Нарахування премії
-
- Мандрівник
- Регіон: Волынская область
Як нарахувати премію, в якому розмірі, якщо частину місяця працівник був на лікарняному? Відповідно до фактично відпрацьованого часу чи в повному розмірі?
-
- Мешканець
- Регіон: Донецкая Область
- Дякував (ла): 9 разів
- Подякували: 5 разів
Це залежить від того, що у вас написано в положенні про преміювання. Наприклад, у нас визначено, що не здійснюється преміювання за період находження у відпустці та на лікарняному.
Добрий день! Чи можливо нарахувати працівнику премію, якщо він звільнився 20.10.2016, а наказ про преміювання 27.10.2016?
-
- Квартирант
- Регіон: Ровенская область
постанова 268 від 06.04.16. Там чітко не вказано граничний розмір премії,а тільки сказано що в розмірі 20% посадових окладів загального фонду(всіх працівників).Так що на мою думку всі оклади працівників помножте на 12*20% і побачте чи виплатили ви премію за рік в такому розмірі,якщо ні,так отримуйте..владка писав:чи обмежений розмір премії працівників, які виконують функції з обслуговування? на який нормативний акт спиратися?
-
- Квартирант
Ваше положення про преміювання,там повинно бути вказано.Иришка писав:Чи прописано десь, що звільненому працівнику премія не виплачується?
-
- Мандрівник
- Регіон: Харьковская Область
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 14 разів
якщо чіткіше, оклади саме тих працівників, які вик. функц. з обслуг.?інших (держслужбоців наприклад) не враховувати? Я вас правильно зрозуміла?pppppppppp* писав:постанова 268 від 06.04.16. Там чітко не вказано граничний розмір премії,а тільки сказано що в розмірі 20% посадових окладів загального фонду(всіх працівників).Так що на мою думку всі оклади працівників помножте на 12*20% і побачте чи виплатили ви премію за рік в такому розмірі,якщо ні,так отримуйте..владка писав:чи обмежений розмір премії працівників, які виконують функції з обслуговування? на який нормативний акт спиратися?
-
- Квартирант
(((здійснювати преміювання працівників відповідно до їх особистого внеску в загальні результати роботи у межах фонду преміювання відповідного органу, утвореного у розмірі 20 відсотків загального фонду посадових окладів за рік та економії фонду оплати праці.))). Я розумію,що всі оклади працівників вашого підприємства,а не тільки тих,які викон.функц.з обслуговування
-
- Новачок
- Регіон: Одесская область
доброго дня!
якими нормативними актами врегульовано питання виплати премій зі спецфонду? які максимальні розміри виплати працівникам? можливо хтось стикався в своїй практиці з даною ситуацією!? буду вдячна за відповідь!
якими нормативними актами врегульовано питання виплати премій зі спецфонду? які максимальні розміри виплати працівникам? можливо хтось стикався в своїй практиці з даною ситуацією!? буду вдячна за відповідь!
-
- Мешканець
- Регіон: Херсонская Область
- Дякував (ла): 6 разів
- Подякували: 5 разів
І мене цікавить це питання!IRINA789 писав:доброго дня! підкажіть будь ласка який може бути максимальний відсоток премії у сільського голови? де можна знайти підтвердження даної інформації?
-
- Новачок
- Регіон: Одесская область
можливо Вам допоможе стаття:IRINA789 писав:доброго дня! підкажіть будь ласка який може бути максимальний відсоток премії у сільського голови? де можна знайти підтвердження даної інформації?
