Всім привіт)))
Танюшка 08:14
доброго ранку
Ірина 08:14
Доброго ранку! може хтось поділитися оборотно-сальдовою відомостью Excel, дякую, всім гарного дня!
Юлька 08:21
Добрий ранок! Не можу зайти на портал ПФУ. Пише: Вхід в кабінет страхувальника за даним ЕЦП заборонено! Що це означає? Підкажіть
Світлана 08:27
Добрий ранок!
Світлана 08:27
Ірина,
Оксанка 08:53
Доброго ранку, підкажіть, будь ласка, скинула об'єднаний звіт, в квитанції 1 написано помилку: документ не може бути прийнятий - закінчення дії форми -вереень 2022 р. Скидала через сонату,формувала у фрізвіті.
Оксанка 08:53
*вересень. Що це може бути?
Люсія 08:54
Оксанка, ми теж подавали уточнюючий не пройшов, сказали ще буде змінюватися форма звіту
Наталія 08:57
Доброго ранку, підкажіть, хтось уже подавав заяву-розрахунок до ПФУ за паперовим ЛН? Як це зробити?
Ольга 08:58
Колеги, які працюють в центрі надання соц.послуг!!!!якщо протягом 2022 року ми обслуговували ВПО чи буде ця кількість осіб впливати на зміну тарифного розряду директора?????
Надія 09:03
Наталія, доброго дня, звернулася в фонд, сказали поки що недопрацьований фунціонал. Ні паперові ні на поховання немає можливості створити.
Ольга 09:07
Доброго ранку. Які проводки, будуть в 2022 році і 2023 році, у випадку неоплати періодики в 2022 році ??? Раніше оплачена передплата це була дебіторська і в балансі проходили як витрати майбутніх періодів (2911), які списувались в наступному році на фактичні витрати(8013). А якщо передплата не пройшла дебіторка не виникає виникає кредиторка?
EVGENIY 09:12
Ольга, якщо передплата не пройшла то інчого і не має
EVGENIY 09:12
Доброго ранку, всім гарного дня
Віра 09:15
На початку лютого 22 р прид. талони на д.паливо у ТОВ Татнєфть.У зв"язку з призупин. роботи заправок у нас залишились талони.У вересні 22 р талони поверн. Накл.на поверн. та акти звірки є.У грудні 22р. надійшла ухвала Печерського суду про дозвіл на розблок рах. татнєфть та пов.кошт. На 01.01.23кошт.не над. Як прав. відобраз.д-торку у річному звіті?
EVGENIY 09:15
Оксанка, звіт з ЄСВ новий
EVGENIY 09:16
Оксанка,
Світлана 09:26
Підскажіть, будь ласка. Працівниця вийшла в грудні з відпуськи до 3-х років. В додатку 1 ЗВІТУ кількість днів перебування в трудових відносинах проставляємо з дати виходу її з відпустки?
Ірина 09:27
Оксанка, Доброго дня! Об'єднаний звіт з ЄСВ за 4 квартал подається на оновленній формі. Тому Вам портібно знанова створити звіт і його набрати
Ольга 09:27
EVGENIY, але ж по 7 формі відображається зареєстровані фін.зобов'язання???
Галя 09:29
Доброго ранку, допоможіть будь ласка по амортизації: приміщення введене в експлуатацію 1991 р. на 20 років,розмір 10000 тис.,у 2006 р. зроблено дооцінку на скільки років рахувати аморт. і сума аморт. буде братися вже від переоці.варт. і
Іра 09:30
Доброго дня. Прийшли кошти за метал ( реалізація) 1 900грн. На обліку метал стоїть 2 000грн. Колеги, підкажіть проводки?
456 09:36
Світлана, відпустка не працюючим за трудовим договором не надається)
д 09:40
456, відколи це таке ??)
Світлана 09:40
456, а Ви рахуєте, що перебуваючи у відпустці до 3-х років праціниця перестає бути в трудових відносинах? Цікаво!
