Архів чату за 21.04.2023 пт (68)

Тут зберігається архів спілкування в чаті на порталі
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Регіон: Харьковская область
Дякував (ла): 150 разів
Подякували: 1396 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

Танюшка 06:44
Доброго ранку. При нарахувань на ЗП ПДФО, ВЗ та ЄСВ, тільки є для ЄСВ максимальна база нарахувань ЗП, ТОбто вище 100600 все одно ЄСВ буде 22110?

Танюшка 06:45
Уточнюю 100500 єсв 22110 грн. Якщо 150000 то єсв все одно 22110

просто таня 08:12
доброго ранку.оновлення мережі встановлювали.Все працює?

Оля 08:12
Танюшка: Добрий ранок. ТАК. Якщо 150000 то єсв все одно платимо 22110,00 грн

Марія 09:18
Добрий ранок. СДО працює? при імпорті не відображаються файли. у всих так?

Ірина 09:24
Танюшка, !!!! Приємні цифри у бюджеті!!!

Ніна 09:27
Допоможіть будь ласка , якщо працівниця працює на 0,5 ставки, фактична середньоденна менша ніж середньоденна виходячи з 6700 допомогу нараховувати виходячи з 6700 незважаючи, що працює на 0,5 ставки

Ніна 09:27
вибачте допомога по вагітності і пологам

керр 09:32
Ніна, ч.2. ст.19 Закону 1105 Сума допомоги по вагітності та пологах у розрахунку на місяць ... не може бути меншою за розмір допомоги, обчислений із мінімальної заробітної плати, встановленої на час настання страхового випадку.

Ніна 09:40
керр, дякую

наталі 10:07
доброго дня! допоможіть розібратись.звільняється оператор котельні. чи правильно я нараховую зп. 3153(оклад)/176 (години які працівник мав би відпрацювати по графіку за місяць)*72(відпрацьовані години)

Оксана 10:10
Доброго дня,працівниця звільн. і повернула перепл.зарплати за лютий 400.00 грн,звіт за квартал здано, як мені відкориг. у Д1 і Д4?

Юлия 10:17
Доброго ранку! В оновленій версії мережі не має дозволу набирати платіжну інструкцію по субвенції за видатками.

Богдана 10:28
Добрий день! Відрядження!!!! Що робимо?😕

EVGENIY 10:29
Богдана, п'ємо чай

EVGENIY 10:30
Богдана, що не так з відрядженнями? Все як завжди авансовий звіт такий самий як і був

Богдана 10:32
EVGENIY, 😉

Богдана 10:33
Потрібне те посвідчення про відрядження?

Богдана 10:35
В нас відрядження просто на суму добових, які будуть підтверджуючі документи??? виходить тільки авансовий звіт?

Іванна 10:35
Доброго дня.Одержали благодійну допомогу набори м"яких іграшок ,підкажіть на який рахунок оприбутковувати ,вартість одного набору 2400,00грн.

наталі 10:38
EVGENIY, 10.07 будь ласка

EVGENIY 10:43
Богдана, посвідчення про відрядження вже сто років як не потрібне, на суму добових ніколи не потрібно було ніяких підтвердженнь, дивитесь в квитки і бачите скільки днів у відрядженні до того ж є наказ з кошторисом на відрядження де все пораховано

EVGENIY 10:44
Іванна, ви будете їх дарувати(передавати) чи це буде ваше?

EVGENIY 10:46
наталі, може тут щось є https://buhgalter.com.ua/articles/trudo ... v-kotelni/

Іванна 10:47
EVGENIY це буде наше

EVGENIY 10:49
Іванна, а окремо кожну іграшку там можна віділити ? Краще б поставити на 1812 кожну, ніж на 1113 набор і потім цей набор не зрозуміло як контролювати одна іграшка пропаде і що з цим набором робити

Іванна 10:54
EVGENIY дякую виділимо кожну окрему іграшку і поставимо на 1812 рахунок

Вікторія 11:06
Оксана, ожна здати новий звітний, набираєте -400,00 за лютий

Богдана 11:48
EVGENIY,а якщо в нас просто добові, то авансовий звіт не є обов'язковим?

EVGENIY 11:50
Богдана, ви читали статті для комерційних установ, бюджетні установи керуються ось цим https://buhgalter.com.ua/zakonodavstvo/ ... ini-ta-za/

EVGENIY 11:52
Богдана, тому для бюджетних установ поки не внесли зміни в 59 інструкцію нічого не змінилось про що я вам одразу сказав ще зранку

Наталя 11:56
Доброго дня, отримали ноутбук від Департаменту освіти і науки, (ПРОЕКТ ВПРОВАДЖЕННЯ MICROSOFT OFFICE365 В ШКОЛАХ УКРАЇНИ), в акті приймання ми є набувачі, (Акт приймання – передачі гуманітарної допомоги Набувачу), чи потрібно подавати довідку в натуральній формі до казни ? чи правильно показати це як внутрівідомча передача від департаменту ?

