Архів чату за 10.07.2026 Пт (36)

Тут зберігається архів спілкування в чаті на порталі
Відповісти
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Регіон: Харьковская область
Дякував (ла): 155 разів
Подякували: 1422 рази
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

EVGENIY :08:32
Дорого ранку, всім гарного дня

:) :08:46
Навзаєм

Вікторія :09:18
Доброго ранку. Усім гарного і мирного дня.

Валя :09:35
Доброго ранку) Підкажіть, будь ласка, як у звітності з ЄСВ відобразити день відпочинку за здавання крові

123 :09:59
Добрий день. підкажіть будь ласка, яким документом правильно списати поштові марки? акт списання запасів не підходе?

EVGENIY :10:00
123, https://buhgalter.com.ua/articles/buhga ... -znayomih/

123 :10:00
EVGENIY, дякую

катя :10:36
добрий день допоможіть заповнити меню вимогу на воду в бутлях для відвідувачів вона

Олена :10:36
Добрий ранок, підкажіть, чи можуть комунальні підприємства закупати та видавати місцевий мат резерв, якщо вони платники ПДВ чи тільки ОМС?

Люба :10:40
Добрий день, лікарняний відкритий після звільнення працівника, він не оплачується?::

керр :10:42
Люба, не розглядається і не оплачується, якщо відкритий з наступного дня, що слідує за днем звільнення

Дар'я :11:03
Доброго дня. Яку матеріальну допомогу ставити директору Центру надання соціальних послуг? оклад з ЄТС чи оклад з ЄТС помножений на коефіцієнт 2,5?

Оксанка :11:07
Дар'я, ну якщо ж оклад вже піднятий на 2,5, то відповідно такий розмір матиме і мат.допомога на оздоровлення.

Дар'я :11:15
Оксанка, дякую, я теж так думала але чомусь почала сумніватись

Оксанка :11:16
Дар'я, ну по штатному ж у вас вже новий аклад, як ви можете по старому нарахувати...

Оксанка :11:16
Дар'я, оклад*

Наталія :11:18
Підкажіть по змінам до порядку 76 бронювання, якщо військовозобов'язаних в списку одна людина (виключено одного сумісника), та квота на бронювання 50%, чи потрібно цю одну особу розброньовувати?

керр :12:16
Наталія, п..13 порядку 76

Наталія :12:44
П ідприємство - "Державний орган"

Наталія :12:45
п.13 не прописано про державний орган

олена :12:47
Валя, він же оплачений по середній, як звичайний день

медколедж :13:10
Доброго дня. Підскажіть, будь ласка, якщо в заступника директора коледжу є педагогічне навантаження та звання "старший викладач", чи поширюється підвищення за звання на його оклад як заступника чи тільки на оклад як викладача. Дякую.

Леся :13:31
медколедж, тільки на оклад викладача

Юля :13:32
Добрий день , чи можна після приняття звіту з типо звітний , подати звітний новий лише ФОП в 4 ДФ ?Чи залишиться звіт з типом звітний актуальним ? чи збережуться дані ?

медколедж :13:34
Леся: Дякую

медколедж :13:36
Леся: А підскажіть, де це можна прочитати, щось не можу знайти.

медколедж :13:39
Юля, нам колись пояснювали, що звітний "цементується" в системі. Коригування проводиться новим звітним і після спливу термінів подачі - уточнюючим

Леся :13:49
медколедж, № 1391 від 28.12.2021 року ,тільки за години викладацької роботи

медколедж :13:54
Леся, Дякую.

Юля :14:04
медколедж, Тобто можна подати звітний , потім можна подати ще новий звітний, але лише на коригування ? , обто ящкщо пропустили людину в додатку 4 , можна подати лише додаток 4 на 1 людину ?

Тоді буде актуальний звітний ?

а звітним новим лише додаємо дані до попереденього ?

медколедж :14:07
Юля. Так. Якщо Звітний прийнятий, то новим звітним ви робите коригування. Виправляєте тільки рядки, в яких помилка.

Тетяна :15:17
Добрий день.Працівник в кінці червня пішов на довготривалий лікарняний.Чи можна йому виплатити в липні квартальну премію за 2 квартал,якщо в липні не буде відпрацьовано не одного дня

керр :15:22
Тетяна, це ж за "зароблений" період, наврядчи у положені є такі обмеження)

Тетяна :15:23
керр, дякую,я теж так думаю.

Відповісти

Повернутись до “Архів чату buhgalter.com.ua”