Архів чату за 14.03.2022

Тут зберігається архів спілкування в чаті на порталі
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Регіон: Харьковская область
Дякував (ла): 150 разів
Подякували: 1396 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

Новачоч 09:01
Добрий день! Підскажіть, якщо премія за лютий виплачена у березні, в розрахунково-платіжної відомості якого місяця ії показати, лютий чи березень?

Юля 09:05
Чи працює в когось СДО?

Светлана ,Суми 09:08
Добрий день. У місяці нарахування такої премії. Якщо нарахували у березні,то і відображаєте у відомості березня.

Светлана,Суми 09:08
Суми, СДО працює.

Олена 09:16
Коли відновить свою роботу сайт ПФУ, що робити з лікарняними?

EVGENIY 09:19
Доброго ранку, миру всім нам!

Марта 09:20
Юля, 09,05 так працює

Гуля 09:45
Добрий ранок перемоги, миру, здоровя всім нам!

Галина 09:51
Доброго дня всім! Колеги,а звіт в ПФ далі здаємо поквартальн

Валя терцентр 09:55
Доброго дня. Хто знає які фірми зараз продають токени? Можливо маєте контакти, скиньте будь ласка...

EVGENIY 09:56
Галина, так він квартальний

EVGENIY 10:00
Валя терцентр, ви хоча б місто своє скажіть

Валя терцентр 10:03
Ужгород

Людмила М 10:03
Людина виїхала за кордон але планує повертаться не звільнятся я повинна нарахувати 2/3 чи зовсім не нараховувати зарплату.

Людмила М 10:04
підкажіть могу я заказ надовати тарифну відпустку

EVGENIY 10:08
Людмила М, https://buhgalter.com.ua/zakonodavstvo/ ... v-organiv/

Марина 10:18
Людмила М, оформите отпуск за свой счет

Татьяна 10:23
Здравствуйте, подскажите пожалуйста как списать медикоменты которые были выданы на помощь переселенцам? Каким списать документом можно,

Вікторія 10:31
Підскажіть, як провести в обліку вилучений військоматом автомобіль?

Юля 11:04
Дайте, будь ласка, посилання на вхід в СДО.

Аніка 11:05
Юля, https://sdo.treasury.gov.ua/SDO

Ольга 11:05
Юля, https://sdo.treasury.gov.ua/

Людмила М 11:09
Дякую всім.

EVGENIY 11:12
Татьяна, як варыант вызьмыть выдомысть видачы матерыалыв на потреби установи, і переродбіть на відомість видачі медикаментів

EVGENIY 11:13
Татьяна, ось тут вона є https://buhgalter.com.ua/blanks/rozumni-blanki-v-exsel/

Іра 11:23
Підкажіть, винагорода вчителю річна (виплачена в вересні) включаються в розрахунок відпускних??

Галина 11:30
Іра: Ні

Vala 11:37
Доброго дня, підскажить як правильно розрахувати середню зарплату якщо прийнято рішення виплати середньої зарплати за березень зарплату 2 місяців поділити на кількість робочих днів двух місяців и помножити на кількіст робочих днів березня. Чи просто суму зарплати двух місяців поділити на 2? буду дуже вдячна за відповідь

Катерина 11:40
Напруженість директору виплачується лише за робочі дні, а дні лікарняного не включати?

Катя 11:42
Виникла така ситуація. Не можу увійти в СДО. Коли встановлюю з'єднання через cisco перестає працювати Інтернет. Пише "перевірте нет ли опечаток в момент хвоста" Навіть перестає робити Гугл. Як це виправити?

EVGENIY 11:42
Vala, зарплату 2 місяців поділити на кількість робочих днів двух місяців и помножити на кількіст робочих днів березня

EVGENIY 11:43
Катерина, лікарняні це середня а в середню все включено

Vala 11:48
EVGENIY, дякую. Я так и зробила. Сумнів в тому що виходить трохі більше наприклад (6500+6500)/39*22 = 7333,26. Як би більш за середню. Але добре рахую так. Ще раз дякую

EVGENIY 11:49
Vala, значить робочих днів більше

Ірина 11:51
Доброго дня! Підкажіть простій не з вини працівника в ОМС оплачувати в розмірі 2/3 від окладу? інші компоненти заробітної плати не беремо?

