Вітаю всіх з святом. Здоров"я, миру, перемоги нам!
Оксанка - 08:51
Добрий ранок! Зі святом Петра і Павла! Нехай все буде добре!
EVGENIY - 09:10
Доброго ранку, всім гарного дня
Ольга - 09:17
Добрий ранок!Самостійно виявила помилку та донарахувала лікарняний за лютий.У звіті ЄСВ показую донараховану суму лікарняного.Дні лікарного не вказую, щоб не подвоїло,але видає помилку (не заповнено поле кількість днів тимчасової непрацездатності).Як правильно показати донараховані лікарняні у Дод.1
EVGENIY - 09:24
Ольга,
Оксанка - 09:24
У довідці в натур.формі там де зазначено (місяць) писати за липень 2022 року чи за 12 липня 2022 року?
Наталя т-ц - 09:26
Оксанка, " за липень"
Наталія - 09:30
Доброго дня! 590 постанова дозволяє заправку картриджів за кошти загального фонду місцевого бюджету?
Ольга - 09:31
EVGENIY, Дякую!
Оксанка - 09:32
Наталя т-ц, дякую, а підкажіть, її в СДО потрібно набрати і сканкопію підкріпити і все?
Оксанка - 09:33
Наталя т-ц, додаток 25 правильно? А потім ще паспорт в казну здавати, так?
Таня - 09:44
Наталія, так, але це прописати в платіжці
Наталія - 09:45
Таня, підкажіть будь ласка, як правильно це в платіжці прописати?
Наталя т-ц - 09:49
Оксанка, для СДО потрібно підкріпити скан довідки про зміни до кошторису, зведення показників та довідку про надх.в нат.формі Дод.25
Наталя т-ц - 09:50
це в кошторисах, а в довідку про надх. в нат.формі тільки додаток 25, так
Наталя т-ц - 09:51
паспорт ми не даємо ніякий. але ми не вищий розпорядник,тому може і не даємо
Оксанка - 09:56
Наталя т-ц, згадала, бо робила це 2 роки тому, все забулося, а в СДО в довідці у натур.формі не бачу сканкопії, то її не потрібно виходить, тільки в кошторис...І ще питання що перше скидати довідку у натур.формі чи зміни до кошторису?
Геннадій - 09:59
Оксанка, Скидаю кошторс і одночасно довідку в натуральній формі.казна проводить спочатку довідку змін а потім довідку в натуральній формі
Оксанка - 09:59
Геннадій, дякую!)))
Віталія - 10:04
Добрий день, як в об'єднаному звіті у додатку 1, показати нарахування працівнику за 3 ставками, 1 основною ставкою, 0,25 - 2 ставка за сумісництвом та 0,15 -3 ставка за сумісництвом. Мене цікавть як показати сумісництво за 2 ставками одразу?
Наталя т-ц - 10:05
Оксанка, перше зміни,потім довідку
Геннадій - 10:10
Хто знає безкоштовну програму подачі звітності до ФССУ (більше нічого не потрібно) можливо хтось працю вав з АРТ ЗВІТ ?
ВІК - 10:11
Геннадій, я працюю в АРТ-ЗВІТ, але вона не безкоштовна
Маринчик - 10:11
Добрый день. Подскажите закон про отпуска учителям на 56 дней принят?
Віка - 10:12
Маринчик, ні
EVGENIY - 10:12
Маринчик, закон принят но в действие не вступил так как не подписан президентом и не опубликован
Таня - 10:14
Наталія, в кінці після - "без ПДВ.,пп2 п19 Порядку590"
фк - 10:28
Добрий день. Допоможіть розібратись. Працівника прийняли на роботу за сумісництвом з 18.065 по 12.07., чи маємо право відправити його далі у відпустку чи повинні звільнити, оскільки він прийнятий по 12.07.????
Іріна - 10:30
доброго дня! підскажите, при розрахунках середнього заробітку мобілізованому у випадку ПРОГУЛУ без поважних підстав, ці дні враховувати як робочі? тобто, в червні прогуляв 7 робочих днів, зарплату за ці дні не нараховували. як з середнім? ДЯКУЮ!
фк - 10:36
Іріна, а звідки ви знаєте що він прогуляв якщо мобілізований.
Іріна - 10:36
фк, мобілізований в липні
Іріна - 10:37
фк, прогули в середині червня. наказ, догана, т.п.
фк - 10:44
Іріна, ну тоді що враховувать коли нічого не нараховувалось.
