Добрий ранок)))) Гарного, легкого дня та позитивного настрою)))
ОМС 08:11
ВСЕМ БОДРОЕ ДОБРОЕ УТРО!!!)))))
Тат_яна 08:13
Доброе утро!
Тетяна 08:32
Добрий день, підскажіть чи здійснював хтось вже оплату в новому сдо? коли підтягую файл в підписантах операціоніст очікую візу, а у нас його нема, що робити? тільки бухгалтер, керівник та печатка
Інна 08:33
У терцентрі купили теплий спецодяг. Поставити на рахунок 1113 чи 1114?
катерина 08:36
Тетяна, доброго дня - вчера столкнулись с этой же проблемой - позвонили в свое казначейство, оно связалось с казной выше и нам убрали операциониста из програмы - теперь сразу подписывает бугалтер
ГАННА 08:40
Інна, 1114
ГАННА 08:41
доброго ранку, як просто оновити програму фіндокументи?
ГАННА 08:45
встановлюю оновлення в папку пм, а відкривається 21 рік
ЛюдКа 08:45
Всім привіт!!!!!Гарного дня та позитиву!!!!
Тетяна 08:45
катерина, Дякую!
Тат_яна 08:47
ЛюдКа, Раненько сегодня добралась до чата!
люда 08:52
доброго ранку! підкажіть проводки на придбання прогнамного забезпечення
новичок 08:53
кто может подсказать ,что это за новая форма подачи на прием в налоговую,в частности указывать гиг-контракт - что это за зверь и кто ее должен подавать?
Оксана 09:01
Доброго ранку! Абонентське обслуговування з централізованого водопостачання та водовідведення - КЕКВ 2272?
Алла 09:04
Оксана , ТАК КЕКВ 2272
Ксю 09:09
Вчора писали як архівувати платіжки в програмі ПМ. Напишіть ще раз. Дякую
СтефаНа 09:09
люда, програмне забезпечення відразу ж списується на витрати, вам же не передавали авторські права
Оксана 09:11
Алла, Дякую
Наталья 09:15
Доброе утро! Подскажите, пожалуйста, проводки по начислению налога на землю. Дт 8411 Кт 6311? Или Дт 8511? Оплачивали по КЕКВ 2800, а там, вроде бы, необменные операции только или я ошибаюсь?
San 09:18
Доброго ранку, в 5 таблиці звіту ЄСВ-ПДФО скількома строчками показуєте внутрішнє переведення працівника на іншу посаду, однією чи двома?
Юрій 09:25
San, Факт переведення на іншу постійну посаду/роботу чи переміщення відображаємо одним рядком. Якщо працівник — основний, у графі 07 указуємо категорію особи «1», якщо сумісник — «2». У графі 10 — дата початку роботи на новому місці. У графі 12 проставляємо «1», зазначаючи, що це рядок з інформацією про переведення. Кадрові графи 13 — 15 заповнюємо
Анна 09:27
San,
San 09:28
я теж так думав, і читав на цьому сайті цю ж статтю
San 09:30
працівник перевівся в серпні, що показали однією строчкою, в жовтні звільнився і став в центр зайнятості, а там, спеціалісти згідно даних пенсійного бачуть що в вересні було не переведення, а прийняття
San 09:31
ми доказували, що це переведення, дзвонили в обласний пенсійний, спеціалісти перевірили звіт, сказали, що у вас все вірно подано. Однією строчкою, з галочкою.
San 09:31
що це мабуть проблема в програмному забезпеченні. І посовітували звернутися в пенсійний фонд України.
San 09:32
мин аписали їм офіційного листа, з прикладами по двом людям, по яким однією строчкою вказано переведення.
San 09:33
сьогодні отримали від них офіційне роз'яснення. що переведення, як і раніше треба показувати двома строчками, і галочку ставити і там і там. Отак
San 09:35
у нас в вересні 212 чол перевелось (зміна структури). Тепер коригувати всих прийдеться.
