Архів чату за 20.09.2022

Тут зберігається архів спілкування в чаті на порталі
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Регіон: Харьковская область
Дякував (ла): 150 разів
Подякували: 1396 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

novik 08:14
Добрий ранок.Працівниця звільняється у вересні.Розрах.період вер21-серп22. З 4жовт.21 працівниця у відп.по догл.за дитиною до 6років.Як розрахувати середню для комп.невикор.відп.?Дякую

керр 09:03
novik, Розрах.період вер21-серп22. З 4жовт.21 виключаєм з розр періоду, обчислюємо з того що залишилось. Абзац шостий пункту 2 Порядок 100

цнсп 09:08
Доброго ранку.Дивлюся сьогоднішню статтю про відповідальність за медичний огляд, а як його оплатити в казні, 3 місяці висить платіж??

EVGENIY 09:10
Доброго ранку, всім гарного дня :)

Тетяна 09:11
Добрий ранок. Списання вебкамери, 1113, робимо акт списання, акт про технічний стан. А чи потрібно таку техніку передавати на утилізацію?

Марія 09:16
Добрий день! Було проведено зіміни до штатного посаду бухгалтера вивели а ввели провдного бухгалтера . було перед змінами проведено атистацію . Посадовий оклад не змінився чи виплачувати індексація тільки змінилася посада ?

EVGENIY 09:22
Тетяна, якщо є куди то краще передати на утилизацію

EVGENIY 09:23
Марія, https://buhgalter.com.ua/articles/indek ... vrahuvati/

Тетяна 09:29
EVGENIY: Дякую Вам

Ірина 09:51
Вікторія,дякую за вчорашні відповіді )))

Марія 09:52
тривалістьщорічної відпустки практичного психолога в Центрі надання соціальних послуг ?

Олена 09:54
Доброго дня! Можливо маєте затверджену ПКМУ що стосується передачі функції призначення та виплати субсидії від УСЗН до ПФ. Дякую.

керр 09:56
Олена, ще ж не оприлюднили, і не опублікували

леся 11:20
Доброго дня.

леся 11:22
підкажіть будь-ласка за якими документами можна списати бензин та оливу на косіння трави на території установи? Це має бути наказ директора і акт списання?

EVGENIY 11:26
леся, https://buhgalter.com.ua/articles/buhga ... itrat-pmm/

Наталя 11:47
Добрий день! Підскажіть, будь ласка, як здійснювати передплату на наступний рік згідно постанови 590?

EVGENIY 11:49
Наталя, передплату ЧОГО?

Наталя 12:02
Періодичних видань для бібліотек та ваших видань

Наталя т-ц 12:09
Наталя, ніяк)))))))

Марія 12:41
тривалість щорічної відпустки практичного психолога в Центрі надання соціальних послуг ?

ЛюдКа 13:09
Всім привіт!!!!Мирного дня!!!!

ЛюдмилаЦСС 13:26
Марія, 24, можливо +7 за ненормований робочий день

Віра 13:27
доброго дня, підкажіть, колеги з києва у Вас Сд

Віра 13:27
Доброго дня, колеги, підкажіть хто з Києва, СДО працює? не можемо зайти від ранку

Оксана 13:32
Колеги підскажіть таке:лікарняні за серпень нараховані в вересні в звіті ,який Тип нарахувань ставити ???

Світлана 13:42
Оксана, 29

Саша 13:42
Працює

Віра 13:43
Саша, можете ссилку надіслати, бо навіть офіційний сайт дксу, уже у фб

Саша 13:45
Доброго дня ,підскажіть будьласка , хто вносив докум у є дату ,є нове оновлення з 19 числа .на гар. лінії нормально невідповіли куди вносити чи в договора ,чи в договора прозоро

Віра 13:45
Саша, заходили завжди https://sdo.treasury.gov.ua/ , а це не робить(

Віра 13:46
Саша, нам сказали, що всі договора після військового стану показувати

Саша 13:47
ми висвітлюємо всі

Саша 13:48
але питання ,надалі вносити дані в договора чи договора прозоро

Марія 13:48
ЛюдмилаЦСС, а тарифний розряд який має практичний психолог в центрі надання соціальних послуг

Новачок 13:48
А в Є-Даті викладати?

Саша 13:49
так пронеї і іде мова

novik 13:49
Саша, ми стаємо на договори прозоро і просто доповнюємо, а не заносимо спочатку.

Саша 13:50
novik, а що ви з попередніми договорами робили ,виправляли і перепідписували

Оксана 13:52
Світлана, Це категорія а Тип нарахувань за минулий місяць???

