Архів чату за 28.12.2022

Тут зберігається архів спілкування в чаті на порталі
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Регіон: Харьковская область
Дякував (ла): 150 разів
Подякували: 1396 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

Оксанка 08:25
Доброго ранку всім!)

Марина 08:25
Всім привіт)

* 08:29
Добрий ранок!

Добрий ранок 08:34
Добрий ранок. Бюджетна установа заключила договір на "Послуги з доступу до періодичних видань". Казна не пропустила через заборону на передплату по 2240. Треба розривати договір?

Елена ТЦ 08:41
Добрий ранок, а ви в договорі вказали предоплата?

Елена ТЦ 08:42
Я оплачувала такий договір без попередньої оплата, на підставі акту наданих послуг (вам уже надали доступ)

Марина 08:51
Добрий ранок, згодна, це не передплата, ви ж не підписку здійснюєте а оплачуєте послуги в сфері інформатизації.....

Ольга 09:20
Доброго дня, допоможіть з кореспондецією рахкнків по обліку "Генерального плану міст"

EVGENIY 09:20
Доброго ранку, всім гарного дня

Ольга 09:38
Доброго ранку! Що чути по проплаті по казні, у нас з 16 все стоить. Будемо на кінець року знімати

Оксанка 09:40
Ольга, в нас незахищені висять тільки

Оксанка 09:40
з 14

EVGENIY 09:40
Ольга, навіщо знімати?

EVGENIY 09:40
Ольга, ви перший рік в бюджетній установі працюєте?

марія 12:06
в кого рацює СДО?

катя 12:08
Чернігів, не працює

коледж 12:09
марія, не працює циско

марія 12:09
коледж, ну я мала цена увазі

катя 12:15
СДО запрацювало

Максим 13:13
доброго дня, колеги! Підкажіть будь ласка! ми не прийняли бюджет громади

Максим 13:14
тому сдали тимчасовий розпис на 1 квартал

Максим 13:15
коли будемо вже здавати постійний розпис бюджету, з цим тимчасовим що робити? знімати? і втягувати постійний? яка процедура?

Ольга 13:29
В бюджетній працювала з 2006 року, з 2018 працюю в КНП

EVGENIY 14:15
Ольга, ну тоді хіба для вас перший раз що в кінці року затримують платежі? Навіщо ви їх знімати будете якщо є імовірність що їх в останній день проплатять як це майже завжди буває

Ірина 14:29
Зараз не працює сдо?

Оксанка 14:40
Ірина, 10 хв тому заходила

EVGENIY 14:44
https://www.facebook.com/buhgalter.com. ... 6656711910

Марина 14:44
Допоможіть, будь ласка, зробити уточнюючий звіт, таблиця Д1. У лютому 2022 року нарахували зарплату і всю її суму показали, хоча треба було розбити на зарплату і щорічну відпустку. Як показати в уточнюючому?

ксю 14:44
EVGENIY, а якщо не проведуть. я ще такого досвіду не мала. що робити?хоча б в двох словах.в мене три договора висять.бо наші фіни кричать, що ніякої заборгованості не має бути.

Марія 14:46
дозволили платити у КАЗНІ!!!

EVGENIY 14:46
ксю, це у отримувачів не може бути кредиторки, у розпорядників вона не заборонена

катя 14:57
Максим, проконсультуйтесь у свого фахівця в казначействі

Лариса 15:02
EVGENIY, чи може бути залишок в комерц.банку на рахунку який використовується для оплати за харчування?

Лариса 15:02
на кінець року

EVGENIY 15:06
Лариса, треба читати порядок, здається там і в кінці місяця не може бути залишків не кажучи про рік, цікаво а що це у вас за рахунок і навіщо він вам? Знаю що таке можливо але там такий порядок що від того рахунку не легше, зайвий клопіт тільки

Лариса 15:07
В АБ Укргазбанку для проплат за рахунок коштів спецфонду (власні надходження)

Лариса 15:08
така цікава незрозуміла процедура: перекидаємо з казначейства (спецфонду) в банк і з банку платимо.

Лариса 15:08
Причому банк бере комісію за обслуговування і за платіжки

EVGENIY 15:09
Лариса, ну от я і питаю навіщо вам це?

EVGENIY 15:11
Лариса, ось порядок вивчайте )) https://buhgalter.com.ua/zakonodavstvo/ ... -v-bankah/

EVGENIY 15:17
Лариса, щось я там не бачу про те що не можна залишати в банку залишок, треба ще читати

Відповісти

Повернутись до “Архів чату buhgalter.com.ua”