Архів чату за 17.02.2022

Тут зберігається архів спілкування в чаті на порталі
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Регіон: Харьковская область
Дякував (ла): 150 разів
Подякували: 1396 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

Т 07:55
Доброго ранку

Оксанка 08:02
Добрий ранок!

Тат_яна 08:24
Доброе утро!

Светлана 08:25
Доброе утро, у нас с понедельника не проводят платежи по незащищенке у кого так же?

Елена 08:27
Светлана, у нас тоже зависли платежи

Тат_яна 08:31
Светлана, а паспорт БП сдали?

Тат_яна 08:31
В казну, я имею в виду

Оксанка 08:36
Светлана, таке ж

ОМС 08:40
ВСЕМ ДОБРОЕ УТРО!!!)))

ОМС 08:41
Елена, Светлана, у нас МБ. Все нормально)))))

2250 08:43
Доброго ранку. Допоможіть-принесли наказ про відрядження. Усі терміни оплати пройшли 7 лютого, авансовий звіт теж не був зданий. Що робити?

Гуля 08:48
У нас МБ не пропускають незахищені з 14.02 Львівська обл.

ОМС 08:54
Гуля, тут були припущення по поводу паспортів БП. У вас з цим порядок?

Алла 08:59
Доброго ранку,підскажіть,Чи можна проводити відрахування за виконавчим листом з лікарняного по догляду за хворою дитиною?

тата 08:59
Доброго ранку, порадьте хто як бере довідки про трудовий стаж для лікарняних з сайта ПФ на працівників? Мені вибиває помилку чи працівник не в трудових відносинах. А зараз ще і пише що не вірно вказан район. Хоча в запиті його і не вказуємо

ОМС 09:02
тата, у нас кожен дістає самостійно. Але ми ОМС, у нас у кожного працівника свій ключ ЕП

Елена 09:02
Алла, з лікарняного по догляду за хворою дитиною не можна

Алла 09:04
Елена, ДЯКУЮ

Наталія 09:07
Доброго дня. Підскажіть будь-ласка. Необхідно відкрити рахунок фонд 03 для надходження благодійної допомоги. В додатковій інформації що вказати, яку підставу відкриття рахунку?

Тат_яна 09:10
Алла, нет. Выплаты из ФСС не трогаем

EVGENIY 09:12
Доброго ранку! Всім гарного дня )

Елена 09:15
Тат-яна, звичайного лікарняного ТРЕБА обов'язково брать,а по догляду НЕТ

тата 09:15
ОМС, зрозуміла, Ми теж, Просто читала, що установа може взяти сама

Юлія 09:17
Доброго ранку, цікавить питання працівницю переведено на вищу посаду, на наступний день вона захворіла 5 днів дікарняного. Як правльно розрахувати середню зп?

Антоніна 09:18
Доброго дня! Потрібна допомога, ба заплуталась. Зробили передплату журналів на 12 міс. з 01.03.22 по 28.02.23рр. Як показати в м.о.4, суму за 10 міс.22р. на 2911, а суму за 2 міс.23р. на 2113 чи як?

Тат_яна 09:23
Елена, на минуточку! ЗУ від 23.09.99 р. № 1105 «Про загальнообов’язкове державне соц.страхув.», який діє в оновленій редакції з з 01.01.2015 р., у п. 2 ст. 34 передбачено наступне: «Страхові кошти,зарах.на окремий рахунок,не можуть бути спрям.на задов-я вимог кредиторів,на стягн.на підставі вик.та інших док-в,за якими зд-ся стягн.выдпов.до закону"

Анатолій 09:24
Всім доброго ранку , та гарного дня.

Елена 09:31
Ви берете суму на руки з лікарняного ФСС ,+ зарплата за місяц і берете % по виконавчому.