Віталія - 10:49
фк, відпустка надається після пропрацьованих пів року. Якщо працівник йде у відпустку за основним місцем роботи, то за сумісництвом має право йти у відпустку без збереження з/п, до з акінчення відпустки за основним місцем роботи.
Валентина - 10:58
Доброго дня!Підкажіть,будь ласка,бо щось в голові каша-у формі 2-ДС суму амортизації ми ставимо ту що була нарахована за другий квартал, чи всю з початку року? (нараховуємо щоквартально)
Бух. - 11:00
Доброго дня.Державна установа комусь прийшло 2120 по с.ф??
Іріна - 11:04
фк, я розумію, по постанові відсутність за поважними причинами не враховується. тому і сумніви. дякую.
Тоня - 11:05
Віталія, в об'єднаному звіті у додатку 1, на працівника формуєте три рядки за кожною посадою окремо, за сумісництвом ставите відмітку без трудової книжки
Іріна - 11:05
Валентина, з початку року
Валентина - 11:05
Іріна, дякую!
Є.М. - 11:07
Підкажіть будь-ласка, потрібно обов'язково робити наказ на списання основних засобів чи достатньо актів на списання?
фк - 11:09
Віталія, ой тут стільки нюансів све не описати, одного слова я думаю вистачить че ПЕДІК.
фк - 11:10
вибачаюсь, хочеться щось сказати та не можна.
Оксанка - 11:25
Питання на засипку Чи може піти на простій один працівник установи?
Наталя т-ц - 11:28
Оксанка, може.керівник визначає навіть окремих працівників,головне,щоб було обгрунтування в наказі
Оксанка - 11:29
Наталя т-ц, скажіть, а хіба можна відправляти на простій соціальний центр?
леся - 11:32
чи можна під час воєнного стану виплачувати премії
просто таня - 11:40
Оксанка,зараз що хоч можна.а як при запровадженні простою,відправляютьв нього ж і керівника і бухгалтера у яких право підпису.
просто таня - 11:41
леся, можна,ніде немає заборони,окрім прямої від розпорядника.чи засновника.
Наталя т-ц - 11:57
Оксанка, в такому разі -ні, бо ви визначені як кобєкт критичної інфраструктури
Оксанка - 11:58
Наталя т-ц, я це розуміла, але не могла сформулювати, дякую)))
Оксанка - 12:00
Наталя т-ц, є якась законодавча база?
просто таня - 12:06
Наталя т-ц, вибачте,а де тут соцзахист?Об'є́кти крити́чної інфраструкту́ри — підприємства та установи (незалежно від форми власності) таких галузей, як енергетика, хімічна промисловість, транспорт, банки та фінанси, інформаційні технології та телекомунікації (електронні комунікації), продовольство, охорона здоров'я, комунальне господарство, що є ст
просто таня - 12:07
стратегічно важливими для функціонування економіки і безпеки держави, суспільства та населення, виведення з ладу або руйнування яких може мати вплив на національну безпеку і оборону, природне середовище, призвести до значних матеріальних та фінансових збитків, людських жертв.[1]
Новачок - 12:11
Добрий день, підскажіть будь ласка! Вновь прийнятий працівник відробив у травні 10 робочих днів, червень - повний місяць. Як розрахувати середьоденну за 2 місяця для надання допомоги? Усі виплати за травень та чевень/ відпрацьовані дні та * 22 ( середнемісячне число робочих днів по календарю) , або 16- так як прийнят у травні?
EVGENIY - 12:26
Новачок, та * 22 ( середнемісячне число робочих днів по календарю)
EVGENIY - 12:27
Новачок, нє середньоденну а так рахується середньомісячна зарплата
Ярослав - 12:31
Привіт! Не можу зробити вхід. Включено блокування реклами. Який вихід. Дякую.
ЛюдКа - 12:34
Всім привіт!!!!Мирного дня!!!
ВІК - 12:38
Доброго дня! Якщо дається премія до Дня бухгалтера в розмірі посадового окладу, а бухгалтер частину місяця у відпустці, то премія виплачується повністю, чи пропорційно?
Новачок - 12:52
EVGENIY, Так, середньомісячна, ДЯКУЮ!!!
керр - 13:09
ВІК, якщо виплата пов'язана тільки з таким Днем то відпрацьований час значення не має, якщо інше не передбачено положенням про преміювання
Віталія - 13:21
Тоня, вибиває помилку, що у додатку 1 до податкового разрахунку є два записи з повним співпадінням реквізитів. Як бути тепер, можна показати одним рядком нарахування за 2 посадами за сумісництвом?
ВІК - 13:29
керр, дякую!
Тамара - 13:39
Зі святом усіх, шановні колеги!
