Архів чату за 10.08.2022

Тут зберігається архів спілкування в чаті на порталі
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Регіон: Харьковская область
Дякував (ла): 150 разів
Подякували: 1396 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

Марина 08:37
Всем привет!

Гуля 08:56
Добрий ранок!

Оксана Миколаївна 08:59
Доброго, мирного дня!

EVGENIY 09:16
Доброго ранку, всім гарного дня

Маринчик 09:35
Подскажите, педагог на 01.09.2021 года не имел выслугу лет. Сейчас он требует пересчитать выслугу лет за те года когда он был мобилизован. Месяц за три. Какой закон?

таня 09:44
EVGENIY, доброго дня, у нас відділі освіти є кейтерингові послуги,і підприємець що надає ці послуги пропонує щоб кошти які оплачують батьки були передані готівкою наручно як оплата за харчування,чи це законно і чи ми відділ освіти не втратимо контролю над цим процесом

керр 09:49
Маринчик, він і мав сказати на підставі якого закону, Порядок 78 такого не передбачає, колись період участі в АТО так зараховувася на держслужбі

Маринчик 09:52
керр, Он не сказал, а требует пересчитать выслугу за три года, когда был в АТО, до педагогической деятельности. В суд идет

Світлана 09:53
Маринчик, п.5 порядка 78, може там знайдете відповідь.

керр 09:56
Маринчик, військова служба строкова і по мобілізації враховується, але ж не в такому розмірі

EVGENIY 10:04
таня, читайте ваш договір, думаю там такого не написано

Оксанка 10:10
Добрий день всім! Поясніть нововведення закону про корупцію простими словами: посадовим особам ОМС можна суміщати з будь-якими посадами і ОМС і простими ?

Маринчик 10:12
керр, А где можно єто почитать? Закон

керр 10:16
Маринчик, Вам уже навели норму п.5 Порядок 787 пост КМУ, "До стажу педагогічної роботи зараховується час перебування громадян України на військовій службі..." зараховуємо усі види військової служби згідно запису у В квитку

керр 10:19
Маринчик, ст.2 Закон від 25.03.1992 № 2232-XII Час проходження військової служби зараховується громадянам України до їх страхового стажу, стажу роботи, стажу роботи за спеціальністю, а також до стажу державної служби.

Юлія 10:21
Мобілізованому працівнику в табелі ставити "ІН" тільки робочі дні чи і вихідні теж??

Нана 10:33
Як можна списати меблі офісні?

Софія 10:39
Комусь казна вже почала пропускати аванси?

Оксанка 10:40
Софія, ого, Ви так рано вже платите?

Ир 10:41
Софія, - у нас пройшов аванс 09,08

Оксанка 10:42
Софія, Ир, ми ще будемо 12-15 скидати...

1 10:49
Софія, - і у нас пройшов аванс 09,08

Софія 10:58
Оксанка, в нас терміни виплат авансу - до 15-ого, зп - до 30-ого поточного місяця

Софія 10:58
1, Ир, дякую)

Оксанка 11:07
Софія, зрозуміло)

Наталія 11:10
7. Харчування здобувачів освіти, що не підлягають безоплатному гарячому харчуванню за рахунок коштів місцевих бюджетів у закладах освіти, здійснюється за готівковим та/або безготівковим розрахунком, зокрема за допомогою електронного платіжного засобу (платіжної картки), що визначається в умовах договору між замовником та постачальником харчових про

Вікторія 11:11
Нана, комісія + акт на списання

Наталія 11:12
я так розумію діти за харчування оплачують готівкою самі , безпосередньо постачальнику?

Наталія 12:18
Добрий день. Підкажіть будь ласка. Чи є законними готівкові розрахунки за харчування дітей(кейтерингові послуги)? Якщо так, то яким чином мають проводитися такі розрахунки і на підставі яких нормат.-правов. актів?

EVGENIY 14:14
Наталія, ви ж самі навели пункт 7 не знаю чого, але там вказано що ті хто платять самі за себе можуть платити готівкою або карткою тому хто надає послуги кейтерінгу, в чому проблема? Ви самі питаєте і самі відповідаєте ))

ЛюдКа 14:16
Всім привіт!!! Мирного дня!!!

EVGENIY 14:18
ЛюдКа,

ЛюдКа 14:21
Насилу добралась

Нана 14:22
Вікторія, дякую, думала чи можна без утилізації?

