Архів чату за 24.02.2023 (71)

Тут зберігається архів спілкування в чаті на порталі
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Регіон: Харьковская область
Дякував (ла): 150 разів
Подякували: 1398 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

Марина 07:49
Всім привіт)))

Наташа 07:51
Мирного ранку, Україно!

Вероніка ФВ 08:42
Доброго ранку, УКраїно!

Олена 08:52
Доброго ранку, чи треба скорочувати посаду, якщо вакансія вже більше року?

EVGENIY 08:55
Доброго ранку, всім гарного дня. Вже пройшов рік як в нас кожен день 24 лютого

Люсія 08:56
Добрий ранок, всім мирного дня.

Надія 08:57
Доброго ранку, ніколи не забудемо, ніколи не пробачимо...

Люсія 08:58
Підкажіть будь ласка ми ОМС взяли в оренду в юридичної особи автомобіль за певну плату, зараз орендар пропонує знизити плату до 0 чи можна так зробити чи краще укладати тепер договір на тимчасове безоплатне користування

Ліцей 09:19
Добрий день, підкажіть будь ласка, чи повинен бухгалтер надавати довідку про ЗП кожен місяць працівникові? Дякую

Катерина 09:19
Доброго ранку, незламна країна! Підкажіть де можна почитати про податкову пільгу, до кого її застосовувати? Дякую

школа 09:29
Доброго ранку! Мирного та спокійного дня, Україно! Неможу зайти в СДО під ключем бухгалтера, так розумію, що скасована дія (отримувала саме в період з 05.10. по 13.02). Підкажіть, в когось було таке, що робили?

EVGENIY 09:33
Катерина, https://buhgalter.com.ua/dovidnik/esv/r ... oyi-pilgi/

ВІК 09:34
Доброго ранку і мирного дня! Колеги, в кого в установі є автомобіль? Як ви виходите з ситуації, коли факт.витрати палива більші за норму, навіть з коефіцієнтами?

EVGENIY 09:36
Ліцей, це називаються табульки і да це обов'язок роботодавця повідомляти співробітника про розмір заробітної плати і всі утримання з неї, це так своїми словами описав

Олена 09:38
школа, В СДО пишуть, що нові ключові дані будуть направлені до відповідного ВПР (у якому клієнти отримували ключові дані у цей період) або на адресу електронної пошти, що була зазначена у зверненні клієнта (для клієнтів що отримували ключові дані у цей період на підставі індивідуального звернення)

Ліцей 09:38
EVGENIY Дякую.

Олена 09:39
школа, Заміна ключових даних буде відбуватись протягом періоду з 20.02.2023 по 14.03.2023.

школа 09:41
Олена, так, це читала... Може хто вже проходив цю процедуру? Як же зарплату платити і взагалі будь-які платежі проводити?

оля 09:51
доброго дня!В кого як працює СДО.Відправила дві години платіжні інструкції, а казна їх не отримала.У мене перепідписані йдосі.В чому справа?

ЗДО 10:09
оля, в мене така ж ситуація...

Березка 10:12
Оля, і мої розпорядження вже 1,5 години перепідписані

Катерина 10:13
EVGENIY, дякую за ссилочку на інформацію щодо податкової пільги. Але я нічого не зрозуміла. Я молодий бухгалтер, тому вибачте за модливі тупі питання. Тобто якщо у мене парцівник на 0,5 ставки і отримує 3350 грн, то до нього я можу застосувати пільгу?

Катерина 10:14
Або є в мене працівник з 2 дітьми до 18 років, йому теж можна застосувати пільгу?

Олена 10:15
школа, ми носили паперові варіанти.

EVGENIY 10:20
Катерина, да якщо він напише заяву на пільгу, в який укаже що більш ніякого доходу не має окрім зарплати і це його відповідальність

EVGENIY 10:21
Катерина, по тій ссилочці в першому абзаціку написано в яких статтях Податкового кодексу ви можете це почитати, тому відкрийте кодекс і почитайте більш детально

Олена 10:22
Катерина,пільга на 2 дітей у шлюбі 2684,00 грн. Гран.розмір зп 7520,00грн

EVGENIY 10:22
Катерина, в пошуці на сайте пишите податкова соціальна пільга або ПСП і вам видасть купу статей\

Катерина 10:22
EVGENIY, я відкрила звичайно)

Катерина 10:23
EVGENIY, пенсія рахується доходом? Воно сумується?

EVGENIY 10:25
Катерина, пошукайте статті я таке на пам'ять не пам'ятаю, здається не відноситься але це не точно

марія 10:27
Є вже новий бланк довідки про надходження в натуральні допомозі

Оксана 10:30
Добрий день, працівнику потрібна довідка про доходи в пенсійний , так як звіт за 2022 рік не подавався, якщо в когось є шаблон скиньте. Завчасно дякую!!!

EVGENIY 10:33
марія, вже давно є https://buhgalter.com.ua/download/?file=15789

ВІК 10:36
Ні в кого не було такої ситуації? 09:34

Ольга 10:45
ВІК, А чому вони можуть бути більші?

