Доброго ранку, гарного дня!
Олена :08:03
доброго ранку, вдалого та мирного дня
EVGENIY :08:38
Доброго ранку всім, гарного дня :)
Олена :08:50
Доброго дня!
Іванка :09:23
Добрий день! Виникло питання оренди авто Сільською радою у ФО? Хто стикався з таким питанням?
EVGENIY :09:59
Іванка, ось щось схоже
Дарина :11:01
доброго дня. виникла потреба у суміщенні, але розміри доплати не передбачені колективним договором?як діяти в таких ситуаціях?
Іванка :11:12
EVGENIY, дякую, але це трошки не те...Цікавить оренда на довгий термін, облік, як визначити суму оренди...
Галина :11:17
Дарина, а до чого тут визначення колективним договором? доплата за суміщення визначена законодавством. Ви ж не дивитесь в кол.коговір коли визначаєте відсоток вислуги
Дарина :11:27
Галина, ст. 105 Кзпп
керр :11:36
Дарина, якщо бюджетна установа, то дійсно уже все визначено не більше 50%... для не бюджетних самостійно може бути і 100
Галина :11:58
керр,
Галина :12:01
Дарина, постанова 1298. Пункт 3, підпункт 3
Христина :12:05
Якщо зі складу видають запаси кілька разів на квартал (по накладних вимогах) чи можна списання запасів зробити олним актом вкінці кварталу ?
Христина :12:05
чи треба тільки щомісяця робити списання?
Олена :12:06
Вітаю. У попередньому місяці в Додатку 1 показано однією стрічкою нараховану зарплату та лікарняний (5 днів). Підкажіть, будь ласка, як правильно зробити уточнюючий звіт і показати окремо зарплату та лікарняний. Дзвонила у пенсійний, не беруть слухавку.
Христина :12:07
і як оформити передачу зі складу в користування принтера (1113 рахунок) кадровику (який не є МВО). МВО за цей принтер залишається завгосп, а кадровик тільки ним користується
EVGENIY :12:08
Христина, треба просто ввести в експлуатацію, а до цього часу на складі він повинен був висіти на 1312
Дар'я :12:09
Вітання!Підскажіть будь ласка, як саме процедурно по складенню акта технічного стану при списанні оз та інма, хто має його робити? Кожен член же не можу розумітисть на всіх видах майна.
EVGENIY :12:09
Дар'я,
Христина :12:10
EVGENIY, але який документ (акт чи що?) оформляти з користувачем принтера? бо ж він не є МВО. Тобто після видачі зі складу МВО не зміниться
EVGENIY :12:12
Христина, акт введення в експлуатацію, мво тут ні до чого, вам треба з 1312 поставити на 1113 і нарахувати знос 50% , поки він на складі це все не робиться
Христина :12:13
розумієте про що я? як оформити що МВО не міняється, але що принтер зараз у кадровика в кабінеті.
EVGENIY :12:13
Христина, це ваш внутрішній облік, яка там у вас деталізація обліку нам не відома, кабінет кадровика може бути МІСЦЕМ ЕКСПЛУАТАЦІЇ
Христина :12:15
А як (яким документом?) покласти відповідальність за той принтер на кадровика (бо ж він не є МВО в установі) ?
Валентина :12:17
Христина, У кожному кабінеті повинен бути відповідальний за збереження матеріальних цінностей,які там знаходяться.От він і розпишеться у журналі МВО що цей принтер знаходиться у нього.
Валентина :12:18
Христина, Я думаю,що не тільки принтер так у вас....
Валентина :12:19
Христина, а меблі як тоді у вас? На кому?
Валентина :12:20
Христина, Чи кадровик сидить на полу із принтером?:)))
Валентина :12:20
Христина, ....а комп ?
Христина :12:21
Валентина, це журнал про відповідальних за збереження по кабінету веде МВО ?
Андрій :12:23
Валентина, чи може бути кілька осіб відповідальних за збереження майна? Наприклад, дитяча група у дит.садку- там кілька вихователів, помічники вихователів. Майном всі користуються, за кимось конкретним не закріпиш
Дар'я :12:27
EVGENIY, не знайшла відповіді на власне питання.
Валентина :12:30
Христина, Якщо у Вас завгосп за все відповідає, то він веде журнал видачі та переміщення мат.цінностей,де розписуються всі хто їх отримав і користується.
Валентина :12:33
Христина, ...тільки ж при звільненні того чи іншого перевірте наявність мат.цінностей :) ,щоб завгосп за недостачу не платив.
Ольга1 :13:20
Добрий день, колеги Вам приходить 2 квитанція повідомлення про прийняття (нова форма) у кабінеті платника? Неприходить з вчорашнього дня
Валентина Ів :13:29
Ольга1, Добрий день .Зранку відправили через Медок - квитанції 2 нема
віка :13:36
Валентина Ів, вчора відправила через кабінет. глухо. відправила ще раз
Оксана :13:53
І ми вчора відправили повідомлення і все... чекаємо...
віка :14:00
Оксана, була в податковій. вони бачать що відправлено в Пенсійний. кажуть прийнято.
Уляна :14:09
Підкажіть, чи можна буде порушенням якщо зміни до річеоно плану внесли 01 травня, а опублікували їх 2 травня, хоча договір укладено 1 травня?
татка :14:35
доброго дня, чи потрібно опадатковувати вартість витрат на оздоровлення військослужбовцям та членам їх сімей? де почитати?
Наталія :14:44
Уляна, по закону у вас є 5 днів на оприлюднення змін від дати протоколу
Уляна :15:09
Наталія, тобто закупівлю можна проводити якщо зміни не внесено, але не опубліковано
Юлія :15:20
Придбано комп'ютерну техніку для облаштування робочого місця працевлаштованого працівника з інвалідністю. Центр зайнятості повертає ці кошти, робимо відновлення касових. Як тепер показати цільове фінансування та збільшення основних засобів?
EVGENIY :16:26
Юлія, а може це ваші доходи власні? А не відновлення каси