Марина 14:40
Нана, читала что мебель без утилизации нельзя... так как клей, лаки, краски и считается вредным...

Марина 14:41
сами утилизировать не можем...

Н.А. 14:49
Нана, без утилізації може і можна, але без дров .. оприбуткувати треба, а потім морока, тому і списувати не хочеться...."висітимуть дрова" і так замкнуте коло. А не всі і приймають на утилізацію такі дрова (мебель). Болить голова у бухгалтера, як завжди

EVGENIY 14:54
Н.А., я скільки себе пам'ятаю так стільки зі списанням завжди проблеми

Н.А. 14:57
EVGENIY, от і я - 40 років працюю і завжди це проблема. Просто ця проблема не продумана і не спрощена, не така вже і шкідливість від меблів, а от заморочка для бухгалтера завжди!

EVGENIY 14:59
Н.А., проблема в тому що порядок списання на стільки виписаний незрозумілою мовою, я його все життя читаю але для себе чітко ніщо не зрозумів, просто треш, поняття якійсь такі що їх не має в бухобілку сучасному, скоріш за все вони із совка там

EVGENIY 15:01
і головне що всі бояться списувати наприклад навіть стільці тому що якщо не так, то заствлять заплатити первісну вартість стільців які були вже трухляві, от у всіх воно лежить десь в підвалах поки хтось не наважиться списати

EVGENIY 15:02
а нормальний порядок списання чомусь ніхто не хоче написати і завтредити щоб був зрозумілим і з нормальним термінами такі як установа наприклад а не держорган і думаю ти держорган чи не держорган

EVGENIY 15:03
я все що накипіло сказав хто наступний?

Н.А. 15:04
EVGENIY, це точно ви написали, ще який ревізор прийде, хто і не переймається, а комусь хоч щось дай, якби написати і оштрафувати, бо порядку не повинно бути ні в одній бухгалтерії, як не старайся. Це якраз болюча тема для всіх, а от хто "там" придумував почитав би і допоміг...не дочекаємося... я так точно...

Марина 15:07
EVGENIY, повністю з вами згодна!!!!

Олена 15:17
EVGENIY, а, ще отой дебілізм, коли не можна списати частину основного засобу (кабінети керівників, "апаратно-програмні комплекси" (пам'ятаєте такі?), засоби фіксації, ба навіть банальні (ні дуже не банальні) відеонагляд, пожежна і звичайна сигналізація), та навіть з ремонтом автомобілю: хто в ліс, хто по дрова. І винні бухгалтери "по-любому".

Світлана 15:30
Чи можна придбати канцтовари за рахунок коштів спеціального фонду державного бюджету згідно постанови 590?

EVGENIY 15:50
Світлана, ну якщо э в постанові значить можна, якщо не має значить не можна, або постачальник може відкрити рахунок в казначействі і тоді можна все

Оксана 15:57
Світлана, по 590 постанові придбання канцтоварів передбачено тільки за загальним фондом, за спеціальним немає.

Олена 16:19
добрий день. за перший квартал здали звіт ЄСВ та знайшли помилку, забули вказати 5 днів лікарняних за рахунок підприємства, як зробити уточнюючий звіт?

Валентина 16:39
Мені відмовляються надати у поточному році додаткову відпустку за ненормований робочий час за попередні відпрацьовані роки мотивуючи тим, що вона не переноситься, а втрачається, якщо вчасно не використана. І так хто пішов у дану відпустку вчасно - отримав, а інші ні. В колдоговорі написано, що на розсуд роботодавця, але в той же час роботодавець пі

EVGENIY 16:40
Валентина, новина сьогодні висить

EVGENIY 16:49
Валентина, ось е почитайте https://buhgalter.com.ua/articles/trudo ... vidpustki/

Tatiana 16:49
Олена, Уточнюючий можна зробити, якщо рядок виключити не вірний і включити вірний. Якщо по цій особі не має, то добавити можливо тільки при наступному поданні звіту

EVGENIY 16:49
Валентина, і ось https://buhgalter.com.ua/articles/kadro ... ochiy-den/

Олена 16:51
Tatiana, дякую

Олена 16:53
Tatiana, не получилось видалити та новий включити рядок, в таблиці ж 1 звіту ЄСВ заборонено змінювати суму, тільки не сумарні показники

Відповісти

Повернутись до “Архів чату buhgalter.com.ua”