-
- Новачок
Добрий день підкажіть будь ласка чи потрібно нараховувати та виплачувати премію звільненому працівнику бюджетної сфери і в якому документі відобразити цю виплату(наказ на звільнення або наказ на премію).Чи є які строки по нарахуванню та виплаті звільненому працівнику премію(працівник звільнився 14 квітня,а наказ на преміюванняза 1кв. був підписаний 26 квітня )
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Регіон: Харьковская область
- Дякував (ла): 146 разів
- Подякували: 1379 разів
- Контактна інформація:
-
- Новачок
-
- Мешканець
- Регіон: Сумская область
Добрый день. Подскажите пожайлуст, можно выплатить премию сотруднику, который сейчас на больничном, но в конце месяца будет выходить . Премия не зависит от фактически отработанного времени, в твердой сумме и к определенному событию.
- Olga_K
- Коронована особа
- Регіон: Запорожская область
- Подякували: 130 разів
премія згідно колдоговору-положення про преміювання, а взагалі-це можливо - працівник знаходиться у трудових відносинах та й премія планується до свята-тут кількість відпрацьованого часу не важлива
-
- Мандрівник
- Регіон: Тернопольская область
Доброго дня! В якому розмірі нарахувати премію старшому тренеру-викладачу? В наказі написано "в розмірі посадового окладу". Посадовий оклад 4000 грн. чи з підвищенням за старшого 15% 4600?
- musia2010
- Квартирант
- Регіон: Ровенская Область
- Подякували: 4 рази
з підвищенням, це утворюється новий посадовий окладdussh-2@ukr.net писав:Доброго дня! В якому розмірі нарахувати премію старшому тренеру-викладачу? В наказі написано "в розмірі посадового окладу". Посадовий оклад 4000 грн. чи з підвищенням за старшого 15% 4600?
Допоможіть будь ласка порадою!! Я працюю на державній службі, із 25 жовтня 2018р і до нового року я знаходжуся на лікарняному, чи маю я право на премію якщо є наказ за листопад і за грудень. В наказі за листопад моє прізвище є, але виплату я не отримала і чи повинна я підписувати цей наказ? будь ласка допоможіть мені порадою!!
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Контактна інформація:
Премія зі дні лікарняного ніколи не платилася! В у цьому ж її суть, премія за підсумками роботи за місяць, якщо ви не робили то за що вам премія?axakym писав:Допоможіть будь ласка порадою!! Я працюю на державній службі, із 25 жовтня 2018р і до нового року я знаходжуся на лікарняному, чи маю я право на премію якщо є наказ за листопад і за грудень. В наказі за листопад моє прізвище є, але виплату я не отримала і чи повинна я підписувати цей наказ? будь ласка допоможіть мені порадою!!
-
- Мандрівник
- Регіон: Черниговская область
- Дякував (ла): 9 разів
Доброго дня. В мене виникли сумніви. Наш співробітник в грудні 2022 року був у відрядженні. Планова зарплата за грудень більше, ніж середньоденна, розрахована за даними двох попередніх місяців. Дні перебування у відрядженні оплачуються як звичайний робочий день. В наказі про преміювання за грудень написано, що виплатити премію у відсотках до окладу пропорційно відпрацьованому часу. Як розцінювати дні відрядження. Чи нараховувати премію за ці дні? В положенні про преміювання описано, що "Розмір преміювання визначається до фактично нарахованої заробітної плати за відповідний місяць." Про перебування у відрядженні нічого не вказано.
Доброго дня. необхідна порада. Заступник директора з НВЧ на 0,5 ст. Премія до свят в наказі в Розмірі посадового окладу. Це від повного окладу чи від 0,5 окладу? З підвищеннями чи від тарифного розряду? Як вірно розрахувати?
Востаннє редагувалось 06 грудня 2023, 16:49 користувачем Тана, всього редагувалось 1 раз.
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Контактна інформація:
так 0,5 це і є його ставка, а якби він працював на 0,1 ставки то премію до свята ви б йому платили в розмірі цілої ставки? Думаю в такому разі у вас питань не виникло, а от на 0,5 ставки ви засумнівались )))
Дякую!!! Просто ніде не знайшла чіткого пояснення, тільки основні загальні понняття. Ще раз дякую