EVGENIY 11:51
Ірина, https://buhgalter.com.ua/zakonodavstvo/ ... v-organiv/

Ірина 11:55
EVGENIY, дякую

Марина 11:57
головний спеціаліст одного відділу буде виконувати ще роботу начальника іншого відділу. Суміщення з доллатою?

Катерина 12:00
я маю на увазі, напруженість праці (50% окладу) виплачується в повному обсязі не зважаючи чи був директор на лікарняному в цьому місяці

Катерина 12:01
чи виплачується виключно за робочі дні, наприклад: оклад (8000*50%)/20*15, бо відроблено в місяці лише 15 роб днів

EVGENIY 12:03
Катерина, конечно за робочі дні, адже в лікарняних вони вже є, я це ж і написав

Катерина 12:03
дякую

футбол 12:19
хелп! якщо ми у березні нараховуємо з/пл середньомісячну, то у квітні потрібно буде нову середньомісячну визначати чи ні?

EVGENIY 12:23
футбол, а чому ви нараховуєте середню як у вас в наказі написано так і робіть

футбол 12:26
ми нараховуємо за березень середньомісячну. мене цікавить що робити у квітні якщо це не закінчиться. хочеться вкластися в кошторис на 2022 рік. у мене працівники ще відпустку планують.

футбол 12:28
в березні ми рахуємо (січень+лютий / 39 р.д. * 22 р.д. березня) а квітень як рахувати?

EVGENIY 12:28
футбол, ви ж нараховуєте відповідно рішення керівника яке оформлене наказом то ж читайте як там написано

футбол 12:29
до припинення чи скасування воєнного стану в Україні в межах фонду заробітної плати, передбаченого у кошторисі,

EVGENIY 12:30
футбол, так де тут про середню?

футбол 12:34
згідно колдоговору - в розмірі середньомісячної заробітної плати з усіма надбавками та доплатами

к 12:35
футбол, середня обраховується раз і не змінюється

EVGENIY 12:36
футбол, може до квітня будуть статті поки що ось вивчайте https://buhgalter.com.ua/zakonodavstvo/ ... oyi-plati/

футбол 12:36
всім дякую

Маша 12:44
Якщо в працівника були наднормові ,то для розрахунку середньомісячної ( за 2 м) ми їх включаємо??

Марина 12:46
Як в ОМС оплачувати суміщення посад? ті 2 пункти в постанові 268 не подходят...

Катя 13:00
Виникла така ситуація. Не можу увійти в СДО. Коли встановлюю з'єднання через cisco перестає працювати Інтернет. Пише "перевірте нет ли опечаток в домент хоста" Навіть перестають робити всі інші сайти, нікуди не заходить. Як це виправити?

Наташа 13:10
Катя, спробуйте інший браузер. Або перезавантажте комп. Або почистіть історію в браузері.

керр 13:29
Марина, яка ж у ситуація, що не підходять умови 268?

Марина 13:32
керр, начальник отдела уходит по повестке, а замещать его будет головн специалист из другого отдела. п1 указаны конкретные причины отсутствия не такие как у нас. а п2 это если один и тот же отдел

Марина 13:43
керр, т.е. вакансии у нас нет.. должен быть приказ на покладення виконання обов'язків..... и все...

керр 13:43
Марина, а у згаданому абзаці передбачено - "на працівника того самого структурного підрозділу"?

керр 13:44
керр, має бути розпорядження і усе, на вакансії призначення і оплату 268 не передбачено

Марина 13:49
керр, який виконує обов'язки тимчасово відсутнього керівника або заступника керівника структурного підрозділу, у разі, коли працівник, що виконує обов'язки тимчасово відсутнього керівника структурного підрозділу, не є його заступником;

Марина 13:50
керр, вот из этого я сделала вывод что из того же отдела...

