Архів чату за 06.04.2022

Тут зберігається архів спілкування в чаті на порталі
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Регіон: Харьковская область
Дякував (ла): 150 разів
Подякували: 1396 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

Вероника ФВ 08:24
Доброго ранку!

Тетяна 08:30
У всіх працює СДО?

Тетяна 08:31
Доброго ранку! Ми з України!

12 08:35
Тетяна, СДО починає працювати з 9-00. З 13-14 теж не працює.

EVGENIY 08:38
Доброго ранку

Тетяна 08:38
12, дякую, бо давно не заходила

Інна 08:40
Доброго ранку! Не проплатився платіж ФОПу, у об'єднаній звітності дод. 4ДФ у колонці нараховано я ставлю суму, а в перераховано - ні?

EVGENIY 08:51
Інна, я би нічого не ставив, вєе коли перерахуєье тоді будете ставити в дві колонки

Інна 08:54
EVGENIY, Дякую!

Olya 08:57
Доброго ранку! Чи прийняли вже в когось звіт ЄСВ за І кв.? Від п"ятниці пише що звіт в дорозі... Хочимо подати заявку на лікарняні, а звіт не приймає... В кого як?!

Танюша 08:58
Доброго ранку. Я ось бачу що лікарняний закритий ще 25 березня і до сих пір не готовий до сплати. :(

Ольга 08:59
EVGENIY, допоможіть потрібно наказ на працівника про надання і використання компютера в установі.

Світлана 09:13
Olya, звіт чому не приймається, що пише квітанція?

EVGENIY 09:16
Ольга, ну так вигадайте наказ, окрім вас його ніхто не напише

Світлана 09:22
Ольга, без бутилки не розібратися в суті питання!!! Якщо організація купила цей комп"ютер, то є МВО, вона його ї приймає. Якщо комп"ютер від фізичної особи, то можна оформити, наприклад, договір позички + акт. А про який наказ йде річ....

Normal 09:26
Добрий день! Підскажіть можливо залишити 25 квітня вихідним?

EVGENIY 09:31
Normal, https://buhgalter.com.ua/news/kadrova-s ... ogo-stanu/

Olya 09:32
Світлана, не пише що звіт не прийнято і квитанція не приходить жодна, просто весь час від п"ятниці звіт в дорозі

Normal 09:34
EVGENIY, та я читал

Normal 09:34
неделю назад была дето инфа что можно было оставить выходной теперь прочитал что норми не діють

Світлана 09:35
Olya, а Ви телефонували в ПФ? В мене така ситуація була с ФСС, квітанції не було, а коли зателефонувала, то заявка була прийнята.

Таня 09:38
Добрий день! Мирного дня! Підскажіть, будь-ласка, у е-звіт не вибирає код-території. Що зробити?

Наташа 09:42
Olya, подивіться в Кабінеті платника податків. В МЕДок квитанції не доходять.

Olya 09:42
Світлана, дякую за пораду! Спробую зателефонувати, може й справді так.

Olya 09:42
Наташа, дякую! вже дивлюся!

керр 09:42
Normal, була така інфа і є, ґрунтується таке твердження на тому, що законодавство не містить вказівки на кількість робочих днів, усе вирішується на рівні роботодавця

Таня 10:07
Доброго дня.Підкажіть,будьласка,простій як показувати у формі 1ПВ?

ВІК 10:22
Olya, в мене заявку прийняли без звіту. Пробуйте

Олена 10:27
Танюша, Доброго ранку, у нас також лікарняні по 23 та по 25 березня зі статусом "Закритий"

Інна 10:29
Підписала вперше обєднану звітність токенами казни. Підкажіть, можливо хтось знає, чи треба подавати в податкову заяву приєднання на сертифікати?

Надія 10:32
Доброго дня!21 березня лікарняни

Надія 10:32
Доброго дня!21 березня лікарняні висять закриті, які дії?

12 10:35
Інна,подається лише повідомлення про надання інформації про КЕП

Оксанка 10:35
Добрий день! На заправку картриджа треба виставлят

Оксанка 10:36
Добрий день! На заправку картриджа треба робити звіт про договір?

EVGENIY 10:39
Оксанка, та другий рік як не треба таке робити

Інна 10:41
12, тільки на бухгалтера?

Інна 10:42
Оксанка, звіт про договір про закупівлю у прозоро треба виставляти

12 10:46
12,так

12 10:46
Інна,так

EVGENIY 10:49
Оксанка, якщо мова про інформатизацію то ось https://buhgalter.com.ua/articles/zakup ... ho-novogo/

ЛюдКа 10:53
Всім привіт!!!Все буде Україна!!!!Мироного дня!!!!

Ірина К. 10:53
Доброго дня! Підкажіть будь ласка, як відобразити в додатку 5 по ЄСВ зміну назви посади в установі з метою приведення у відповідність до класифікатора. При цьому код (колонка 13-14) був зазначений правильно, він не змінюється. Зміни стосуються колонки 15 (посада). Чи треба ставити позначку «Пререведено» і дату закінчення попередньої посади?

Інна 10:55
12, Дякую

Галя 11:30
За матеріали нас профінансували на суму 875 грн (залишок коштів на рахунку), але казна не оплатила зг. Пост.590 у балансі куди ставити р. 1125 чи р. 1162?

Оксанка 11:30
Інна, дякую

Оксанка 11:31
EVGENIY, мала наувазі договір про закупівлю, неправильно виразила думки. Дякую. Уже відповіли мені добрі люди.

