кабінеті?
оля 10:35
керр,ні керівник державної установи
Ксюха 10:39
Доброго дня EVGENIY: , на сайті є калькулятор переоцінки основних засобів - він дієвий; Від справедивої вартості 207 тис нарахував калькулятор первісну вартість 3 міліони . І роносе не коректно суми по проводках.
Домініка 10:40
Ася, на порталі ПФУ-Звернення далі заповнюєте графи, Тип звернення обрала Заява (клопотання), в Змісті звернення пишете Повідомлення про виплату коштів і прикріплюєте скан-копію повідомлення
Галя 10:51
Домініка, і я вам дякую
керр 10:53
оля, якщо оплата праці по наказу № 308/519 то поширюється
Юлія 11:15
Скажіть, який розряд у костюмера закладу культури?
Ірина 11:18
Підскажіть, якщо в заявці-розрахунку лікарняних є розбіжність в страховому стажі загальному, то лишити як є, чи змінювати дані на свої? На розрахунок це не впливає
Галя 11:27
Юлія, 5 р.
керр 11:27
Юлія, залежно від наявного кваліфікаційного розряду Додаток 5 н № 745
Дякую 11:38
123 12:02
Ліквідовується бюджетна установа шляхом правонаступництва. Є працівниця в декретній відпустці. Чи має установа, яка ліквідовується виплачувати компенсацію за невикористані дні відпустки і як показати у обєднаній звітності.
Світлана 12:04
Працювали з виданням Бюджетна бухгалтерія тривалий час (більше 10 років). Так, з початку були паперові, потім- електронні. Склалася ситуація, що казна не пропустила ще нам оплату. Документи в казні, платіжні в казні. Все що можливо виконали згідно договорних відносин. Але без оплати доступ закрито. Лінія підтримки просто жахлива.
Світлана 12:07
Думали про купівлю програми, але з таким відношенням до установ з програмним забезпеченням не факт, що не буде проблем. Даже тривала співпраця не буде гарантом довіри та співпраці.
vika 12:22
Ірина, я виправляла
Надія 12:29
Ася, я формувала в медку, друкувала і відправляла Укрпоштою
Олена 12:35
Світлана, нам казна теж не проплачувала доступ, але я як захотіла отримати доступ то зробила все як казна захотіла (переробили документи як хотіла їх бачити казна) і вони проплатили. Лінія підтримки дуже вічлива і на моє прохання все швидко зробили і оригінали відправили.
Олена 12:36
А по поводу проплати потрібно узнавати у своїй казні бо в різниз областях Постанову 590 по різному трактують це я на своєму досвіді переконалася.
Олена 12:38
Світлана і фіт бюджетом наша установа почала користуватися з цього року вперше. Все чудово і нарікань не має. Лінія підтримки прекрасна (я тдоді взагалі не розумію на якій "козі" біля Вас танцювати)
Марина 12:45
Олена, Світлана, зараз все пов'язане з програмним забезпеченням проплачується без питань. поняття інші послуги в сфері інформатизації можно проплатить все...
Жанна 12:46
скажіть будьласка на якому рахунку позабалансового обліку відобразить отриманий у тимчасове платне користування радіотелефон від укртелекому ?
Надія 12:55
Олена, можна,будь ласка, телефон лінії підтримки
Оксана 13:00
Потрібна допомога!!!Працівниця перебувала на довготривалому лікарняному по 20.02.2023. 21.02.їй встановили 3 групу інвалідності. АЛЕ з 21.02.їй відкрили первинний лікарняний по даний час!. Чи маю я право оплачувати лікарняний після встановлення інвалідності? Якими нормативними документами керуватися?
фк 13:22
Оксана, а якими нормативними документами керуватися щоб не оплачувати.
Аня 13:24
Оксана, оплачуєте як звичайно. Тільки ЄСВ вже буде 8,41% і код у звіті не 29 а 36.
Олена 13:29
Доброго дня. Як у лікарняному побачити ,що людину відправили на МСЕК.
