Архів чату за 26.02.2025 ср (97)

Тут зберігається архів спілкування в чаті на порталі
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Регіон: Харьковская область
Дякував (ла): 150 разів
Подякували: 1398 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

Людмила: 07:54
Доброго ранку!

*: 08:28
Добрий всім

школа_1: 08:36
Добрий ранок. Вдалого дня!

EVGENIY: 08:52
Доброго ранку, всім гарного дня

Алла: 08:56
Доброго ранку! Працівник пішов у відпустку по догляду за дитиною 26.02.2024.Зараз звільняється.Компенсацію виплачую з двох розрахунків .Перший 2023 рік,а в другтй розрахунок за останні 12 місяців є сума лікарняних за один місяць,і все.Підкажіть,беремо розрахунок з тих лікарняних чи середню вираховувати?

Наталія: 09:01
EVGENIY, знайшла на сайті цікаву статтю, але є питання щодо правильності вказаних там проведень

Наталія: 09:01
https://buhgalter.com.ua/articles/buhga ... -na-oblik/

Наталія: 09:03
Хіба для внутрівідомчної передачі основних і необоротних засобів треба задіювати цільове фінансування ? і також рахунок 6611 ?

керр: 09:07
Алла, беремо розрахунок з тих лікарняних

EVGENIY: 09:11
Наталія, ні, не треба, але ж там передаються не ОЗ і ІНМА а 1815 ну таке бачення у автора

Наталія: 09:15
EVGENIY, та якось дуже ускладено все в тих проведеннях. МФУ та ДКСУ таке би дуже сподобалося, але нам простіше зробити тільки одне проведення по таких операціях :))

EVGENIY: 09:19
Наталія, яке відношення ДКСУ має до провдень?

Наталія: 09:21
EVGENIY, це жарт. Мала на увазі те, що і ДКСУ і МФУ люблять коли все складно, заплутано, щоб багато розяснень.

Алла: 09:24
керр, дякую.А ділити на 29 днів лютого,чи на 25 днів лікарняного?Потім вона пішла у відпустку

керр: 09:34
Алла, беремо 12 міс, виключаємо дні періоду відпустки по догляду, і з того що залишилось рахуємо)

Алла: 09:37
керр, Величезне ДЯКУЮ

Альона: 10:48
Добрий день. Підкажіть будь ласка, в кого як працює ПФУ?

Юлія: 10:49
Доброго дня придбаний та встановлений рекламний щит, що буде в користуванні установи слід обліковувати на 1113? Розумничок мовчить щодо цього....🙊

EVGENIY: 10:50
Юлія, да, якщо вартісна межа в обліковій для інма тоді це інма

ВІК: 10:55
Альона, туго, але заходить

Альона: 11:00
Допоможіть будь ласка, якщо на сайті ПФУ лікарняний не став "Готовий до сплати", але за терміном він сьогодні вже такий, чи можу я подавати заяву-розрах. на його фінагсування?

Олена: 11:06
Альона, Ви не зможете сформувати заяву-розрахунок поки лікарняний не буде "готовий до сплати"

Тетяна К: 11:11
Доброго дня. Чи може працівник, який буде приймати майно входити до складу комісії з інвентаризації цього майна (звільнення МВО) ?

Марія: 11:13
підкажіть як відправити мережу через СДО, в статусі завізовано, як дізнатися чи казна отримала

EVGENIY: 11:16
Тетяна К, Матеріально відповідальні особи не включаються до складу робочої інвентаризаційної комісії для перевірки активів, що знаходяться у них на відповідальному зберіганні.

Тетяна К: 11:21
EVGENIY, якщо людина ще не МВО, а стане нею після інвентаризації?

Лариса: 11:51
.Маю таку халепу: працівник-інвалід, довідка МСЕК видана до 10.10.24р.25.02.25р. на перекомісії групу зняли, весь цей час нараховувала ЄСВ 8,41%, мої дії крім доплати ЄСВ, по звіту і штрафу.Дякую

EVGENIY: 11:57
Лариса, а з якого перепугу ви будете доплачувати ЄСВ, у вас була підстава для нарахування 8,41 ви і нараховували, тепер з 25.02 нараховуйте 22%

EVGENIY: 11:57
Лариса, і до чого тут штраф?

Оксанка: 12:01
Добрий день. В мене питання, хто перейшов на КПК 3121 з КПК 3241 не з початку року? Відкрили нову мережу і перетягнули туди весь план, що лишився?

