ВСЕМ ДОБРОЕ УТРО!!!))))
Тат_яна 08:33
Доброе утро!
Ірина 08:39
Доброго ранку, підскажіть є підписником цього сайту, з мене знімається щомісячна плата за користування. Але є реклама. ЯК ЇЇ ВІДКЛЮЧИТИ?
Юлія 08:51
чи правда, що є зміни з 02.09 про розрахунок середньоїї зп?
EVGENIY 08:52
Ірина, авторизуйтеся, зверху натисніть УВІЙТИ
EVGENIY 08:52
Доброго ранку! Всім гарного дня ))
EVGENIY 08:53
Юлія, сьогодні буде новина
EVGENIY 08:53
Юлія, ось ці зміни до середньої вчора на уряді розглядали
Ірина 08:56
EVGENIY, я в кабінеті, зверху тільки кнопка вихід
Ірина 08:59
EVGENIY, Все добре, вийшла з кабінету, потім знову зайшла) Дякую)
Марія 09:07
Доброго ранку. Хтось кидав заявку на е- лікарняні через МЕДОК
Таня 09:11
Яке існує програмне забезпечення для подачі заявок в соцстрах?
Марія 09:14
Ми завжди набирали в МЕДКУ , а тепер там немає нового бланка зі змінами причин непрацездатності
EVGENIY 09:19
Марія, який ще новий бланк? Ніяких змін офіційних в бланк не вносили
Тат_яна 09:23
Марія, вай, там же не причины указаны, а категория медицинского заключения. И вам теперь нужно по табличке найти причину и её внести в заявку.
Тат_яна 09:24
такая табличка есть в этой статье
Оксана 10:21
доброго дня. друзі допоможіть у такому питанні. наш клубний заклад, який підпорядкований управлінню, хоче реалізовувати квитки на артистів, які відвідують наш заклад. як правильно це оформити юридично і фінансово?
ОМС 11:08
Оксана, у вас є такий вид діяльності (статдовідка, положення)?
Оксана 11:44
ми реалізовуємо свої квитки, тобто на вистави наших колективів. а от є така потреба у реалізації квитків сторонніх організацій. тобто їх артист їх квитки наша реалізація штатним працівником (адміністратор)
Маша 11:49
Добрий день
Маша 11:50
Оксана, через договір із сторонньою організацією
Маша 11:50
якахоче у вас виступати
Маша 11:52
наприклад договір оренди залу і прописати момент відшкодування послуг за продаж квитків
Маша 11:54
ви ж прибуткова організація, ведете госопдарську діяльність, заробляєте гроші у спосіб не заборонений З аконом
Саша 11:56
Доброго ранку колеги)) Порадьте площадку тендерну де ведуться комерційні закупівлі може хтось стикався чи сам працює ВСІМ ГАРНОГО НАСТРОЮ
Маша 11:58
Саша, комерційні це які? не бюджетні кошти? \
Ольга 11:58
Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, на якому рахунку обліковуються інвалідні візки та милиці, отримані від благодійників?
Маша 11:59
ящо небюджетні, то rozetka.com.ua
Маша 12:04
Ольга, 1113 або 1116. І про довідку змін до кошторису не забудьте
Саша 12:07
Маша, так, приватні підприємства, типу МХП, АТБ
Саша 12:08
Маша, Дякую, буду шукать)
Оксана 12:10
Маша, ні ми неприбуткова організація, заклад культури
Маша 12:14
Саша, наскілкі відомо для приватний є Google і відділ постачання.
Маша 12:18
Оксана, Це як? ви ж отримуєте прибуток від реалізації видовищних заходів
Маша 12:18
Оксана, ви що, не оприбутковуєте дохід від продажу квитків?
Оксана 12:19
це платні послуги за кодом 25010100
Маша 12:19
Слава вам, идущие обедать миллионы! И уже успевшие наесться тысячи! Выдумавшие каши, бифштексы, бульоны и тысячи блюдищ всяческой пищи.
Маша 12:19
Смачного, Пані та Панове!
Тат_яна 12:25
Маша, спасибо, дорогая! Замечание только тодно: Перечень блюдищ нужно начинать с кофе, чая и бутеров (даже в обед, увы)
Маша 12:39
Тат_яна, та ладно) в обед можно позволить себе все и еще чуть-чуть
Саша 12:41
Маша, а силки не маєте? буду дуже вдячна
Маша 12:41
пойду попрыгаю на батуте. Класная штука хочу заметить
Маша 12:42
Саша, силки прыгать маю
12 12:45
Марія, Соната для подачі заявок до ФСС, є е-лікарняні
Маша 13:09
Саша, ну реально, что на rozetka.com.ua, или сайты поставщиков не можете зайти?