San 09:35
Хоча ще раніше, на деяких бухгалтерських сайтах, в статтях писали що тьреба як і раніше - двома строчками...
San 09:36
просто та галочка виходить "для мебелі" придумана
Алла 09:39
Наталья: податки це необмінні операції Дт8511
ГАННА 09:41
чи можна ще приймати паперові лікарняні?/
Мария 09:46
Доброе утро. Подскажите, пожалуйста, как загружать в новом СДО больничные?
ВОМС 09:50
Доброго дня, Підкажіть, будь-ласка, як почистити базу даних в казначейській програмі,, Пише: не вдалось зформувати dbf файл.
Оксана /я 09:52
підкажіть якщо в државній службі був ранг 4 (700 грн) категорії Б , який буде наразі якщ уе ОМС спеціаліст 1 категорії
Іра 09:52
Підскажіть будь ласка неможу подати заявку на лікарняні. Електронні лікарняні за рах устан показувати в заявці якщо перший лікарняний з 23.11. по 26.11 і він є первинним?
Оксана /я 09:52
Іра, так
Іра 09:53
Оксана /я, Фонд не приймає. Помилка не пише кількість днів на оплату за рах. фонду
Оксана /я 09:53
Іра, вторинний буде з 27 .тільки один день за рах підприємства
Іра 09:54
Оксана /я, тоді я первинний не показую, починаю з продовженого?
San 09:54
треба показувати всі лікарняні які є, не залежно від того, за чий рахунок вони
Оксана /я 09:55
Іра, да, ставите 2 пишите дні , тільки ж на один менше
Іра 09:55
Оксана /я, Дякую
Оксана /я 09:56
San, за рах п-ства не показують
San 09:56
показують
Оксана /я 09:56
хто знає будь ласка 09,52
San 09:58
треба показувати всі лікарняні, і ті яки по 2 -3 дні за рах установи. бо, в майбутньому, при новому лікарняноу, перевіряючі заявку в ФСС не побачать що людина була ці 2-3 дні на лікарняному і у низ з вами не зійдеться середньоденний
San 09:58
ви в Медку подаєте зявки?
Іра 09:59
San, так
San 10:01
в строчці з першим лікарняним, який повністю за рахунок підприємства. Він у вас червоним горить, з помилкою, в ячейках, там де дні і сума зарахунок ФСС.
San 10:02
станьте на ці ячейки, і просто поставте "0". Вони і далі при перевірці будуть червоними. Але, не звертайте уваги і відправляйте заявку з помилками. ІІ повинні прийняти. Нам пояснювали ввідділенні ФСС.
Полінка 10:03
Доброго ранку. СДО в когось працює,новий інтерфейс?
San 10:03
проставте в "червоних" ячейках нулі і відправляйте помилколвим.
San 10:05
нам телефонували з Фонду, іпояснили як подавати заявку. Подаємо так вже другий рік
Тат_яна 10:06
San, подавала заявку на финансирование с продолжением без первичного БЛ (он как раз был 5 дней) Заявка была принята, профинансирована и принято уведомление о выплате. Не знаю, насколько это правильно, но факт есть факт
Оксанчик 10:06
Полінка, в СДО не могу тоже зайти
0303 10:08
Очень хочется разработчикам их "интерфейс" изрядно поправить! И не в электронном варианте.
Тат_яна 10:09
0303,
0303 10:10
С таким "оновленням" мы скоро скатимся к бумажкам опять
Тат_яна 10:10
0303, озвучено пожелание большинства!!!
0303 10:11
Я не кровожадная, но скажите где они сидят?
