Архів чату за 17.07.2025 Чт (36)

Тут зберігається архів спілкування в чаті на порталі
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Регіон: Харьковская область
Дякував (ла): 150 разів
Подякували: 1400 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

EVGENIY :08:38
Доброго ранку, всім гарного дня

Тетяна Ліхініна :08:52
Доброго ранку. Підкажіть, будь ласка, по якому КЕКВ планувати розробку проектно - кошторисної документації зі встановлення комерційного вузла обліку теплової енергії?

EVGENIY :08:58
Тетяна Ліхініна, https://buhgalter.com.ua/articles/zasto ... astosuvati

Марина :10:09
Добрий день. чи може існувати така посада головний спеціаліст - головний бузгалтер

Ірина :10:34
Доброго ранку. Марина, у нас є начальник відділу-головний бухгалтер або головний спеціаліст, бухгалтер.

Ірина :10:36
І ще, завідувач сектору - головний бухгалтер

Оксана :11:00
Доброго ранку! СДО працює? не можу зайти. Дякую

Марина :11:25
Ірина, і в нас так. Але створюють новий відокремлений підрозділ і я якогось дива вирішили ввести посаду головний спеціаліст-головний бухгалтер

Інна :11:37
Оксана, працює, щойно платіжки відправила

Ірина :12:28
Марина, наша кадрова служба категорично заперечує таку посаду, бо якщо один бухгалер в ОМС, то він не може бути головним😕

Оксана :12:37
Доброго дня.Право на долдаткову відпустку набуто 16.08.24.Середню рахувати за 12 к.д.,що передують відпустці?

Марина :12:39
Ірина, згодна, але кажуть що ми ж не головного бухгалтера вводим а головн. спеціаліста-головний бухгалтер

Інна :13:16
Оксана, так.

Оксана :13:24
Інна, дякую

Ольга :13:39
Добрий день!Скачала головну книгу,почала вносити дані, чомусь сальдо на кінець "Н/Д", підкажіть що не так роблю

EVGENIY :13:51
Ольга, щоб сказати що ви робите не так треба знати що ви робите! Там є мій емейл вишліть ваш файл і я вам скажу що ви робите не так

Ольга :13:52
ок

Ольга :14:06
відправила Вам на пошту

EVGENIY :14:18
Ольга, ось і на сайті є план рахунків для бюджетних установ витяг саме для установ https://buhgalter.com.ua/dovidnik/plan- ... ityag-dlya

EVGENIY :14:20
Ольга, у вас там повний треш з рахунками, купа не існуючих

Ольга :14:21
добре,буду виправляти,дякую

Ольга :14:25
я зрозуміла, що потрібно користуватись рахунками розпорядників бюджетних фондів, а як мені розділити рахунки по загальному фонду та спецфонду, щоб програма розуміла?

EVGENIY :14:27
Ольга, не треба нічого ділити для бухобліку не має загального і спецфонда, але якщо хочете то діліть 1014/зф 1014/сф, наприклад ось так

EVGENIY :14:28
Ольга, те що ви наділите купу рахунків від того нічого не зміниться ні в балансі ні в формі 2-дс

Ольга :14:32
думаю, що аналітика всеж важлива, якщо я впораюсь, то буде все видно в головній книзі, дуже Вам вдячна

EVGENIY :14:33
Ольга, я не знаю вашої специфіки , звичайно для кожного важливо щось своє залежно від потреб

Наталя :14:49
Добрий день, підкажіть будь ласка, планові призначення доплати вчителям 1300 по червень місяць включно, залишок коштів є за рахунок вільних ставок, чи можна в липні виплатити цю доплату працюючим вчителям якщо по плану в липні нуль

керр :15:02
Наталя, МОН роз'яснювало, що можна червневими коштами надавати і у серпні...

Наталя :15:06
дякую

Алла :15:36
Доброго дня, підкажіть будь ласка , установа хоче здати спеціалізованому підприємству макулатуру , вони нам перерахують кошти на рахунок, як правильно показати в обліку? ми маємо зробити зміни до кошторису , оприбуткувати, нарахувати дохід ? які будуть проводки Дякую

EVGENIY :16:04
Алла, 2117 7111 нарахували дохід, 2313 2117 отримали дохід, або 6212 замість 2117 використовуйте

EVGENIY :16:05
Алла, кошторис це про ВИДАТКИ, щоб зробити ці проводки кошторис е потрібен, а от коли захочете витратите ось тоді зміни до кошторису

Алла :16:11
Витратити, маєте на увазі за ці кошти придбати канцтовари, наприклад, то тоді зміни, а якщо просто кошти на рахунок, то не потрібно

EVGENIY :16:12
Алла, да

Алла :16:12
дякую

Олена :16:50
Доброго дня, підкажіть будь ласка, якщо працівник приступить до роботи на умовах неповного робочого часу без припинення відпустки по догляду за дитиною до трьох років, та в наказі буде вказана тривалість робочого часу - 21 година на тиждень, як розрахувати заробітну плату в кінці місяця?На одному тиждні може бути кінець місяця та початок іншого

керр:17:17
Олена, буде табель у ньому будуть фактично відпрацьований час роботи у зазначеному режимі, от його й пропорційно до норми часу за місяць оплатять

Відповісти

Повернутись до “Архів чату buhgalter.com.ua”