Ксю 13:37
Хтось дізнався щось ,чому неможливо ввійти в Cisco
EVGENIY 13:39
Світлана, а що вам в лінії підтримки відповіли? Ви розумієте що ФІТ Бюджет і Бюджетна бухгалтерія це різні продукти? І у кожного з цих продуктів своя лінія підтримки є? Навіть у цього сайту є техпідтримка і вона не має відношення до ФІТ Бюджета, змішали в купу все і всіх обісрали
Людмила 13:46
Добрий день колеги!!!! Підкажіть будь-ласка на який рахунок слід оприбуткувати омивач скла? Дякую
EVGENIY 13:47
Світлана, на скільки мені відомо установи пишуть гарантійного листа і їм надають доступ до журналів якщо оплата не пройшла, і фіт-бюджет взагалі не проблема надати доступ якщо не висить кредиторка, нікому ще не відмовили, деякі по п'ять місяців користуються без оплати, а все мабуть просто, просто треба звернутися і запитати варіанти вирішення
Тоня 13:53
Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, відділ праці міської ради передає запаси соціальному центру міської ради.Які будуть бух.проведення в передавача і отримувача?
EVGENIY 14:01
Людмила, 1812 або 1518
EVGENIY 14:02
Тоня, у цих двох установ один і той же головний розпорядник?
Тоня 14:03
EVGENIY: відділ праці- головний розпорядник, в соціальному центрі - міська рада головний розпорядник.
EVGENIY 14:06
Тоня, ну тоді у одних це вибуття/списання, а у інших це безкоштовно отримане, не зрозуміло чому вони так роблять?
Тоня 14:08
EVGENIY: Дякую.
EVGENIY 14:10
Тоня, просто як вони так планували у кошторисі купити і передати іншим, так не буває, тоді треба було з міського бюджету фінансувати іншу установу а не робити передачу, якось планування хромає і виникають питання
Тоня 14:15
EVGENIY: сама не розумію навіщо відділ праці закупляв подарункові набори для осіб похилого віку,що отримують соціальні послуги щоб потім передати.
Н.А. 14:16
EVGENIY, буває і не можна доказати, що це не правильно "керівництву" = вони так вирішили...
EVGENIY 14:17
Н.А., ну потім перевіряючи розкажуть :) Але ж до того часу керівник забуде все, і може прикинутись що він тут ні чого
Оксана 14:20
фк, Зателефонували в ПФУ, сказали , що після встановлення інвалідності, лікарняний повинен бути відкрий інший страховий випадок (діагноз),якщо той самий,то лікарняний не оплачується. Такий випадок у мене вперше.
фк 14:21
Оксана, цікаво
7978 14:25
Оксана, у вас така цікава ситуація, бо ви самі не бачите який діагноз вноворму лікарняному. Тому можливо вам всеж треба дізнатисяч діагноз у працівника, тому і далі вирішити вашу проблему буде легше.
Дар'я 14:52
Доброго дня, підскажіть читаю статтю про щорічне оцінювання головного бухгалтера, я правильно розумію ті хто не про працював рік, не подає?
EVGENIY 14:57
Дар'я, да
Дар'я 15:00
EVGENIY, дякую
віка 15:00
підкажіть колеги. кредиторка на 01.01.2023 року. як її оплатити в цьому році? перереєструвати юридичні фінансові та платіжки з датами 2022 року але цьому році?
EVGENIY 15:05
віка, та ну, до чого тут дати 2022, все заново треба юридичні 2023 роком хоча і договір в них буде 2022, фінансові 2023 хоча накладна або акт 2022 роком, і платіжку 2023 роком
EVGENIY 15:06
віка, все що було в тому році залишається в тому році )))
віка 15:06
EVGENIY, не коректно написали. дати документів 2022 року. дякую
школа 15:08
віка, Я реєструвала в січні. Бюджетні-номер і дата документу такі ж як у договорі, в примітці погашення кредиторської заборгованості. Фінансові-все так само, лише погашення 31.12.2023
ккк 15:12
Доброго дня,підкажіть будь ласка скільки є днів на оплату лікарняного після його закриття?
Марина 15:13
Оксана, після встановлення інвалідності лікарняний не оплачується, тому якщо лікарняний продовжено (дивиться по номеру) то не оплачуєте. А якщо це інший страховий випадок тобто новий лікарняний то оплачуєте.
Людмила 15:13
Надя 15:14
Доброго дня, підкажіть будь ласка, чи можемо ми на період канікул надати вчителю частину щорічної основної відпустки (5 днів).
Марія 15:14
Добрий день. Чи потрібно вности зміни до договору на продукти харчування при зміні ціни, якщо це був прямий договір?
EVGENIY 15:16
Людмила, в бланку поки що так, змін не було
Оксана 15:21
Надя, а чому б і ні? я вважаю,що можна. Це ж канікулярний період.