д 09:40
Світлана, повний місяць перебувала у відносинах, тобто 31 день у грудні
ФСН 09:42
Світлана, повний місяць у труд. відносинах. А в дод. 5 - дата закінчення відп.по догляду обов*язково.
Світлана 09:44
ФСН, д, дякую!
456 09:44
Світлана, читайте уважно Ви самі поставили під сумнів перебування у трудових відносинах особи яка перебуває у відпустці
456 09:45
не має трудового договору не має відпустки)
EVGENIY 09:45
Іра,
EVGENIY 09:46
Ольга, фінансові зобов'язання зазвичайт казна знімає для таких випадків, і фінансові зобов'язання це не обов'язково кредиторська заборгованість, і ваш випадок це приклад цього
Юлька 09:48
Ірина, 09:27, давно це оновлення було? Якщо я звіт втягла 20 грудня, теж треба переробляти??
Марина 09:48
Ольга, зареєстровані зобов'язання є, а дебіторської заборгованості немає...
EVGENIY 09:48
Іра, яка різниця скільки там у вас він на обліку а головне чому він у вас на обліку якщо ви його продали, при реалізації ви списуєте метал хай він хоч мільйон коштує, а отримуєте дохід фактично 10 грн
EVGENIY 09:49
Марина, і як би була дебіторська то вже не було б фінансових зобов'язань )))
Галя 10:02
EVGENIY, допоможіть 09. 29
ЦНСП 10:04
Доброго ранку, який рахунок вказувати у заявці до ПФ на лікарняні?
EVGENIY 10:04
Галя, перечитайте методрекомендації там були зміни, разом з переоцінкою і визначають новий строк використання
Марина 10:06
EVGENIY, та да... у мене марки так майже рік висіли в зареєстрованих але без заборгованостей...
Галя 10:08
Дякую
Оксанка 10:17
Ірина, EVGENIY, дякую, ото все спішу і людей смішу)
Юлька 10:37
Люсія, скажіть, будь ласка, Ви подавали уточнюючий звіт через медок??
Ольга 10:43
З лікарняними за грудень (які будемо опрацьовувати вже цього року) як працювати? По новому чи по старому? Треба Протокол комісії ?
Юлька 10:46
Ольга, по новому. Протокол уже не треба. Комісію розпускайте)))
Лілія 10:49
а яким документом затвердити рішення про виплату лікарняного
Марія 10:51
Чи може у ф7 бути просчена кредиторська заборгованість по КЕКВ 2800 ( по авансовому звіті)? Чи ми її просто показуємо у графі всього, а в графу прострочена не ставимо?
Юлька 11:02
Лілія, мені здається, розрах-платіж. відомості та заявки-розрахунку, підписаних директором, було б достатньо. Створювати ще один непотрібний документ(типу рішення комісії, яку робив завжди і всюди бухгалтер), марна трата нашого неоціненого часу
novik 11:04
Як бути з повідомленням про виплату лікарняних? На сайті ПФУ є така функція?
Марія 11:07
Добрий день, колеги. Вирішила вчора подати заявку по л/листах, на сайті невірно розраховую продовження листка (перший л/л 3дні за рах.підприємства), другий пише всі дні за рахунок соц.страху. Зміниті ті ячейки не має можливості. У когось було таке? Вихід тільки на папері нести?
Танюшка 11:10
Марія, Сьогодні нас ПФУ виставило з кабінету з криками тільки електронно.
Оксана 11:11
novik, ще немає.
Світлана 11:19
Добрий день, хтось має вже оновлення на 2023 на фіндокументи?
ГАННА 11:20
EVGENIY, доброго дня, працівнику,який який перебував в лавах ТРО і за ним зберігався середній заробіток, нарахована грошова допомога на оздоровлення,працівник йшов у відпустку в листопаді, розрахунеові місяці жовтень- вересень,працівник повернувся на роботу в жовтні, за жовтень нарахована зарплата за 13 роб.днів і за 8 днів середній заробіток,.