Юлія 13:20
де можна подивитися приклад обчислення зарплати по-новому?
Юлія 13:21
середньої
EVGENIY 13:22
Юлія, постанова ще не набула чинності
Юлія 13:24
EVGENIY, перепрошую, а з якого числа планується?
EVGENIY 13:25
Юлія, та хто ж зна, ще і тексту не має!
Юлія 13:26
EVGENIY, прекрасно, тоді навіть не буду собі поки забивать голову дурним.
Юлія 13:28
просто на сайті написано ЗАТВЕРДЖЕНО зміни в обчисленні с/з.
EVGENIY 13:33
Юлія, їх завтерджено, але ж це не означає що вони вступли в силу! Як опублікують в офіційному видання тоді вони набудуть силу, з дати публікації
Світлана 14:28
Добрий день! Можливо хтось розібрався: що змінилось в розрахунку середньої зп з урахуванням нових змін?
ОМС 14:32
Світлана,
ОМС 14:33
Світлана, ще не діє
Світлана 14:33
ОМС, це зрозуміло, але ж все одно вступить в дію
ОМС 14:38
Світлана, може буде порівняльна таблиця
Тат_яна 14:51
ОМС, Світлана, я с вас угораю! Стандарт перед вами: "Одночасно повідомляємо, що листи міністерств не є нормативно-правовими актами та мають інформаційно-рекомендаційний характер."
Любов 14:52
Світлана, мені вичиталося, що премії за період будуть не розбиваться по місяцям, а просто сукпно додаватися. Хоча це не точно :))
ОМС 15:02
Тат_яна,
mila 15:46
Щось я заплуталась. Для розрахунку відпускних. Якщо премія була, наприклад, за 3 місяці - пропорційно відпрацьованим дням ділили її та відносили до відповідних місяців. Хтось ще так робив? А, у статті написано, що тільки зараз ці зміни вступають в дію????
ТоліК 15:52
mila, тут щоб розплутатися треба попрацювать
БоНі 15:52
ТоліК,
EVGENIY 15:53
ще будуть статті не переживайте, постанова ще не опублікована і не вступила в дію, дайте фахівцям час
Любов 15:54
ТоліК, щоб розплутатися, треба спочатку заплутати. От вони зараз першим етапом успішно сравляються ))
Тат_яна 15:55
EVGENIY, продолжаю мысль: дати час...подумать над тем, что же наобещали и как это теперь разгребать
ОМС 15:55
EVGENIY, "доведеться донарахувати зарплату тим працівникам, яким середній заробіток обчислювали з 12 грудня минулого року за правилами, встановленими постановою № 1213." Це що значить, закон обратно????
ОМС 15:56
Любов, Через 9 місяців "розродилися"
ТоліК 15:57
ОМС, як положено
EVGENIY 15:58
ОМС, так доведеться перерахунки робити! Це не закон )) Це поставнова
mila 15:58
А може, якщо, працівник був у відпусці у березні а у квітні виплатили премію за 1 квартал. От, тепер і треба докинути цю премію до січня, лютого і донарахувати відпускні за березень.
ТоліК 15:59
EVGENIY, та я поняла. Як просто словами, що закон не має зворотньої дії чи як сказать. А тепер типу все взад
ОМС 16:00
Постанова, зрозуміло)))))
Тат_яна 16:02
ТоліК, дети мои! ЗАКОН КАК ДЫШЛО... понятно? вот и крутят, как цыган солнцем
ОМС 16:02
EVGENIY, у нас премія помісячна, на щастя.
ОМС 16:03
Тат_яна, принимали не понимали, а теперь, очевидно, дошло
Тат_яна 16:12
ОМС, а у нас вообще её нет... (премии)
Любов 16:22
Тат_яна, ото ж... співробітники радіють тій премії, а ми злюки-бухгалтера думаємо "о ніііі"
ОМС 16:31
Тат_яна,
ОМС 16:32
Тат_яна, сидите на окладах? Это ужасно((((((((
Оленка 16:47
mila, а ми так робили в цьому році і до цих змін. Я щось не зрозуміла в чому суть затверджених змін? Що змінилося?!!!
mila 16:49
Оленка, і я про теж саме.
mila 16:52
Оленка, потрапила на інший сайт, там взагалі дивна розбивка місяців премій. "Наприклад, премія нарахована в липні за 3 попередні місяці, при розрахунку «середньої» вона повинна потрапити в заробіток таких 3-х місяців розрахункового періоду: липень, серпень, вересень. Тобто наступних 3 місяців, починаючи з місяця нарахування премії."???????
Галя 17:00
mila, а що за сайт?