Архів чату за 27.02.2023 (86)

Тут зберігається архів спілкування в чаті на порталі
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Регіон: Харьковская область
Дякував (ла): 150 разів
Подякували: 1398 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

Марина 07:36
Всім привіт)

Людмила 08:02
Доброго ранку!

Юлія 08:18
Доброго ранку! Працює СДО, не можу зайти.

Надія 08:20
Доброго ранку, продуктивного робочого дня і головне без тривог

Марина 08:26
Вже волає.....

Оксанка 08:39
Доброго ранку, розлітались з самого ранку... гарного, тихого дня всім

ФСН 08:59
Доброго ранку всім!!!

EVGENIY 09:09
Доброго ранку, всім гарного дня

ФСН 09:10
У мене СДО працює.

Юлія 09:17
В Cisko смарт - картці не вдалося виконати потрібну операцію або для операції потрібні інша смарт-карта, Що це може бути? Не можу зайти жлдним токеном в СДО?

ФСН 09:24
Юлія, якщо Циско не бачить токен, то в СДО не зайдете ніяк.

Вова 09:35
Доброго дня, чи треба подавати повідомлення про виплату лікарняних до ПФУ?

ГАННА 09:39
Доброго ранку, не вистачає грошей на зарплату, реєструю кредиторську заборгованість, цікавить що краще не доплатити суму на руки працівникам чи ПДФО??

ФСН 09:42
ГАННА, я б краще ПДФО менше зробила ("математична помилка") . А у аванс наступний би перерахувала більше.

ГАННА 10:02
ФСН, тобто??

ГАННА 10:06
ФСН, мені навіть якщо я і зменшу пдфо всерівно не вистачає грошей було звільнення в лютому місяці відповідно більша сума пішла на компенсацію((

ГАННА 10:07
просто вперше за 10 років така ситуація, не знаю, як поступити правильно, головний розпорядник обіцяє дофінансувати, сьогодні завтра тому не знаю(

Тамара 10:22
Отримали лімітну довідку на фінансування на 2023рік. Фонд оплати праці не покриває витрат на виплату заробітної плати на надбавок обов'язкових на підставі чинного законодавства. Що робити, підкажіть, може хто був в такій ситуації. Дякую.

Надія 10:24
Вова, обов'язково

ліцей 10:24
Всім ДОБРОГО ранку. Підкажіть, будь ласка, ліцей отримав від держави безкоштовно підручники. Я маю до кінця місяця подати до казначейства довідку про надходж. у натуральн формі?

ліцей 10:26
Допоможіть будь ласка. Для мене - це вперше.

наталі 10:28
ліцей , вам відділ освіти передав?

ліцей 10:28
наталі, Так.

наталі 10:29
ліцей , оформляйте як внутрішнє переміщення

наталі 10:29
ліцей , ось гарна стаття https://buhgalter.com.ua/articles/buhga ... -na-oblik/

ліцей 10:29
наталі, ДЯКУЮ.

Олена 10:34
Доброго дня! Підскажіть будь ласка, ми бюджетна організція на 01.01.2023 існує кредиторська заборгованість за товари по загальному фонду. Чи можна погасити частину заборгованості по спецфонду? Хтось практикував таку операцію? Дякую за відповідь

Ольга 10:36
Вова, роздрукували у 2-х екземплярах та й занесли в пенсійний (кабінет обслуговування клієнтів). Один вони підписують і повертають.

Галина 10:40
ліцей ,ми Відділ освіти теж отримали безкоштовної підруч.установа тільки оплатила за зберігання сортування підручників від загальної суми оплатили на основі Акта 7,5%.

Інна 10:41
Добрый день. Спокойного дня и неделю прожить в гармонии. Коллеги скажите пожалуйста есть ли изменения в расчетах компенсации при увольнении сотрудника который был за свой счет связи с военным положением почти год ? С пасибо за помощь.

Марина 10:47
Інна, вроде бы без изменений

ФСН 10:54
ГАННА, 10:01 Якщо Вас дофінансують, тоді реєструйте, як треба. Я подумала, що ви хочете "заховати" кредиторку на 01 число.

Оксанка 11:05
Юлія, казначейство писало повідомлення, що з 20.02 до 14.03 будуть змінюватися ключові дані, можливо в цьому у Вас проблема...

Оксанка 11:08
Вова, так, подавайте на порталі пенсійного, зверненням підкріпивши сканкопію повідомлення, такого як ви робили на соцстрах.

Анна 11:14
Доброго дня, підскажіть будь ласка

Анна 11:15
ми бюджетна установа, і у нас мобілізували працівника, чи потрібно здійснювати виплату працівнику?

Вова 11:17
Оксанка: дякую

Інна 11:17
Марина, Спасибо

Оксанка 11:24
Вова, будь ласка

Л.В. 11:37
Доброго дня ! З сайтом ПФУ у всіх нормально ? У мене щось глючить страшенно. Не дає нічого зробить.

Юля 11:41
Олена, ми переєстровували із загального фонда на спеціальний усю суму кредиторки по послугах. Писали лист в казуну, про те, що знімаємо заборгованість з метою перереєстрації. Робили нові фінансові, юридичні і в платіжці у дужках зазначали, що кредиторська заборгованість за 2022 рік

Оксанка 11:41
Л.В., він весь час глючить)

Оксана 11:51
Л.В., Мені навіть зайти не вдається в той ПФУ

Олена 11:53
Юля, дякуємо. Будемо думати.

віка 11:58
колеги підкажіть чи відображають в обєднаній звітності виплату лікарняних за рах ПФУ звільненому працівнику, в 4ДФ так а в додатку 1 НІ?

