Всім привіт)
Лара 08:20
Таня 08:24
Доброго тихогоранку)
Таня 08:28
Підкажіть, будь ласка.... Дитячий садочок. Діти, батьки яких мобілізовані, харчуються безкоштовно. Принесли довідку, що тато вже демобілізований і займається отриманням статусу учасника бойових дій. Хочуть, поки виготовляється посвідчення, щоб ми прийняли до уваги цю довідку. Чи буде це правильно?!
Оксана 08:31
Добрий ранок! Скажіть будь-ласка, чи хтось вже оформлював допомогу на поховання? Працівник помер наприкінці грудня, досі не можемо виплатити, дзвонили на гарячу лінію ПФУ, сказали чекати, нажаль такої функціїї ще не передбачено на порталі, що нам робити не знаємо
ФСН 08:34
Доброго ранку всім!!!
Юлька 08:40
Питання до освітян викладач, крім своїх годин по тарифікації, іноді ще читає години вакансії. Чи включати оплату за ці вакансійні години в розрахунок середньої для нарахування відряджень??
Новенька 09:01
Юлька, так, враховуєте оплату годин вакансії в розрахунок середньої з/п для відряджень.
EVGENIY 09:02
Доброго ранку, всім гарного дня
школа 09:11
Таня, В рішенні сесії місцевої ради має бути перелік пільг, що стосується харчування, та обовязково перелік документів для надання такої пільги. Дивіться рішення. За наявності необхідних документів пишеться наказ і бухгалтер не нараховує батьківську плату
Юлька 09:19
Новенька,
Ірина 09:39
підтвердження про оплату журналу
EVGENIY 09:40
Ірина, ???
Ірина 09:41
як відправити підтвердження про оплату журналу?
EVGENIY 09:43
Ірина, про що мова? Розшифруйте хоча б трішки, кому відправити, навіщо?
Ірина 09:43
напишіть на яку адресу відправити підтвердження про оплату журналу
EVGENIY 09:45
Ірина,
EVGENIY 09:46
Ірина,
Олена 09:48
Доброго ранку, підкажіть будь ласка про оновлену форму платіжки для бюджетних установ? Де ії взяти? Прочитати?
EVGENIY 09:49
Олена,
EVGENIY 09:50
Олена, і навіщо вам ця форма, типу ви ворді заповните і віддасте казначейству, вона їм така не потрібна
EVGENIY 09:51
Олена, раджу знаходити хоча б п'ять хвилин на день і заходити читати новини щоб бути в курсі всього
Олена 09:53
EVGENIY, я з Вами згодна, вона мені як касиру не потрібна, але наше керівництво мені за цю інструкцію весь мозокмаленькою ложечкою з'їла..
ФСН 09:58
EVGENIY, коли світло лише 2 години, то ніяк не до новин.
Надія 10:00
Оксана, доброго дня, в мене працівник помер 2 січня, 10 січня я віднесла паперові документи в територіальний ПФУ. Інформації досі ніякої, чекайте.
Оксана 10:52
Надія, в нас навіть не пррийняли паперові документи, сказали, що в них ще немає спеціаліста, який би відповідав за лікарняні
Віктор 10:57
EVGENIY, Доброго дня нарешті розібрався в чому лажа з імпортом.
EVGENIY 11:00
Віктор, і в чому?
Віктор 11:02
Запланували 31 колонку реалізували 30, і виною новододані колонки з прозоро
EVGENIY 11:04
Віктор, і вони сподіваюсь зараз це виправляють?
Віктор 11:04
В різних місцях опис структури шаблону різний
Віктор 11:06
Якщо Вам Потрібно імпортувати договори за ними не чекайте з шаблону вилучіть 30 колонку і буде Вам щастя
EVGENIY 11:06
Віктор, дякую
EVGENIY 11:07
Віктор, ID_Договору_у_Prozorro
EVGENIY 11:07
цю?
Віктор 11:07
саме її
Віктор 11:08
Щось планували та вкінці кінців нічого не докінчили, як завжди ламають те, що працює
EVGENIY 11:10
Віктор,
Віктор 11:13
EVGENIY, Може Ви підкажете, бо з підтримки щось дочекатись важко. Був підписаний договір, але з обставин які склалися договір було розірвано додатковою угодою. Чи потрібно оприлюднювати такий договір? Якщо так, то як оприлюднити додаткову угоду, що вказувати в її даних, що стосується сум?
EVGENIY 11:16
Віктор, я вам точно можу сказати що не знаю жодного випадку коли б наклали штраф або якусь догану за те що не оприлюднили щось на є-даті, тому не треба ломати голову, якщо договір розірвано і проплат не було, то кому він потрібен?
Віктор 11:22
EVGENIY, дякую, ще таке якщо до договору укладено декілька додаткових угод на зміну суми. Скориговану вартість основного договору вказувати з урахуванням останньої зміни? Чому це поле це заповнюється автоматично?
НАТАЛІ-Я 11:25
EVGENIY, правда що з 1 лютого нові рахунки військового збору із заробітної плати?
ЛюдКа 11:29
Всім привіт Перемоги та мирного дня!!!
Dana 11:30
Доброго дня! Підкажіть будь-ласка, потрібно нарахувать розрахункові працівнику. весь розрахунковий період - відсутній з незясованих причин
ФСН 11:31
ЛюдКа,
ЛюдКа 11:32
ФСН
Марина 11:37
ЛюдКа, привіт))))
ФСН 11:38
НАТАЛІ-Я, лише по м. Київ. Я так зрозуміла.
