Архів чату за 17.01.2025 пт (46)

Тут зберігається архів спілкування в чаті на порталі
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Регіон: Харьковская область
Дякував (ла): 150 разів
Подякували: 1395 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

Марина: 07:36
Всім привіт)

EVGENIY: 08:31
Доброго ранку, всім гарного дня

Олена: 08:55
Доброго ранку!

Олена: 09:26
добрий день підкажіть якщо премія нарахована за результатами 2024р, а працівник прийнятий в серпні 2024, для відпускних суму премії все одно ділим на 12 чи пропорційно роботи працівника?

керр: 09:41
Олена, https://buhgalter.com.ua/articles/shpar ... dami-2023/

керр: 09:43
Олена, Абзац третій пункту 3 Порядку 100, діленням суми премії на кількість відпрацьованих робочих днів періоду, за який нарахована...

Олена: 09:55
керр, дякую

Тетяна: 10:07
Бюджетна установа. Платник ПДВ. Підкажіть будь ласка, нам виділялась субвенція та співфінансування для закупівлі машини та обладнання, постачальники зареєстрували податкові накладні, чи можу я такі податкові накладні вносити до податкового кредиту? якщо ні, то що з ними робити?

Олена: 10:10
EVGENIY, дайте будь ласка посилання на розрахунок вдпускних в екселі,дякую

EVGENIY: 10:10
Олена, https://buhgalter.com.ua/blanks/rozumni-blanki-v-exsel/

777: 10:35
Чи входять для визначення середньооблікової кількості штатних працівників період відпустки без збереження заробітної плати ( якщо працівник перебував у відпустці без збереження з/пл цілий місяць)?

Вікторія: 10:49
Тетяна, https://i.factor.ua/ukr/journals/bb/202 ... 27496.html

Наталія 9002: 10:59
777, мені сказали у статистиці,що ні.

керр: 11:02
777, може не про таке, але "2.4. До облікової кількості включаються штатні працівники, які:... 2.5.7 перебувають у відпустках без збереження заробітної плати за згодою сторін та в інших випадках..."

Марина92: 11:03
Доброго дня. Можливо хтось підкаже, як додати запис про ранг в електронну трудову книжку. Саму книжку подали ще в березні, тепер у працівника змінився ранг, як правильно подати відомості?

Вікторія: 11:15
Чи можна утримувати з працівниці лікарняну касу за чоловіка ( заява від неї є)? Таких випадків в мене ще не було...

керр: 11:22
Марина92, через портал, таке може робити роботодавець і працівник, додається разом з сканкопіями ТК...

Олена: 11:29
керр, шось я запуталась з річної премією у відпускних, може ще є якісь посилання на приклади нарахування відпускних з річною премією?

Наталя: 11:33
У когоь працює Є- дата, я нічого неможу підписати

EVGENIY: 11:33
Олена, https://buhgalter.com.ua/articles/shpar ... dami-2023/

Олена: 11:44
EVGENIY,прирозрахунку відпускних коли є річчна премія і 2024 рік відпрацьовано повністю то тоді не застосовується обмеження нарахованої премії чи як?

EVGENIY: 11:47
Олена, в ваших питаннях дуже багато невідомого тому важко щось вам відповісти, читайте шпаргалку і порядок 100

Олена: 11:51
EVGENIY, в шпаргалкі приклад з річною премією коли рік за який нараховуються річна премія відпрацьовано не повністю, а коли повністю відпрацьований рік за який нарахована річна премія, тоді як включати цю премію?

Алла: 11:52
Наталя, також Є-дата не працює. Навіть звіти не можу внести

Тамара: 12:02
Вікторія:Можно.Треба тількі заява.У нас тоже есть такі люді

керр: 12:13
Олена, у шпаргалці перед прикладами надано загальне роз'яснення і зазначена формула, яка стосується усіх випадків в тому числі коли повністю відпрацьований рік за який нарахована річна премія)

катерина: 12:19
як мають табелювати вихователів у січні 2025?

керр: 12:21
катерина, шляхом відображення в обліку відпрацьованого робочого часу

катерина: 12:40
керр, 30 годин?

Вікторія: 12:41
катерина, ми табелювали 30 годин тижневих

керр: 12:44
катерина, це ж вираження кількості робочого часу (на ставку)

Галина: 13:44
як консолідувати дод 22 в є-звітності, прийнято казначейством і місячний і річний додаток 22, а консолідувати не дає без помилок -протокол містить помилки-не знайдено звіт за минулий місяць. Неможливо провести перевірку відповідності

Vado: 14:54
підкажіть як відкоригувати план використання ? який пункт використати мережі

EVGENIY: 14:59
Vado, https://i.imgur.com/1Gmmn7X.jpeg

EVGENIY: 14:59
Vado, з початку завантажити а потім редагувати

Vado: 15:07
EVGENIY, план в казну поставлен

Vado: 15:07
терь, чтоб его не отзывать , нужно отправить коректирующий файл

Vado: 15:08
и шо за файл не могу понять , може тоже план токо с минусом:?))

EVGENIY: 15:18
Vado, ну так це мабуть зміни потрібно зробити

EVGENIY: 15:18
Додати не план а зміни до плану

Іванна: 15:18
Добрий день.Підкажіть,будь ласка,активи для розподілу які були одержані безкоштовно і передані в навчальні заклади, чи правильно показані у формі 2 ДС як доходи і видатки в рядочках 2130 2310 ,а у формі 3ДС 3045 3130 відповідно ? Дякую.

EVGENIY: 15:19
Іванна, правильно показувати так, по яким рахункам обліку доходів і витрат провели по тим і показуйте, назви комірок в звіті повністю співпадають з назвами рахункві

Vado: 15:28
EVGENIY, ну да

EVGENIY: 15:32
Іванна, а взагалі на сайті є ж шпаргалка почитайте, а про форму 3дс я тут кожен пишу це повний треш, не знаю хто її вигадав взагалі і навіщо

Іванна: 15:35
EVGENIY ,та я якраз і про форму 3ДС більше питання витрат чи в рядок 3130 чи 3250 ?

Відповісти

Повернутись до “Архів чату buhgalter.com.ua”