Елена 09:32
лікарняний це доход

Анатолій 09:32
Вводячи на веб порталі ПФУ номер лікарняного листа, Прізвище та Ім"я, серію та № паспорта пошук НЕ дає результатів. Пише: "Дані не знайдено". Людина перебувала на лікарняному з 14 СІЧНЯ. Що я роблю не так? Допоможіть, будь ласка.

Люда Кошкіна 09:32
Елена, якщо лікарняний по догдяду за дитиною - з нього виконавчий не береться

Елена 09:33
Люда Кшкіна,читайте вверху сначала

Тат_яна 09:34
Люда Кошкіна, а обычный, но за счёт ФСС? Я с него не удерживаю. Только с той части, что на мои 5 дней

Света 09:34
Наведите курсором на лікарняні листи, высветится на зеленом фоне пошук,нажимайте его и все больничные за весь перид высветятся

Елена 09:36
В январе был аудит и этот вопрос задавался . С обычных больничных берется виконавчий

Тат_яна 09:37
Елена, спасибо

ОМС 09:39
Анатолій, вам вище відповіли: не треба вносити нічого, внизу ПОШУК і буде вам ЩАСТЯ!!!)))

Люда Кошкіна 09:39
Тат_яна, а де можна почитати , що з лікарняного за рахунок ФСС не вираховувати виконавчий лист?

Віталій 09:43
ВОЛИНЬ! Чол. шукає роботу в будь якій бюджетній установі (фінансист, голов. бух., бух.-спец.) Доствід роботи понад 20 р. Тел. – 093 341 0230

Надія 09:45
тата,в мене теж так , подзвонила на гарячу лінію, сказали ідуть технічні роботи , всім вибиває одну і ту ж помилку , почекайте до кінця дня , все виправлять ))

HR-manager 09:47
Віталій, який рівень англійської ? Advanced? Сертифікати по МСФЗ є ?

Анатолій 10:03
ОМС, Света, Відносно лікарняних. Увійшов до "Відкриті сервіси веб порталу ПФУ, далі Дані з електронного реєстру листків непрацездатності, там, як приклад, наведено картинку, і НІЯКИХ даних по ЛН.

Олена 10:04
До нашої організації з іншої з 01.01.22р.були переведені працівники, у яких залишилися невикористані відпустки, по яким компенсації не виплачені та на наш рахунок не перераховані. Підкажіть, будь ласка, подальші наші дії, як нового роботодавця

Тат_яна 10:10
Люда Кошкіна, Закон України від 23.09.99 р. № 1105 «Про загальнообов’язкове державне соцiальне страхування» (зі змінами), п.2 ст.34. ЩЩойно передивилася - Закон чинний

Ольга 10:12
Олена, Ваша організація може тільки порадити працівникам звернутися за компенсаці\ю до попереднього роботодавця. В нас таке було в минулому році, Найшли кошти і виплатили, одного працівника пропустили, подала до суду, зараз йде розгляд справи в суді.

Люда Кошкіна 10:18
Тат_яна, спасибо

Оксанка 10:20
Яке число фінансує соцстрах?

ОМС 10:23
Оксанка, 19

Люда Кошкіна 10:23
Тат_яна, я ще читала Закон про виконавче провадження и от там у 73 статті є перелік коштів, на які не може бути звернено стягнення

ОМС 10:25
Анатолій, увійдіть, зліва листи непрацездатності-увійдіть, там буде запрос №№№ і тд- нічого не набирайте- внизу-ПОШУК!!!!

EVGENIY 10:25
Оксанка, https://i.imgur.com/Um92Nhb.png

Оксанка 10:27
EVGENIY, ОМС, дякую

Света 10:33
Анатолій,дай те номер телефону , передзвоню щодо лікарняних листів

Тат_яна 10:34
Люда Кошкіна, та в нас часто один закон на інший з вилами наступає...

Ольга 10:39
казначейство уже 2 день не проплачивает не захищені, у кого еще так?

Оксанка 10:39
Ольга, почитайте вище початок чату

NeProzorro 10:41
EVGENIY, колеги, невже потрібно друкувати і підшивати реєстри юридичних і фінансових зобовязань?