Ж. 11:40
В Звіті про використання доходів неприбуткових організацій де поставити гуманітарну допомогу 1.6.1 чи 1.6.2?Більше підходить 1.6.2, але там потрібно заповнювати ще й додаток, в якому потрібно вказувати наказ про визнання гуманітарної допомоги та дані митної декларації, чи я невірно розумію...Боюся в мене немає таких даних(
Тетяна 11:47
Добрий день, колеги! Допоможіть, бо у мене таке вперше. На АЗС отримали відомість про заправку службових автомобілів, а в ній коректором виправлені дати. Що робити мені, як бухгалтеру? Прийняти з виправленнями? Нову відомість, без виправлень переписувати відмовляються. Писати "Виправлено вірно" також не хочуть. Що мені робити?
Марина 11:55
Внутрішнім сумісникам лікарняний не оплачується ? Як в табелі показувати ?
Людмила 12:35
Доброго дня. Чи потрібно подавати Повідомлення про прийняття на роботу, якщо приймаємо працівника за внутрішнім суміщенням?
Роксолана 12:42
Людмила, Доброго дня. так, потрібно. бо в додатку 5 зміниться назва посади.
Юлія 12:44
Тетяна, може просто не сплачувати таку відомість? Або повідомити їх керівництво про порушення документообігу?
Тетяна 12:46
Юлія, та вже придбано пальне, а на повідомлення про порушення вони не відреагують.
Юлія 12:54
Тетяна, Тоді не бачу вибору. Хай вже буде так. Хоча б добре, що не суми виправлені. Рекомендую написати бухгалтерську довідку до відомості від вас, про те що виправлені дати зроблені постачальником, і ви їх про це попередили.
Людмила 12:56
Роксолана, дякую
Тетяна 13:02
Юлія, дякую. Скоріш за все так і зроблю
Татьяна 13:14
Доброго дня, підкажіть будь ласка, якщо викладач сумісник належить йому оздоровлення
Юлія 13:16
Татьяна, вони отримують оздоровлення на основній роботі. Але прямої заборони немає, лише в колдоговорі цемає бути прописано.
ГАННА 13:34
оброго дня, підкажіть будь ласка установка газової установки, це капітальні видатки??
Вікторія 13:48
ГАННА, доброго дня. Що ви маєте на увазі під газовою установою?
Вікторія 13:49
ГАННА, ГБО на авто?
ГАННА 13:52
Вікторія, так, сайті була стаття про це не можу знайти
Вікторія 13:53
ГАННА, зараз спробую пошукати
ГАННА 13:53
і ще одне питаня було помилково списано забагато пального, винна особа повернула, які проедення,що повернути на баланс
Вікторія 13:54
ГАННА, ось вона
Вікторія 13:57
ГАННА, краще це питання напишіть на форумі,
EVGENIY 14:04
НАТАЛІ-Я, ні де не чув щоб змінювали рахунки військового збору, якщо щось буде то буде новина на сайті
Світлана 14:07
Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, якщо інвалід працює на 0,5 ставки, а на зарплату нараховуємо ЄСВ у розмірі 8.41%, доплату до мінімальної не доплачуємо? Але в додатку 9 цій людині врахувало в стаж лише 15 днів за місяць
Alena 14:22
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, як подати податкову декларацію з плати за землю БЕЗ нормативно грошової оцінки, яку НЕ МОЖЛИВО отримати без кадастрового номера???
ГАННА 14:30
Вікторія, а в якій підтемі?
Вікторія 14:40
ГАННА, або Облік запасів або Інші питання обліку активів (ТМЦ)
Вікторія 14:40
Alena, а чому у Вас немає кадастрового номера?
ГАННА 14:46
Вікторія, не можу знайти через пошук вибиває тільки архів чату
Alena 14:48
ВІкторія, кадастровий номер відсутній тому, що правовстановлюючі документи замовлені у 2022р, але не проплачені. У 2023р зареєстрована кредиторська. Якесь замкнуте коло...Подавати БЕЗ ОЦІНКИ - розумію, що не правильно. НЕ ПОДАТИ ЗОВСІМ - теж не правильно. ??????
Вікторія 15:00
Alena, перегляньте ось це роз*яснення
Вікторія 15:02
Alena, а ви маєте пільгу з земельного податку чи ні?
ТВ 15:03
Добрий день! Колеги,у всіх "падають" лікарняні в заяву-розрахунок за певний період? бо маю лікарняні ,а в заявку не активуються.
Alena 15:03
Вікторія, дякую) Так, ми бюджетна установа.
Марина 15:09
ТВ, подивіться уважно, чи правильно Ви вказуєте період з-по лікарняних, які мають потрапити до заявки. Я вже 3 заявки відправила і все підтягує.
я 15:20
ТВ, Вони повинні бути в статусі "ГОТОВО ДО СПЛАТИ"
я 15:21
Той період ,що за рах під-ва не буде втягуватися.
ТВ 15:24
статус "готовий до сплати",але не випадають . Попередні випадали й заявки прийняті.
ТВ 15:25
Навіть по вагітності та пологах не підтягує
я 15:25
Олена, Я вважаю,що буде оновлення РМ.
EVGENIY 15:26
я, звичайно ж буде
Олена 15:35
Доброго дня! Шановні колеги, допоможіть, будь ласка. Територіальна громада отримала міжнародну фінансову допомогу (іноземна валюта). Як відобразити грошові кошти на рахунках бухгалтерського обліку після продажу валюти. Не впевнена, що роблю правильно. Завчасно дякую!
марія 15:40
головний розорядник передає нам "(центру надання соц послуг) беушний одяг .Як це все відобразити .спочатку створюєм комісію про надходження гуманітарки .потім комісіє оцінює .і робим акт прийняття-передачі і ставим на облік
EVGENIY 15:58
марія,
EVGENIY 16:09
Олена,
Олена 16:16
EVGENIY, щиро дякую!