Оксана 13:53
Марія, 10

novik 13:54
Саша, ні, попередні договори не чіпаємо. Таким чином нам спростили роботу з наступними документами

Саша 13:54
Дякую зрозумів

novik 13:59
Оксана, лікарняні і відпустки за інший місяць (не за звітний), але які нараховані у звітному - тип нарахувань не ставимо

novik 14:02
Оксана, відпустка може бути перехідна на наступний місяць, а лікарняний за попередній місяць, це не донарахована чи знято у звязку з помилкою, тому без типу нарахування

Оксана 14:03
Ок.ВЕЛИЧЕЗНЕ Дякую

Ірина М. 14:37
Доброго дня підскажіть з 01.10.22 1рЄТС 2983 а з 01.01.23 2892??? це як?

EVGENIY 14:38
Ірина М., ще не відомо чи буде з 01.10 адже це лише був проект який ще не затвердили

Ірина М. 14:40
так це фсе приймали при бюджеті на 2022 рік, це затвердженно як і мін. з/п6700

EVGENIY 14:42
Ірина М., ЄТС в бюджеті не затверджують

ЛюдмилаЦСС 14:42
Марія, у нас центр соціальних служб по постанові МОН 557 додаток 6

Ірина М. 14:45
У пояснювальній записці до держбюджету-2022 зазначається, що заробітні плати працівників бюджетної сфери за ЄТС планують із посадового окладу працівника 1 тарифного розряду. У наступному році їх розмір становитиме:2893 грн — з 1 січня; 2982 грн — з 1 жовтня.

Олада 14:46
Доброго дня! Прошу підказки щодо переведення державного службовця на неповний робочий день ...Або де можна прочитати розяснення з цього приводу від А до Я.Дякую.

EVGENIY 14:46
Ірина М., але визначені вони в постанові КМУ і підставою для їх застосуванная є постанову 1298 і я не розумію що ви мені доводите? :)

EVGENIY 14:47
Ірина М., те що хтось помилився в мінфіні коли робив цифри прогнозу для планування бюджету 2023

EVGENIY 14:47
ми вже це тут раза три обговорювали

EVGENIY 14:48
Олада, https://buhgalter.com.ua/news/kadrova-s ... zhsluzhbi/

EVGENIY 14:48
Олада, https://buhgalter.com.ua/articles/kadro ... bi-ta-oms/

Олада 14:51
Дякую. Спробую розібратись

Наталя т-ц 15:01
хоч індексація є 455грн. що підвищення окладу , що індексація-один ...

цнсп 15:07
Наталя т-ц, навіть більше мороки, бо треба бути зберегти фіксовану суму

Олада 15:10
Ви мене не зрозуміли, бо я хочу дізнатись чи може роботодавець перевести державного службовця на неповний робочий день за його великим бажанням (діти молодшого шкільного віку)

Світлана 15:12
Олада, стаття 56 Закону про державну службу.

Олада 15:15
А як на прктиці воно працює? Як здійснювати оплату праці?

оксана 15:22
доброго дня.Проводить чи ні казнаейство видатки на компютерну техніку(моноблоки)

Світлана 15:23
Олада, оплата відповідно до відпрацьованого часу. А що значить "воно на практиці працює?" Це ж Закон.

Олада 15:28
оплата тут проводиться за погодинним розрахунком?

керр 15:31
Олада, Оплата праці в такому разі здійснюється пропорційно відпрацьованому часу.

Олада 15:41
Дякую

EVGENIY 16:08
https://t.me/buhcomua/2931

Ксю 16:28
Доброго дня.Хто є з освіти бухгалтери відгукніться.В кого є викладачі за сумісництвом з органів місцевого самоврядування?Як проводите оплату?

керр 16:36
Ксю, вони що у Вас оформлені на посаді по сумісництву?!

Ксю 16:41
Так проводить уроки за сумісництвом.

Люда Кошкіна 16:46
Ксю, у мене була вчителька за сумісництвом ( осн робота - секретам міської ради). Тарифікували як звичайного вчителя. Але можна читати лише 6 год на тиждень.

керр 16:47
Ксю, сумісництво за тарифікацією

Ксю 16:50
Люда Кошкіна, у мене вчитель пішов на посаду в ОМС та беруть його на вчителя на 4 год на тиждень.Йог затарифікували.Та я не знаю чи то правильно ?Чи платити йому погодинно як за заміни?Де можна почитати? Бо попередній бухгалтер платив як за заміни з голого посадового окладу.

Люда Кошкіна 16:52
Ксю, я завжди нараховувала за тарифікацією, тільки не рахувала канікулярні дні ( як для інших вчителів).

керр 16:54
Ксю, брати на посаду вчителя по сумісництву це одне, а надати педнавантаження не більше 240 год без зайняття посади це інше

Ксю 16:55
керр, не зрозуміла?

керр 17:06
Ксю, поки що є чинний Перелік робіт, які не є сумісництвом, от і за ним давали педнавантаження чиновникам в обсязі 240 год з погод оплатою, а така робота не є сумісництвом і виконується з дозволу в основний роб час, а сумісництво тільки у вільний від основної роботи тому це різне...

Відповісти

Повернутись до “Архів чату buhgalter.com.ua”