Марина 13:51
керр, отсутствует начальник отдела и его зам или тот кто по посадовым должен выполнять обязанности начальника. Тогда за доплату выполняет тот кто не должен по посадовой этого делать

Марина 13:52
керр, не думаю что где то есть такое что обязанности начальника одного отдела на период его отсутствия выполняет кто то из другого отдела и это написано в его посадовой

Наталія 14:01
Слава Україні! Як зараз оплачувати зарплату керівникам гуртків, якщо вони-сумісники?

керр 14:03
Марина, на держслужбі законом (ст.31) передбачено можливість покладення обов'язків керівника тільки на держслужбовця цього ж підрозділу, а для ОМС пост.268

Анна 14:06
СДО сейчас работает?

... 14:11
чи заходив хтось до пфу? що пише?

Ольга 14:12
Анна, працює

Ольга 14:13
..., немає доступу

... 14:20
Ольга, а сторінка входу є? там де ключ обираеш і пароль пишеш?

777 14:55
..., взагалі немає нічого

Машка 14:57
Чи дає зайти в СДО?

керр 15:00
..., нічого не пише, з сервером не можливо встановити зв'язок

Лілія 16:23
Постанова 221 від 07.03.2022. Хто як вирішив оплачувати?

ЛюдКа 16:24
Всім привіт!!!!Я з України!!!!Обіцяла зранку, не вийшло.

ЛюдКа 16:26
EVGENIY:,Марина,Татьяна ,де ОМС?

Марина 16:28
ЛюдКа, Она в Харькове. У нее относительно все нормально. Держу с ней связь

ЛюдКа 16:28
Марина: Слава Богу!!!!

Анна 16:33
До скольки можно отправлять документы по СДО?

Марина 16:33
Анна, сколько угодно, просто в обработку они могут попасть завтра.

Анна 16:35
Спасибо

EVGENIY 16:37
ЛюдКа,

EVGENIY 16:37
ЛюдКа, я сам тільки ось сьогодні працуюю в нормальному режимі, до цього на пару годин вдавалося і то не кожен день

ЛюдКа 16:38
EVGENIY передивилась бланки, або не знайшла, або їж і немає:заявка про надання доступу до Є-звітність,,скасування доступу. Є-звітність

EVGENIY 16:38
Сподіваюсь з сьогодняшнього дня сайт бухгалтер ком юа будн працювати в звичному режимі, будуть і новини і буду робити архів чату

EVGENIY 16:39
ЛюдКа, їх тут не має, адже вони були на сайті ДКСУ, я не став їх тут дублювати

ЛюдКа 16:40
я до нипх заходила, просять підписатись на них, соромно признатись не виходить не знаю що робити

EVGENIY 16:45
ЛюдКа, до кого заходили?

ЛюдКа 16:46
ссорі, на якийсь сайт конкурентів, буду пробувати далі, чому так розповім пізніше,

EVGENIY 16:50
ЛюдКа, зараз я пошукаю

ЛюдКа 16:52
ДЯКУЮ!!!!!!

Марія 17:01
В СДО пише connection attempt failed. please try again. Це у всіх так, чи якась помилка лише у мене?

EVGENIY 17:11
ЛюдКа, https://buhgalter.com.ua/blanks/sdo-ta-ye-zvitnist/

ГАННА 17:24
EVGENIY, СЛАВА УКРАЇНІ,Отримано автомобіль як благодійна допомога як поставити на баланс??

EVGENIY 17:26
ГАННА, Героям слава https://buhgalter.com.ua/dovidnik/prikl ... tkuvannya/

ГАННА 17:30
EVGENIY, мене ще цікавить кошторис і довідка в натулальній формі, як правильно зробити?

EVGENIY 17:34
ГАННА, nen plf'nmcz dct hjpgbcfyj https://buhgalter.com.ua/articles/buhga ... -pravilno/

EVGENIY 17:35
там здається все розписано

ЛюдКа 17:47
Женя дякую!!!!

Відповісти

Повернутись до “Архів чату buhgalter.com.ua”