ГАННА 11:21
за вересень тільки середній заробіток, які виплати включати до розрахунку чи проводити з розрахунок з мін зарплати
Марія 11:22
Марія, в мене така ж ситуація продовження лікарняного (і тільки 3 дні за рахунок роботодавця), Але я не можу подати заявку, тому шо щей сумісник і вибиває якусь помилку при зберінанні
Елена ТЦ 11:25
Я сформувала заявку-розрахунок, разом по зявці видає 6399.299999999999. При цьому в усіх лікарняних суми прописані правильно. Ітог по заявці вручну не можна змінити.
Л.В. 11:31
І що виходить- я 2 дні набираю цей клятий звіт, а сьогодні запустила оновлення ( у медку), то 2 дні пішло коту під хвіст ? Починати все спочатку, чи може воно якимсь чудесним чином уладнається і відправиться ? Чи й не мріяти ? :(((
Л.В. 11:31
Я про об'єднаний звіт за 4 квартал...
Елена ТЦ 11:32
Л.В., скопіюйте, він буде оновлений
Л.В. 11:32
Елена ТЦ, дякую, обнадіяли !!!!
Інна 11:33
Л.В., я вчора так скопіювла, відправила, 1 квитанція прийшла
Юлія 11:34
Про затвердження Порядку визначення вартості та надання платних послуг закладами культури, заснованими на державній та комунальній формі власності .Чи є внесені зміни до цього наказу станом на теперішній час?
Л.В. 11:34
Хтось вчора цікавився, що робити з повідомленнями про виплату ЛН. То у мене це вирішилось так: спочатку відправила через Медок, на ФСС, як мені сказало ФСС, а потім пізніше воно саме :))) прийшло і сказало подать на папері. Подала, прийняли.
Л.В. 11:38
Ну, у нас У ФСС працює нормальний чоловік і його кабінет в одній з нами адмінбудівлі. Мені повезло. Кому не повезло, треба самим шукати, куди нести, чи відправляти паперові повідомлення. Хоча той чоловік казав, що може ще і електронні приймуться. Але відправляти однозначно на ФСС.
Галина 12:03
Добрий день! Підскажіть, будь ласка, у звіті ЄСВ працівників , які вступили до тероборони (платимо по середньому) показувати з кодом 75, а тих, хто в ЗСУ (з/п не платимо) показуємо з кодом 76? дякую
Іра 12:26
Форма 2-дс ряд.2230. В який рядок поставити цю суму у 4 розділі ряд. 2820-2860 форми 2-дс?
бух 12:28
хтось вже проводив тендер на ел.енергію більше 200 тисяч
Юлія 12:34
Про затвердження Порядку визначення вартості та надання платних послуг закладами культури, заснованими на державній та комунальній формі власності .Чи є внесені зміни до цього наказу станом на теперішній час?
123 12:49
Галина,
Марія 13:11
У яку графу ф.2дс ставити вибуття інших необоротних активів?
Вікторія 13:39
Марія, до ф. № 2-дс заносимо обороти за доходними та витратними субрахунками, а не операції
ЦНСП 13:56
заповняю на сайті ПФ заявку, пише, що лікарняний не знайдений, але є електронний на сайті. Що роблю не так?
Олена 14:02
добрий день, внебюджетний рахунок, відкритий в УДКСУ для зарахування коштів ФСС, змінюється для зарахування коштів ПФУ?
д 14:05
ЦНСП, він готов до сплати ?
Тіна 14:08
Добрий день, питання щодо штатного розпису. Складаємо штаний розпис, але Управління сказало ставити дату "станом на 02.01.2023". Чи є це вірно? Я вважаю, що вірно "станом на 01.01.2023.
Марина 14:13
ЦНСП, якщо не готовий до сплати то не зформуєте заявку
Олеся 14:13
Підскажіть,будь ласка, отримали у 2022 році безоплатно в оперативне управління та на баланс вогнегасники, які проводки ?
ЦНСП 14:20
д, так, ще 30.12.2022
Вова 14:21
Олена: ні, відправив той самий рахунок
ЦНСП 14:39
Хтось підскаже, № Наказу Міністерства фінансів України про затвердження нових бланків меню та МО11,12
Ріна 14:39
Добрий день. підскажіть не можу відправити звіт персоніфікації є проблема з ключами (змінився керівник) що треба зробити в кабінеті платника податків?