Лариса 10:13
Пішла ставати на військовий облік, а вони мене прогнали геть- ще не знають як це ма є бути
San 10:13
Тат_яна, на прошлой неделе приходила на 3 дня плановая проверка ФСС. В начале 20го года не включили в заявку один больничный за 3 дня, полностью за наш счёт. Они целенаправленно его подняли и сверяли. Может теперь, в связи с ел. вариантом, такие не надо подавать. Но в начале того года нам говорили подавать все которые есть
Тат_яна 10:15
San, та да, у меня были в этот раз все электронные БЛ. Пусть поднимают что хотят, у нас же только протокол и скан с база ПФ, так что...
Віктор Федорович 10:16
Тат_яна, 0303, нове СДО- це покращення життя бухгалтерів вже сьогодні :)))
Тат_яна 10:20
Віктор Федорович, как там раньше звучало: "Спасибо партии родной за доброту и ласку..." Мы оценили.
0303 10:22
Віктор Федорович, больше всего мне нравится пункт 1.1 в документації користувача, где написано-"ПТК "КК-К"(СДО)- надійна і проста у використанні система ...... ОООчень сомневаюсь, почему-то!
Ольга 10:27
Я вот в СДО пол часа зайти не могу
Віктор Федорович 10:27
0303, очередная рекланаяшумиха. Народ устал от пустой болтовни.
Світлана 10:27
Добрий день, СДО працює?
Олена* 10:27
Добрий ранок. Як відмінити підпис керівника в е-звітності?Звіт не відправлений, необхідно внести зміни
Елена 10:35
Світлана, працює
Елена 10:36
Олена*, кажется придется отправить и чтоб казна вернула
ГАННА 10:38
Колеги підкажіть будь ласка проводки виправлення помилки те,що мало бути зараховано на 1114 є на 1113,?
Лілія 10:43
На сайті Казначейства вже є оновлення для ПК Фіндокументи.
Міла 10:43
Добрий ранок! Чи працює у когось СДО? Пише - Служба недоступна
Ольга 10:45
У мене не працює
Ирина 10:46
у нас теж не працює
ФСН 10:47
НЕ ПРАЦЮЄ!!!
Надія 10:49
Добрий день. Євгеній, змініть, будь ласка, назву кпквк 1006360
Таня*** 10:55
СДО просто чудова програма!!! вона зроблена для полегшення - напевне зайвих кг після свят. Тому що нервів на неї.....дуже багато виходить! Не працює зовсім(
Ольга 11:01
Таня***, так, особливо ще цінна тим що сказали всі повністю документи через СДО
Тат_яна 11:03
Ольга, нам тоже такое сказали...
Таня*** 11:05
Ольга, в нашій казні, щодо кошторису тимчасовго дозволили принести паперові. Але, до обіду все може змінитись)))
к 11:34
Добрий день. Євгенія сьогодні нема? є питання по виготовленню МНМА власними силами. Ніхто не може допомогти?????7
Тат_яна 11:38
Додаток 13 в годовом - казначейские счета указываем? Если да - все открытые, в т.ч. и с остатком 0,00 грн., или только те, где остались на СФ средства?
NeProzorro 11:54
Лариса, військовий облік жінок планують зробити прозорим- все буде оприлюднюватися
Людмила 11:56
Тат_яна, Додаток 13 тепер тільки для рахунків з другими банками, ДКСУ сюди не входить.
Олена 11:56
Оклади обслуговуючих ОМС змінились з 01.01, хто знає?
Наталя 11:56
Лілія, скачала оновлення, а воно пише помилка
Елена 11:58
Добрый день, подскажите пжл, кто-то уже отпралял док через новое СДО ? Как отображаются проведённые казной документы ?
ЛЮДА 11:58
Доброго дня, підскажіть будь ласка проводки, купили системний блок по запчастинам, завлатили за збірку системного блоку
Тат_яна 12:00
Людмила, спасибо
Ирина 12:03
Елена, проведенніе документы имеют статус "Проведений казначейством".
Тат_яна 12:03
ЛЮДА, вопрос: НА ФИГА? Раньше проверяющие это считали офигеть каким нарушением. Зачем нарываться? Вы же фактически не имеете в КВЕДе разрешения заниматься созданием компьютерной техники.