Єлизавета 12:00
Доброго дня! EVGENIY, ви вважаєте, що ПКУ має меншу силу за постанову КМУ? в ПКУ відсутнє відокремлення для бюджету чи інших підприємств, факичні дні повинні підтверджуватисьдокументально

EVGENIY 12:02
Єлизавета, ваше діло, чим 59 інструкція суперечить ПКУ?

EVGENIY 12:08
Єлизавета, я взагалі не розумію до чого тут все це про що ви написали? Ніколи ПКУ нічого не відокремлював але завжди бюджетники керувались 59 і 98 інструкціями які ніяк не суперечать ПКУ

Оксана 12:16
Вікторія, дякую

Єлизавета 12:26
мова йде про необхідність документального підтвердження фактичного перебування працівника у відрядженні при виплаті, зокрема. добових

Бух 13:04
Добрий день ! Підскажіть, чи враховувати премію при розрахунку лікарняного, якщо людина з 1 по 31 число була на лікарняному?

Таня 13:24
Скинула повідомлення про виплату лікарняних через портал ПФУ. Статус - Прийнято до розгляду. Потім зміниться статус? І розпічатать? Дякую.

Юля 13:27
Доброго дня чи потрібно друкувати електронні лікарнянні

Єлизавета 13:29
Таня, як саме вдалося скинути повідомлення про виплату лікарняних через портал ПФУ?

Таня 13:30
Юля, я друкую, підкладаю до наказа,розрахунка і заяви.

Таня 13:32
Єлизавета, Комунікації з ПФУ - Звернення. Тип звернення - Заява. Зміст звернення - повідомлення про виплату коштів . Знизу прикріпити скан-копію повідомлення. Відправити.

Єлизавета 13:35
Наш ПФУ так не хоче(((

Таня 13:37
Таня, я не питала. Скинула. До цього носила в паперовому вигляді.

Наталя 13:44
Добрий день! Підкажіть, будь ласка, як вірно відобразити у звіті ЄСВ за І квартал лікарняні за березень 2023 нараховані у квітні 2023? Чи може взагалі їх показувати в ІІ кварталі?

Таня 13:45
Наталя, в іі кварталі покажите.

Наталя 13:55
Дякую

Оксанка 14:07
Доброго дня, підкажіть чи можна заплатити мат.допомогу постраждалим від пожежі по КПК 3242? Соц.захист, місцевий бюджет.

EVGENIY 14:13
Єлизавета, а типу посвідчення про відрядження це якось підтверджує добові? А квитки і наказ на відрядження з кошторисом це не підтверджує?

Богдана 14:20
Оксанка, можливо, питання не до мене, але я відповім - ТАК

Єлизавета 14:26
квитки, безумовно, підтверджують, але якщо людина не користувалася громадським транспортом, є лише сума добових. відповідно до ПКУ окрім наказу має ще бути підтвердження, щоб цей день взагалі вважати днем відрядження

ФСН 14:30
Таня, 13:24. Буде статус виконано

EVGENIY 14:33
Єлизавета, і ПКУ пропонує посвідчення про відрядження вважати таким документом який підтверджує?

віка 14:35
в СДО ПИШЕ{"text":"ORA-01756: рядок у лапках неправильно завершується","title":"Помилка!","code":404}

Таня 14:36
ФСН, дякую.

Оксанка 14:36
Богдана, дякую

Юлька 14:39
Сайт ПФУ працює? бо мені видає"Сертифікат пошкоджений або не може бути використаний"

Юлька 14:39
зранку

ФСН 14:41
Юлька, працює весь день

Ірина 14:47
Юлька, гуляла зараз, 10 хвилин в сайті ПФУ. все ОК

Юлька 14:55
Дякую. А що ж це в мене може бути???

EVGENIY 15:06
Юлька, перегрузіть роутер

Юлька 15:14
EVGENIY, виявляється, термін дії ключа закінчився)) вже зробила і зайшла😍

Єлизавета 15:21
EVGENIY, я не кажу про посвідчення як панацею, але якщо немає альтернативи? ні квитків, ні рахунків на проживання. Наприклад, відрядження на 1 день керівника на робоче засідання в районний центр чи область, що тоді?

EVGENIY 15:22
Єлизавета, ну я згоден так його і раніше можна було використовувати якщо маєте бажання

EVGENIY 15:25
Єлизавета, тобто заборони не було, воно було не обов'язковим і я думаю що було так краще, адже меньше бумаги, а тепер послухав вас пойду читати що там вигадали, не приділяв уваги цьому

Єлизавета 15:27
EVGENIY, сподіваюсь, наші погляди після цього зійдуться)

Відповісти

Повернутись до “Архів чату buhgalter.com.ua”