Тамара - 13:46
Прошу вашої поради. Педагогічний працівник-пенсіонер згідно наказу директора йде в щорічну основну відпустку на 24 к.д., отримує компенсацію за 32 к.д.та інші обов’язкові виплати із послідуючим звільненням з роботи 23.07.2022. 11.07.2022 даний працівник захворів та йому відкрито л.н. Чи правомірним буде продовження відпустки на період л.н.?
EVGENIY - 13:49
Ярослав,
Марина - 13:54
Доброго дня. Підскажіть, будь ласка, у червні місяці було донараховано заробітну плату за травень. Як її показати в об;єднаному звіті ( під яким кодом )?
керр - 13:55
Тамара, якщо датою звільнення визначено останній день відпустки, з врахуванням останньої суд практики - правомірно...
ФСН - 14:01
Марина,
Тоня - 14:13
Віталія, Пенс.фонд дає роз'яснення окремо, хоча ви праві - дає помилку. Зверніться в ПФ, можливо, підскажуть.
Марина - 14:14
ФСН, дуже вдячна за допомогу.
ТетянаК - 14:15
Є вакансія спеціаліста з публічних закупівель сільської ради Запорізький район. Може кому потрібно.
Оксанка - 14:39
В кого проплатиласьв казні зарплата за червень?
ната - 14:40
навантаження педпрацівника 11 год, оголошено простій на 2/3 окладу. нараховувати 2/3 з окладу з штатного розпису чи з урахуванням педнавантаження?
керр - 14:46
ната, звісно що з факту, працівник працює в умовах менше передбаченої норми педнавантаження...
ната - 14:50
керр, а в кого 22 год, то теж з педнавантаження?
Ірина - 14:51
Доброго дня, колеги, підскажіть, якщо в закладі офіційно немає медпункту, але для підопічних закуповуємо мед. засоби, який КЕКВ доцільно використовувати 2210 чи 2220?
EVGENIY - 14:55
Ірина,
керр - 14:57
ната, а таким уже по штатному, п.62 Інстр 102 каже що це дод зп відповідно до отриманої ставки...)
Ірина - 14:59
EVGENIY, ми заклад соц. забезпечення. Чи це немає значення?
EVGENIY - 15:01
Ірина, має значення наявність медичного кабінету )))
EVGENIY - 15:01
Ірина, у вас взагалі видатки по 2220 є? Думаю що не має тому і питаннь не повинно бути
Ірина - 15:06
EVGENIY, в тому то й справа, що є. Хочу розібратись наскільки це правомірно
Віталія - 15:09
ната, ми прописували в наказі про простій, оплатити педагогічним працівникам період простою в розмірі 2/3 окладу з урахуванням педагогічного навантаження, які вони мали до запровадження простою
ната - 15:09
керр, заступник на 0.5 то йому 2/3 з 0.5? педагог-організатор має 5 год навантаження, то йому 2/3 лише з окладу педагога-організатора? правильно я розумію
EVGENIY - 15:10
Ірина, є щ ось таке
Вікторія - 15:10
Доброго дня!! Допоможіть, будь ласка! Людина на простої, в липні я їй нарахову. відпустку з мат. допомогою на оздоровлення. От для нарахування матеріалки які потрібно брати місяці???? Травень і червень???
ната - 15:12
Віталія, дякую. напевне теж так пропишемо
Ірина - 15:12
EVGENIY, ми закуповуємо для підопічних маски, дезінфектори, фіточаї, таблетки, розчини.
Оксанка - 15:16
У кого проплатилась зарплата за червень у казні?
Оксанка - 15:16
в мене з 8-го платіжки всі висять....
EVGENIY - 15:16
Ірина, так тоді і маски для них по 2220
Ірина - 15:19
EVGENIY, Дякую!
ната - 15:23
Оксанка, проплатилась ще у червні
Світлана - 15:28
Ірина,
ФСН - 15:29
Оксанка, а у нас навіть фінансування немає.
Світлана - 15:29
Ірина, в свій час давали запрос в ДКСУ, це відповідь на наш запрос.
Оксанка - 15:35
ФСН, в нас теж не у всіх фінансування
Оксанка - 15:35
Питаю бо цікаво чи у всіх висять платежі чи тільки ми такі щасливі...
Ірина - 15:40
Світлана, Дякую!
*-* - 15:50
Оксанка, отправляли 7го, то нуль проплати
Оксанка - 15:52
*-*, зрозуміло, будем чекати, скоро може зовсім зарплат не буде, але це не головне. Головне, щоб всі живі і здорові)