Елена 12:07
Олена, оклади не змінились
ОМС 12:08
Олена, здається ні
Елена 12:08
я правильно імпортую лікарняні в СДО? Платіжні доручення (небюджетні) - зовнішні платежі в СЕП?
ОМС 12:09
Міла, у нас працює, роздрукували виписки
ОМС 12:10
Лариса, (10.13)
Оксанчик 12:12
Елена, я тоже так импортировала
Лена 12:13
Елена, так, якщо МФО отримувача не співпадає з вашим
Елена 12:13
Оксанчик, спасибо, а то боюсь чтото не так отправить
просто таня 12:15
добрый день,кто то здавал ликвидацийный баланс (не ликвидация,а змына бюджета город на отг)ступор на 4дс
111 12:17
дайте пожалуйста ссылку на новую СДО,а то меня все время кидает на старую версию
Сергій 12:18
Олена 12:18
Підкажіть будь ласка. Фінансову звітність потрібно здавати на нових бланках? Тоді чому бланки , які я скачала на сайті не оновлені?
ЛЮДА 12:19
Тат_яна, Ми заплатили ФОПу за збірку, який цим займається
111 12:19
Сергій, спасибо!
Елена 12:20
Ирина, спасибо. В старой СДО флажок становился серым, а как в новой СДО это видно ??? Просто пишется, что проведено казной ?
ОМС 12:21
Олена, а ви що, не в Є-звітності здаєте?
ОМС 12:21
просто таня, мы сдавали
Олена 12:24
ОМС, у нас сови заморочки) Мы делаем развёрнутый отчёт для департамента в экселе.
Лілія 12:25
Зайшли в нове СДО, спробували зробити виписку за грудень- не показує всіх операцій
Таня 12:26
не можу увійти до сдо,пише увімкніть барскриптор,або до нього не має доступу..барскриптор увімкнений,систему перезавантажувала але не допомогло
Олена 12:26
я просто очень разочарована. Мне нужны были обновлённые бланки и воть...
Лілія 12:26
Який би період не вибирав- показує тільки операції за останні дні грудня
Таня 12:27
можливо хтось знає що робити?
Лілія 12:27
Таня, треба телефонувати в Казну. Колеги тут в чаті вчора мені порадили так зробити. Казна напевно в себе якийсь доступ дає, бо запитували прізвища діючих користувачів
ЛЮДА 12:27
Лілія, ми прочитали, що виписки за грудень у старій версії
Таня 12:28
Лілія, але я заходила і вчора і зранку
Лілія 12:29
ЛЮДА, не показує за цілий грудень. Як би дату не міняв
Лілія 12:30
Тільки за 28,12- 31,12
Елена 12:30
Лілія, Шановні клієнти! повідомляємо, що виписки за 2021 рік доступні для формування у старій версії СДО за адресою:
Елена 12:32
Лілія, я сформировала в старой СДО за 30.12.2021 выписку
просто таня 12:36
ОМС, на 12,21 подскажите заполение 4дс.куда что ставить,господи.на конец строка 4310 прочерки,в стр.4300 с минусами ФР плюсовой,что ставить сейчас в 4дс,куда.
Лілія 12:37
Елена, не звернула уваги. Ну побачимо як буде працювати
ОМС 12:38
просто таня, мне казна сказала, что смотреть ликвидационный, в какую строку ставили с минусом, теперь в ту вносить
Юлия 12:39
Підкажіть, будь ласка, до якого числа треба подати в казначейство кошторис?
Елена 12:39
не могу войти в СДО печатью((( , пишет -Не вірний ідентифікатор користувача або пароль, бух и голова зашли подписали все впорядке
просто таня 12:40
ОМС,ого какой развернутій ответ дали.
mery 12:40
Хто подавав заявку-розрахунок з кабінету ПФ? Пише статус "Зареєстровано"............Цікавить, де саме зареєстровано - в мене в кабінеті чи в базі ФСС?