NeProzorro 10:42
з СДО

Тат_яна 10:44
NeProzorro, а не з СДО?

ОМС 10:53
Анатолій, здається я зрозуміла. Ви напевне заходите під підписом фізособи?

Ірина 10:56
Доброго дня. Підкажіть, будь-ласка, чи потрібно якесь розпорядження на перехід ведення рахунків в електронному вигляді? ( раніше була книга форма К-17, зараз ведеться все у компьютеі). Дякую

Лілія 10:58
Порадьте що робити якщо сумісник не надає довідки про зарплату з іншого місця роботи?

Лілія 10:58
Як це вірно оформити?

КАТЯ 11:14
Добрий день. Працівник на тривалому лікарняному, у зв'язку з чим утворився борг за працівником. Чи можна утримати борг за рахунок суми лікарняних підприємства?

Віка 11:21
КАТЯ, я вважаю що так. У себе я так і роблю (бюджетна установа)

Елена 11:22
КАТЯ, обязательно

КАТЯ 11:25
Віка, а в звіті як це буде?

А 11:42
Анатолій, зайшли на ПФ під юрособою,зліва лікарняні листки,далі набираєте код працівника і пошук

ОМС 11:48
А, якщо нічого не набирать, а тільки пошук, то всі лікарняні зявляються. Останні в перших рядках

марія 11:57
Підкажіть будь ласка як має бути :в грудні продублювалися суми,зараз зробила уточнюючий за 4 кв. грудень місяць з ознакою 1 .звіт прийнято але з працівників не знято лишні суми в 4-дф.допоможіть будь ласка

NeProzorro 11:58
Тат_яна, невже в нормативці таке є? Про друк купи макулатури, якщо все зберігається в електронному вигляді

NeProzorro 11:59
А як же "діджіталізація" і #paperless ?

Марина 12:00
NeProzorro, перевірки дивляться виписки, а якщо проплачено казначейством, то зрозуміло, що і на облік взято

Тат_яна 12:02
NeProzorro, ага, и номенклатура справ имеется. Которую выполнять нужно.

NeProzorro 12:03
Тат_яна, який пункт якої постанови? Номенклатура- це маячня, теж макулатурозбирання

Марія 12:05
Доброго дня! Чи потрібно включати у звіт неприб.орган. суми отриманих та перерахованих далі міжбюджетних трансфертів? Ми фінуправління. Дякую)

Юлч 12:09
Цікавить чи можна оформити суміщення посад на період лікарняного? Та як правильно розрахувати оплату за суміщення?

ОМС 12:23
Юлч, я точно не знаю, але раніше (100 лет назад!!!) мені здається дозволялось при хворобі більше 14 днів. Але це не факт

111111 12:24
2250, реєструвати і отримувати попередження.

111111 12:28
Алла, я думаю ні, бо це дитячий.

оксана_бух 12:39
В нас теж казна проводить тільки захищені, Сумська обл

Бухгалтер 12:47
Підкажіть, чи треба оприбутковувати паспорт водного об'єкта. Де про це можна почитати?

ОМС 12:50
оксана_бух, ніхто із тих, у кого не прходять незахищені не відповів на питання про паспорт БП(((((

оксана_бух 12:57
ОМС, мій паспорт в казні, віднесла ще на минулому тижні

Ольга 13:00
незахищені не проходять не із за паспортів, це саме казначейство не має ліміту на проплату

Марія 13:02
Ми бюджетна установа Центр надання соціальних послуг .хочемо купити антисептики , медичні маски і рукавіиці одноразові з Якого КЕКВ можн акупити . Медичного кабінету не має

2250 13:02
111111, спасибо

Ольга 13:03
Марія Ви наші колеги, ми також центр надання соціальних полуг, ми закупляли на на 2210

ОМС 13:04
оксана_бух, дякую. А то всі тільки констатують факт, а ніхто не відповідає

