Добрий день! Підскажіть, якщо премія за лютий виплачена у березні, в розрахунково-платіжної відомості якого місяця ії показати, лютий чи березень?
Юля 09:05
Чи працює в когось СДО?
Светлана ,Суми 09:08
Добрий день. У місяці нарахування такої премії. Якщо нарахували у березні,то і відображаєте у відомості березня.
Светлана,Суми 09:08
Суми, СДО працює.
Олена 09:16
Коли відновить свою роботу сайт ПФУ, що робити з лікарняними?
EVGENIY 09:19
Доброго ранку, миру всім нам!
Марта 09:20
Юля, 09,05 так працює
Гуля 09:45
Добрий ранок перемоги, миру, здоровя всім нам!
Галина 09:51
Доброго дня всім! Колеги,а звіт в ПФ далі здаємо поквартальн
Валя терцентр 09:55
Доброго дня. Хто знає які фірми зараз продають токени? Можливо маєте контакти, скиньте будь ласка...
EVGENIY 09:56
Галина, так він квартальний
EVGENIY 10:00
Валя терцентр, ви хоча б місто своє скажіть
Валя терцентр 10:03
Ужгород
Людмила М 10:03
Людина виїхала за кордон але планує повертаться не звільнятся я повинна нарахувати 2/3 чи зовсім не нараховувати зарплату.
Людмила М 10:04
підкажіть могу я заказ надовати тарифну відпустку
EVGENIY 10:08
Людмила М,
Марина 10:18
Людмила М, оформите отпуск за свой счет
Татьяна 10:23
Здравствуйте, подскажите пожалуйста как списать медикоменты которые были выданы на помощь переселенцам? Каким списать документом можно,
Вікторія 10:31
Підскажіть, як провести в обліку вилучений військоматом автомобіль?
Юля 11:04
Дайте, будь ласка, посилання на вхід в СДО.
Аніка 11:05
Юля,
Ольга 11:05
Юля,
Людмила М 11:09
Дякую всім.
EVGENIY 11:12
Татьяна, як варыант вызьмыть выдомысть видачы матерыалыв на потреби установи, і переродбіть на відомість видачі медикаментів
EVGENIY 11:13
Татьяна, ось тут вона є
Іра 11:23
Підкажіть, винагорода вчителю річна (виплачена в вересні) включаються в розрахунок відпускних??
Галина 11:30
Іра: Ні
Vala 11:37
Доброго дня, підскажить як правильно розрахувати середню зарплату якщо прийнято рішення виплати середньої зарплати за березень зарплату 2 місяців поділити на кількість робочих днів двух місяців и помножити на кількіст робочих днів березня. Чи просто суму зарплати двух місяців поділити на 2? буду дуже вдячна за відповідь
Катерина 11:40
Напруженість директору виплачується лише за робочі дні, а дні лікарняного не включати?
Катя 11:42
Виникла така ситуація. Не можу увійти в СДО. Коли встановлюю з'єднання через cisco перестає працювати Інтернет. Пише "перевірте нет ли опечаток в момент хвоста" Навіть перестає робити Гугл. Як це виправити?
EVGENIY 11:42
Vala, зарплату 2 місяців поділити на кількість робочих днів двух місяців и помножити на кількіст робочих днів березня
EVGENIY 11:43
Катерина, лікарняні це середня а в середню все включено
Vala 11:48
EVGENIY, дякую. Я так и зробила. Сумнів в тому що виходить трохі більше наприклад (6500+6500)/39*22 = 7333,26. Як би більш за середню. Але добре рахую так. Ще раз дякую
EVGENIY 11:49
Vala, значить робочих днів більше
Ірина 11:51
Доброго дня! Підкажіть простій не з вини працівника в ОМС оплачувати в розмірі 2/3 від окладу? інші компоненти заробітної плати не беремо?
EVGENIY 11:51
Ірина,
Ірина 11:55
EVGENIY, дякую
Марина 11:57
головний спеціаліст одного відділу буде виконувати ще роботу начальника іншого відділу. Суміщення з доллатою?
Катерина 12:00
я маю на увазі, напруженість праці (50% окладу) виплачується в повному обсязі не зважаючи чи був директор на лікарняному в цьому місяці
Катерина 12:01
чи виплачується виключно за робочі дні, наприклад: оклад (8000*50%)/20*15, бо відроблено в місяці лише 15 роб днів
EVGENIY 12:03
Катерина, конечно за робочі дні, адже в лікарняних вони вже є, я це ж і написав
Катерина 12:03
дякую
футбол 12:19
хелп! якщо ми у березні нараховуємо з/пл середньомісячну, то у квітні потрібно буде нову середньомісячну визначати чи ні?
EVGENIY 12:23
футбол, а чому ви нараховуєте середню як у вас в наказі написано так і робіть
футбол 12:26
ми нараховуємо за березень середньомісячну. мене цікавить що робити у квітні якщо це не закінчиться. хочеться вкластися в кошторис на 2022 рік. у мене працівники ще відпустку планують.
футбол 12:28
в березні ми рахуємо (січень+лютий / 39 р.д. * 22 р.д. березня) а квітень як рахувати?
EVGENIY 12:28
футбол, ви ж нараховуєте відповідно рішення керівника яке оформлене наказом то ж читайте як там написано
футбол 12:29
до припинення чи скасування воєнного стану в Україні в межах фонду заробітної плати, передбаченого у кошторисі,
EVGENIY 12:30
футбол, так де тут про середню?