Іра: 12:02
на анкеті оцінювання треба ставити печатку чи ні? Не бачу в бланку слів "М.П. "

Оксанка: 12:04
Іра, я ставила

Тетяна: 12:05
До речі про ці анкети. Мені досі ніякого листа з ДКУ не прийшло по минулорічному оцінюванню. То нічого?

ВІК: 12:10
Іра, я не ставлю, Наша казна не хоче печатку

EVGENIY: 12:16
підняв статтю про оцінювання

Тетяна: 12:17
EVGENIY, мусить щось прийти (лист від ДКУ) ?

Іра: 12:18
EVGENIY, тре ба ставити в анкеті печатку ?

EVGENIY: 12:21
Іра, ні

EVGENIY: 12:21
Тетяна, я ж статтю підняв щоб Ви читали, а не я)))

Лариса: 12:27
Основний висновок зі статті про анкету: заохочення у разі отримання позитивного результату оцінювання на жаль,НЕМАЄ.

Лариса: 12:28
тільки марна витрата 7 аркушів паперу на саму анкету і 1 аркуша на супровідний лист.

Альона: 12:29
хтось знає, десь оприлюднюються результати оцінки гол.буха?

Лариса: 12:29
Альона, хваліть себе по максимуму в тій анкеті. Ніхто не зможе перевірити чи то так

Альона: 12:34
Лариса, я вже 5 років пишу одне і теж, тільки рік змінюю. не знаю, чи читає казна це взагалі? хочу знайти результати зовнішнього оцінювання

Андрій: 12:44
Хто знає підкажіть. Якщо телефонна компанія змінює нашій установі номер телефону (а він є вказаний у ЄДР), чи треба вносити в ЄДР зміни ?

Людмила: 12:56
Добрий день. Підкажіть алгоритм дій по талонам АВІАС

керр: 13:30
Андрій, треба вносити в ЄДР зміни ... «Зміна інформації для здійснення зв’язку»

Наталія: 13:42
Добрий день, колеги! Підкажіть будь ласка, за яким КВК здійснювати видатки на виготовлення технічної документації із землеустрою, це повинно бути тільки програма 7130 або можна брати наприклад 4060 якщо це ділянка будинкукультури?

ФСН: 13:51
Наталія, ми платили по іншому КПК, по КЕКВ 2240 як трєтю чергу

Леся: 13:56
Чи є перевірки звітів від статистики? І чи є якісь штрафи якщо невірно пораховано і вкзаано у стат.звітах середньооблікову к-сть працівників ?

Галина: 14:18
Наталія, можна по 4060

Віталій: 14:29
Доброго дня! підкажіть будь-ласка може хто стикався з подібним: ОМС отримали благодійну допомогу у вигляді основних засобів, які одразу були передані рішенням сесії на комунальне підприємство! як правельно провести таку операцію по бух обліку у частині саме приймання, адже міська рада не планує вводити їх в експлуатацію та має намір передати їх як

Віталій: 14:29
"об'єкт який не введено в експлуатацію"

EVGENIY: 14:31
Віталій, для цього є рахунок 1815

Віталій: 14:51
EVGENIY, дякую!

Віталій: 14:52
Підкажіть для такої операції таких проводок достатньо? Дт 1815 — Кт 6611; Дт 1311 — Кт 1815; Дт 6611 — Кт 5411.

EVGENIY: 15:00
Віталій, це не внутрівідомча передача, проводки не вірні зовсім

Віталій: 15:02
якщо можливо є посилання де правильно написано про такі випадки скиньте посилання я почитаю, у мене таке вперше тому я зовсім не розумію як правильно робити!

EVGENIY: 15:06
Віталій, це надходження в натуральній формі , довідку роіть і все інше

EVGENIY: 15:07
Віталій, а коли передаєте то це просто списання для вас 8511 1815

Віталій: 15:07
Дт 1815 — Кт 2117; Дт 2313 — Кт 7511; Дт 2117 — Кт 2313 передача Дт ?- Кт1815 так може бути!? Довідка зроблена, залишилось оприбуткувати

EVGENIY: 15:08
Віталій, да саме так 8511 1815

EVGENIY: 15:08
ну або 8013 1815

Віталій: 15:13
Велике дякую за допомогу!