Оксанка 11:34
І ще питанн цікавить. Хто працює з місцевим бюджетом. Скажіть який зв'язок між платниками податку (підприємцями, ФОП), які зараз не сплачують податки і місцевим бюджетом? Бо нам говорять, що грошей немає, фінансують тільки захищені і з запізненням. Бо я не в курсі цієї теми.

1 11:42
Галя на 1162

Галя 12:17
1, дякую

Ніна 12:27
Підскажіть, яв видалити свій профіль та скасувати передплату у сумі 30 грн щомісячно ?

Юлія 12:39
Допоможіть, будь ласка. При вході в Є-Звітність виникає помилка. "Позначки часу". Як це виправити. Де можна її відключити.

Інна 12:43
Галя, р.1162

EVGENIY 12:44
Ніна, https://buhgalter.com.ua/articles/partn ... t=top-menu

Світлана 12:52
Ірина К., Ви як прописали в наказі? Переведення? Тоді в графі 10 ставите дату початку такого переведення. В графі 13 - посаду по класифікатору вибира

Світлана 12:53
Ірина К., вибираєте, в графі 15 - посаду по наказу про переведення. Заповнюєте в звіті однією строкою.

наталі 12:54
доброго дня. нам передали на баланс основні засоби по заг. і спец. фонду. чи можна в головній книзі обліковувати їх на одному рахунку чи краще розділяти?

Світлана 12:55
наталі, є план рахунків, там же немає рахунку по загальному фонду окремо, а по спеціальному окремо.

EVGENIY 12:55
наталі, передачі бувають різні, є внутрівідомча є не внутрівідо мча,

наталі 12:57
EVGENIY, відділ освіти передав гімназії

Танюша 12:58
Юлія, Перевірте дату на самому компютері

EVGENIY 12:59
наталі, це не відопвідь, але не бачу смисла обліковувати на різних рахунках, до того ж вам вище написали буоблік не ділеться на спецфонд і загальний, є методрекомендації там радять благодійку на окремих вести

Ірина К. 13:00
Світлана, Дякую за відповідь! Внаказі прописано "Приведення у відповідність назви посади"

Юлія 13:02
Танюша, дата правильна. Під токеном (ключ бухгалтера) зайти дає, а під ключем податкової (ключ директора) вибиває таку помилку.

наталі 13:05
Світлана, EVGENIY, дякую

Світлана 13:10
Ірина К., Ви з освіти?

Ірина К. 13:13
Світлана, ні, соцсфера

Марія 13:31
Доброго дня!

Марія 13:33
Хто питав про лікарняні, які в ПФУ маєть дату закінчення 25.03 і мають статус "зактритий". Я відправила сьогодні заявку у соц.стах, її прийняли

Віка 14:11
Чи потрібно в 2дс у рядку 2210 віднімати витрати по кекв 2282? І у який рядок в 2дс ставити кекв 2282? Та чи потрібно у 2дс кекв 2282 показувати у рядку 2860 ?

Світлана 14:17
Ірина К., у нас теж були зміни по класифікатору від 25.10.2022, ми освіта, але ми роболи ПЕРЕВЕДЕННЯ, якщо в вас приведення у відповідність до класифікатора, то додаток 5 не треба заповнювати.

Світлана 14:17
Ірина К., від 25.10.2021 (помилка в році)

Олександр 14:37
Доброго дня! Чи можна надати одноразову грошову винагороду директору ЗДО якщо вона іде у щорічну відпустку?

Юля 14:38
Доброго дня, допоможіть, де в баоансі відобразити дебіторську заборгованість з підзвітними особами (талони на бензин)? р.1150 чи 1145, 1135?

Юля 14:39
*балансі

Валентина 15:18
Доброго дня. Підскажіть читала за відпустки держслужбовців, вони не зменшуються до 24 днів у воєнний стан. А як ОМС?

Надія 15:20
Марія, телефонувала в соцстрах, сказали що поки статус Закритий Ви не маєте права брати в опрацювання, заявку ми повернемо.

Валентина 15:20
Доброго дня, підкажіть будь ласка, якщо людину звільняють в наказі звільнити 31.03. наказ від 31.03 , виходить , що 31 число останній робочий день? при нарахуванні розрахункових березень включаємо чи ні.

керр 15:30
Валентина, не включаємо, адже це місяць у якому здійснюється виплата, яку розраховуємо за період, що передує місяцю виплати

Світлана 15:30
Валентина, виходить що 31 число останній робочий день. Березень в розрахунок не берете, так як звільнення березнем.

Валентина 15:31
Так, дякую, були сумніви.

Ірина К. 15:32
Світлана, Дякую!

Ірина К. 15:32
Світлана, Дякую!

керр 15:34
Валентина, для ОМС тривалість відпустки теж встановлено спеціальним законом, є проект, яким така перевага для дс і омс буде закрита до 24 к.днів...

Марія 15:47
Надія, у мене заявка прийнята, я описала свої дії. Всі строки вийшли (7 днів), а система нашого ПФУ працює не завжди адекватно. Якщо мої л/л були прийняті, то у соц.страху вони "світяться" як готові до сплати.

ЛюдКа 17:02
У всих казна пропускає тільки захищені, бо я трохи випавша з строю, у мене соцеконом не проходять платежі????

EVGENIY 17:33
ЛюдКа, пропускають згідно цієї постанови https://buhgalter.com.ua/zakonodavstvo/ ... rzhavnoyu/

Відповісти

Повернутись до “Архів чату buhgalter.com.ua”