Svetl 10:46
ВІК, навряд чи Вам хтось відповість на це запитання отак в чаті

Svetl 10:47
Ольга, на жаль, так трапляється

Олена 10:49
Оксана, Додаток 5 до Порядку подання та оформлення документів для призначення (перерахунку) пенсій.

ВІК 10:50
Ольга, зробили ремонт турбіни і стало братибільше палива

Svetl 10:57
ВІК, у Вашому випадку треба звертатися в сервіс де робили ремонт - так не повинно бути!

ВІК 11:02
Svetl, дякую! Але не знаю, чи це щось змінить...

Вероніка ФВ 11:06
Підкажіть, будь ласка, якщо людину переведено однієї посади на іншу - в таб 5 звіту ЄСВ треба показувати двома рядочками? Першу посаду як припинення, а другу як переведення?

наталі 11:10
Вероніка ФВ, одним рядком з почначкою переведено

Олена 11:10
Вероніка ФВ, ми показували одним рядком, заповнюючи графу "дата початку".

Svetl 11:11
ВІК, вимагайте від них! ремонт в жодному разі не має погіршити технічні характеристики автомобіля!!!

ВІК 11:11
Svetl, дякую за поради. Будем пробувати

Віка 11:15
Проблема з СДО. Казна пробує звинуватити програми в яких працюємо (ФІТ). Із вчора не можемо фінансові відправити "не знайдено бюджетні зобов'язання". Ті платежі які вже по цим юридичним платились. Фінансові відхиляються, але це не казна відхиляє, вони в програмі бачуть, що це наче ми відхиляємо. У когось таке є?

Новачок 11:18
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, якщо працівник відпрацював 6 днів за лютий, далі припинення трудового договіру, ЄСВ нараховуємо до мінімального внеску? чи за фактично відпрацьване?

керр 11:58
Новачок, відмітка про трудові відносини буде 6 днів, тому по факту наявної бази і буде розмір ЄСВ

Юлія 12:03
Добрий ранок! Підкажіть, можливо тут є працівника соцслужб. Чи являється доплата працівникам надавачам соцпослуг до 100% гарантованою? чи виплачується якщо дозволяє ФЗП?

Вероніка ФВ 12:13
Олена, наталі, дякую за пораду

Новачок 12:15
керр, працівника не звільнено, а призупинено дія трудового договору?

керр 12:16
Новачок,тоді трудові відносини будуть увесь місяць знач мінімум єсв

Новачок 12:51
керр, Дякую!!!

Таїса 13:00
EVGENIY, Що за довідка про надходження у натуральній формі (додаток 38) з'явилась в оновленнях? А додаток 25 від 2023 року дійсний?

Олена 13:00
Віка, я теж працюю в ФІТ, також відхілили фінансові. Не знаю що робити,

EVGENIY 13:00
Таїса, 25 то місцевий бюджет а це для держбюджетних установ, тут тупо номер змінився була 36 стала 38

EVGENIY 13:01
Олена, це виправили тільки що в у нас був збій, сьогодні це виправили, ще раз експортуйте файл із фітбюджету а потім в СДО

EVGENIY 13:02
Олена, Віка, ви коли заходите в фіт там же вискакувало вікно приєднуйтесь в вайбер чат так от в вайбері я про це писав користувачам, приєднуйтесь до чату щоб оперативніше розуміти все

Олена 13:05
EVGENIY: Зараз приєднаюся

Ірина 15:01
EVGENIY, Ви відповідали Катерині, ///да якщо він напише заяву на пільгу, в який укаже що більш ніякого доходу не має окрім зарплати і це його відповідальність/// а якщо людина має ще роботу? заробітна плата сумується, людина самостійно повинна контролювати? податківці пишуть просто про право на пільгу за однією роботою. підкажить!!!

EVGENIY 15:12
Ірина, я зробив роботу за вас і через пошук на сайті ось мені видало одразу круту і цікаву і свіжу статтю https://buhgalter.com.ua/articles/trudo ... apitannya/

EVGENIY 15:12
Ірина, і там і про сумісників є

Ірина 15:14
EVGENIY, дякую!

Ірина 15:18
EVGENIY, щодо ПСП. читаю та роблю висновок. підсумовувати зарплату на різних роботах не треба. ТАК? ДЯКУЮ!!!

марія 15:19
Доброго дня ,підкажіть будь ласка чи враховується служба в рядах рядянської армії до державно служби ОМС

EVGENIY 15:19
Ірина, якщо так написано то так, але це працівник повинен в заяві написати що ПСП не користується на іншій роботі і це його відповідальність, я ось це мав на увазі! В зарплаті стількі нюансів все не згадашь одразу

Ірина 15:21
EVGENIY, ДЯКУЮ!!!

Ж. 15:44
Чи можна поставити благодійну, гуманітарну допомогу в рядку 1,3 неприбуткового звіту, щоб не заповнювати додаток по ГП?

Вікторія 16:08
Ж., звісно можна. Якщо вона пройшла через надходження спецфонду та Довідку про натуральну форму. то саме в 1.3 їй місце. І додаток ГП тут нідочого

Відповісти

Повернутись до “Архів чату buhgalter.com.ua”