Лілія: 15:16
Віталій, а чому благодійник напряму не передає комунальному підприємству? Нехай вони у себе довідки складають про натуральну і все інше

Лілія: 15:16
оці такі транзитні операції то тільки зайвий клопіт всім

Лілія: 15:17
і лоігки нуль. Отримувати і приймати на баланс, складати купу документів щоб потім передати...

EVGENIY: 15:21
Лілія, 👍

Лілія: 15:22
HELP!!! Колеги, в кого був досвід виплати поворотної грошової допомоги патронатним вихователям? На підставі чого її здійснювати? Яку суму?

Віталій: 15:22
Розумію! Але нас ніхто не питає! У нас підписані меморандуми і по ним благодійка повинна відобразитись у міській раді, а потім робіть з нею що хочете!

Юлія: 15:38
Дорбого дня, чи має заява на ПСП бути написаною від руки? Чи можна шаблоном?

Наталія: 15:45
Юлія, ми шаблон всім даєм

Лілія: 15:52
Віталій, треба якесь колективне звернення від всіх ОМС на мінфін і ДКСУ щоб максимально ці всі процедури по отриманню благодійки спрощували, а не , навпаки, якісь нові форми звітів вигадували

Таїсія: 16:05
Доброго дня! Підскажіть будь-ласка що робити із зовнішнім сумісником! 04,02,2025 прийняли на роботу а 26,02,2025 людина іде на лікарняний. Читала на сайті що до 04,04,2025 не платимо лікарняні зов.суміс. А що у табелі ставити? Лікарняний але не платимо його?

Р.: 16:08
Завантажила з бланків головну книгу (версія 2.5). Вручну внесла залишки за субрахунком на початок місяця. Рознесла суми по ордерах. У залишках на кінець місяця суми не відображаються, вибиває #Н/Д. Що роблю не так?

EVGENIY: 16:10
Р., там є мій емейл вишліть я подивлюсь, звідки можна вгадати що ви там робите не так, може ви замість цифр там букви ставите, висилайте я подивлюсь

Оксана: 16:13
Як показати в 4ДФ аліменти, які стягуються з працівника за рішенням суду, якщо немає номера ІДЕНТИФІКАЦІЙНОГО дружини??

Р.: 16:15
EVGENIY: Вислала. Дякую.

ССД: 16:16
Лілія, робили реєстр для казни де вказували кому, на який рахунок і яку суми, але це було у 2021 році коли масово перераховували, тепер, здається, потрібна службова від відповідальної особи, бухгалтер не зотбов'язаний знати їх Положення

EVGENIY: 16:19
Р., ви читали сторінку ЧИТАЙ???

EVGENIY: 16:20
Р., я багато бачив але таке перший раз )))

EVGENIY: 16:21
Р., навіщо ви написали скрізь слова РАХУНОК і ще й номер поставили ))) https://i.imgur.com/sIONcoi.jpeg

Лілія: 16:21
ССД, дякую

EVGENIY: 16:22
Р., як би прочитали ЧИТАЙ то може не помилилсь би ось дивіться одразу все рахує https://i.imgur.com/xqJGFhB.jpeg

EVGENIY: 16:27
Р., а саме головне що в питанні ЩО Я РОБЛЮ НЕ ТАК, ніхто б не здогадався що ви таке там робили ))) Тому я вважаю такі питання задавати не дуже коректно тільки якщо до екстрасенса звертатись

Р.: 16:27
EVGENIY: Вибачте. Не догледіла. А чому залишок на кінець місяця подвоєний?

EVGENIY: 16:30
Р., в якій комірці?

Р.: 16:31
EVGENIY: E35

EVGENIY: 16:32
Р., ага бачу, дивлюсь

EVGENIY: 16:34
Р., я зараз качаю на сайті головну ставлю залишок на початок і в мене не подвоює, а в вашому екселі подвоює, то треба подумати що ви там зробили ще ((

Р.: 16:37
EVGENIY: Щиро дякую що забрала ваш час. Не шукайте мою проблему.

EVGENIY: 16:37
Р., я тут безсилен, скачайте файл заново і заповніть як треба, що ви там зробили я не знаю

Р.: 16:37
Внесу знову. Дякую

EVGENIY: 16:39
Р., і рахунок 5512 пасивний тому задишок у нього в кредиті, поставте з мінусом в кредит

Р.: 16:44
EVGENIY: Зрозуміла. Добре

Відповісти

Повернутись до “Архів чату buhgalter.com.ua”