Оксана 15:23
Марія, звичайно, адже при оплаті казначейство буде звіряти ціну в накладній і в специфікації.
Tanita 15:29
Добрий день, Підкажіть будь ласка, якщо спеціаліст ОМС, перебуваючи у відпустці по догляду за дитиною до 3-х років, виїхала за кордон, зараз ця відпустка закінчується, ми можемо її перевести на простій з оплатою 2/3 окладу, чи вона повинна взяти відпустку без збереження зарплати? (забезпечити її роботою не можемо,працювати дистанційно вона не може)
Домініка 15:30
ккк, коли пройде 10 днів після закриття лікарняного, можна оплачувати
керр 15:33
Tanita, що значить не можемо забезпечити роботою? простій має бути обґрунтований... варіант відпустка без збереження за угодою сторін менше питань
Аня 15:33
ккк, коли статус лікарняного зміниться на "готовий" (переважно на 8-й день після закриття) маєте 10 днів на те, щоб уповноважена особа прийняла рішення по оплаті і ще 5 днів на подачу заявки в ПФ.
керр 15:36
Надя, відпустку чи її частину впродовж навчального періоду надають, як виключення, але дають...
Світлана 15:55
Олена, і справді дуже ввічлива якщо ви купуєте. А якщо питання не дуже - ні. Ми все зробили ще 2023 році як для сплати в першочерговій черзі, але на поточну дату не пропустили.
Світлана 16:00
Питання не в тому на якій козі, а в тому що якщо після 10 років підписки, укладеного договору, зареєстрованих зобов'язань, направлених в казну платіжних нам припинили доступ до кабінету. Тобто, сплата за послуги в казні з 2022 року, а послуги ми не можемо отримати. Дії-розривати договір або що робити?
Світлана 16:03
Світлана, згідна з Вами. Теж зтикнулася з негативом.
EVGENIY 16:07
Світлана, платіж не пропускає казна, а до чого тут служба техпідтримки фактора?
EVGENIY 16:07
Світлана, хоч одна хоч інша Світлани напишіть конкретно в чому негатив? Прям конкретно опишіть
EVGENIY 16:08
якщо ви прийшли в супермаркет взяли ковбасу але вам не дали зарплату, а продавець в супермаркеті вам її не віддає, це негатив? Це поганий продавець?
Світлана 16:13
EVGENIY, я з повагою до ставлюся до відвідувачів сайту і до вас прохання теж обирати слова.Щодо ковбаси - невдалий приклад. Бюджетна установа уклала договір, но має кредиторську на 01.01.2023. Казна не проплатила. Послугу по доступу в ел.кабінет не має (припинили). Дії установи? Проплатити за неотримані послуги бюджетні кошти?
EVGENIY 16:16
Світлана, ви без поваги ставитесь чомусь до мого продукту як фіт бюджет, хоча я вам нічого поганого не робив так само як і фіт бюджет. По вашому питанню вам пропонували гарантійний лист написати ? Ви звертались щоб вам надали доступ і описували ситуацію?
EVGENIY 16:17
Світлана, в кодному повідомленні пишите про негатив, але не бачу щоб ви описали якийсь негатив, те що у вас кредиторка і що казна не проплачує це негатив але ми до нього відношення не маємо
Світлана 16:19
EVGENIY, негатив в тому, що робити? Може розірвати, може суму зменшити - лінія підтримки дає одну відповідь: проплатіть - будемо розглядати. У нас передплата повинна бути.
EVGENIY 16:20
Світлана, напишіть номер вашого особового рахунку, він зверху нас айті
Світлана 16:24
Добре. Я написала про досвід роботи з доступу до електронного кабінету при наявності заборгованості. Питання закрито.
EVGENIY 16:25
Світлана, скажіть ваш номер особового ми вам відкриємо доступ
Світлана 16:29
EVGENIY, 206552. Прошу вибачення але я мала не увазі не продукт, а відношення до сторони по договору.
EVGENIY 16:32
Світлана, зараз розберемось, вибачення приймаються :)
Надя 16:37
керр, Дякую, через це і винник сумнів.
Вікторія 16:41
ккк, на 8 день
Таня 16:42
ккк, спочатку статус лікарняного - закритий, проходить 8 кал.д. стає - готовий до сплати. Робите наказ на оплату, і ще є 10 роб. днів на опрацювання.