ОМС 13:06
Ольга, дякуємо. Чули про таку проблему, але у нас пока все проходить, буває що аж в кінці дня, але поки що ОК

Ольга 13:07
ОМС, а у нас уже 2 день не проплачуються(

Марія 13:08
Ольга, дуже дякую

Бухгалтер 13:11
EVGENIY, підкажіть, 12.47

EVGENIY 13:30
Марія, Ольга, https://buhgalter.com.ua/zakonodavstvo/ ... kiv-pri-2/

Галина 13:30
Добрий День! Підскажіть , лікарняний для учасника АТО оплачується 100% незалежно від стажу?

Тат_яна 13:32
NeProzorro, 12.03 Попробуйте доказать это архиву. Повторюсь ещё раз: у нас законы друг дружке вила показывают

EVGENIY 13:33
Галина, https://buhgalter.com.ua/news/trudovi-v ... mchasoviy/ старе аде там э статы ы закони почитайте в них

Іра 13:59
Підкажіть будь ласка! В розрахунок лікарняних включаємо дні відсторонення від роботи?

Бухгалтер ОСВІТА 14:06
Іра, включаємо.

Світлана 14:28
Доброго дня! Можливо хтось знає після 5 березня всі ключі мають зберігатись на захищених носіях? Тобто файловими користуватись вже не можна буде (комунальна устоанова)?

СОС 14:32
Доброго дня. Є рішення суду, про сплату за газ спожитий у 2021 році. Які портібно робити проводки? Щось я зовсім заплуталась

Світлана 14:55
Світлана, тілько що перезвонили з казначейства, ми використовували в е-звітності ключі податкової, сказали що з 05 березня вони не діють, треба нести заявку на токени.

Провідний бухгалтер 15:00
В 1 кварталі 2021 року була допущена помилка в 1 дф (нарахований і виплачений дохід суми різні). Я повинна була робити уточнюючий чи звітний новий?

Світлана 15:03
Світлана, нам теж так сказали, і я думаю можливо їх взагалі на файлах вже не можна буде використовувати, ми в медку звіти ними підписуємо

Гала 15:05
Доброго дня. Підскажіть як вірно подати декларацію з Пдв за січень, ніяких операцій не проводилось, до оподаткування нічого немає, від'ємного теж. Подавати декларацію чи ще додаток 1 теж пустий?

Ж. 15:05
Якщо установа отримала ознаку неприбутковості через місяць після створення, то вона вважалася прибутковою тей місяць?як звітувати?

Світлана 15:07
Гала, ми подавали тільки пусту декларацію, без додатків. Звіт був принят.

Гала 15:08
Світлана, Дякую

111111 15:26
КОЛЕГИ ЗА ФАЙЛОВІ КЛЮЧІ ЩЕ НІЧОГО НЕ ВІДОМО? БО 5 БЕРЕЗНЯ ВЖЕ ЧЕРЕЗ...

Квіточка 15:49
Гала, ви реєстрували податкові накладні за січень?

Світлана 16:03
Добрий день, підкажіть сімейне фермеське господапрство. Податки, звіти які подавати

ВІК 16:04
Доброго дня! Об'єднана звітність ще квартальна?

ФСН 16:05
ВІК, так

Світлана 16:05
Де можна почитати проці всі звіти які подавати терміни сімейне фермерське господарство

ФСН 16:06
Світлана, Вам не сюди. Тут бюджетні організації.

ВІК 16:06
ФСН, дякую!

леся 16:25
як проводити утримання за виконавчими документами/їх 4 на одного працівника? підкажіть будь ласка

EVGENIY 16:35
леся, https://buhgalter.com.ua/articles/kadro ... chiy-list/

Наталка 16:35
леся, не більше 50 %.

Олена 17:47
Доброго дня! Підкажіть як проходить перевірка ФСС, на що звернути увагу? які документи перевіряють?

Відповісти

Повернутись до “Архів чату buhgalter.com.ua”