просто таня 12:41
Елена,
просто таня 12:41
найдите свою обасть и позвоните,за 5 минут все решиться.
Таня 12:43
а кто то уже отправил кошторис по СДО? у меня какая то ошибка вылетает
ГАННА 12:45
скинула лікарняні в мене пише, отриано казначейством,а казначейство не бачить?
Мария 12:46
Таня, тоже ошибку выдает
Юлия 12:46
Тоже пытаюсь кошторис импортровать, выдает ошибку
Таня 12:47
фух, думала я что то не так делаю
Таня 12:47
Юлия, а вручную его нельзя никак набрать там? в старой версии вроде можно было
Марія 12:48
Доброго дня! Щоб міська рада могла передати флешки фінансовому управлінню, обов'язково треба це зробити сесією чи дастатньо акту прийому-передачі?
Юлия 12:51
вручную нет кнопки додати, как в плаежках
ОМС 12:58
ГАННА, трохи почекайте, у нас таке було вчора, пізніше побачили
Лілія 13:02
А виписка яка нікудишня в новому СДО...три раза тьху на таку виписку
Лілія 13:05
Оцінка оновлень (нової версії СДО)- двійка з мінусом
Вікторія 13:06
А скан копію кошториса добавлялі в каждое КЕКВ или один раз?
Любов 13:06
Лілія, в старій можна було виписку сформувати в Ексель. В цій тільки в ПДФ можна?
Елена 13:08
Любов, и вообще они такие д...е распечатываются, по всем счетам, зачем? или можно както отдельно
***** 13:15
Любов, спочатку і ПДФ не було....може добавлять
Лілія 13:33
Вікторія, в кожен рядок треба додавати скан кошторису. А для спец фонду- скан кошторису+ зведення по спец фонду
Лілія 13:36
Елена, потрібний рахунок можна вибрати для виписки з переліку рахунків (галочка там де треба)- тоді друкує виписку тільки по вибраному рахунку
Наталія 13:40
Добрий день . Підскажіть як відправити лікарняні СДО.? Імпорт - платіжні доручення (не бюджетні) а далі?
Олена 13:52
Таня, у нас всё село
1111 13:57
колеги, підкажіть, чи треба звільняти працівника, оголошувати конкурс при зміні штатної посади в омс?
керр 13:59
1111, що ж означає зміна штатної посади?
Оксанка 14:01
Підкажіть, працівник, що займає 0,5 ставки ОМС чи може займати 0,5 ставки в іншій установі?
Тетяна 14:09
Елена. Відповідь на питання коригування звітів після повного підписання у Є-звіті.Дії:1) Створити посилку. 2)Додати туди звіт який хочемо відкоригувати. 3) Вилучити цей звіт із посилки. Після таких маніпуляцій звіт можна коригувати
керр 14:10
Оксанка, в ОМС службовець чи посадова особа?
Лилия 14:15
как добавить новые регистрационные счета в СДО,открытые 4,01,2022 в казне
Оксанка 14:20
керр, посадова особа
ОМС 14:21
Оксанка, посадовим особам не можна більше ніде працювать, окрім викладання
Дніпро 14:21
підкажіть, будь ласка, за яку дату фінансуються лікарняні?. дякую
Оксанка 14:23
ОМС, дякую)
**** 14:31
Дніпро, 21-12.2021
Дніпро 14:31
****, дякую
ОМС 14:33
Дніпро,
Дніпро 14:35
ОМС, дякую
Ксю 14:35
Доброго дня.Підкажіть будь ласка на який рахунок відносити умивальник ціною 960 грн та унітаз за ціною 1750 грн?
ФСН 14:43
Лилия, в казну пакет документів для "підключення" нових рахунків
ГАННА 14:47
Колеги підкажіть будь ласка проводки виправлення помилки те,що мало бути зараховано на 1114 є на 1113,?