Л.В. 12:03
Оксана, та я зранку зайшла, видрукувала звідти готові лікарняні. Але заявку подать уже не можу. Так само не можу вже кілька днів знайти і видрукувать попередню заявку, по якій люди вже отримали кошти і вже й витратили їх. напевно. Ну що за покращення ?!!! Людям то добре, що кошти є швидко. А мені потрібна "бумажка", а її нема :(((

Оксана 12:06
Л.В., покращення- просто немає слів!

ліцей 12:12
Галина, а які мають бути бух проведення (по питанню безкоштовно отриманих підручників)? Дякую.

Олена 12:46
віка, ЄСВ після звільнення на лікарняні не нараховують, і в додатку 1 не відображають.

Світлана * 12:47
Добрий день! Колеги, допоможіть, будь ласка, розібратись. Маємо орендарів. Вони відшкодовують нам електроенергію та водопостачання і водовідведення. Хочемо укласти додатково договір на відшкодування витрат на опалення, вони не проти, але відшкодовувати витрати на теплопостачання по КЕКВ2271. Тобто я маю зробити розрахунок теплопостачання

Світлана * 12:48
куди включити дрова+ зарплата кочегарів

Світлана * 12:49
а потім як впаде відшкодування на 0, то відновлення відповідно на КЕКВ 2275, 2111, 2120?

Тетяна 12:52
Доброго дня. Повернення коштів від Нафтогаз до бюджету через імпорт чого в Казні відправляти?

ФСН 13:08
Світлана *, я відшкодовувала орендодавцям воду, світло, дрова, вивіз сміття.

Світлана * 13:10
ФСН, дрова саме як опалення чи теплопостачання?

ФСН 13:14
Світлана *, дрова по 2275

Маріна 13:14
Доброго дня. Подскажите, в нашей организации по КЕКВ 2210 прошла закупка джерела резервного живлення (акумул.батареї) для системы протіпожежного захисту. Суму фінансування , полученного нами для покупки ставим на рахунок 7011 или 5411 ? При условии, что мы по акту сами меняем эти акумул. батареи в системе, и витрати списываем на рах.8013.

ФСН 13:15
Світлана *, було іншій організації прир.газ 2274 і ел-ен 2273.

Світлана * 13:21
ФСН, зрозуміла, дякую.Наші орендарі сказали, шо можуть лише відшкодувати по 2271. Не знаю, що робити? Може знаєте де почитати про це?

Світлана 13:47
Світлана *, почитайте тут, наприкінці статті, https://buhgalter.com.ua/articles/buhga ... kochegara/

ФСН 13:48
Світлана *, viewtopic.php?f=161&t=1822&start=60

EVGENIY 13:49
Маріна, якщо не збільшується 5111 то і не має цільового фінансування 5411, тобто 2313 7011

Оксана ТЦ 13:54
Добрий день, допоможіть будь ласка розібратись, наш головний розпорядник Департамент Праці закупив продукти харчування які передав Терцентру для роздачі населенню,це вважається внутрішньовідомчою передачею (розпорядник ДБ ми МБ)?

Світлана * 13:57
ФСН, дякую, буду читати

Олена 13:57
Поясніть будь ласка, довідка-розрахунок на виплату заробітної плати, це новації при введенні платіжних інструкцій, хто як складає їх?

новенька 13:59
Доброго дня, підскажіть будь-ласка, чи можна в акті на списання затвердженним наказом 431 об"єднати клітинки "підстава для списання" якщо для всіх вказаних мат. цінностей одна підстава для списання? Дякую

EVGENIY 14:03
Олена, а ви що в банку обслуговуєтесь? Чи в казначействі?

EVGENIY 14:04
новенька, краще так не робити, не бачу жодних проблем протягнути в екселі комірку и все заповнити автоматично і не буде ні в кого питань

EVGENIY 14:05
Олена, якщо ви бюджетна установа то читайте новини тут на сайті, а якщо читаєте на інших то треба розуміти що там новини для комерційних установ і якщо не вмієте відрізняти то краще там не читайте

Маріна 14:22
EVGENIY, спасибо за ответ.

ГАННА 14:39
ФСН, я зареєструвала

ГАННА 14:39
ФСН, дякую за пораду

Лінк 15:38
У територіальному центрі хочуть ввести посаду "Менедер у соціальній сфері" вилка тарифного розряду 12-17, від чого залежить який тарифний розряд встановлювлюють?

Олена 15:50
Лінк, подивіться довідник кваліфікаційних характеристик, це випуск 80 "Соціальні послуги"

Галина 15:50
ліцей , https://buhgalter.com.ua/articles/buhga ... -na-oblik/

Галина 15:53
ліцей , скиньте електрону почту

віка 16:04
Олена, дякую

керр 16:11
Лінк, вірно кп 1483 соціальний менеджер

Бух ЗДО 16:17
Хто працює з батьківською платою підкажіть: чи можна переплату за одну дитину (яка не буде відвідувати заклад) зарахувати як оплату за іншу дитину? (згідно заяви батьків)

віка 16:39
Бух ЗДО, ми так робила. з візою директора

віка 16:40
чи платите Ви перші 5 днів лікарняних за рах організації? чи все таки ні

l 16:46
віка, звісно! а як інакше ?

EVGENIY 16:46
Бух ЗДО, а чому ні?

Віка 17:01
l, я про суміників

Бух ЗДО 17:15
EVGENIY, є думки аудиту що це порушення (такі перекидки).

EVGENIY 17:20
Бух ЗДО, це кошти батьків і якщо вони написали заяву що сплатили не за ту дитину це їх право, а ваш обов'язок провести це в обліку. Що тут порушується?

Відповісти

Повернутись до “Архів чату buhgalter.com.ua”