Архів чату за 20.01.2025 пн (78)

Тут зберігається архів спілкування в чаті на порталі
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Регіон: Харьковская область
Дякував (ла): 150 разів
Подякували: 1395 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

Марина: 07:35
Всім привіт)

Олена: 07:52
Добрий ранок!

Оля: 08:27
Доброго дня! Чи є інструкція заповнення звіту неприбуткових установ!

наталі: 08:31
Оля, https://buhgalter.com.ua/articles/zvitn ... oviy-zvit/

EVGENIY: 08:42
Доброго ранку, всім гарного дня

Tetiana: 09:14
EVGENIY, Добрий день, підкажіть, будь ласка...

Раніше була 1будівля–в ній 4 приміщення і 4 балансоутр-ча. Тепер всі приміщ.передано на баланс 1-го балансоутр-ча;1приміщ.передали з переоц.в-тю на2018р,Інші–з непереоц.в-тю.Як правильно об’єднати 4 приміщ.з різними вартостями в 1 ОЗ.

Зробити комплектацію ОЗ з вартістю така яка є зараз, а потім замовити переоцінку всієї будівлі? чи замовляти одразу переоцінку приміщень, а тільки потім робити комплектацію?Заздалегідь дякую

EVGENIY: 09:18
Tetiana, а завтра вирішать здавати в оренду знов чотирьом орендарям ви будете все розбирати знов?

Tetiana: 09:20
на сьогодні хочемо об'єднати....

Лілія: 09:23
Оля, він подібно як форма 3-дс заповнюється, по надходженнях і видатках коштів

Tetiana: 09:25
EVGENIY, підкажіть, будь ласка, як краще всеж зробити одним основним засобом

EVGENIY: 09:26
Tetiana, я чесно скажу я не знаю, це треба погрузитись в тему зараз не має на це часу

Вікторія: 09:32
Доброго дня. Маю в роботі лікарняні з 24.12.24 по 02.01.25 і 04.01.25 по 10.01.25. Останній лікарняний має новий номер випадку непрацездатності. Як нарахувати, якщо лікарняні розірвані одним робочим днем і людина не працювала в цей день ?

керр: 09:51
Вікторія, новий номер випадку непрацездатності вказує що це різні страхові випадки, відповідно різні розрах періоди ...

Віка: 10:00
Добрий ранок. Лікарняний вагітність та пологи табелюється "ТН" чи "ВП" ?

керр: 10:02
Віка, ВП

Олена: 10:12
Не зберігає Кошториси з програми Фіндокументи РМ пише помилку "the number of select values doesn't match the number of insert columns". Як виправити?

EVGENIY: 10:14
Олена, та зайдіть в фіт бюджет і наберіть той клятий кошторис, що ж ви всі мучаєтесь з тією мережею

Олена: 10:18
Добрий день ,підкажіть працівник вийшов з простою в жовтні 24р.при розрахунку відпускних річна премія ділиться на його робочі дні з жовтня по грудень ?

керр: 10:24
Олена, так, на кількість відпрацьованих робочих днів періоду, за який вони нараховані...

Олена: 10:26
керр, дякую

Таня: 10:28
Доброго ранку! Можно посилання на статтю про особливості оплати праці ветеранів та їх пільги. Дякую

Олена: 10:31
керр, а для мат допомоги алгоритм врахування річної премії такий самий як і для відпскних?

Людмила: 10:32
Доброго мирного дня всім. Підкажіть,будь ласка,де можна знайти рішення про те що підприємство-монополіст (обленерго)

керр: 10:36
Олена, так

Галина: 10:52
Людмила, ніде. електроенергію закуповують через тендер

Наталія: 10:53
Людмила, ви маєте на увазі розподіл чи постачання?

Оля: 10:55
Прийняли вихователя (спеціальність екологія), магістр. Оплату праці проводимо по 11 тарифному розряду??

ГАЛИНА: 10:55
облаштування рекреаційного місця більше чим 200000грн.,по КЕКВ2240 чи треба проводити тендер

татка: 11:00
доброго дня. є хто платить матеріальну допомогу військовим? розмір військового 1,5% і в звіті без помилок пропускає?

Вікторія: 11:09
Добрий день, підкажіть, працівник з кінця 2022 року у простої, зараз звільняється. Розрахунок буде з окладу, який оклад брати за відпустку до 31.12.2023, який зараз діє чи який був у 2023?

Юлічка: 11:40
Доброго дня. Якщо теплопостачання менше 500 тис, чи треба в юридичних в примітках ставити пункт про монополію?

Людмила: 11:43
Наталія,розподіл

Наталія: 12:00
Людмила, Згідно з розпорядженням Антимонопольного комітету України від 28.11.2012 № 874-р зведений перелік суб’єктів природних монополій розміщується щомісяця до 20 числа на офіційному веб-сайті Антимонопольного комітету України, https://amcu.gov.ua/news/nahaduiemo-na- ... iv-pryrodn

Людмила: 12:01
Наталія,дікую

Людмила: 12:03
Наталія,дякую,але ця ссилка не відкривається. пише 404

EVGENIY: 12:03
Наталія, ссилка, мабуть велика в окремому повідомленні продублюйте тому що обрізало її

наталі: 12:11
Олена, вам потрібно встановити програму на 2025 з нуля, а не оновлювати 2024

Наталія: 12:23
Людмила, так, дивно чого так. СПробуйте зайти на сайт Антимонопольного комітету та вбийте в пошук "природні монополії", можливо так вас пустить

EVGENIY: 12:25
Наталія, я ж написав посилання довге тому оркемим повідомленням надішліть посилання

EVGENIY: 12:25
Наталія, воно просто не влізло адже було тексту багато а потім посилання

Світлана: 12:39
Доброго дня. Робоче місце працівника розташоване на території активних (можливих) бойових дій. До посадового окладу застосовується коефіцієнт підвищення. А відправляють його в службове відрядження в місцевість, де таких дій немає. Як оплачувати такий період — орієнтуючись на звичайний оклад працівника чи підвищений?

