Архів чату за 26.11.2025 Ср (31)

Тут зберігається архів спілкування в чаті на порталі
Відповісти
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Регіон: Харьковская область
Дякував (ла): 153 рази
Подякували: 1411 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

EVGENIY :08:29
Доброго ранку, всім гарного дня

Олена :09:31
Добрий день підкажіть який оклад курєра в ОМС в 205р

Олена :09:32
2025

школа :09:39
Доброго ранку. Підкажіть, будь ласка, як подивитись уже зформовану відповідь РОЗУМЧИКА, яка зникла з екрана? Чи взагалі таке можливо?

EVGENIY :09:42
школа, дивиться зверху там є історія пошуку

школа :09:47
EVGENIY, Дякую.

Ю :10:36
Доброго ранку! Що у вас по СДО, у всіх працює?

Ю :10:38
запустився сдо, прошу вибачення

Наталія :10:39
Доброго ранку! Не знаю як працює, а зайшла норм

Іра :11:02
Поділіться хто якою користується програмою автоматизована реєстрація документів - вхідна і вихідна

Тонічка :11:09
Всім гарного дня! Не працює ключ податкової, нікуди не можу ним зайти. термін дії не закінчився.

Галина :12:18
добрий день, може у когось була така ситуація... через погану роботу серверу пенсійного фонду два рази відправили заяву-розрахунок по паперовому лікарняному.... як вийти з такої ситуації? в пенсійний не можемо додзвонитися

Марія :13:04
Галина ,я вже пятий раз відправляю заяву на виплату допомоги на поховання.....тупик!!!

Валентина :13:27
Добрий день. Працівник бере додаткову відпустку на навчання 30 днів (захист дипломн.). Сама відпустка не оплачується, а платиться середня заробітна плата за ці дні, за три дні до відпустки. Правильно я розумію?

Оксана :14:09
Добрий день. Підкажіть, будь ласка, де можна подивитися методичні рекомендації для заповнення форми 6-дс для бюджетних установ.

EVGENIY :14:13
Оксана, https://buhgalter.com.ua/zakonodavstvo/ ... -zvitnist/

EVGENIY :14:15
Оксана, ви впевнені що ця форма вам потрібна?

Тетяна :14:15
Доброго дня! Заклад профтехосвіти, організоване трьохразове харчування. якими нормативними документами керуватися при нарахуванні учням за харчування.

Оксана :14:16
EVGENIY, казна говорить, що потрібно подати у складі ліквідаційної звітності.

EVGENIY :14:17
Оксана, путсу мабуть хочуть, шо ви хочете в ній складати?

Оксана :14:21
EVGENIY, я нічого не хочу)) але з того, що вичитала, зрозуміла, що потрібно заповнити лише по платних послугах. хочу впевнитися, що правильно розумію

EVGENIY :14:26
Оксана, скоріш за все ви не правильно зрозуміли ту форму ніколи не заповнювали і не подавали

Оксана :14:36
у казні говорять, що пройшли зміни, і тепер всі будуть подавати у складі річної звітності 6-дс. Але мені потрібно подати ліквідаційну звітність раніше, бо помінявся головний розпорядник. У казні роз'яснень як заповняти дану форму ще немає.

EVGENIY :14:39
Оксана, ніде не має роз'яснень, і ніяких змін не було до цієї форми і навіть проєктів змін не бачив

Оксана :14:56
от і я ніде не знайду їх. а вони є. вибачте, але у мене вже істерика

EVGENIY :14:56
Оксана, їх не має, як би були я би знав і додав би на сайт

Інна :15:14
Доброго дня. Працівниця (держслужба) вийшла з відпустки по догляду за дитиною до 6 років 10.10.2025 року. На початку грудня хоче брати соціально-побутову допомогу. Як вірно розрахувати середню?

Мирослава :15:43
Доброго дня,може хтось підкаже бухгалтерські проведення на придбання основних засобів за рахунок грантових коштів

EVGENIY :15:45
Мирослава, https://buhgalter.com.ua/dovidnik/prikl ... bannya-oz/

EVGENIY :15:48
Мирослава, https://buhgalter.com.ua/articles/buhga ... shtiv-chi/

Мирослава :15:58
Дякую

Відповісти

Повернутись до “Архів чату buhgalter.com.ua”