футбол 12:34
згідно колдоговору - в розмірі середньомісячної заробітної плати з усіма надбавками та доплатами
к 12:35
футбол, середня обраховується раз і не змінюється
EVGENIY 12:36
футбол, може до квітня будуть статті поки що ось вивчайте
футбол 12:36
всім дякую
Маша 12:44
Якщо в працівника були наднормові ,то для розрахунку середньомісячної ( за 2 м) ми їх включаємо??
Марина 12:46
Як в ОМС оплачувати суміщення посад? ті 2 пункти в постанові 268 не подходят...
Катя 13:00
Виникла така ситуація. Не можу увійти в СДО. Коли встановлюю з'єднання через cisco перестає працювати Інтернет. Пише "перевірте нет ли опечаток в домент хоста" Навіть перестають робити всі інші сайти, нікуди не заходить. Як це виправити?
Наташа 13:10
Катя, спробуйте інший браузер. Або перезавантажте комп. Або почистіть історію в браузері.
керр 13:29
Марина, яка ж у ситуація, що не підходять умови 268?
Марина 13:32
керр, начальник отдела уходит по повестке, а замещать его будет головн специалист из другого отдела. п1 указаны конкретные причины отсутствия не такие как у нас. а п2 это если один и тот же отдел
Марина 13:43
керр, т.е. вакансии у нас нет.. должен быть приказ на покладення виконання обов'язків..... и все...
керр 13:43
Марина, а у згаданому абзаці передбачено - "на працівника того самого структурного підрозділу"?
керр 13:44
керр, має бути розпорядження і усе, на вакансії призначення і оплату 268 не передбачено
Марина 13:49
керр, який виконує обов'язки тимчасово відсутнього керівника або заступника керівника структурного підрозділу, у разі, коли працівник, що виконує обов'язки тимчасово відсутнього керівника структурного підрозділу, не є його заступником;
Марина 13:50
керр, вот из этого я сделала вывод что из того же отдела...
Марина 13:51
керр, отсутствует начальник отдела и его зам или тот кто по посадовым должен выполнять обязанности начальника. Тогда за доплату выполняет тот кто не должен по посадовой этого делать
Марина 13:52
керр, не думаю что где то есть такое что обязанности начальника одного отдела на период его отсутствия выполняет кто то из другого отдела и это написано в его посадовой
Наталія 14:01
Слава Україні! Як зараз оплачувати зарплату керівникам гуртків, якщо вони-сумісники?
керр 14:03
Марина, на держслужбі законом (ст.31) передбачено можливість покладення обов'язків керівника тільки на держслужбовця цього ж підрозділу, а для ОМС пост.268
Анна 14:06
СДО сейчас работает?
... 14:11
чи заходив хтось до пфу? що пише?
Ольга 14:12
Анна, працює
Ольга 14:13
..., немає доступу
... 14:20
Ольга, а сторінка входу є? там де ключ обираеш і пароль пишеш?
777 14:55
..., взагалі немає нічого
Машка 14:57
Чи дає зайти в СДО?
керр 15:00
..., нічого не пише, з сервером не можливо встановити зв'язок
Лілія 16:23
Постанова 221 від 07.03.2022. Хто як вирішив оплачувати?
ЛюдКа 16:24
Всім привіт!!!!Я з України!!!!Обіцяла зранку, не вийшло.
ЛюдКа 16:26
EVGENIY:,Марина,Татьяна ,де ОМС?
Марина 16:28
ЛюдКа, Она в Харькове. У нее относительно все нормально. Держу с ней связь
ЛюдКа 16:28
Марина: Слава Богу!!!!
Анна 16:33
До скольки можно отправлять документы по СДО?
Марина 16:33
Анна, сколько угодно, просто в обработку они могут попасть завтра.
Анна 16:35
Спасибо
EVGENIY 16:37
ЛюдКа,
EVGENIY 16:37
ЛюдКа, я сам тільки ось сьогодні працуюю в нормальному режимі, до цього на пару годин вдавалося і то не кожен день
ЛюдКа 16:38
EVGENIY передивилась бланки, або не знайшла, або їж і немає:заявка про надання доступу до Є-звітність,,скасування доступу. Є-звітність
EVGENIY 16:38
Сподіваюсь з сьогодняшнього дня сайт бухгалтер ком юа будн працювати в звичному режимі, будуть і новини і буду робити архів чату
EVGENIY 16:39
ЛюдКа, їх тут не має, адже вони були на сайті ДКСУ, я не став їх тут дублювати
ЛюдКа 16:40
я до нипх заходила, просять підписатись на них, соромно признатись не виходить не знаю що робити
EVGENIY 16:45
ЛюдКа, до кого заходили?
ЛюдКа 16:46
ссорі, на якийсь сайт конкурентів, буду пробувати далі, чому так розповім пізніше,
EVGENIY 16:50
ЛюдКа, зараз я пошукаю
ЛюдКа 16:52
ДЯКУЮ!!!!!!
Марія 17:01
В СДО пише connection attempt failed. please try again. Це у всіх так, чи якась помилка лише у мене?
EVGENIY 17:11
ЛюдКа,
ГАННА 17:24
EVGENIY, СЛАВА УКРАЇНІ,Отримано автомобіль як благодійна допомога як поставити на баланс??
EVGENIY 17:26
ГАННА, Героям слава
ГАННА 17:30
EVGENIY, мене ще цікавить кошторис і довідка в натулальній формі, як правильно зробити?
EVGENIY 17:34
ГАННА, nen plf'nmcz dct hjpgbcfyj
EVGENIY 17:35
там здається все розписано
ЛюдКа 17:47
Женя дякую!!!!