керр: 12:46
Вікторія, який зараз діє

світлана: 12:58
EVGENIY, добрий день скажіть чи є заборона на придбання крісел офісних в держустановах

Таня: 13:06
EVGENIY, Доброго ранку! Можно посилання на статтю про особливості оплати праці ветеранів та їх пільги. Дякую

Іра: 13:07
Світлана, для порівняння беруть одноденну по звичайному окладу

Наталія: 13:25
Доброго дня. Скажіть будь ласка, в який період необхідно повідомити податкову про звільнення працівника?

Наталія 9002: 13:44
Добрий день! чи потрібно оновлювати дані в ЄДРПОУ, якщо змінився код і назва податкової?

Олена: 13:46
Здала звіт про використання доходів неприбуткової організації. Сьогодні виявила, що зробила механічну помилку. Подаю новий. Яку позначку ставити: звітний, звітний новий чи уточнюючий?

Олена: 13:50
Олена, Олена, звітний новий подається в період коли він ще не закінчився, а уточнюючий якщо період подачі звіту кінчився

Олена: 13:55
Олена, щиро дякую. Зрозуміла.

керр: 14:03
Наталія, він що заброньований чи домашній працівник?

Марія: 14:21
Доброго дня! Підкажіть як подати повідомлення в МІНЦИФРУ ПРО УКЛАДЕНИЙ ДОГОВІР

EVGENIY: 14:25
Марія, https://buhgalter.com.ua/articles/zakup ... pravilami/

EVGENIY: 14:26
Марія, https://buhgalter.com.ua/articles/zakup ... ovi-zmini/

Наталія: 14:30
керр, Ні пенсіонер

Наталія: 14:31
А СДО працює?

Mila: 14:52
Олена, а разом з неприбутковим ви здавали додатки? Якісь контролі незрозумілі стоять - у балансі та у 5 формі видає помилки у підсумовуючих рядках.

ГАЛИНА: 15:05
Працівниця вийшла з декретної відпустки 11.03.2024 року В січні 2025 року йде у чергову відпустку. До розрахунку відпускних враховувати березень 2024 чи починати з квітня2024

Світлана: 15:06
Mila, сьогодні здала звіт зі всіма додатками. Ніяких помилок не видавало.

Вікторія: 15:09
ГАЛИНА, так враховувати за відпрацьований час березня

НАТАЛІ-Я: 15:15
EVGENIY, доброго дня у січні є індексація З/пл у ОМС? (базовий місяць травень 2023) Дякую.

Марія: 15:17
EVGENIY, (14:21)не пускає за цим посиланням -не проплачено , чи є можливість конкретніше без посилання на бух.програму, а на Мінцифру? Дякую

НАТАЛІ-Я: 15:20
ой базовий травень 2024 помилилась.

EVGENIY: 15:30
НАТАЛІ-Я, https://buhgalter.com.ua/articles/indeksacziya-dohodiv/

EVGENIY: 15:30
Марія, на яку ще бухпрограму? Я вам не давав ніяких посилань на бухпрограму

EVGENIY: 15:31
НАТАЛІ-Я, а ось це ви не помічаєте? https://i.imgur.com/9cV0IJS.jpeg

НАТАЛІ-Я: 15:34
EVGENIY, дякую. неуважно дивилась новини. Написала потім побачила. почитала

Олена: 15:40
Mila, так, подавала. Заповнила відповідно по казначейських звітах. Можливо ви вибираєте не ті додатки? Я заповнювала J0903203-J0903602.

Світлана: 15:42
Добрий день. Допоможіть. В кінці минулого року було зроблено капремонт. Вся сумма фінансування була віднесена на рах7011. І відповідно закрита на рах 5511,а той у свою чергу на рах5512. Видатки лягли на рах 8013,і відповідно теж закрилися. На початку цього року підрядник надав акт ОЗ, встановлених при ремонті. Як оприбуткувати ОЗ в цьому році?

Світлана: 15:43
Продовження. Чи потрібно коригувати рах 5411 за минулий рік?

EVGENIY: 15:44
Світлана, значить це був не ремонт, отже не вірно визначено кекв, не відповідає економічній сутності

EVGENIY: 15:48
Світлана, 5512 5411 можна відновити такою проводкою якщо треба

Mila: 16:02
Олена, а ви не звернули увагу як вам контроль порахував рядок 1095 у балансі до неприбуткового звіту? У мене він хоче поставити загальну суму усіх рядків І розділу.

Оксанка: 16:45
Підкажіть, яку ринкову ціну правильніше обрати для встановлення справедливої вартості гум.допомоги? Середню чи найнижчу?

EVGENIY: 17:02
Оксанка, не заморочуйтесь , ніхто вам слова не скаже якщо вартість буде на пару гривень вища або нижча, це не принципово

Відповісти

Повернутись до “Архів чату buhgalter.com.ua”