Оксанка 14:48
Тепер рахунок для сплати військового збору один на область? Чи я щось неправильно зрозуміла?
НАТАЛІ-Я 15:02
Поділіться будь ласка новими рахунками МБ
*** 15:15
в СДО не хватает "Відправити" ((((
Вадимівна 15:15
Ксю, ставите на буд матеріали і актом встановлення списуєте
Лілія 15:20
***, ??? дійсно немає функції відправлення ?
Ната 15:22
сьогодні після візування платіжка автоматично відправилась
Сергій 15:29
доброго дня сдо під печаткою не дає зайти в чому може бути причина підскажіть будь-ласка
*** 15:29
Сергій, звоните на свою казну. Сделают
Сергій 15:29
ок сппасибо
*** 15:30
Ната, а ЮЗ или ФЗ не пробовали?? по ходу флажков цветных тоже не будет!?
Голді 15:34
***, ні флажків, ні загальної суми реєстру... так незручно(((( А ще, наприклад, коли в реєстрі 10 платіжок, візую всі - пише "завізовано 9 документів", але реєстр зникає,а коли потім під керівником заходжу, то всі 10 завізованих...
Олена 15:36
нове СДО на початку бюджетного року тільки "радує"(((
Гуля 15:37
фінансова звітність 4-ДС в кого тяне фінансовий результат на початок року, не знаю як має бути. Пише помилка не відповідає даним на початок року форма 1-дс. Дані по 1-дс ставимо 0.
*** 15:37
Голді, это трЭш - да, 30 платежек, а пишет - 27 докуметов
Оксанка 15:37
Олена, нам завжди радість приносить казна)) В них тільки гарні нововведення...
наталія 15:41
Під печаткою в СДО хтось уже зайшов ? а ще цікавить до кошторису скан.копії добавляти до кожного КЕКВ ?
наталія 15:42
п.с. наша Казна трубку не бере
OlgaV5878 15:43
Добрий день. Хтось уже втягував кошториси до СДО?
Сергій 15:45
наталія, наша також
Голді 15:48
наталія, щодо печатки - ми дзвонили в казну і вони дистанційно щось налаштували. Досить швидко, хвилин 10 і ми зайшли. Напевно вручну надали доступ печатці.
Віктор Федорович 15:50
Голді, покращення вже сьогодні :)))
Оксанка 16:04
наталія, сьогодні впустило під печаткою, ура)))
Таня 16:08
OlgaV5878, да
Таня 16:09
наталія, нет конечно,под одну строчку добавьте,главное ее запомнить и сказать вашему казначю
Ната 16:16
Підкажіть, хто-небудь відправляв платіжку на повернення коштів із залишку ? Відправила через функцію "внутрішні латежі", а в казні вона не вкладається в функцію "з залишку"
Гуля 16:25
Ната носили платіжки на ручно
Ольга 16:26
Доброго дня. По КП ДК 003:2010 назва професії "викладач мистецької школи (за видами навчальних дисциплін)". У мистецькій школі є викладачі: скрипки, фортепіано, баяну, теоретики, образотворче мистецтво. Виникло питання як показувати посаду у штатному розписі. Як у класифікаторі, чи з додаванням конкретно викладач з предмету?
керр 16:32
Ольга, а у наказах про прийняття на роботу як вказано? як правило, має бути розширена назва
Ната 16:33
Гуля:Прийшлось віднести нарочно, хоча в кінці року було попередження "тільки дистанційно"
Ольга 16:36
керр, в наказах вказані посади конкретно. Наприклад "викладач скрипки". Зараз вносимо зміни відповідно до класифікатору
Ольга 16:56
керр, Дякую
Ж. 16:58
Може хтось знає, де можна знайти шпаргалку по заповненню річної фінансової звітності форм 3-дс,4-дс?
Тат_яна 17:01
Ж., журнал Бюджетна бухгалтерія №48 за рудень 2021 р. Передплатіть 1 місяць користування журналом і зможете читати і попередні номери