ЦНСП 14:39
Ріна, поки звіти не йдуть
EVGENIY 14:40
ЦНСП, тут написано і номер наказу і номер наказу яким зміни були
EVGENIY 14:40
ЦНСП, ніяких нових бланків меню ще не затвердили був проект але на даний час не затверджено
EVGENIY 14:41
ЦНСП, і це не бланки а форми, це різні речі
Ріна 14:41
ЦНСП, в мне прийнялись три вже а червертий не хоче... роблю повідомлення на зміну керівника а його не приймає
Ріна 14:41
може щось не так роблю?
Галя 14:46
Як показувати у Звіті об. виплату мобілізованому?
EVGENIY 14:48
Галя,
Соломія 14:51
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, якщо в жовтні помилково рознесли платіжне доручення не на той рахунок (зробили Дт6415 Кт2313, а потрібно Дт6311 Кт2313). Чи можно зробити бухдовідку і зробити сторно? Чи підкладається така довідка під меморіальний ордер№2 ? дякую
Галя 14:51
EVGENIY, lzre.
я 15:02
Підскажіть будь ласка де в пенс.кабінеті подати звіт про виплату Лікарняного
Галя 15:07
EVGENIY, дякую за допомогу, але у мене ще такий випадок,мобіл.повернувся на роботу у вересні,у листопаді ми донарах.сер.зп з липня по 18 вересня, то мені двома рядками показувати у листопаді : зп під 1, а сер. під 47 чи всі нарах під 1
ната 15:37
доброго дня. в якій формі бюджетної звітності показати переплату податку ЄСВ?
ГАННА 15:37
EVGENIY, доброго дня, працівнику,який який перебував в лавах ТРО і за ним зберігався середній заробіток, нарахована грошова допомога на оздоровлення,працівник йшов у відпустку в листопаді, розрахунеові місяці жовтень- вересень,працівник повернувся на роботу в жовтні, за жовтень нарахована зарплата за 13 роб.днів і за 8 днів середній заробіток,.
ГАННА 15:38
за вересень тільки середній заробіток, які виплати включати до розрахунку чи проводити з розрахунок з мін зарплати
Ірина 15:38
Доброго дня. Де можна скачати оновлення до програми РМ?
керр 15:48
ГАННА, 13 роб.дні за жовтень є, от і з них рахуємо сзп
EVGENIY 15:54
Ірина, не існує ще його, фіт бюджет безкоштовно надає те саме що робе мережа і не треба чекати оновленнь
EVGENIY 15:55
Ірина,
ГАННА 15:57
керр, тобто не беручи до уваги вересень розраховую за 1 місяць
EVGENIY 15:59
Ірина, вийшло оновлення для Мережі зараз новину зроблю
керр 15:59
ГАННА, беремо робочі дні розрах періоду і зароблену зп за відпрацьований час, дізнаємось розмір за 1 роб день, а далі роб дні згідно режиму роботи вересень - жовтень
оля 15:59
який порядок дій якщо непроплатились договора і перейшло в кредиторку. в кошторисі на 2023 стільки не передбачено. знайшла, що спочатку потрібно наказ про затвердження цих зобовязань і передбачити при перегляді бюджету. тоді писати лист про додаткове виділення коштів?
валя 16:06
оля, Да. Сесією буде розподіл вільних залишків з яких виділятеметься сума на погашення заборгованості
ГАННА 16:07
керр, вересень був тільки середній заробіток
віка 16:07
валя, в за рахунок спец. фонду можна оплатити таке?
керр 16:10
ГАННА, середній був за невідпрацьований час, дні і сума такої виплати у розрахунку середньоденного заробітку участі не приймає
оля 16:11
а комусь щось проплатилось не по постанові 590?
**** 16:15
оля, старі платіжки так.....на кінець року ні
оля 16:16
****, старі це за який місяць?
**** 16:16
ой....на початок року
оля 16:20
****, не зрозуміла
ГАННА 16:23
керр,дякую зроблю перерахунок